Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. που μπορω να βρω τους 1,8 aspire triton kanthal απεξω;

2. εβαλα τον triton στο melo 3 mini με 6αρα νικοτινη 50%50, tobacco και μπορω να πω, πως ειναι πολυ καλυτερα :P

δηλαδη πως θα τον περιεγραφες? πιο τσιγαρισιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

tidus666

ναι έτσι βάλε μας μπρίζες η αλήθεια είναι δεν έχω ντριπερ και το σκέφτομαι θα μου δώσει κάτι διαφορετικό άραγε (TFV8 dual clapton)

https://www.fasttech.com/products/0/10025773/7390702-authentic-desire-rabies-rda-rebuildable-dripping

Tzini_Gr

https://www.fasttech.com/products/3007/10009799/2996000

ordion3

σε αυτά τα ωμ οι κεφαλές σφίγγουν την τζούρα δηλαδή από πνευμονικος να γίνει αεράτος τσιγαρήσιος τα σύρματα που σε έδιαφέρουν ειναι τιτάνιο νικέλιο και ατσάλι στο μέγεθος που θέλεις από ότι καταλαβαίνω θα σου κάνει το ατσάλι απλά κοίτα και το μοντάκι σου μέχρι που παίζει στα μεγάλα ωμ με έλεγχο θερμοκρασίας

• Like 1

Έστησα χθες τον kayfun με 26 σε 3 πυρήνα 5 σπείρες στα 0,84Ω

Από κακή εμπειρία με τον κλονο τον kayfun με κακή τροφοδοσία και γεύση καμένου ειδικά σε υγρά με πολύ vg δεν πατησα της σπείρες να κλείσουν (δεν ξέρω της ορολογίες παίδες ;) ) αλλά άφησα λίγο ομοιόμορφο κενό μεταξύ τους.

Δεν μπορώ να μιλήσω για καλύτερη γεύση αφού έβαλα καινούργιο υγρό (relax) αλλά στο πρώτο πάτημα έχω ένα μικρό σκάσιμο.

Λες και πέρνει απότομα το ρεύμα και μετά κάθεται....

Τελικα ποια είναι η διαφορά κολημενες η ανοιχτές σπείρες παιδιά και τι αξίζει περισσότερο;

Ξέχασα να αναφέρω ότι το δουλεύω από 18 - 19,5w

καλοριζικος.

εγω οτι κουστουμια εχω δοκιμασει , μονο τα original ειχαν την ποιοτικη αποδωση γευσης ενος kayfun.

δεν λεω , οι steamtuners εχουν ομορφα κουστουμια , αλλα απο επιδωσεις δεν τα πανε και πολυ καλα...

ειδικα αν παρεμβεις στην καμπανα,την αλλαξεις, για να χαμηλωσει τον ατμοποιητη ας πουμε.

Ακόμα δεν δοκίμασα το άλλο σετακι αλλά αυτό που έβαλα επάνω ωραίο σε εμφάνιση πρακτικό μέγεθος αλλά θέλει κάθε τρεις και λιγάκι γέμισμα ;)

Θα βάλω αργότερα το πλαστικό με την αρχική καμπανα του kayfun καιε περισσότερα ml Χορητικοτητα.

Αν και βλέπω στο τέλος να είναι με το αρχικό ...

ordion3[/url]

σε αυτά τα ωμ οι κεφαλές σφίγγουν την τζούρα δηλαδή από πνευμονικος να γίνει αεράτος τσιγαρήσιος τα σύρματα που σε έδιαφέρουν ειναι τιτάνιο νικέλιο και ατσάλι στο μέγεθος που θέλεις από ότι καταλαβαίνω θα σου κάνει το ατσάλι απλά κοίτα και το μοντάκι σου μέχρι που παίζει στα μεγάλα ωμ με έλεγχο θερμοκρασίας

Ναι για πνευμονικές θέλω. Για να πετύχω tcax 0.5-0.6 παίρνω as δηλαδή? Το pick mega έχω.

δεν έχω καταλάβει τελείως έεχει επισκευάσημο ή θα επισκευάσης εργοστασιακή?

Για εμένα πάρε ένα 28 awg νίκελ ή ατσάλι και παίξε μπάλα να σου πω μόνο ότι το νίκελ είναι πιο μαλάκο σαν σύρμα και λίγο πιο δύσκολό και χαμηλότερα ωμ αλλά το ατσάλι είναι λίγο περίεργο σε ελεγχό θερμοκρασίας πολλοί δεν το καταφέρνουν.

Ξέρω ότι σε μπέρδεψα λιγάκι αλλά έπρεπέ να σου τα αναφέρω το καλύτερο από όλα για μένα είναι να τα δοκιμάσεις και τα δύο από λίγο και να δεις πιο σου κάθεται καλύτερα.

δηλαδη πως θα τον περιεγραφες? πιο τσιγαρισιο?

σαφως πιο τσιγαρισιος και με την συγκεκριμενη αντισταση πιστευω ειναι πολυ καλο για εμενα που δεν θελω πολυ ντουμανι..

