Pa0ki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Pa0ki Είμαι σίγουρός ότι με αυτα που λες αρκετοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου οπότε γιατί δεν μασ λες ποια υγρά φέρνεται και μετά τα παιδεια να σε ανακυρήξουν επίσημω δοκιμαστει γευσεων Από Αμερική εισάγουμε ως επί το πλείστον, έχουμε αρκετά Από Mad Hatter ας πούμε, έχουμε σχεδόν όλη τη σειρά I love Cookies I love Donuts I love Taffy I love PopCorn 120 Cream Pop Juice Box Mr. Macaron Salted Caramel/Strawberry Cream/Vanilla Marshmallow Blue/Red/Purple Aid Milkman, Vapin Goodies, Hollywood, Idion, Black Label, Charlies, Dinner Lady, Just Jam, Sweet Jesus Juice, Fuck Jerry's, Vampire Vape, Cosmic Fog........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Mr_ChEeTaH Πάντως εμένα αυτό το iqos ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι το θεωρώ μια κοροιδία της εταιρείας πας και ανακόψει την φυγη προς το ητ αλλά νομίζω ότι δεν συγκρίνονται . Δύο ερωτήσεις έχει γεύση στο σώμα είδες καμια διαφορά από το κανονικο ασ πουμε με το ητ σε καναδυο βδομάδες αποκτάς καλπυτερη οσφρηση και μια ερωτηση δώρο (πιτσαρία το έκανα ) μυρίζει ? Δεν έχει καμμία σχέση το iqos με το ηλεκτρονικό ,πολύ καλύτερη γεύση έχει το ηλεκτρονικό.Βρωμάει λίγο όταν πετάς τα τσιγάρα του iqos στο τασάκι αλλα όταν τα καπνίζεις δεν βρωμάει πολύ. Γενικά πολύ πιο υγιές το ηλεκτρονικό απο το iqos .Το νιώθω και μέσα μου δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 έχει ακούσει κανείς τίποτα προβλήματα για το hcigar vt167 ή κουμπώνω παραγγελία? γενικά θέλω ένα σχετικά μικρό dna με 2 μπαταρίες γυρόφερνα και κάτι boxer που με έχουνε τρελάνει αλλά δεν δικαιολογούνται τόσα λεφτά για κανένα λόγο επίσης gearbest ή fasttech? για κάποιο από τα 2 είχα ακούσει για προβλήματα τώρα τελευταία αλλά δε θυμάμαι ποιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραίος ο ατμ φίλε μου (τον έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου) αλλά βλέπω στην συσκευασία ότι λείπει η επισκευασιμη κεφαλή (λογικά για να πέσει το κόστος) και αν θυμάμαι καλά ακόμα μία αντίσταση 0,5Ω (όχι για θερμοκρασία ).... Παρολου αυτά αξίζει η αγορά του και έτσι Βρε να μην έχει το bebeca με νικοτίνη να κάνουμε μία καλή μπάζα.. Ρε παιδιά βλέπω σε μερικές φώτο κάποιες χροματιστες βάσεις (σαν δαχτυλίδια) για να στηρίζονται η ατμοποιητες. Είναι για πουλήση ή απλώς πατέντες φιλον; Η επισκευασιμη κεφαλη τι ακριβως ειναι και σε τι χρησιμευει? επισης εχω καποιες αποριες σχετικα με τις αντιστασεις που ερχοντε στο πακετο δλδ αυτες: 1 x Kεφαλή SSOCC Ni200 0.15ohm 1 x Ανταλλακτική κεφαλή SSOCC 0.5ohm Τι σημαινουν αυτα που γραφει πριν τα νουμερα δηλαδη SSOCC Ni200 και SSOCC? Στην 0.15 που λεει Ni200 εχει να κανει με την λειτουργια για νικελιο που υπαρχει στο μοντακι, παιζει κανενα ρολο ή οτι ναναι λεω? Επισης χωρις να αλλαξω ρυθμισεις στο μοντακι μου μπορω να παρω τον ατμοποιητη να τον κουμπωσω πανω και να ξεκινησω κανονικα το ατμισμα ή θελει τπτ αλλο?με τις συγκεκριμενες κεφαλες σε τι watt πρεπει να ρυθμισω το μοντακι? π.χ τωρα με τον gs air-ms εχω τις 1.5Ω στα 15W και τις 0.75Ω στα 17.5W Επισης οσων αφορα το υγρο bebeca που ειπες οριστε με νικοτινη https://www.replacesmoke.com/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/atmos-lab/atmos-bebeca-mist-30ml-atmosbebmis30-detail.html βεβαια εχει και αυτο το οποι δεν το εχει με νικοτινη και δεν ξερω τι διαφορες εχουν μεταξυ τους https://www.replacesmoke.com/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/atmos-lab/atmos-bebeca-balance-30ml-atmosbebbal30-detail.html Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2017 από kjtzemis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0i Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Επισκευασιμες, σημαινει παιρνεις συρμα - βαμβακι και κανεις τις αντιστασεις μονος σου.SSOCC = Stainless Steel Organic Cotton CoilNi200 = NickelΤο πρωτο υγρο περιεχει 50 PG - 50 VG και το αλλο 100 VGΓια τις αλλες αποριες δεν μπορω να βοηθησω αφου κ εγω ειμαι ασχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Άρα εντάξει δεν με ενδιαφέρουν οι επισκευασιμες αντιστάσεις. Με την αντίσταση που λέει ni200 πρεπει να γυρίσω την λειτουργία απτό μοντακι στην ρύθμιση νικελίου; Εγώ βασικά θελω να αφήσω τις ρυθμίσεις που έχω στο μοντακι την μόνη αλλαγή δλδ που να κάνω να ανεβάσω ή να κατεβάσω τα watt (παραπάνω έγραψα τα watt που μου είπε το παλικάρι απτό μαγαζί να βάζω ανάλογα την αντίσταση που έχω πάνω).γινετε με τις συγκεκριμένες αντιστάσεις που μου δίνει ο ΑΤΜ ή πρεπει να πάω να αγοράσω άλλες αντιστάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 kjtzemis H επισκευάσημη είναι για να έχεις τον απόλυτο ελεγχο αφού θεωρητικά μπορείς να την στείσης όπως θέλεις όπως επίσης ρίχνεις και το κόστος στα τάρταρα δεν ξέρω τιμές Ελλάδος αλλά σεν νομίζω να σου βγένει ακριβότερα από μοσο ευρώ αρκεί να έχεις όρεξη επίσης είναι και ένας ωραίος τρόπος για να περνάς περισσότερο χρόνο με το χόμπι σου . Η αντίσταση νίκελ είναι ΜΟΝΟ για ελεγχο θερμοκρασίας και ΜΟΝΟ ενώ οι αντίσταση ss παίζει όπως θέλεις εσυ (με την ανάλογη ρύθμισει στο μοντ) Ολες οι αντιστάσοις γράφουν επάνω προτεινόμενα βατ από τον κατασκευαστή ξεκινάς λίγο πιο κάτω και ανεβάζεις σιγα σιγά μέχρι να πετύχεις το σημείο που εσύ γουστάρεις Έγραφα το μνμ όταν πόσταρές αλλα νομίζω ότι σε κάλυψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Άρα φαντάζομαι θα χρησινοποιησω αυτή την αντίσταση 1 x Ανταλλακτική κεφαλή SSOCC 0.5ohm Και την άλλη θα την χρήσιμοποιησω μόνο εάν κάποια στιγμή το γυρίσω σε έλεγχο θερμοκρασίας σωστά; Αν τα γράφω σωστά και δεν λέω αρλουμπεσ τότε ναι σίγουρα με κάλυψες και σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 μια χαρά τα λες αλλά εγώ θα σου έλεγα δοκίμασε και τον ελεγχο θερμοκρασίας superKots Αμα θες γράψε μας και τι γεύσεις έχεις να δούμε τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Απλα τπ γυρίζω σε νικέλιο και παίζω με την θερμοκρασία; Το γύρισα τωρα για δοκιμή (χώρις να ατμισω) και έλεγε 210 F...Κελσίου δεν εχει;και δε τι θερμοκρασία πρεπει να παιχτεί πάνω κατω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά έχει βάλε την ss και αύριο πας στο μαγαζί και σου δείχνουν γιατί από μακρία και χωρίς να θυμάμαι τι έχεις (μνημη χρυσόψαρο) καταλαβένεις μια καλή θερμοκρασία είναι απο 200 - 240 τουλάχιστον για μέμα γούστα είνια αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά έχει βάλε την ss και αύριο πας στο μαγαζί και σου δείχνουν γιατί από μακρία και χωρίς να θυμάμαι τι έχεις (μνημη χρυσόψαρο) καταλαβένεις μια καλή θερμοκρασία είναι απο 200 - 240 τουλάχιστον για μέμα γούστα είνια αυτα Η θερμοκρασία έχει 2 μονάδες °F & °C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις απόλυτο δίκιο κελσίου εννοώ δεν μου είπες τι προτείνεις να περιμένω tfv12 ή υπάρχει κάτι με περισσότερο γεύση (το βαμβάκι μου μέσα πάλι που θα παεί θα μάθω ο άχρηστος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις απόλυτο δίκιο κελσίου εννοώ δεν μου είπες τι προτείνεις να περιμένω tfv12 ή υπάρχει κάτι με περισσότερο γεύση (το βαμβάκι μου μέσα πάλι που θα παεί θα μάθω ο άχρηστος) Από εργοστασιακούς δεν έχω τρελή εμπειρία για να σου προτείνω. Από επισκευάσιμους και δη dripper, ευχαρίστως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ε ναι μπορεί να βρίζω το βαμβάκι αλλά μου αρέσει για επισκευάσημο μιλάω στον 4 την εργοστασιακή την επαιξα μισή ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις