fotislado Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 νταξει το τερματισες φιλε μουΚαι εγω τοσο ειμαι κ δεν εχω καν πνευμονικο...cloud one v2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Αφου ακόμα υπάρχουν ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εχω ορεξη για χειροτεχνιες και ειπα να το ξανανοιξω το κεφαλαιο dual coil. Νομιζω μου πετυχαν, σε 5 λεπτακια τις εστρωσα κιολας. Ειναι κανεις σιγουρος για το πως φυτιλιαζω τα καθετα πηνια? Εχω την εντυπωση οτι το πανω μερος το κοβω σχεδον τσιμα τσιμα, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 δεν του πανε τα καθετα πηνια του βελοσιτι. παρ ολ αυτα , περασε το σαν U , αναποδα... δεν νομιζω να θες να τα κανεις φολιτσα!? δεν θα εχουν ειρφλοου. αν και νομιζω θα φας καμενο , στα λογικα watt τις ωμικης αντιστασης αυτων των κοιλ, οπως και να τα βαμβακωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 δεν του πανε τα καθετα πηνια του βελοσιτι. παρ ολ αυτα , περασε το σαν U , αναποδα... δεν νομιζω να θες να τα κανεις φολιτσα!? δεν θα εχουν ειρφλοου. αν και νομιζω θα φας καμενο , στα λογικα watt τις ωμικης αντιστασης αυτων των κοιλ, οπως και να τα βαμβακωσεις εννοεις να κανω ενα Λ με κουρμπα που να ενωνει τα πανω μερη των πηνιων μεταξυ τους? αυτο που ηθελα ειναι να το κανω απο κατω μερια κλασσικα με λεπτη μυτη ισα ισα ακουμπαει στο deck κλπ. και απο πανω ισα να καλυπτω ολη την επιφανεια περιμετρικα του πηνιου, χωρις ουρα. Με την λογικη οτι το πανω κομματι δεν ρουφαει υγρο απο το deck αρα δεν εχει νοημα υπαρξης. Edit: Στα 0.4 βγηκε ολο μαζι, και αν και velocity deck ο rda ειναι mad hatter v2 που εχει αρκετο airflow για καθετα. Γιατι θα φαω καμμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ναι, και οταν σταζεις θα ποτιζεις και το πανω μέρο για να ισοφαριζει με το κατω μέρος που ηδη θα εχει και θα κρατάει παραπανω υγρό ..αλλιως θα τρως καμένα..γενικα τα vertical ποτε δεν τα χώνεψα/πέτυχα Παντα καπου θα έχουν προβλημα.συγκεκριμενα εσυ, θα εχεις ανομοιόμορφη εξάτμιση του υγρού.απο ψιλά θα εξατμίζεται γρήγορα και μονο το κατω θα παραμένει ποτισμένο .ψιλα θα εχει μεγάλες θερμοκρασίες και θα τρως καμένα βαμβάκια.(σε γμσα όλη την ψυχολογία μετα την χειροτεχνία...Χαχαχαχα Σορρυ..) ΕΚΤΟΣ κ εν παίζεις σε πολυ χαμηλά watt..τοτε ισως δουλεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ordion3 http://www.funstore.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=163 https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3747-nicotine-72-wv-in-glycerol-100gr-72-tois-ekato-kathari-nikotini-farmakeutikis-poiotitas-5200012112547.html Λενε τιποτα οι βασεις νικοτινης του πρωτου? και τι παιζει σε αναλογια στο 90% vg 10% νερο πως το παιζω μετα ας πουμε για να βγαλω 50-50?δηλδη πως θα δηλωθει στον calculator αυτο δεν καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Λενε τιποτα οι βασεις νικοτινης του πρωτου? και τι παιζει σε αναλογια στο 90% vg 10% νερο πως το παιζω μετα ας πουμε για να βγαλω 50-50?δηλδη πως θα δηλωθει στον calculator αυτο δεν καταλαβαινω. Ξεχνά οτι εχει 10% νερο και απλα βάλε μια ιδέα λιγότερο pg. Δηλαδη αντί για 50/50 Καν το 55vg/45pg. Προσωπικά αρκετές φορες δεν προσμετράω το νερο και κανω σαν να μην υπαρχει.απλα φτιάχνω το υγρό μου Οι διάφορες ειναι τοσο μικρές(αμελητέες μεταξύ μας) που βαριέμαι να κάθομαι να κανω 5 λεπτα υπολογισμούς για 5-10 σταγόνες που δεν μπηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ξεχνά οτι εχει 10% νερο και απλα βάλε μια ιδέα λιγότερο pg. Δηλαδη αντί για 50/50 Καν το 55vg/45pg. Προσωπικά αρκετές φορες δεν προσμετράω το νερο και κανω σαν να μην υπαρχει.απλα φτιάχνω το υγρό μου Οι διάφορες ειναι τοσο μικρές(αμελητέες μεταξύ μας) που βαριέμαι να κάθομαι να κανω 5 λεπτα υπολογισμούς για 5-10 σταγόνες που δεν μπηκαν σωστο σωστο,αντε να δουμε ,chemco base,η νικοτινη που μου ειπες και capella αρωμα και αντε να δουμε τι θα βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Άρα υπάρχει περίπτωση να στο σταματήσουν τελωνείο? Γιατί δεν μου κάτσε τελικά το 100μελο νικοτίνη και λέω να παραγγείλω από εκει άμα δεν σου κάνει κόπο για ποια νικοτίνη μιλάς αν τελικά αγοράσεις κάποία από αυτες που έβαλα μπορείς μετα να γραψεις και εντυπωσεις να ξέρουμε Ablaoublas_542τελικά για πες έπαιξε το κάθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 και σε καλή τιμή https://www.efun.top/smok-twins-mission-gx2-4-mod.html Αν και σαν μαγαζί δεν το πολύ πάω είχαν καθυστερήσει δέκα μέρες να μου στείλουν το μόντ που είχα αγοράσει και αυτο αού έκανα παράπωνα στο pay pal βέβαια ήταν και Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papado1914 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Καλημερα σε ολους Εχει δοκιμαςει κανεις να παρει ατμοποιητη απο φαστ τεκ;;; ή γενικα να παρει τιποτα αλλο; ειναι έμπιστο;; https://m.fasttech.com/products/0/10013609/5017804-authentic-joyetech-cubis-pro-clearomizer Για αυτο ενδιαφέρομαι κ η καλυτερη τιμή Ελλάδα το βρηκα στα 22-23€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 μια χαρά μαγαζί είναι μην το φοβάσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εαν φοβομασταν κ την fasttech.... γ@μησ3τ@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Για να λέμε την αλήθεια άμα πληρώσεις με pay pal κανένα μαγαζί δεν φοβάσε στην χειρότερη να πέσει καθυστέρηση αλλά λέφτά ή εμπόρευμα θα πάρεις αυτο ισχύει γενικά και απλά το αναφέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις