nikoskon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνούμε απόλυτος ως προς το θέμα βαφής αλλά αλλο να το δεις της πρώτες ημέρες και άλλο στο βάθος χρόνου... Πάντως το δικό μου μέχρι τώρα χρώμα δεν έφυγε μόνο μερικές γρατσουνιές από το βίωμα - ξεδιβωμα ατμ. Για τον alien μόνο που έγραψε ο φίλος ότι τρίζουν τα κουμπιά έφυγε από της αγορές μου. Για τα άλλα δύο που προτείνεις ποιο είναι αυτό που θα δωση καλύτερη αυτονομία + ρεύματα ; Συμφωνούμε απόλυτος ως προς το θέμα βαφής αλλά αλλο να το δεις της πρώτες ημέρες και άλλο στο βάθος χρόνου... Πάντως το δικό μου μέχρι τώρα χρώμα δεν έφυγε μόνο μερικές γρατσουνιές από το βίωμα - ξεδιβωμα ατμ. Για τον alien μόνο που έγραψε ο φίλος ότι τρίζουν τα κουμπιά έφυγε από της αγορές μου. Για τα άλλα δύο που προτείνεις ποιο είναι αυτό που θα δωση καλύτερη αυτονομία + ρεύματα ; To Sigelei Plus δεν το έχω δουλέψει αλλά τα review δεν είναι αρνητικά εκεί έξω. Επειδή αξίζει να έχεις ένα YiHi στην κατοχή σου θα πρότεινα iPV 8. Ήμουν κάτοχος του iPV5 για αρκετό διάστημα και τολμώ να πω πως είχε καλύτερη αυτονομία από το Cuboid. Σίγουρα είχε το καλύτερο TC ever (παρέα με τα DNA ICCs) και σε VW mode(Joule) σχεδόν σαν μηχανικό τα ρεύματα, δηλαδή υπερκομπλέ. Αγαπάμε YiHi...
palasd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 gorillas εγώ με αυτήν την νικοτίνη είμαι τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα μάλλον θα την ξαναπάρω αν δεν πάρω κάποια που δεν έχω δοκιμάσει γιατί γενικά είμαι των δοκιμών και των συγκρίσεων SOCRATIS1000 φίλε μου είσαι ο πρώτος που διαβάζω που έχει κρακ κρουκ στο μοντάκι του επίσης έχω διαβάσει ότι πέρνει άνετα 25 ατμοποιητή δεν το έχω για να εκφέρω προσωπική άποψη απλά έχω φάει ένα κοληματάκι με την εταιρεία και τα αλλιεν οπότε ότι πετύχω το διαβάζω nikoskon έχεις ένα δίκιο προτείνω το 6 γιατι μου αρέσει πάρα πολύ το άτιμο το μπλε και γράφοντας αυτό το μύνημα αρχίσα να μπένω σε σκέψείς να πουλήσω αυτό που έχω και να το πάρω (είδες τι έκανες) και εγώ ψηνόμουν για κάτι με DNA αλλά μετά από το διάβασμα που έρηξα για τον ελεγχο θερμοκρασίας και παραμετροποιησεί μέσω υπολογιστή αποφάσησα να μην το προχωρήσω και να πάω σε SMOK gkarabid Εγώ το έχω δηλώσει και δεν το πέρνω πίσω είμαι funboy της ipv σε μοντάκια και πιστεύω όσω και αν ακούγεται κάπωςότι ο καθένα πρέπει να έχει μια πλακέτα yihi Τελικά το nichrome παίζει και εκτός tc ή όχι μην με βάζετε να ψαχνω σας παρακαλώ https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/atmisma Ενα ερωτηματολόγιο που πιστεύω ότι όλοι πρέπει να το συμπληρώσουμε
gkarabid Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν καταλαβαίνω παιδία ειναι αυτό που αναφέρεται για τα ρεύματα. Δηλαδή ένα μοντακι πχ το δικό μου vtc mini που ατμιζω ας πούμε στα 20w με το άλλο (πλακέτα YiHi ) θα δω καποια διαφορά στο ατμισμα ; Η απλώς η ιδέα και μόνο ότι παίζεις με καλύτερη πλακέτα αισθάνεσαι κουλ !!!! Και τέλος ,τώρα με το δικό μου θέλω 2 μπαταρίες την ημέρα περίπου με την πλακέτα YiHi και συγκεκριμένα ΙPV8 θα είμαι στα ίδια ;
nikoskon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που δεν καταλαβαίνω παιδία ειναι αυτό που αναφέρεται για τα ρεύματα. Δηλαδή ένα μοντακι πχ το δικό μου vtc mini που ατμιζω ας πούμε στα 20w με το άλλο (πλακέτα YiHi ) θα δω καποια διαφορά στο ατμισμα ; Η απλώς η ιδέα και μόνο ότι παίζεις με καλύτερη πλακέτα αισθάνεσαι κουλ !!!! Και τέλος ,τώρα με το δικό μου θέλω 2 μπαταρίες την ημέρα περίπου με την πλακέτα YiHi και συγκεκριμένα ΙPV8 θα είμαι στα ίδια ; Στα 20W θα έχεις αυτονομία περίπου 2 ημερών με τα προαναφερθέντα mod διπλής μπαταρίας. Ενδεχομένως και μεγαλύτερη (εξαρτάται από την συχνότητα που ατμίζεις).
palasd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 gkarabid Εγω είχα το πίκο και ατμιζα με tc και γούσταρα τρελά όπως το λές με 20-22 βατ 220 μόλις ήρθε το ipv5 με τον ίδιο ατμοποιητή στα ίδια βατ και θερμοκρασία ειδα διαφορα σε γευση προς τα πάνω αλλά και σε μλ κατανάλωσης . Οι δύο μπαταρίες μου βγάζουν σχεδον δυο μέρες . Η βασικη διαφορά που είδα είναι ότι στο πίκο ενοιωθα (πιο ασθενικό) και έβλεπα τον κόφτη με αυτό που έχω τώρα ρουφάω ατμο σε σταθερή θερμοκρασία (στο πίκο όχι και τόσο) από την αρχή μεχρί το τέλος (7 -10 δευτ) χωρις να καταλαβαίνω καμια διαφορα στα ρευματα όταν το υγρό τελειώνει δεν σε κόβει απλά έχεις ένα πιο υποτωνικό άτμισμα Εγω παίζω μόνο tc με νίκελ από τότε που το σύγκρινα με Κανθάλ αλλα και κανα δυο φορες που ξαναδωκήμασα στο δεκάλεπτο ξαναγύρησα. Όπως μου έκανε κλικ το νίκελ έτσι μου έκανε κλικ και το μοντ για αυτο και γράφω αυτα που γράφω . Τέλος και συγνωμη για το σεντόνι μπορεί και να είναι απλά στο μυαλό μου όπως λες αλλά όλα δεν είναι? 1
gkarabid Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι στο ένα κλικ να το παραγγείλω παίδες (με εχεται καταφέρει) και είναι μέσα στα που ξαχνω (τώρα κοιτάω τα χρώματα και δεν ξέρω αν το κόκκινο με τους κεραυνούς είναι καλό από κοντά) Περιμένω και τον φίλο αύριο να κανονίσουμε τι άλλο θα βάλουμε μέσα στην παραγγελία. @palasd θέλω να ρωτήσω τόσα πολλά για το επόμενο μου βήμα επάνω στο ατμισμα και μιλάω για έλεγχο θερμοκρασίας όπου εκεί το παίζεις εσύ.... Σκέφτομαι αύριο να πάω αγορά και να πάρω κανένα 2 μέτρα σύρμα νικελίου (316ss έτσι δεν λέγεται και να αρχίσω δοκιμές επάνω στον kayfun v5 η καλύτερα στον avocado που τον έχω για δευτερων και ποιο εύκολο στο στήσιμο. Τώρα είμαι με 26 σύρμα 5 στροφές σε 3 πυρήνα κοντά στα 0,77 αν θυμάμαι καλά. Σε θερμοκρασία τι σύρμα περνώ και αν θα το στήσω με την ίδια λογική του απλού. Αυτά και περιμένω απάντηση ώστε να ρωτήσω για την λειτουργία του vtc επάνω σε θερμοκρασία (εντελώς άσχετος.....)
palasd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 επειδη είμαι νέος στα στησίματα νομίζω ο πιο ειδικός για τέτοιες πληροφορίες είναι ο φίλος nikoskon εγώ παίζω μόνο νίκελ 28 AWG πυρίνας 4μμ με 8-10 σπείρες 0,13 υπόψην άλλο νικελ άλλο ss 1
Baator Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το Nichrome δεν δουλεύει με TC, σε κανονικό Power Mode δουλεύει. Άλλο Nichrome, άλλο Νικέλιο. Το ss316 είναι stainless steel, όχι νικέλιο, το νικέλιο συνήθως ως Ni200 αναφέρεται.
nikoskon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι στο ένα κλικ να το παραγγείλω παίδες (με εχεται καταφέρει) και είναι μέσα στα που ξαχνω (τώρα κοιτάω τα χρώματα και δεν ξέρω αν το κόκκινο με τους κεραυνούς είναι καλό από κοντά) Περιμένω και τον φίλο αύριο να κανονίσουμε τι άλλο θα βάλουμε μέσα στην παραγγελία. @palasd θέλω να ρωτήσω τόσα πολλά για το επόμενο μου βήμα επάνω στο ατμισμα και μιλάω για έλεγχο θερμοκρασίας όπου εκεί το παίζεις εσύ.... Σκέφτομαι αύριο να πάω αγορά και να πάρω κανένα 2 μέτρα σύρμα νικελίου (316ss έτσι δεν λέγεται και να αρχίσω δοκιμές επάνω στον kayfun v5 η καλύτερα στον avocado που τον έχω για δευτερων και ποιο εύκολο στο στήσιμο. Τώρα είμαι με 26 σύρμα 5 στροφές σε 3 πυρήνα κοντά στα 0,77 αν θυμάμαι καλά. Σε θερμοκρασία τι σύρμα περνώ και αν θα το στήσω με την ίδια λογική του απλού. Αυτά και περιμένω απάντηση ώστε να ρωτήσω για την λειτουργία του vtc επάνω σε θερμοκρασία (εντελώς άσχετος.....) Ευκολοδούλευτο για TC είναι το SS ασχέτως κράματος και προτείνω να παρεις 24άρι (24AWG=24G=24Gauge). Γενικά όσο πιο χαμηλή αντίσταση τόσο πιο ακρίβεια θα έχεις στο TC με SS. Και πάντα ανοιχτές σπείρες. 1
discoboyminimal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 παιδια υπαρχει καποιος με ρυθμιση TC για SS για dna πλακετα? εχω βρει αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ , αλλα δεν παιζει τελεια.
