palasd Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Για σκέψου και πόσο κάνει μια κεφαλή για το tfv8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Καλησπέρα Ξέρει κάποιος ποιες Aspire αντιστάσεις ακριβώς κάνουν για τον Melo 3 mini ? Παίρνω γενικά απο ενα μαγαζί εδω την 1.8 Aspire αλλα δεν μου έχει πει πια ακριβώς μου δίνει. Τώρα θέλω να παραγγείλω απο gearbest γιατι βγαίνει πολύ πιο φθηνά, αλλα δεν ξερω ποιες να επιλέξω. Η αντίσταση που έχω τώρα πάνω είναι με μπλε λαστιχάκι (δεν θυμάμαι αν και οι προηγούμενες ήταν το ίδιο) και είδα οτι αυτή ειναι για τον Triton (όχι mini) ενω για τον Triton Mini έχουν πορτοκαλι λαστιχάκι. Ταιριάζουν και οι 2 στον melo? Τα φώτα σας!!! Ξέρει κανείς να μου πει αν κανουν οι αντιστάσεις του Triton Mini στον Melo 3 Mini? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ξέρει κανείς να μου πει αν κανουν οι αντιστάσεις του Triton Mini στον Melo 3 Mini? Ευχαριστώ! https://ukvapers.org/Thread-Compatible-Coils?pid=1554573#pid1554573 προσωπικα δεν ξερω να σ απαντησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Για σκέψου και πόσο κάνει μια κεφαλή για το tfv8 μια τριαδα μου βγαινει περιπου 25 ευρω, υποψιν δεν μενω πλεον Ελλαδα, οποτε δε ξερω τι γινεται, να πω την αληθεια ναι ειναι ακριβες, αλλα μου παει 2-3 βδομαδες περιπου η καθεμια, οποτε νομιζω ειναι μια χαρα σε αντιθεση με ατμος που μια κεφαλη παει 2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια, πηρα σημερα το eleaf istick pico kit 75w +melo 3 mini εξαρχης μεσα εχει την αντισταση την μια οπου ειναι στα 0.3 Ω πηγα αγορασα ενα υγρο φραουλα με γαλα (της BW) με 6mg νικοτινη και 60% VG το θεμα ειναι οτι ακομα και στα 17w που το εχω, με καιει ο λαιμος.. και καψιμο εννοω οταν καπνιζεις κανονικο και σε καιει; αυτο... οχι καψιμο καμμενο η καψιμο λαδιου... που πρεπει να το ρυθμισω για να μην εχω το καψιμο στον λαιμο ? Υ.Γ. εναι το 1ο ηλεκτρονικο τσιγαρο και δεν σκαμπαζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 6mg ειναι παρα πολλα Τζινι, 3 το πολυ για αυτο σε καιει, γενικα με πνευμονικους ατμος καλυτερα να μην ξεπερνας τα 3, οι τσιγαρισιοι πανε μεχρι και 20+ ελπιζω να μην ατμιζεις οπως καπνιζεις, ο μελο ειναι πνευμονικος, ρουφας κατευθειαν στα πνευμονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ο ατμοποιητής που πήρες είναι για πνευμονικές ρούφα σαν ναργιλέ και πέσε σε νικοτίνη najinblue3 Σίγουρα θα σου έριχνε το κόστος, για την ίδια περίοδο μπορεί και στα 6 ευρώ ισως να λέω και πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 6mg ειναι παρα πολλα Τζινι, 3 το πολυ για αυτο σε καιει, γενικα με πνευμονικους ατμος καλυτερα να μην ξεπερνας τα 3, οι τσιγαρισιοι πανε μεχρι και 20+ ελπιζω να μην ατμιζεις οπως καπνιζεις, ο μελο ειναι πνευμονικος, ρουφας κατευθειαν στα πνευμονια 6mg δεν είναι πολλά. Πολλά είναι τα 18mg πχ. Βασικά ο όρος "πολλά" είναι αδόκιμος γιατί η επιλογή έχει να κάνει με το ποσοστό ανάγκης πρόσληψης νικοτίνης. Επίσης ένα υγρό με αρκετή PG σε σχέση με την VG, σε πνευμονικούς άτμος με χαμηλές τιμές αντίστασης έχει αρκετό χτύπημα στο λαιμό συγκρίσιμο με το "δάγκωμα" της νικοτίνης. Συνεπώς παίζει ρόλο και το υγρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 η 0.3 είναι 30-60W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 6mg δεν είναι πολλά. Πολλά είναι τα 18mg πχ. Βασικά ο όρος "πολλά" είναι αδόκιμος γιατί η επιλογή έχει να κάνει με το ποσοστό ανάγκης πρόσληψης νικοτίνης. Επίσης ένα υγρό με αρκετή PG σε σχέση με την VG, σε πνευμονικούς άτμος με χαμηλές τιμές αντίστασης έχει αρκετό χτύπημα στο λαιμό συγκρίσιμο με το "δάγκωμα" της νικοτίνης. Συνεπώς παίζει ρόλο και το υγρό. Aυτο. Προσωπικα με ενοχλει η PG, 6mg σε 70/30 μπορω να παω και 30 watt