Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αρα αργοτερα μπορω καλιστα να βαλω οποιον ατμοποιητη θελω φυσικα με τους συμβατους που ειναι για το συγκεκριμενο ετσι;

Για να βάλεις μεγαλύτερο στον Pico, μπορείς να πάρεις την ψύκτρα/extension που βιδώνει στον πόλο του και τον "σηκώνει" πιο πάνω για να μην χτυπάνε οι ατμο στο καπάκι της μπαταρίας. Μπορείς να το δεις εδώ και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το λινκ, αλλά δεν την έχω βρει πουθενα αλλού. https://vapexperts.gr/eshop/psiktra-atmopoihtwn-al85-detail

σκεφτομαι να φτιαξω υγρα με βασεις τις chemco και αρωματα blackout.Εχουν καλη αποδοση αυτες οι βασεις σε σχεση με του εμποριου?

Ναι, τις χρησιμοποιούν πολλοί ατμιστές(μεταξύ αυτών κι εγώ). Έχουν αρκετά καλή απόδοση και, σίγουρα, είναι κατά πολύ φθηνότερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γειά σας, θα ήθελα να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό με σκοπό να μειώσω το κάπνισμα ή και να το κόψω. Θέλω να ξοδέψω γύρω στα 30€. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω κάτι "επώνυμο" όπως το Nobacco Hybrid?

Πιστεύω πως θα είναι προτιμότερο να δώσεις λίγα ευρώ παραπάνω και να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο από τον Hybrid. Η μπαταρία του είναι πάρα πολύ μικρή για να σε καλύπτει πλήρως, άσε που έχει διαρροές αν δεν το προσέξεις.

Είναι καθαρά θέμα πειραματισμού και απόφασης. Από προσωπική μου εμπειρία το λέω, διότι όσο άτμιζα με mod τύπου Hybrid δεν είχα καταφέρει τίποτε άλλο, παρά να το ελαττώσω ελαφρά. Ωστόσο, από τότε που με βοήθησε ένας γνωστός που το είχε ψάξει περισσότερο, το κανονικό τσιγάρο δεν το ξαναέπιασα στα χέρια μου.

Γειά σας, θα ήθελα να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό με σκοπό να μειώσω το κάπνισμα ή και να το κόψω. Θέλω να ξοδέψω γύρω στα 30€. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω κάτι "επώνυμο" όπως το Nobacco Hybrid?

Τα προιόντα της Nobacco σε καμιά περίπτωση δεν είναι επώνυμα ή καλύτερα από αυτά των υπόλοιπων καταστημάτων.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, απλά παίρνει δημοφιλείς συσκευές εταιριών και τις δίνει ένα δικό της όνομα, βάζοντας παράλληλα

και ένα καπέλο στην τιμή. Π.χ. το Hybrid είναι το γνωστό Joyetech AIO που αναφέρεται συχνά εδώ μέσα, το Mas30 είναι το γνωστό Istick 30 της Eleaf, ο Cupa είναι ο γνωστός Cubis που επίσης αναφέρεται συνέχεια κτλ.

Απλά επειδή είναι αλυσίδα καταστημάτων και επειδή είναι η μόνη εταιρία του χώρου που κάνει αρκετή διαφήμιση, ο νέος πελάτης νομίζει πως είναι κάτι ξεχωριστό. ΔΕΝ είναι. Πληρώνεις πολύ ακριβότερα την ίδια (παλιά) συσκευή που βρίσκεις φτηνότερα σε όλα τα καταστήματα ή στο Ίντερνετ.

Από 'κει και πέρα, το να πάρεις τον ΑΙΟ (ή Hybrid, όπως θες πες το), έχουμε πει πως είναι λύση ανάγκης για κάποιον που απλά διαθέται budget μέχρι 30 ευρώ ή που θέλει να πάρει μια πολύ βασική ιδέα για το είναι το ηλ. τσιγάρο. Για 30 ευρώ είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε Ελληνικό κατάστημα αυτή την στιγμή, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις, αλλά φυσικά κοστίζουν παραπάνω.

• Like 1

Μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση για πρώτο τσιγάρο?

Δεν είναι απαραίτητα να είναι φτηνό, απλά να είναι άνετο και να μην θέλει πολύ σκάλισμα. Να πηγαίνω να παίρνω υγρά εύκολα κλπ.

Για τσιγάρα πόσα χαλάς κάθε μήνα;

• Like 2

Για να βάλεις μεγαλύτερο στον Pico, μπορείς να πάρεις την ψύκτρα/extension που βιδώνει στον πόλο του και τον "σηκώνει" πιο πάνω για να μην χτυπάνε οι ατμο στο καπάκι της μπαταρίας. Μπορείς να το δεις εδώ και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το λινκ, αλλά δεν την έχω βρει πουθενα αλλού. https://vapexperts.gr/eshop/psiktra-atmopoihtwn-al85-detail

Ναι, τις χρησιμοποιούν πολλοί ατμιστές(μεταξύ αυτών κι εγώ). Έχουν αρκετά καλή απόδοση και, σίγουρα, είναι κατά πολύ φθηνότερες.

Αυτο που ηθελα να ακουσω, και απο νικοτινη που παιζουμε?Απ οτι βλεπω και διαβαζω παει 4ρι για 10μλ αλλιως απο κυπρο για πιο φθηνα? Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Καλησπέρα

Ξέρει κάποιος ποιες Aspire αντιστάσεις ακριβώς κάνουν για τον Melo 3 mini ?

Παίρνω γενικά απο ενα μαγαζί εδω την 1.8 Aspire αλλα δεν μου έχει πει πια ακριβώς μου δίνει.

Τώρα θέλω να παραγγείλω απο gearbest γιατι βγαίνει πολύ πιο φθηνά, αλλα δεν ξερω ποιες να επιλέξω.

Η αντίσταση που έχω τώρα πάνω είναι με μπλε λαστιχάκι (δεν θυμάμαι αν και οι προηγούμενες ήταν το ίδιο) και είδα οτι αυτή ειναι για τον Triton (όχι mini) ενω για τον Triton Mini έχουν πορτοκαλι λαστιχάκι. Ταιριάζουν και οι 2 στον melo?

Τα φώτα σας!!!

Καλησπέρα

Ξέρει κάποιος ποιες Aspire αντιστάσεις ακριβώς κάνουν για τον Melo 3 mini ?

Παίρνω γενικά απο ενα μαγαζί εδω την 1.8 Aspire αλλα δεν μου έχει πει πια ακριβώς μου δίνει.

Τώρα θέλω να παραγγείλω απο gearbest γιατι βγαίνει πολύ πιο φθηνά, αλλα δεν ξερω ποιες να επιλέξω.

Η αντίσταση που έχω τώρα πάνω είναι με μπλε λαστιχάκι (δεν θυμάμαι αν και οι προηγούμενες ήταν το ίδιο) και είδα οτι αυτή ειναι για τον Triton (όχι mini) ενω για τον Triton Mini έχουν πορτοκαλι λαστιχάκι. Ταιριάζουν και οι 2 στον melo?

Τα φώτα σας!!!

Μάλλον αυτές ψάχνεις http://m.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_204294.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...