δεν ξερω παντως αλλα μου θεωρω η αντισταση που μ προτεινατε ολοι εκανε δουλεια, θα δοκιμασω και απτο αλλο υγρο που εχω που ειναι με φραουλα να δω... θα κανω την ιδια καταναλωση με τον τσιγαρισιο; ή περισσοτερη; αν κανω την ιδια με τσιγαρισιο σημαινει πως η αντισταση εκανε πραγματικη δουλεια χΔ διαφορετικα θα σημαινει οτι δεν ειμαι ακομα για φρουτα γτ τους πινω το αιμα :P

Για εμένα πάρε ένα 28 awg νίκελ ή ατσάλι και παίξε μπάλα να σου πω μόνο ότι το νίκελ είναι πιο μαλάκο σαν σύρμα και λίγο πιο δύσκολό και χαμηλότερα ωμ αλλά το ατσάλι είναι λίγο περίεργο σε ελεγχό θερμοκρασίας πολλοί δεν το καταφέρνουν.

Ξέρω ότι σε μπέρδεψα λιγάκι αλλά έπρεπέ να σου τα αναφέρω το καλύτερο από όλα για μένα είναι να τα δοκιμάσεις και τα δύο από λίγο και να δεις πιο σου κάθεται καλύτερα.

Βγάζει h eleaf μία επισκευάσιμη αντίσταση αλλά το σύρμα που έχει μέσα δεν με καλύπτει.ειναι 1ohm και θέλω να παίξω μπάλα πιο χαμηλά και με tc

Βγάζει h eleaf μία επισκευάσιμη αντίσταση αλλά το σύρμα που έχει μέσα δεν με καλύπτει.ειναι 1ohm και θέλω να παίξω μπάλα πιο χαμηλά και με tc

το κατάλαβα και από τον άλλο τον φίλο οπότε όπως σου έγραψα για μένα το καλύτερο από λίγο νίκελ και ατσάλι στα 28awg είνια 0.321 και καλές δοκιμές για να δεις τι θα σου κάτσει  καλύτερα και το βαμβάκι οργανικό 

Έστησα χθες τον kayfun με 26 σε 3 πυρήνα 5 σπείρες στα 0,84Ω

Από κακή εμπειρία με τον κλονο τον kayfun με κακή τροφοδοσία και γεύση καμένου ειδικά σε υγρά με πολύ vg δεν πατησα της σπείρες να κλείσουν (δεν ξέρω της ορολογίες παίδες ;) ) αλλά άφησα λίγο ομοιόμορφο κενό μεταξύ τους.

Δεν μπορώ να μιλήσω για καλύτερη γεύση αφού έβαλα καινούργιο υγρό (relax) αλλά στο πρώτο πάτημα έχω ένα μικρό σκάσιμο.

Λες και πέρνει απότομα το ρεύμα και μετά κάθεται....

Τελικα ποια είναι η διαφορά κολημενες η ανοιχτές σπείρες παιδιά και τι αξίζει περισσότερο;

Ξέχασα να αναφέρω ότι το δουλεύω από 18 - 19,5w

Ακόμα δεν δοκίμασα το άλλο σετακι αλλά αυτό που έβαλα επάνω ωραίο σε εμφάνιση πρακτικό μέγεθος αλλά θέλει κάθε τρεις και λιγάκι γέμισμα ;)

Θα βάλω αργότερα το πλαστικό με την αρχική καμπανα του kayfun καιε περισσότερα ml Χορητικοτητα.

Αν και βλέπω στο τέλος να είναι με το αρχικό ...

Προβλημα με το βαμβακι ακουγεται και αυτο που λες, και η προηγουμενη κακη εμπειρια που περιγραφεις με καμμενο. Αν δεν σου αρεσει και το ξεστησεις βαλε καμια φωτο να δουμε τι πηγε στραβα

Θα το κάνω σύντομα (αν όχι σήμερα )αφου ξέχασα να βάλω τα 'χαζά ' για να κλεισω λίγο τον αέρα εισαγωγής...

Καμένο δεν έχω τώρα απλώς όπως είπα σκάσιμο στο πρώτο πάτημα.

Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό οφείλεται στις ανοιχτές σπείρες και μονο...

Ευχαριστώ

Τα hexocell αυτα τα κανει ο πεθερος μου.τραγικη ποιοτητα να ξερεις και πολλα καταλοιπα.ειναι η εταιρεια που εμπορευεται τα natura.

Θα το κάνω σύντομα (αν όχι σήμερα )αφου ξέχασα να βάλω τα 'χαζά ' για να κλεισω λίγο τον αέρα εισαγωγής...

Καμένο δεν έχω τώρα απλώς όπως είπα σκάσιμο στο πρώτο πάτημα.

Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό οφείλεται στις ανοιχτές σπείρες και μονο...

Ευχαριστώ

Οπως ειπαν κ οι υπολοιποι το σκασιμο ειναι σιγουρα θεμα με το βαμβακι.αλλαξε ποστητα στο βαμβακι και δεν θα εχεις σκασιματα.

Τα hexocell αυτα τα κανει ο πεθερος μου.τραγικη ποιοτητα να ξερεις και πολλα καταλοιπα.ειναι η εταιρεια που εμπορευεται τα natura.

Οπως ειπαν κ οι υπολοιποι το σκασιμο ειναι σιγουρα θεμα με το βαμβακι.αλλαξε ποστητα στο βαμβακι και δεν θα εχεις σκασιματα.

Άρα βάζω περισσότερο ,σωστα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...