σε mad hatter v2 χωρις θεμα, αλλα 60/40 6mg σε rta θα με ενοχλουσε σιγουρα, ποσο μαλλον αμα ηταν πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ξέρει κανείς να μου πει αν κανουν οι αντιστάσεις του Triton Mini στον Melo 3 Mini? Ευχαριστώ! Αυτό το τόπικ στο Fasttech που κάνει την ίδια ερώτηση δικό σου είναι; Λίγο που έψαξα τις αντιστάσεις του ενός και του άλλου, τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Όρκο δεν παίρνω, αλλά δεν νομίζω να κάνουν. καλησπερα παιδια, πηρα σημερα το eleaf istick pico kit 75w +melo 3 mini εξαρχης μεσα εχει την αντισταση την μια οπου ειναι στα 0.3 Ω πηγα αγορασα ενα υγρο φραουλα με γαλα (της BW) με 6mg νικοτινη και 60% VG το θεμα ειναι οτι ακομα και στα 17w που το εχω, με καιει ο λαιμος.. και καψιμο εννοω οταν καπνιζεις κανονικο και σε καιει; αυτο... οχι καψιμο καμμενο η καψιμο λαδιου... που πρεπει να το ρυθμισω για να μην εχω το καψιμο στον λαιμο ? Υ.Γ. εναι το 1ο ηλεκτρονικο τσιγαρο και δεν σκαμπαζω... Πάρε ένα ίδιο ακριβώς υγρό με μηδενική νικοτίνη και ανακάτεψε τα 2 μπουκαλάκια μαζί ώστε να σου βγει υγρό με 3άρα νικοτίνη. Δες αν συνεχίζει να σου καίει τον λαιμό. Λογικά σε ενοχλεί στον λαιμό επειδή όπως αναφέρθηκε, 6άρα σε πνευμονικό ατμοποιητή είναι πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια, πηρα σημερα το eleaf istick pico kit 75w +melo 3 mini εξαρχης μεσα εχει την αντισταση την μια οπου ειναι στα 0.3 Ω πηγα αγορασα ενα υγρο φραουλα με γαλα (της BW) με 6mg νικοτινη και 60% VG το θεμα ειναι οτι ακομα και στα 17w που το εχω, με καιει ο λαιμος.. και καψιμο εννοω οταν καπνιζεις κανονικο και σε καιει; αυτο... οχι καψιμο καμμενο η καψιμο λαδιου... που πρεπει να το ρυθμισω για να μην εχω το καψιμο στον λαιμο ? Υ.Γ. εναι το 1ο ηλεκτρονικο τσιγαρο και δεν σκαμπαζω... Δωστου 2-3 μερες να ψιλοσυνηθισεις, ανοιξε τον αερα στο τερμα και ανεβα στα 25W αλλα παιρνε συντομες τζουρες. Οταν στο παρελθον προσπαθουσα να καπνισω υγρα με παραπανω νικοτινη απο οσο μου ηταν ευκολο (λογω αναγκης βεβαια) με βοηθουσε να κανω "prime" τις τζουρες,δηλαδή φυσουσα μια ενω πατουσα το κουμπι και ενω το κρατουσα πατημενο μετα ρουφουσα. Προσπαθουσα δηλαδη να αναμειξω οσο το δυνατον περισσοτερο αερα στη τζουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αυτό το τόπικ στο Fasttech που κάνει την ίδια ερώτηση δικό σου είναι; Λίγο που έψαξα τις αντιστάσεις του ενός και του άλλου, τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Όρκο δεν παίρνω, αλλά δεν νομίζω να κάνουν. Όχι όχι δεν είναι δικό μου αλλά το έχω δει και αυτό. Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι σίγουρα κάνει του Triton αλλά όχι του Triton Mini. Απλά στο gearbest που κοιτάω είναι 4-5 Euro πιο ακριβές του κανονικού από του mini αλλιώς θα έπαιρνα του κανονικού για αυτό και το ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 6mg δεν είναι πολλά. Πολλά είναι τα 18mg πχ. Βασικά ο όρος "πολλά" είναι αδόκιμος γιατί η επιλογή έχει να κάνει με το ποσοστό ανάγκης πρόσληψης νικοτίνης. Επίσης ένα υγρό με αρκετή PG σε σχέση με την VG, σε πνευμονικούς άτμος με χαμηλές τιμές αντίστασης έχει αρκετό χτύπημα στο λαιμό συγκρίσιμο με το "δάγκωμα" της νικοτίνης. Συνεπώς παίζει ρόλο και το υγρό. εχεις δικιο, για μενα φαινονται πολλα, πανω απο 3 με σκιζει τον λαιμο, δεν ξερω αν αλλος μπορει να ατμιζει οπως εγω με >3μγ, εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο εννοειται μιλαω για υγρα full vg 70% + 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 μιας και το chosenfew απ οτι διαβασα ειναι απο βουγαρια , ξερουμε αν εχει καμια αλυσσιδα στην βουλγαρια με μαγαζακια με ηλ τσιγαρο γιατι θα επισκεφθω σε κανα μηνα το κιρκοβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις