Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ειμαι το πειραματοζωο παιδια :P

palasd ναι εχω 2 rda πατανε κατω τον obs crius αμα στηθουν σωστα, και ειναι και οι 2 πιο πολυ για ντουμανια οποτε φαντασου οι γευσατοι. εγω επειδη εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο το mad hatter v2 περιμενω να βγει σε εκπτωση ο ziggs v2 της ιδιας εταιριας στο gearbest. Ο οποιος μοιαζει ΠΑΡΑ πολυ με αυτον που εβαλες, δεν ξερω ποιος αντεγραψε ποιον

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάνεις λάθιος United Post Service τα αντιστοιχα αμερικάνια ΕΛΤΑ και δεντα περωάνε όπως οι κούριερ για να τσεπώσουν τα εκτελωνιστηκά

δηλαδη γενικά οι ντρίπερ βγάζουν περισσότερο γεύση , αυτος που έβαλα δεν είναι για ντουμάνια εχουν και μια διαφορα στην εισαγωγή αέρα στη βάση 

αυτος που θες διαθέσημος

https://www.fasttech.com/products/0/10019596/6654605-authentic-advken-ziggs-v2-rda-rebuildable

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια.. στο istic pico με melo 3 mini κ τριτον 1.8 Ω ενω τραβαγα κομπλε, πηρα αλλο υγρο στγκεκριμενα american star r2 y2 με 6αρα νικοτινη και οτν αρχισε να τραβα η αντισταση το νεο υγρο τραβαω μεχρι 1.5 sec και μετα ειναι σαν να μπουκωνει το επιστομιο πανω :/ η αντοσταση ειναι 3 ημερων παιζω στα 11.5watt κανεις καποια ιδεα? :/ δν μ ερχεται καμμενη γευσγ παντως ειναι λες κ εχει μπουκωσει

Δημοσ.

Οριστε και οι φωτο που εταξα: UD συστηνονται ανεπιφυλακτα, πολυ χαμηλη τιμη για ολοκληρη χειροτεχνια. Απο μηκος κουμπωνουν ακριβως σε 22mm velocity deck, δεν ξερω αμα χωρανε σε rta

BCCXQaE.jpgΓια τη νικοτινη δεν ξερω γιατι ειναι ροζ με προβληματιζει λιγο η αληθεια ειναι  :-(

eDgrGu8.jpg

Δημοσ.

ροζ ε συμβένει το θέμα είναι στην γεύση

όταν λες χαμηλή τιμή ? 

Θα κανω 5 ml 90/10 VG/WFI βαση με 5mg να δω. Θα το χτυπησω με τη φραπεδιερα κανα λεπτο συνεχομενα αρα θα ελεγα μπορω να το ατμισω κατευθειαν μετα σωστα? Θα εχει γινει ομογενες

Δημοσ.

πηρα σημερα νικελιου συρματακι και εφτιαξα την αντισταση συμφωνα με την προηγουμενη που ειχα για τον μελο 3,απο γευση κομπλε αλλα μου φτηνει αρκετο υγρο, γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

τελικα οχι....γκουχ γκουχ

Δεν σε προλαβα ρε αδερφε...τωρα το ειδα.ειχα κανει κ εγω την ιδια μαλακια...αηδια!τα συρματακια που ανεβασες πολυ ωραια!αλλα δεν ειναι για καθε μερα.επισης δεν ειναι για αυτους που αγοραζουν ετοιμα υγρα.πινουν απειρα....διψανε γρηγορα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε προλαβα ρε αδερφε...τωρα το ειδα.ειχα κανει κ εγω την ιδια μαλακια...αηδια!τα συρματακια που ανεβασες πολυ ωραια!αλλα δεν ειναι για καθε μερα.επισης δεν ειναι για αυτους που αγοραζουν ετοιμα υγρα.πινουν απειρα....διψανε γρηγορα

το staple staggered fused clapton φορτωσα τωρα μονο, 0.20 το διαφημιζουν οταν εβγαλα τα hotspot εκατσε 0.19, νταξει πινει αλλα απο την αλλη εχω γευση(αν και τωρα εχω κανει οτι να ναι με τα υγρα και δεν εχω καλη γευση :P) και ενω ειμαι σε ντριπερ μου βγαζει σχεδον 15 τζουρες γεματες!

Λοιπον η νικοτινη αυτη παιδια με σκετη βαση μου εβγαλε μια αψια γευση δεν μπορω να το περιγραψω, εκανα και μαλακια εγω οποτε δεν μπορω να την κατηγορησω προς το παρον, αλλα ουτε μπορω να σας πω οτι την συστηνω. Σ/Κ θα εχω καλυτερη εικονα, μη σας παρω στο λαιμο μου(pun intended).

1ezuAYO.jpg

Δημοσ.

Να ρωτησω στα πιο πολλα ml αναμεσα σε αυτον https://www.skroutz.gr/s/9011319/Aspire-Nautilus-5ml.html και https://www.skroutz.gr/s/9310044/Joyetech-Cubis-Pro-4ml.html τι λέτε;

Τον ναυτιλους χωρις να χωραει καν συγκριση το θεμα.

το staple staggered fused clapton φορτωσα τωρα μονο, 0.20 το διαφημιζουν οταν εβγαλα τα hotspot εκατσε 0.19, νταξει πινει αλλα απο την αλλη εχω γευση(αν και τωρα εχω κανει οτι να ναι με τα υγρα και δεν εχω καλη γευση :P) και ενω ειμαι σε ντριπερ μου βγαζει σχεδον 15 τζουρες γεματες!

Λοιπον η νικοτινη αυτη παιδια με σκετη βαση μου εβγαλε μια αψια γευση δεν μπορω να το περιγραψω, εκανα και μαλακια εγω οποτε δεν μπορω να την κατηγορησω προς το παρον, αλλα ουτε μπορω να σας πω οτι την συστηνω. Σ/Κ θα εχω καλυτερη εικονα, μη σας παρω στο λαιμο μου(pun intended).

1ezuAYO.jpg

15 τζουρες πως σου εβγαλε ρε θηριο;;;;wtf?!?!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...