nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ... Κατέληξα στον digiflavor siren, μετά από αρκετά θετικά σχόλια που είδα. ... Για επόμενη αγορά ρίξε μια ματιά οπωσδήποτε και στον HCigar - Fodi F2 αφού είσαι της MTL φάσης. Από τις λίγες επιλογές για MTL που παίζουν από Κίνα νομίζω είναι κυριλέ η επιλογή σου. Καλοάτμιστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Για επόμενη αγορά ρίξε μια ματιά οπωσδήποτε και στον HCigar - Fodi F2 αφού είσαι της MTL φάσης. Από τις λίγες επιλογές για MTL που παίζουν από Κίνα νομίζω είναι κυριλέ η επιλογή σου. Καλοάτμιστος! Ευχαριστώ φίλε! Ο Fodi F2 ήταν μία από τις εναλλακτικές επιλογές, καθώς και γι' αυτόν τα σχόλια είναι θετικότατα, αλλά με απέτρεψε η μικρή χωρητικότητα τού tank. Καταναλώνω αρκετά έως πολύ ημερησίως και, με τα 2ml, θα έπρεπε να γεμίζω συχνά, πράγμα που βαριέμαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Eγώ έχω ακούσει και καλά σχόλια για τον Cthulhu MTL, όταν μου έρθει και δοκιμαστεί θα γράψω εντυπώσεις. nikoskon, ήρθε η ώρα για τον Mad Dog. Ένιωσα περιπετειώδης και δοκίμασα τελευταία να το ρίξω έξω και να δοκιμάσω στήσιμο διπλής στον Yuri, αλλά δεν με ήθελε. Χάλασαν οι βόλτες στην μια πλαινή βίδα και ούτε βιδώνει ούτε ξεβιδώνει. Έχει μείνει στη μέση περίπου. Ξέρουμε κανέναν τρόπο μήπως και καταφέρω και την βγάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Παιδια μια ερωτηση πηρα τον EXO rta και παιζω με clapton 0.85 απο 15-25w σε σχεση με τον cubis που ειχα, βλεπω οτι δεν μου δινει και τοσο δυνατη γευση με το maxboro που κανω, κανω κατι λαθος ???? Εχω ακουσει οτι οι εποσκευασιμοι εχουν πολυ καλυτερη αποδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ποσα βολτ παιζει;η κλαπτον θελει πανω απο 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 στα 25w βγζει 4,58ν, υπαρχει καποιο συρμα για καλυτερη γευση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) μια ερώτηση και από εμένα για καλύτερη γευση πνευμονικές ή τσιγαρήσιες Εγώ πάντως έχω πάνω νιχρώμ εσωτερικό νίκελ εξ. στα 0,20 με 30 βατ και δώσε πόνο λές και τρόω ντόνατσ σοκολάτας με μπανάνα. Από εχθές ήρθε και ο μικρός εξωγίηνος και φυσικά όλη μέρα μόνο με αυτόν εντυπώσεις άριστες Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2017 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ποιον εχεις ?? Φιλε δεν ξερω τι γινετε κανονικα επρεπε να ειχε καλυτερη γευση απο τον cubis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 στα 25w βγζει 4,58ν, υπαρχει καποιο συρμα για καλυτερη γευση???Απο κλαπτον συρμα οχι.....μαλλον δεν στηνεις σωστα τοτε...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Θα έπρεπε να σου δίνει περισσότερο και πιο πηχτό ντουμάνι οπότε και περισσότερο γεύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ναι ρε παιδια δεν ξερω τι γινετε εχω κανει 3 στησιματα και καμια σχεση... Με τον cubis επερνα καλυτερη γευση και δεν με ποναγε ο λαιμος, ξυπνησα σημερα το πρωι ουτε με το τσιγαρο ετσι ο λαιμος μου... Απο ντουμανη δινει καλο αλλα δεν μπορω να τεανιξω μεγαλη τζουρα, με κεει ο λαιμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Καλα αυτο με το cubis σταματα το γιατι θα μας παρουν με τις πετρες.ε ρε αδερφε εαν σε χτυπησε στο λαιμο σιγουρα ειναι απο λαθος στησιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ναι αδερφε συγγνωμη αλλα ειμαι νεος στον επισκευασιμο και λεω τι μου συμβαινει μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει!! Απο θεμα στησιματος εκτος απο τα hotspots υπαρχει περιπτωση να φτεει κατι αλλο ?? Να ριξω μηπως τα ωμ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εαν ανεβασεις μια φωτο ΙΣΩΣ καταλβω τι μπορει να φταιει.μπορει να φταιει μεχρι κ η ποσοτητα βαμβακι που βαζεις....στην αρχη θελει πολυ πειραματισμο μεχρι να το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εδω εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις