Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αμα θες σου έχω και κάτι πιο δυνατο 5 μπαταρίες

https://www.fasttech.com/products/3099/10014058/7518302-authentic-kangertech-five6-222w-vw-apv-box-mod-kit

μα γιατί 2 samsung 30Q σωστό μοντάκι και έφυγες εγώ το δικό μου θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες

Γιατι τραβας παραπανω ρευμα απο οσο ειναι ασφαλες απο την μπαταρια. Η 30 Q Αυτη που λες παει μεχρι 3.7*15Α=55w, συμφωνα με τον κατασκευαστη και μου λες οτι θες να τραβηξεις 110w δηλαδη το διπλασιο!

ΠΡΟΣΕΧΕ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το κυπριακό site έχει πάρει κανείς? Ξέρουμε μεταφορικά?

5.40. Περιμενω απο προηγουμενη δευτερα, αν με βαλουν φυλακη για λαθρεμποριο θα ενημερωσω

disco boy

Αμα υπηρχε μπαταρια 18650 που εδινε 100w θα ειχε και χωρητικοτητα 10ah θα εκανε και καφε μη σου πω θα σου καθοταν κιολας

5.40. Περιμενω απο προηγουμενη δευτερα, αν με βαλουν φυλακη για λαθρεμποριο θα ενημερωσω

disco boy

Αμα υπηρχε μπαταρια 18650 που εδινε 100w θα ειχε και χωρητικοτητα 10ah θα εκανε και καφε μη σου πω θα σου καθοταν κιολας

Γιατί έτσι?

Γιατι πλεον ειναι παρανομες οι ποσοτητες ανω των 10ml/μπουκαλακι.

Άρα υπάρχει περίπτωση να στο σταματήσουν τελωνείο?

Γιατί δεν μου κάτσε τελικά το 100μελο νικοτίνη και λέω να παραγγείλω από εκει

discoboyminimal

Για αυτό το λόγο έβαλα πριν το πεταμπαρό να μπορεις να βγείς για καφέ και φαγητό ρε παιδι

ordion3

ρίχνεις την ζαρία και περιμένεις να δεις τι θα σου κάτσει εχθες ή προχθες είχα βάλει φθηνή νικοτίνη από Ελλάδα

• Like 1

Tzini_Gr

Οπότε για εσένα που έχεις πνευμονικό δοκίμασε το επόμενο υγρό σου 70/30 vg/pg

@baator ευχαριστω για τις συμβουλες

@palasd θα το κοιταξω γτ πραγματικα απτο σαββατο μεχρι σμρ παιζω μα χω κανει καμια 10αρια ml :(

1) κτ αλλο αν βαλω κ αντισταση του τριτον με 1.8 Ω θα μπορω να τραβω τσιγαρισιες ετσι?

2) οτν τραβαω με καιει η πιπα γτ? οχι συνεχεια..

3) εχω melo 3 mini μαζι με τν μπρο.. εμενα το airflow ανοιγοκλεινει με ευκολια, του μπρο μ θελει προσπαθεια.. γτ? επειδη δν το εχεο χρησιμοποιησει πολυ?

παιζει κιολας εμενα να ανοιγοκλεινει ευκολα επειδη ετυχε την 1η μερα να μ τρεξει υγρο προς τα κατω? αλλα σε φιλο σμρ που εχουμε τ ιδιο και αυτουνου ανοιγοκλεινει με ευκολια..

4) του φιλο μ απο κατω εκει π ειναι οι τρυπες δν γραφει κανεναν αριθνο-κωδικο οπως γραφει σε μενα και στν μπρο μ! γτ? εμεις τα πηραμε απο μαγαζι κ ο φιλος απεξω πριν κανενα μηνα... τα κουτια τα εχπυνε πεταξει btw

ordion3

http://www.funstore.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=163

https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3747-nicotine-72-wv-in-glycerol-100gr-72-tois-ekato-kathari-nikotini-farmakeutikis-poiotitas-5200012112547.html

Tzini_Gr

Φιλε οι πνευμονικοί έχουν κατανάλωση εγώ είμαι στα 12-15 μλ την ημέρα 

1 περίπου

2 δοκιμασέ αυτό που είπαμε τουλαχιστον 70/30 vg/pg

3 μαλλον του μπρο έχει θέμα

4 ο ατμοποιητής του το υγρό μπανάνα το ατμοποιεί ή το κρατάει για τον εαυτό του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...