nikoskon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 παιδια υπαρχει καποιος με ρυθμιση TC για SS για dna πλακετα? εχω βρει αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ , αλλα δεν παιζει τελεια. Αυτή τη στιγμή είμαι με Triade με τα stock profile μια χαρά. SS316L
discoboyminimal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αυτή τη στιγμή είμαι με Triade με τα stock profile μια χαρά. SS316L εσενα ηρθε με updated firmware τοτε , και custom made materials απο lost vape. εμενα ηταν απο τις πρωτες πλακετες dna που κυκλοφορησαν , και οτι ειχε περασμενο μεσα custom απο την wismec , τα εδωσα δρομο και προσπαθησα να κανω δικα μου απο το steam engine. εν τελη το ss δεν δουλευε καλα , ειτε λογο tcr , ειτε λογο παλαιου firmware (που το βελτιστοποιησαν αργοτερα για SS TC) πλεον εχω τελευταιο beta (νομιζω) firmware , και profiles απο ενα γερμανικο forum , και δουλευει καλουτσικα.αλλα νομιζω οχι τελεια. (γιατι με το TC του sx350j , καταλαβαινω καλυτερη γευση, και δεν βλεπω καθολου 'καφετι' βαμβακι.) εχω παιξει οσο δεν φανταζεσαι με ρυθμισεις και των 2 συσκευων , preheat , powerful+ mode , Watt, joule.. και το sx θαρρώ πως παιζει καλυτερα σε SS TC αν δεν σε κανει κοπο , κανε ενα export τα materials σου και στειλα καπως με καποιον file hoster. 1
palasd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 nikoskonΚάπου είχα διαβάσει ότι για ss το καλύτερο είναι η αντιστασή μας να είναι κοντά αν όχι 0,5 θυμάμαι λάθος BaatorΑυτό που κατάλαβα μετά το χθεσινό διαβασμα (ρε γαμότω δεν μπορόυσα να διαβαζω έτσι όταν πηγενα σχολείο σιγουρα θα είχα γίνει επιστήμονας ) είναι ότι μοιάζει με κανθαλ αλλά μπορείς να το παίξεις και με έλεγχο σε κάποια μοντ απλά η ακρίβεια πάει περίπατω discoboyminimalhttp://vaping.gr/index.php/topic,31555.0.html θα βρεις πολλές πληροφορίες για το στύσημο dna πλακέτας όπως επίσης και firmware
nikoskon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εσενα ηρθε με updated firmware τοτε , και custom made materials απο lost vape. εμενα ηταν απο τις πρωτες πλακετες dna που κυκλοφορησαν , και οτι ειχε περασμενο μεσα custom απο την wismec , τα εδωσα δρομο και προσπαθησα να κανω δικα μου απο το steam engine. εν τελη το ss δεν δουλευε καλα , ειτε λογο tcr , ειτε λογο παλαιου firmware (που το βελτιστοποιησαν αργοτερα για SS TC) πλεον εχω τελευταιο beta (νομιζω) firmware , και profiles απο ενα γερμανικο forum , και δουλευει καλουτσικα.αλλα νομιζω οχι τελεια. (γιατι με το TC του sx350j , καταλαβαινω καλυτερη γευση, και δεν βλεπω καθολου 'καφετι' βαμβακι.) εχω παιξει οσο δεν φανταζεσαι με ρυθμισεις και των 2 συσκευων , preheat , powerful+ mode , Watt, joule.. και το sx θαρρώ πως παιζει καλυτερα σε SS TC αν δεν σε κανει κοπο , κανε ενα export τα materials σου και στειλα καπως με καποιον file hoster. SS.zip Εδώ είσαι. Σου έκανα export όλα τα ατσάλια.
NikosRocknRolla Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το Nichrome δεν δουλεύει με TC, σε κανονικό Power Mode δουλεύει. Άλλο Nichrome, άλλο Νικέλιο. Το ss316 είναι stainless steel, όχι νικέλιο, το νικέλιο συνήθως ως Ni200 αναφέρεται. Για πιο πολύ γεύση να διαλέξω SS η nichrome;;; Απλά έχω ακούσει ότι το night one είναι περίεργο για την υγεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις