kjtzemis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά έχει βάλε την ss και αύριο πας στο μαγαζί και σου δείχνουν γιατί από μακρία και χωρίς να θυμάμαι τι έχεις (μνημη χρυσόψαρο) καταλαβένεις μια καλή θερμοκρασία είναι απο 200 - 240 τουλάχιστον για μέμα γούστα είνια αυτα βασικα μηπως και οι 2 αντιστασεις που εχει το πακετο του ατμ ειναι για ελεγχο θερμοκρασιας? γτ οπως γυρναγα τα mode στην οθονη ειδα τιτανιο (ti) ειδα νικελιο (ni) και ειδα και ss το οποιο δεν γνωριζω τι ειναι αλλα εχει και σε αυτο το mode θερμοκρασια.. επισης σε ολες τις επιλογες μονο φαρεναιτ δειχνει δεν ξερω πως γυρναει σε κελσιου. μοντακι εχω το vaporesso attitude mod http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/vaporesso/vaporesso-attitude-mod.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Οι ss παίζει και στα βατ το μοντ δεν ξέρω πως δουλευει δεν το είχα αμά δεν βαρίεσαι το μανουαλ σίγουρα θα γράφει ή αλλιως στο μαγαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μου μπήκε ένα ζιζάνιο μικροβιάκι μέσα στο σ/κ επειδή καθόμουν με τις ώρες και χάζευα reviews επισκευάσιμων και ντρίπερς, και τελικά πήγα προχθές και πήρα τον πρώτο μου επισκευάσιμο, τον serpent mini. Το βλέπω να γίνεται χόμπι συλλογής το άτμισμα στο τέλος... Ένιγουέι, όπως ήμουν στο μαγαζί και χάζευα τους δύο υποψηφίους για αγορά, τον serpent mini και τον goblin, ήταν δίπλα ένα παλικάρι που δοκίμαζε κάτι υγρά και φόραγε τον serpent mini στο μοντάκι του, και μου λέει "Να, πάρε να δοκιμάσεις τον serpent mini." Τυχερός λέω είμαι, ένα άτομο ήταν μέσα εκτός από μένα και είχε κάτι που ψηνόμουν να πάρω. Φοβερή και η αλληλεγγύη των ατμιστών φυσικά.! Είχε αυτό που έψαχνα, εύκολο στησιματάκι, κυρίως για single coil, αλλά και deck για dual coils. Είναι και ομορφούτσικος, δοκίμασα και τον βρήκα τζιτζί, ε δεν ήθελα πολύ για να πειστώ. Μια παρένθεση: Άτμιζε lemon tart το παλικάρι, και με το που δοκίμασα μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Τι υγράρα είναι αυτή ρε παίδες; Να σημειώσω ότι το λεμόνι προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει, το αποφεύγω και στο φαγί να φανταστείτε όπως ο διάολος το λιβάνι, άντε να βάλω λίγο σε κανά φιδέ αν είμαι άρρωστος ξέρω 'γω, αλλά με το που άτμισα αυτό το αριστούργημα έπαθα πλάκα. Έπος. Σεντόνι αλλά είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου. Επόμενος στόχος είναι σίγουρα τούτο εδώ το κουκλί-κτήνος Σαν μεγάλος φαν του Λάβκραφτ, το ακούω να με καλεί. Και μετά βλέπουμε. Αχ, μπλέξαμε μάλλον. Σίγουρα ψάχνομαι και για κανά καλό μοντάκι πλέον για να μπορέσουν να παίξουν οι επισκευάσιμοι, γλυκοκοιτάζω αυτό εδώ: http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_447926.html?wid=21 Βασικά επειδή γουστάρω το όνομα Battlestar Galactica και νομίζω ότι θα δένει τέλεια με το κουκλί-κτήνος. Ουσιαστικά έχω καταλήξει σε αυτό, κανά επιχείρημα ώστε να προτιμήσω κάτι άλλο παίζει; Ένα κλικ πριν την παραγγελία είμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μου μπήκε ένα ζιζάνιο μικροβιάκι μέσα στο σ/κ επειδή καθόμουν με τις ώρες και χάζευα