gkarabid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σημερα παρελαβα! Το απογευμα εχουμε επεμβαση στο RX2/3! Κοίτα να έχεις ανάποδες στροφές φίλε μου για το ξετρυπιμα!!! Καλή επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 epir21λογικά δεν θα έχεις θέμα για ακόμα καλύτερα σε ένα σφηνακοπότηρο με υγρό και είσαι 100% σιγουρος και για παραπάνω από βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 @kaklikos δες κι εδώ γύρω στο 30 https://www.youtube.com/watch?v=hgERfhj_UHI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, Εβαλα μια καινουρια αντίσταση μεσα στον ατμοποιητη για να δοκιμάσω κατι, δεν την κρατησα πολυ αλλα οσο να ναι πότισε λιγο και την έβγαλα και ξαναεβαλα την παλια. Η ερωτηση ειναι αν μπορω να την κρατήσω εξω μεχρι να την βαλω οριστικά ή επειδη πότισε πρεπει να την χρησιμοποιήσω τωρα αλλιώς θα ξεραθεί και θα χαλάσει; Σε κανα 2 μέρες υπολογίζω να την χρησιμοποιήσω κανονικα. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Θα εισαι πολυ μερακλης εαν τα καταφερεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Thanks Και επειδή είμαι καινούριος στο άθλημα, αυτη την στιγμή ο ατμοποιητής είναι γεμάτος. Είναι ο melo 3 και γεμίζει απο πάνω. Μπορώ να τον ανοίξω απο κάτω και να μην χάσω υγρό ή πρέπει να αλλάξω αντίσταση όταν είναι άδειος ο ατμοποιητής; ναι γινεται εγω το εχω κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Παιδια μια φιλη μου θελει ενα κιτακι μεχρι 30 euro απο ελλαδα ομως.. Εχετε να προτεινετε κατι ??? Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα στικακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εχω κανει ενα στησιμο, με 0,26 AWG και 5 σπειρες, και μου βγαζει 0,40 Ωμ. Πως μπορω με το ιδιο συρμα να παω πανω απο 1,5 Ωμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εχω κανει ενα στησιμο, με 0,26 AWG και 5 σπειρες, και μου βγαζει 0,40 Ωμ. Πως μπορω με το ιδιο συρμα να παω πανω απο 1,5 Ωμ? Μπες εδω http://www.steam-engine.org και μετα στο coil wrapping , στα υπολογιζει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εχω κανει ενα στησιμο, με 0,26 AWG και 5 σπειρες, και μου βγαζει 0,40 Ωμ. Πως μπορω με το ιδιο συρμα να παω πανω απο 1,5 Ωμ? Δεν γίνεται με το σύρμα που έχεις. Για πάνω από 1.5 ωμ χρειάζονται 20+ σπείρες που φυσικά είναι αδύνατον. Θες άλλο σύρμα, με 30 AWG θες 8 σπείρες και με 32άρι 5 για 1.5 ωμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 αρα προτεινεις να παρω 32αρι? - για να ειναι ευκολα τα 1,5 Ωμ? επισης βρηκα οτι αμα ανεβασω το Inner diameter of coil κανω λιγοτερες σπειρες. Το θεμα ειναι αν στον Doggystyle μπορω να το παω στα 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Γεια χαρά παιδιά ψάχνω να αγοράσω καινούργιο ατμοποιητη θέλω επισκευασιμο με μόνη αντίσταση έχω δει 1)ammit 2)obs engine nano 3)serpent mini 25 Τι λέτε μ'αρέσει παρά πολύ ο obs και το στήσιμο και τον αέρα από πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Κοιτα τον exo rta και τον Pharaoh Rta Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από th3ofilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 αρα προτεινεις να παρω 32αρι? - για να ειναι ευκολα τα 1,5 Ωμ? επισης βρηκα οτι αμα ανεβασω το Inner diameter of coil κανω λιγοτερες σπειρες. Το θεμα ειναι αν στον Doggystyle μπορω να το παω στα 3.0 Σε αυτο που σου ειπε ο φιλος baade εχει απολυτο δικιο.και σε περιπτωση που δεν το κατεχεις καλα με τις αντιστασεις ακομα παρε 32αρι συρμα για να το πετυχεις πιο ευκολα.για να κανεις 3αρι πυρηνα θα πρεπει να χωραει και στο deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ατελειωτες ωρες παιδες. Πραγματικα με κουρασε αρκετα. Τουλαχιστον το αποτελεσμα βγηκε καλο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις