Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα στη παρεα  :-D  ειμαι ετοιμος να αγορασω το Smok AL85 το νεο μοντακι της smok! το εχει κανεις να πει καποια γνωμη??μου φαινεται αψογο απο ολες τις πλευρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

γεια χαρα στη παρεα  :-D  ειμαι ετοιμος να αγορασω το Smok AL85 το νεο μοντακι της smok! το εχει κανεις να πει καποια γνωμη??μου φαινεται αψογο απο ολες τις πλευρες

Εχω το μεγαλο αδερφακι αλλα το μικρο το εχει ενα φιλος, βασικα ειναι ιδια ποιοτητα με το μεγαλο με οτι αυτο συνεπαγεται, το χρωμα πολυ μαπα οποτε παρε μια θηκουλα εχει στο fasttech, παρε 2 μπαταριες να εχεις καβατζα καθως ο baby την ξελιγωνει, ο baby ειναι μακραν ο αγαπημενος μου ατμο ( ντουμανια , γευση) αλλα οι αντιστασεις ειναι ακριβες, overall πιστευω αξιζει με τα 1000 

• Like 1

Εχω το μεγαλο αδερφακι αλλα το μικρο το εχει ενα φιλος, βασικα ειναι ιδια ποιοτητα με το μεγαλο με οτι αυτο συνεπαγεται, το χρωμα πολυ μαπα οποτε παρε μια θηκουλα εχει στο fasttech, παρε 2 μπαταριες να εχεις καβατζα καθως ο baby την ξελιγωνει, ο baby ειναι μακραν ο αγαπημενος μου ατμο ( ντουμανια , γευση) αλλα οι αντιστασεις ειναι ακριβες, overall πιστευω αξιζει με τα 1000

Έχει θέμα με το χρώμα και ο μικρός σοβαρα?? ???? κρίμα! ο baby ατμό αξίζει?? Γιατί σκεφτόμουν μόνο το μοντακι!

τουλαχιστον στον φιλο μου αρχισε να φευγει το χρωμα οπως συμβαινει και στο μεγαλο, μια θηκουλα σιγουρα, ο baby ειναι τρομερος για τα γουστα μου, αν σου αρεσουν τα ντουμανια σιγουρα να τον τσεκαρεις, σαν σετακι πιστευω δεν υπαρχει αντιπαλος, ειχα το πικο πριν καμια σχεση, ιδια λεφτα περιπου αλλα ο baby ειναι σαφως αλλη κλαση απο Μελο, αν ενδιαφερεσαι μονο για το μοντακι τσεκαρε κ το πικο, ειναι φτηνοτερο

σε πίκο και ipv στο τρήμινο έχει σημαδάκια αυτό που θέλω πω  είναι ότι όλα ξεβάφουν και το βασικότερο πως του φέρεσαι

ενταξει , στα mod ειναι.

εχει mod που μετα απο ΣΚΛΗΡΗ χρηση (πεσιματα , πεταγματα , κλπ) δεν εχουν εμφανη σημαδια(βλεπε vaporshark dna40, realeaux dna200)

και εχει αλλα (ipv4, vtc) που απο τις πρωτες μερες πετουσαν το χρωμα.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω... δλδ εσύ έχεις πάει σε κάποιον έμπιστο φαρμακοποιό και σου έχει μαγειρέψει νικοτινούχα βάση?

Ω, ναι! Μάλιστα, ακριβώς επειδή φανταζόμουν ότι για ένα φαρμακοποιό, μόνο δύσκολο δεν είναι κάτι τέτοιο, τον ρώτησα ο ίδιος αν γίνεται. Μού απάντησε «φυσικά και γίνεται, απλώς θα τηλεφωνηθούμε για να παραλάβεις» , όπως και έκανα.

• Like 1

εγώ πάντως το μικρό το άλιεν το περιμένω μέσα στην εβδομάδα το πολύ πολύ σε κανα μήνα να του κάνω καμλια αερογραφία αν και για το μικρό δεν έχώ διαβάσει για ξεφλόύδισμα

discoboyminimal

Συγκρίνεις 100 με 50 ή μου φένεται

Γιατί να μην το κάνει ο φαρμακοποιός, στη χειρότερη προτιμότερο να το κάνει αυτός (αν τον εμπιστεύεσαι πάντα) παρά να πάει κάποιος να πάρει καθαρή νικοτίνη και μετά να τρέχει :P

Γιατί να μην το κάνει ο φαρμακοποιός, στη χειρότερη προτιμότερο να το κάνει αυτός (αν τον εμπιστεύεσαι πάντα) παρά να πάει κάποιος να πάρει καθαρή νικοτίνη και μετά να τρέχει :P

Αμα βρειτε φαρμακοποιω να πουλαει βασεις με νικοτινη σε τετοιες ποσοτητες σας κανω δωρο τα υγρα ενος χρονου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...