reviews επισκευάσιμων και ντρίπερς, και τελικά πήγα προχθές και πήρα τον πρώτο μου επισκευάσιμο, τον serpent mini. Το βλέπω να γίνεται χόμπι συλλογής το άτμισμα στο τέλος... Ένιγουέι, όπως ήμουν στο μαγαζί και χάζευα τους δύο υποψηφίους για αγορά, τον serpent mini και τον goblin, ήταν δίπλα ένα παλικάρι που δοκίμαζε κάτι υγρά και φόραγε τον serpent mini στο μοντάκι του, και μου λέει "Να, πάρε να δοκιμάσεις τον serpent mini." Τυχερός λέω είμαι, ένα άτομο ήταν μέσα εκτός από μένα και είχε κάτι που ψηνόμουν να πάρω. Φοβερή και η αλληλεγγύη των ατμιστών φυσικά.! Είχε αυτό που έψαχνα, εύκολο στησιματάκι, κυρίως για single coil, αλλά και deck για dual coils. Είναι και ομορφούτσικος, δοκίμασα και τον βρήκα τζιτζί, ε δεν ήθελα πολύ για να πειστώ. Μια παρένθεση: Άτμιζε lemon tart το παλικάρι, και με το που δοκίμασα μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Τι υγράρα είναι αυτή ρε παίδες; Να σημειώσω ότι το λεμόνι προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει, το αποφεύγω και στο φαγί να φανταστείτε όπως ο διάολος το λιβάνι, άντε να βάλω λίγο σε κανά φιδέ αν είμαι άρρωστος ξέρω 'γω, αλλά με το που άτμισα αυτό το αριστούργημα έπαθα πλάκα. Έπος. Σεντόνι αλλά είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου. Επόμενος στόχος είναι σίγουρα τούτο εδώ το κουκλί-κτήνος Σαν μεγάλος φαν του Λάβκραφτ, το ακούω να με καλεί. Και μετά βλέπουμε. Αχ, μπλέξαμε μάλλον. Σίγουρα ψάχνομαι και για κανά καλό μοντάκι πλέον για να μπορέσουν να παίξουν οι επισκευάσιμοι, γλυκοκοιτάζω αυτό εδώ: http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_447926.html?wid=21 Βασικά επειδή γουστάρω το όνομα Battlestar Galactica και νομίζω ότι θα δένει τέλεια με το κουκλί-κτήνος. Ουσιαστικά έχω καταλήξει σε αυτό, κανά επιχείρημα ώστε να προτιμήσω κάτι άλλο παίζει; Ένα κλικ πριν την παραγγελία είμαι. O Serpent mini δεν έχει dual coil deck. O Serpent mini 25 έχει dual coil deck ως extra τύπου velocity. O Cthulu είναι καλή περίπτωση ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές. Το mod που παραθέτεις δεν θα το αγόραζα. Στα χρήματα αυτά θα έπαιρνα RX200s πχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, σωστός, τον 25 εννοούσα. Τον Cthulhu τον έχω παραγγείλει ήδη και δεν το ξέρω, όπως μάλλον και όλα τα χρώματα και τον mtl cthulhu atty τους. Με τον καιρό θα ανακαλύψω και τις άλλες επιλογές. Έχω καρφιτσώσει και τον aromamizer που προτείνεις συχνά πυκνά, συνονόματε Για το μοντάκι τώρα, το βρίσκω φθηνότερο το Battlestar, και κατάμαυρο που θέλω, κάτι που δεν βρίσκω με το wismec που προτείνεις. Επίσης βλέπω ότι έχει καλύτερο πορτάκι για τις μπαταρίες, ευκολότερο μενού και αν και μοιάζουν πολύ, μου αρέσει περισσότερο το Battlestar. Μοναδικό μειονέκτημα βρίσκω το ότι δεν έχει firmware updates. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, σωστός, τον 25 εννοούσα. Τον Cthulhu τον έχω παραγγείλει ήδη και δεν το ξέρω, όπως μάλλον και όλα τα χρώματα και τον mtl cthulhu atty τους. Με τον καιρό θα ανακαλύψω και τις άλλες επιλογές. Έχω καρφιτσώσει και τον aromamizer που προτείνεις συχνά πυκνά, συνονόματε Για το μοντάκι τώρα, το βρίσκω φθηνότερο το Battlestar, και κατάμαυρο που θέλω, κάτι που δεν βρίσκω με το wismec που προτείνεις. Επίσης βλέπω ότι έχει καλύτερο πορτάκι για τις μπαταρίες, ευκολότερο μενού και αν και μοιάζουν πολύ, μου αρέσει περισσότερο το Battlestar. Μοναδικό μειονέκτημα βρίσκω το ότι δεν έχει firmware updates. Η εταιρία δε μου γεμίζει το μάτι για αυτό θα πήγαινε σε κάτι πιο επώνυμο και πιθανώς πιο αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 tidus666Καλοάτμιστο λοιπόν το εργαλέιο αν και με τρόλαρες λιγάκι με το κτήνος (τι να κάνω αδυναμίες TFV8) αλλά χαλάλι σου. Οσο αφορά το μοντάκι θα συμφωνήσω με τον από επάνω καλύτερα κάτι πιο επώνυμο και δοκιμασμένο τις προτημήσεις μου τις έχω δηλώσει πολλες φορές και όσο για το λεμον ταρτ αυτο και το τριμπέκα ειναι τα μόνα έτοιμα πουθέλω να δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά εταιρία είναι η Smoant ρε παιδιά και το Battlestar είναι εξαιρετικό, καλύτερο του RX200S. Ενώ φαίνεται πλαστικούρα, από κοντά είναι πολύ στιβαρή κατασκευή, βαρύ, μεταλλικό με πολύ καλή οθόνη, συν το ότι δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα για αυτό, σε αντίθεση με τα Wismec. Με κλειστά μάτια για μένα, ειδικά για την τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το cookie το υγρο η γευση πολύ βλακεία τελικά ,δε μ αρεσε,δε ξαναπαίρνω ,αλλη φορα θα παίρνω μόνο βανιλλια και καραμέλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Mr_ChEeTaHΕγώ θα σου έλεγα να βρεις ένα μαγαζί κοντά σου με δοκημαστήριο να πηγένεισ με άδειο μοντάκι και να ζητάς να σου στάξουν λίγο αν είναι δυνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Από υγρά lamda δώστε καμια πρόταση παιδια σε καπνικο με βανίλια - καραμέλα ή κάτι παραπλήσιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά τώρα κάτι έχει πάθει το ητ μου και με καίει στο λαιμό οταν τον ρουφάω και δε βγάζει πολύ ατμό.Τι να φταίει; edit:Τώρα έφτιαξε μόνο του μετά απο μερικές τζούρες.Αλλα γιατί το κάνει κατα διαστήματα όταν έχω πολύ ώρα να το χρησιμποιήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά τώρα κάτι έχει πάθει το ητ μου και με καίει στο λαιμό οταν τον ρουφάω και δε βγάζει πολύ ατμό.Τι να φταίει; edit:Τώρα έφτιαξε μόνο του μετά απο μερικές τζούρες.Αλλα γιατί το κάνει κατα διαστήματα όταν έχω πολύ ώρα να το χρησιμποιήσω; Μηπως παιζει οταν επερνες τζουρα και σου εκαιγε το λαιμο να ειχε καμμενη γευση/μυρωδια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μηπως παιζει οταν επερνες τζουρα και σου εκαιγε το λαιμο να ειχε καμμενη γευση/μυρωδια; Δεν το πρόσεξα αλλά δεν το νομίζω...Αλλά γιατί ,αν είχε καμμένη γεύση τι θα σήμαινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν το πρόσεξα αλλά δεν το νομίζω...Αλλά γιατί ,αν είχε καμμένη γεύση τι θα σήμαινε; Σε αυτην την περιπτωση θα ειχες dry hits. Οταν δεν ποτιζει με υγρο καλα το βαμβακι της αντιστασης και στην ουσια καπνιζεις βαμβακι. Γι αυτο ρωταω μηπως σ ηρθε καμια περιεργη γευση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις