Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια αντίσταση 1.8Ω στη μπαταρία. Ρυθμίζουμε τα Watt στα 7. Κοιτώντας το πινακάκι, βλεπουμε ότι το iStick δίνει 11W στην πραγματικότητα. Αντίστοιχα για ρυθμίσεις σε Volt.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχά! Έτσι κι αλλιώς εγώ τέρμα το ατμίζω, οπότε μάλλον είμαι κοντά στα 16.Χ αντί για 15.9 που δείχνει :)

Η κατάσταση στο δωμάτιο μου μετά από 2 ώρες χρήσης και περίπου 3μλ: λολ

XEsnV4i.jpg

Επεξ/σία από akpe

Eleaf iStick και Mini Nautilus με BVC Coils είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός με διαφορά αυτήν την στιγμή, είτε για νέο χρήστη, είτε για πιο προχωρημένο. Καλύτερη γεύση και χτύπημα μόνο από RDA Mods θα βρει κανείς και δεν ξέρω πόσοι έχουν την διάθεση να το φτάσουν τόσο μακρυά το πράγμα, πλέον εκεί μιλάμε για χόμπυ που θέλει να ασχολείσαι, να ψάχνεσαι και να χώσεις και χρήμα.

Το iStick είναι η κορυφαία μπαταρία αυτήν την στιγμή για τον μέσο χρήστη, του παρέχει ό,τι χρειάζεται με πολύ οικονομικό κόστος και σε μικρό μέγεθος (μην μπερδευτείτε από τις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη μπαταρία έχει το μέγεθος ενός Bic αναπτήρα).

Από την στιγμή που το κόστος του συνδυασμού αυτού είναι κάτω από 50 ευρώ, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη απάντηση στην ερώτηση "τι να αγοράσω". Αγοράζεις αυτά τα 2 και ξεμπερδεύεις μια και καλή.

Μακάρι τώρα να βρίσκαμε και κανά υγρό της προκοπής με το οποίο να κολλούσαμε και να ήταν τόσο εύκολη και εκεί η απάντηση.

• Like 1

Μιας και είπαμε για μέγεθος:

TGyD58T.jpg

(κανονικά είναι πιο κοντό με τον Μίνι επάνω, απλά έβαλα το δαχτυλιδάκι γιατί προσωπικά μου φαίνεται πιο όμορφος έτσι)

Και ένα πρώτο κουσουράκι που βρήκα στον Ναυτίλο Μίνι: Με ανοιχτή τέρμα την εισαγωγή αέρα και με παχύρρευστο υγρό παρατήρησα ότι μετά από λίγο έχω μπουρμπουλήρθες (μια-δυο) στη τζούρα. Υπερτροφοδοσία; Κλείνοντας λίγο την εισαγωγή στρώνει εντελώς, λογικό, αλλά παρατήρησα κάτι σημαντικό: Το κάνει μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Δηλαδή:

Έχω συνηθήσει και δεν τραβάω μια μόνο τζούρα, αλλά μια «προετοιμασίας» που λέμε και μια κανονική. Δηλαδή πατάω, ρουφάω λίγο ατμό με μια μικρή τζούρα -που τον βγάζω αμέσως από το στόμα ενώ συνεχίζω να πατάω το κουμπί- και μετά μια μακρόσυρτη κανονική τζούρα. Η διαφορά πίεσης που δημιουργεί αυτή η τακτική ίσως, με παχύρρευστα υγρά και την εισαγωγή τέρμα ανοιχτή, προκαλεί τις μπουρμπουλήθρες;

Ίσως φταίει το ότι μου είχε μείνει μόνο 0.7-0.8μλ στο τανκάκι; Παρόμοιο πρόβλημα διαβάζω πως είχε ο μεγάλος αλλά όχι ο Μίνι... Τέλος πάντων θα δείξει, θα συνεχίσω να το παρακολουθώ. 

Meh, εγώ ατμίζω με διαλλείματα από το '08 και πρώτη φορά που δοκίμασα το DIY, αυτό που έφτιαξα βρώμαγε τόσο που έδιωξε τη γάτα από το σπίτι για μια βδομάδα :P Κάποια στιγμή θα το ξαναπροσπαθήσω...

Ανάλογα τι πήρες και τί έκανες. Dripparα δοκιμαστικά (απευθείας στην αντισταση του Ναυτίλου) το Nocciola της Atmos Labs που το έχω μια μέρα και "ωριμάζει" και είναι ωραίο, πολύ βελτιωμένο από τότε που το πρώτοέφτιαξα. Σε 2-3εις μέρες θα είναι λουκούμι. Και λέγοντας για λουκούμι...

flaywer_atmoslab_lukumi_285x255.jpg

Το δοκίμασα στο Atmostore και ενθουσιάστικα, θα το πάρω την άλλη βδομάδα.

Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω τη Σοφία (ελληνικο επισκευάσιμο τανκ αττι) στο άμεσο μέλλον.

Παιδιά επειδή δεν βλέπω πολυ κίνηση στην αγγελία μου (μόνο insomnia την έχω βάλει) θα κάνω μία προσφορά για να τελειώνω.

Όποιος μου στείλει σήμερα μήνυμα πριν τις 12 το βράδυ το παίρνει το πακέτο στα 55€ (10€ φθηνότερα). Απο αύριο θα έχει την ίδια τιμή και ας πουληθεί και σε έναν χρόνο (ε μετα τον χρόνο θα γίνει δωράκι σε κανα φίλο που θα καπνίζει ακόμα)....  :-)

Ανάλογα τι ψάχνεις, εννοώ συγκεκριμένο είδος μπαταρίας (απλή/VV/VW). ατμοποιητή (top/bottom coil, επισκευάσιμο) κ.λπ και πόσα μπορείς να διαθέσεις.

Προσωπικά στις επόμενες ημέρες σκέφτομαι να πουλήσω το παλιό μου σετάκι, ελάχιστα χρησιμοποιημένο (περίπου 40ml συνολικά). Αν δεν σε ενοχλεί η μεταχείρα let me know.

Ανάλογα τι ψάχνεις, εννοώ συγκεκριμένο είδος μπαταρίας (απλή/VV/VW). ατμοποιητή (top/bottom coil, επισκευάσιμο) κ.λπ και πόσα μπορείς να διαθέσεις.

Προσωπικά στις επόμενες ημέρες σκέφτομαι να πουλήσω το παλιό μου σετάκι, ελάχιστα χρησιμοποιημένο (περίπου 40ml συνολικά). Αν δεν σε ενοχλεί η μεταχείρα let me know.

Με ενδιαφέρει μεγάλη μπαταρία, με ΒΑΡΒΑΤΟ ατμοποιητή (ντουμάνι + γεύση) και με φθηνές κεφαλές που βρίσκεις και στο εμπόριο.

Ποιο σετ έχεις εσύ φίλε μου;

Με ενδιαφέρει μεγάλη μπαταρία, με ΒΑΡΒΑΤΟ ατμοποιητή (ντουμάνι + γεύση) και με φθηνές κεφαλές που βρίσκεις και στο εμπόριο.

Ποιο σετ έχεις εσύ φίλε μου;

Θα ξανακάνω quote...

iStick και Μινι Ναύτιλο.

Για πιό πολλά πάς σε επισκευάσιμο Kayfun και 50W boxακι.

Εγώ είχα/θα δώσω σετ 3 Spinner με 3 Gemini Mini, περισσότερα σε pm. Αν και ελάχιστα χρησιμοποιημένα θα τα σπρώξω σε χαμηλή τιμή, και ο συγκεκριμένος ατμοποιητής (Gemini Mini) για εμένα είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος της κατηγορίας του,

Αλλά, πάντα ανάλογα το πόσα μπορείς να δώσεις, θα πρότεινα και εγώ το σετάκι eLeaf iStick και Μίνι Ναυτίλο. Έχει τέτοια απόδοση και ευκολία στη χρήση (το τελευταίο για όσους ακούνε για μοντάκι και τους φαίνεται «κάπως») που θα το πρότεινα ακόμα και σε νέο ατμιστή. Είναι και πανέμορφο το άτιμο.

V17RbkJ.jpg

Μόνο που δεν ξέρω αν είναι μέσα στο μπάτζετ σου. Η τιμή από Ελληνικό κατάστημα θα σου πάει αρκετά ψηλά (γύρω στα 80-90) αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις αρκετά πιο φτηνά απ'έξω. Σε άλλο φόρουμ είδα κάπου ότι ένας πήρε το iStick στα 26! με την τιμή του εδώ να κυμαίνεται γύρω στα 50.

Οι κεφαλές (BVC, οτιδήποτε λιγότερο είναι απλά πισωγύρισμα) κοστίζουν μεν 3.50 αλλά σύμφωνα με όσα διαβάζω κρατάνε πάρα πολύ και αντέχουν περισσότερο από τις συνηθισμένες BDC.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...