tornado Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 οκ τον εβαλα στο προτζεκτ αγορων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 και γω τον tobeco εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και η συνέχεια της σειράς βήμα βήμα για το diy :-D https://www.youtube.com/watch?v=bSGZRTcoNSg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0i Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εχω το eleaf nano, ποιον ατμοποιητη προτεινεται να παρω;(εχω τον K3 και δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος) ~40-50ευρω max θα προτιμουσα να παιρνει και επισκευασιμες και εργοστασιακες @gkarabid δε ξερω αν ελεγες εμενα, αλλα δε βρηκα κατι σε ~20-30 απο εξωτερικο(εχει ενα αγγλος αλλα δε στελνει ελλαδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 κλασσικος ελληναρας μια ζωη στην αρπαχτη και τη λαμογια οταν δεν μπορεις να σκασεις τα 150 για κατι το γνησιο , θεοποιεις την μαιμου για να λες στον εαυτο σου καλα εκανα και πηρα την αντιγραφη Ε ή αυτο ή εσύ προσπαθείς να εκμηδενίσεις την ποιότητα του κλώνου για να μην φανείς μαλακας που έσκασες 150 ευρώ όταν παρόμοιο αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις και με 10 /s Και στην τελικη ρε μαγκα, τι οπλίζεσαι; Σου είπε κανείς να πάρεις κλώνο; Αφού τα έχεις τα 150 μπράβο σου και μαγκιά σου. Εμείς οι φτωχομπινέδες ελληναράδες που δεν τα έχουμε και θέλουμε να πάρουμε μια γεύση απο τον οριτζινάλε θα τον προτιμήσουμε. Επισης: ειναι αρπαχτη και λαμογια να παιρνεις εναν κλωνο με 10 ευρω οι κλωνοι ειναι υποδεεστεροι ατμοποιητες απο τους οριτζιναλ pick one. edit: Μια χαρα δεν ειναι ειναι κατι που το εχουν αντιγραψει οπως παντα οι κινεζοι , ειναι μια ιδεα κλεμενη , ειναι κατι που μονο για σκουπιδια εχει θεση , ειναι κατι που παει να αντιγραψει το γνησιο , οσο και λες στον εαυτο σου οτι εχεις πχ το doggystyle , doggystyle δεν ειναι το ιδιο ισχυει για ολους τους κλωνους το μισος που βγαζεις για εναν κλωνο ειναι πραγματικα απολαυστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Όταν έχουμε splitback σε επισκευάσημο και δεν έχει καθόλου νερό το υγρό μας συνηθως τι φταίει nikoskon για πες πωσ σου βγήκαν τα πρώτα σου υγρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Όταν έχουμε splitback σε επισκευάσημο και δεν έχει καθόλου νερό το υγρό μας συνηθως τι φταίει nikoskon για πες πωσ σου βγήκαν τα πρώτα σου υγρα spitback υπερτροφοδοσία speaced coils σχετικά ψηλά προς το επιστόμιο/καμπάνα λεπτόρευστα υγρά αναπλήρωσης πολύ βαμβάκι Τα υγρά δεν βγήκαν όπως θα ήθελα, γιατί το παραέκανα με την αραίωση (16% και στα δύο) Το δεύτερο (μπισκοτο/μπανάνα) φαίνεται να την παλεύει και ατμίεζεται άνετα, αλλά θα το δοκιμάσω ξανά αυτό το ΣΚ, τέλος 3η εβδομάδας δηλαδή. Το μόνο σίγουρο, πως μάλλον δεν θα ξαναπάρω βάση Pink Mule γιατί και στα δύο υγρά παίρνω μια ιδιαίτερη γεύση πλαστικίλας! Θα τα αφήσω λοιπόν στα γυάλινα μπουκαλάκια τους και θα δοκιμαστούν ξανά το ΣΚ. Τώρα έφτιαξα ένα υγρό 90VG/10PG χρησιμοποιώντας βάση VG και νικοτίνη 36mg VG(target nic 2.7mg/ml) από Atmoslab με άρωμα το Djeby (RVT) σε αραίωση 10%. Έκανα ένα 20ml και το αφήνω και αυτό στο γυάλινο μπουκαλάκι του. Μέχρι να τελειώσει και αυτό, δεν μαγειρεύω τπτ. Αντ' αυτού θα κάτσω να φτιάξω έναν αναδευτήρα μεταβλητών στροφών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 spitback υπερτροφοδοσία speaced coils σχετικά ψηλά προς το επιστόμιο/καμπάνα λεπτόρευστα υγρά αναπλήρωσης πολύ βαμβάκι Τα υγρά δεν βγήκαν όπως θα ήθελα, γιατί το παραέκανα με την αραίωση (16% και στα δύο) Το δεύτερο (μπισκοτο/μπανάνα) φαίνεται να την παλεύει και ατμίεζεται άνετα, αλλά θα το δοκιμάσω ξανά αυτό το ΣΚ, τέλος 3η εβδομάδας δηλαδή. Το μόνο σίγουρο, πως μάλλον δεν θα ξαναπάρω βάση Pink Mule γιατί και στα δύο υγρά παίρνω μια ιδιαίτερη γεύση πλαστικίλας! Θα τα αφήσω λοιπόν στα γυάλινα μπουκαλάκια τους και θα δοκιμαστούν ξανά το ΣΚ. Τώρα έφτιαξα ένα υγρό 90VG/10PG χρησιμοποιώντας βάση VG και νικοτίνη 36mg VG(target nic 2.7mg/ml) από Atmoslab με άρωμα το Djeby (RVT) σε αραίωση 10%. Έκανα ένα 20ml και το αφήνω και αυτό στο γυάλινο μπουκαλάκι του. Μέχρι να τελειώσει και αυτό, δεν μαγειρεύω τπτ. Αντ' αυτού θα κάτσω να φτιάξω έναν αναδευτήρα μεταβλητών στροφών. ....φτιάξω έναν αναδευτήρα μεταβλητών στροφών....εκεί θέλουμε το DIY σε βίντεο και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ....φτιάξω έναν αναδευτήρα μεταβλητών στροφών....εκεί θέλουμε το DIY σε βίντεο και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά Όταν καταλήξω στο σχέδιο/υλοποίηση θα ανεβάσω σχέδια/κόστη κλπ. Σαν ένα mini projectάκιον. Απλά πρέπει να βρω χρόνο να ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Θα φτιάξω και εγώ ένα βίντεο για μαγνητικό αναδευτήρα αλλα με σύνδεση στον υπολογιστή και όχι εξωτερικό τροφοδοτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Θα φτιάξω και εγώ ένα βίντεο για μαγνητικό αναδευτήρα αλλα με σύνδεση στον υπολογιστή και όχι εξωτερικό τροφοδοτικό. Και εγώ USB powered σκέφτομαι και αν βρω χρόνο ίσως και software controlled/programmable αλλά είναι too much. btw Sigelei Fuchai Plus ή iPV8 ή κάποιο άλλο mod εκτός DNA διπλής/τριπλής μπαταρίας; max range 100$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτόν έχω εγώ http://www.3fvape.com/home/9712-sjmy-kayfun-v5-kayfun-5-style-rta-rebuildable-tank-atomizer-silver-316-stainless-steel-4ml-22mm-diameter.html?search_query=Kayfun+v5&results=38 Αλλά πολύ καλά λόγια διάβασα και για αυτόν http://www.skroutz.gr/s/9254292/Tobeco-Kayfun-V5-5ml.html Τώρα αν αξίζει στα λεφτά αυτά (40€ και κατι αυτός από Ελλάδα) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο μαιμου και 40 ευρω εμενα μου φαινονται πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 nikoskonγια το sigeli δεν ξέρω να σου πω αλλά εγώ πάντα θα έχω ένα ipv chrisxkarακριβως το ίδιο πιστεύω και εγώ πάντως νομίζω ότι τα μαγαζία στην ελλάδα θα πρέπει να ξεστοκάρουν πολλά πράγματα (ατμοποιητές υγρά) μέχρι τέλος του μήνα οπότε θα πρέπει να παίξουν σχετικά καλές τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ USB powered σκέφτομαι και αν βρω χρόνο ίσως και software controlled/programmable αλλά είναι too much. btw Sigelei Fuchai Plus ή iPV8 ή κάποιο άλλο mod εκτός DNA διπλής/τριπλής μπαταρίας; max range 100$ γιατι οχι dna?? εισαι hater?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 γιατι οχι dna?? εισαι hater?? Γιατί έχω Triade 200 ήδη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις