Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα και πηνια απο gearbest και νικοτινη απο τους κυπριους φιλους μας. Το βραδυ εντυπωσεις

Και εγώ ΠΜ για Κύπριοι παρακαλώ γιατί άρχισαν τα τελειώνουν τα αποθέματα...

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα και πηνια απο gearbest και νικοτινη απο τους κυπριους φιλους μας. Το βραδυ εντυπωσεις

Κοιτουσα και εγω τους κυπριους. Πηρες 20μγ 10 μλ μπουκαλακια η βαρεσες 100μλ μπουκαλι ανω των 20 μγ ; Με τελωνειο κανενα θεμα;

Δημοσ.

100ml 50αρα βαρεσα και τους ειπα να βγαλουν/καλυψουν την ετικετα, αλλα με γραψαν εκει που δεν πιανει μελανι, ισως ειναι παρανομο δεν ξερω. Τελωνειο πολυ αμφιβαλλω αν περναει, δειγματοληπτικος ελεγχος για παρανομες ουσιες ομως πρεπει να γινεται. 5. Κατι μεταφορικα και ηρθε μετα απο 7! εργασιμες, βεβαια δεν φταιει το μαγαζι που το εστειλε την επομενη μερα αλλα τα κυπριακα ταχυδρομεια

Δημοσ.

σαν να μας τρολάρεις λιγάκι ε (αν όχι κοίτα απο πάνω απο το ποστ σου)

ευτυχως που μου το ανεφερες ,δεν το ειχα παρει χαμπαρι 

Δημοσ.

Α να χαθήτε με κάνατε και ζήλεψα και πήρα και εγώ τα απαραίτητα για 3,6 λιτρα 1 μγ 70/30 βέβαια εδώ που είμαι δεν έχω πρόβλημα 

https://www.molinshop.com/category/bases?horizontal

nikoskon

έχω το tfv8 baby rba και περιμενω τον  12 άμα πάρω το παρακάτω πιστευείς θα έχω καλυτερη γευση

https://www.fasttech.com/products/0/10025773/7390702-authentic-desire-rabies-rda-rebuildable-dripping

και αν έχεις να προτείνεις κάτι σε αυτην την τιμη ακούω 

Γενικά όποιος θέλει προτείνει

Δημοσ.

Παιδια επειδη κι εγω θελω να παρω βασεις με νικοτινη θελω να ρωτησω πως και δεν επιλεγετε απο το site της pink mule και παιρνετε καποιες αγνωστου ποιοτητας απο Κυπρο? Οι τιμες ειναι περιπου ιδιες.

Δημοσ.

μουλάρα είναι ο πόθος μου να την δοκιμάσω αλλά δεν στέλνουν εδώ που είμαι σύντομα το καλολαίρι πλησιάζει οι δικές μου είναι από Πολωνία

Επίσης να ενημερώσω ότι η μουλάρα έρχεται με UPS πλέον και αυτοι στέλνουν 

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Με UPS και FedEx στελνουν και αυτες περνανε τελωνειο αν δεν κανω λαθος.

Οποτε μονη επιλογη οι βασεις απο Κυπρο ε? Δεν ξερω. Δεν μου γεμιζει το ματι το site τους...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...