tornado Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 υπαρχει προβλημα εδω και καιρο με τις μπαταριες 18650. Εδω και ιγους μηνες εκοψε να στελνει το gearbest, στραφηκα στο nkon το οποιο πηγα να αγορασω χθες και ειδα οτι εχει βαλει καπελο 30 ευρω!!! Παει και αυτο... αναρωτιεμαι που αλλου να στραφω, ισως fasttech? τι αλλο μενει?
palasd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 mourkelosδεν το έχω δοκιμάσει αλλά ήταν το μόνο που βρήκα ευκαιρό με ένα γρήγορο ψάξιμο tornadoνομίζω ότι FT δεν στέλνει μπαταρείες ελλάδα εγώ ψωνίζω γενικά από https://www.aliexpress.com/wholesale?site=glo&SortType=price_asc&SearchText=18650+samsung&groupsort=1&tc=af&page=2&initiative_id=AS_20170304000443
paiktaras69 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μία χαρά τιμές ( τηρουμένων των αναλογιών ) και φυσικά άμεση παραλαβή. https://discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-ilektronikon-18650-26650-37-lithiou/bataria-samsung-inr18650-30q-3000mah-nom-flat-top/
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα καμια συμβουλη απο οσους φτιαχνουν υγρα μονοι τους. Πριν 2 εβδομαδες περιπου εφτιαξα τα πρωτα μου υγρα με βαση καποιες συνταγες απο το e liquid recipes. Τις συνταγες (κυριως τυπου) custard τις επελεξα με το σκεπτικο οτι "ισως" μου αρεσουν και λογω των πολλων αξιολογισεων και με βαση αυτες επελεξα και τα αρωματα (πηρα 13). Το θεμα ειναι οτι καμια συνταγη που δοκιμασα μεχρι τωρα δεν μου αρεσει και δεν νομιζω να μπορω να βρω συνταγη με τα αρωματα που εχω που να μου αρεσει πραγματικα. Οποτε σκεφτομαι να παραγγειλω καινουργια αρωματα και θα ηθελα να μου προτεινετε πως να επιλεξω σωστα αυτη τη φορα. Να ψαξω συνταγες και να παρω τα αρωματα που χρειαζονται? Να παρω αρωματα και να κανω δικες μου μιξεις? Να παρω αρωματα και να τα δοκιμασω σκετα? Γενικα ποιος ειναι ο πιο "safe" τροπος να ξεκινησεις το DIY υγρων? Ευχαριστω! Βασικά όλα τα υγρά θέλουν ωρίμανση.5 τα φρούτα,15 κρέμες,μπισκότα,25 καπνικά οπότε αν δεν ωριμάσει δεν βγαίνει όπως πρέπει Κάποιος το ζήτησε νομίζω
kaklikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια. Μου επεσαν στα χερια ενα wismec rx2/3 και ενας ατμο ο Steam crave aromamizer plus. Παρατηρω κατι διαροες πολυ μικρες βεβαια στο κατω μερος του juice flow οταν το ξεκλειδωνω. Θα δοκιμασω με φουλ VG υγρα γιατι το προτεινουν ολοι σε περιπτωση μικρο διαροων. Θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος τι τυπο συρματος να επιλεξω καθως και υλικο. Σε πρωτη εντυπωση δεν τρελαθηκα αλλα ακομα δεν εχω παιξει καθολου με θερμοκρασιες διοτι ακομα δεν γνωριζω τιποτα! Μου ειπαν οτι διπλη αντισταση με θερμοκρασια δεν θα μου δουλεψει σωστα. Αληθευει; Ελπιζω να μπορεσω να το φερω στα μετρα μου και να μαθω το εργαλειο να το χειριζομαι !
kaklikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αυτην την στιγμη εβαλα 2 ετοιμες της geekvape SS316 κατι περιεργο σαν αυτα π βγαζεις για φωτομοντελο clapton staggered νομιζω. Μπορω να το παιξω με θερμοκρασιες κτλ; Γιατι σχετικα γρηγορα μου ερχεται πολυ ζεστος ατμος ακομα και στα 75 βατ. Επισης το μοντακι για να τον διαβασει πρεπει να σφιξω τον ατμοποιητη παρα πολυ, και μου το διαβαζει 0.12 με 0.17. Νορμαλ πραγματα ;
invisiblesurfer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σχετικά με τσιγαρισιες τζουρες, χρησιμοποιούσα vtc με τον μαμισιο ατμοποιητη, αλλά επειδή δε με κάλυπτε έκανα και τσιγάρο, ειδικά το πρωί. Έκοψα τελείως το κάπνισμα όταν δοκίμασα Vaporesso guardian. Ο καλύτερος ατμοποιητης για απόλυτα τσιγαρισιες τζουρες με άριστη γεύση, καλύτερη από τον ναυτιλο
palasd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 kaklikosΝαι βάζει το μοντ στην αντίστοιχη λειτουργεία και ατμίζεις άνετα. Εγώ εχθες έκανα κλαπτον νιχρωμ εσωτερικά και νικελ εξωτερικα μιλάμε για απογείωση της γεύσεις τελίκα το κλάφτον τα σπάει
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Παιδια ξερουμε μηπως ημερομηνια κυκλοφοριας του TFV12;Αν κανω προπαραγγελια απο το επισημο site παιζει να πληρωσω τελωνειο;
akpe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Έχει βγει ήδη, τον έχω κάτι μέρες (όχι ντίσκο, δεν τον δοκίμασα ακόμα!). Ελλάδα τον βλέπω σε stock στο atmostation, στο vapexpers και στο vapor cloud. Λόγω νομοθεσίας όμως (από 1/3 απαγορεύται η εισαγωγή και την πώληση ατμοποιητών >2ml) δεν ξέρω αν τον στέλνουν ακόμα, και σίγουρα θα είναι δύσκολο να τον φέρουν άλλα καταστήματα. Επικοινώνησε μαζί τους μήπως τυχόν έχουν στοκ και μπορούν να σου στείλουν.Εννοείται υπάρχει η λύση του εξωτερικού, δεν ξέρω για το επίσημο site αλλά λογικά υπάρχει fasttech, gearbest κ.λπ. Αλλά εκεί υπάρχει άλλο θέμα: ακριβώς λόγω της νομοθεσίας παίζει να σου σταματήσει τελωνείο. Αν και το θεωρώ γελοίο να συμβεί, ποτέ δεν ξέρεις όμως. 1
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Έχει βγει ήδη, τον έχω κάτι μέρες (όχι ντίσκο, δεν τον δοκίμασα ακόμα!). Ελλάδα τον βλέπω σε stock στο atmostation, στο vapexpers και στο vapor cloud. Λόγω νομοθεσίας όμως (από 1/3 απαγορεύται η εισαγωγή και την πώληση ατμοποιητών >2ml) δεν ξέρω αν τον στέλνουν ακόμα, και σίγουρα θα είναι δύσκολο να τον φέρουν άλλα καταστήματα. Επικοινώνησε μαζί τους μήπως τυχόν έχουν στοκ και μπορούν να σου στείλουν. Εννοείται υπάρχει η λύση του εξωτερικού, δεν ξέρω για το επίσημο site αλλά λογικά υπάρχει fasttech, gearbest κ.λπ. Αλλά εκεί υπάρχει άλλο θέμα: ακριβώς λόγω της νομοθεσίας παίζει να σου σταματήσει τελωνείο. Αν και το θεωρώ γελοίο να συμβεί, ποτέ δεν ξέρεις όμως. Ευχαριστω φιλε μου.Τα καταστηματα ειναι αξιοπιστα ετσι?Δεν παιζει μουφα κτλ?
akpe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Από atmostation έχω παραγγείλει πολλές φορές και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, για τα άλλα δεν ξέρω
palasd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καταλαβαίνεις βέβαια μετά από αυτό που έγραψες ότι θα ηθέλα κάποια στιγμη να γράψεις συγκριση του 8 με τον 12 αν δεν βαριέσε
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Από atmostation έχω παραγγείλει πολλές φορές και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, για τα άλλα δεν ξέρω Έκανα παραγγελία από atmostation. Αναμένουμε τώρα να δούμε διαφορές με τον baby beast
Προτεινόμενες αναρτήσεις