nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρα ειναι ο κλωνος doggystyle της sxk ή της smjy δεν βλεπω τον λογο να δωσει 150 για τον γνησιο αντι για 10 ευρώ για τον κλώνο Μπορεί να πάρει έναν ωραιότατο γνήσιο Cthulu v3, Fodi F2, Aromamizer Supreme Limited edition, Griffin Plus κλπ, και να καλύψει πολλές και διαφορετικές πτυχές του ατμίζειν. Είμαι κατά της αγοράς κλώνων ιδεολογικά (κυρίως) αλλά και πρακτικά μιας και υπολείπονται σε ποιότητα και απόδοση γεύσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρω ότι η υπόθεση υγρών είναι υποκειμενικό θέμα αλλά απ τη μικρή μου εμπειρία υπάρχουν κάποια που λίγο πολύ όλοι συμφωνούν (πχ. lemon tart από Dinner Lady). Γι αυτό αναζητώ προτάσεις για γλυκές γεύσεις υγρών παρόμοιου επιπέδου με το lemon tart . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρω ότι η υπόθεση υγρών είναι υποκειμενικό θέμα αλλά απ τη μικρή μου εμπειρία υπάρχουν κάποια που λίγο πολύ όλοι συμφωνούν (πχ. lemon tart από Dinner Lady). Γι αυτό αναζητώ προτάσεις για γλυκές γεύσεις υγρών παρόμοιου επιπέδου με το lemon tart . Five Pawns - Isolani είναι ό,τι πιο κοντά σε Lemon Tart και τρελό κόλλημα επίσης. Στην συνομοταξία αυτή είναι και τα Dragon Clouds & Lava Drops της Furiosa. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0i Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη εχω προβληματιστει λιγο και οι απαντησεις που πηρα απο το καταστημα το οποιο αγορασα τον ατμοποιητη δεν μου αρεσαν, θα ηθελα αν μπορειτε να προτεινετε καποιο e-shop να αγοραζω υγρα και αντιστασεις.Επισης εχω το eleaf istick nano με k3 και θα ηθελα να μου πειτε τι αντισταση και τι υγρο να χρησιμοποιησω, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί να πάρει έναν ωραιότατο γνήσιο Cthulu v3, Fodi F2, Aromamizer Supreme Limited edition, Griffin Plus κλπ, και να καλύψει πολλές και διαφορετικές πτυχές του ατμίζειν. Είμαι κατά της αγοράς κλώνων ιδεολογικά (κυρίως) αλλά και πρακτικά μιας και υπολείπονται σε ποιότητα και απόδοση γεύσης. Ιδεολογικά εχεις το καθε δικαίωμα να πιστευεις οτι θες αλλα πολλες φορες ο κλωνος δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε ποιότητα ή γευση απο τον γνήσιο... Και θα στο θέσω διαφορετικά δεν θα ταν χαζο να παω να σκασω 120 ευρω για kayfun v5 ενω ειναι απλα ενας μετριος ατμοποιητης; Ενω με 60 μπορώ να παρω π.χ. eviva που ειναι πολυ καλυτερος σε γευση; Και στην τελικα να μην αρεσει σε κάποιον ο doggystyle 10€ εχασε οχι 150€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ... Είμαι κατά της αγοράς κλώνων ιδεολογικά (κυρίως) αλλά και πρακτικά μιας και υπολείπονται σε ποιότητα και απόδοση γεύσης. Οι 150 σελιδες στο νημα για τους κλωνους του doggystyle στο vaping.gr θα διαφωνησουν μαζι σου παραθετω μηνυμα κατοχου κλωνου και original doggy Μετά από εκτενής δοκιμές του γνήσιου σε σχέση με τον κλώνο από SJMY η απόδοση τους είναι κατά 99% ίδια. Η απόδοση γευσης η ρύθμιση αέρα κτλ παίζουν ακριβώς ίδια. Όλες οι ομοιότητες σταματανε στην ποιότητα κατασκευής που είναι αναμενόμενο. Δεν κλαίω τα 150 σε καμία περίπτωση αλλά από την άλλη δεν βρίσκω λόγο να μην δώσεις 15 ,είναι τεράστια η διαφορά στη τιμή . Αυτά τα ολίγα ελπίζω να βοήθησα ότι ερωτήσεις έχετε μου λέτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οι κλωνοι δεν εχουν μεγαλη διαφορα αν παρεις sxk η απο καποια αλλη εταιρεια που βγαζει κλωνους αλλα... Συνηθως παρουσιαζουν θεματα σε leaks,βιδωματα,να χαλανε τα rings και αλλα τετοια χαζα μπορει να σου βγει και αστερι ο κλωνος αλλα οι πιθανοτητες ειναι στο να σου παρουσιασει τετοια θεματακια. Αν παρεις εντελως no name κλωνο το αποκλειω να σου βγει καλος,εγω δηλαδη τρεις που ειχα παρει styled τους χρησιμοποιησα ισα με 2 φορες πριν τους σουταρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρα ειναι ο κλωνος doggystyle της sxk ή της smjy δεν βλεπω τον λογο να δωσει 150 για τον γνησιο αντι για 10 ευρώ για τον κλώνο μια χαρα δεν ειναι ειναι κατι που το εχουν αντιγραψει οπως παντα οι κινεζοι , ειναι μια ιδεα κλεμενη , ειναι κατι που μονο για σκουπιδια εχει θεση , ειναι κατι που παει να αντιγραψει το γνησιο , οσο και λες στον εαυτο σου οτι εχεις πχ το doggystyle , doggystyle δεν ειναι το ιδιο ισχυει για ολους τους κλωνους χιλιες φορες ego + ce5 aspire , παρα μαιμου/κλωνο/αντιγραφη Μια χαρα ειναι ο κλωνος doggystyle της sxk ή της smjy δεν βλεπω τον λογο να δωσει 150 για τον γνησιο αντι για 10 ευρώ για τον κλώνο κλασσικος ελληναρας μια ζωη στην αρπαχτη και τη λαμογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 μια χαρα δεν ειναι ειναι κατι που το εχουν αντιγραψει οπως παντα οι κινεζοι , ειναι μια ιδεα κλεμενη , ειναι κατι που μονο για σκουπιδια εχει θεση , ειναι κατι που παει να αντιγραψει το γνησιο , οσο και λες στον εαυτο σου οτι εχεις πχ το doggystyle , doggystyle δεν ειναι το ιδιο ισχυει για ολους τους κλωνους χιλιες φορες ego + ce5 aspire , παρα μαιμου/κλωνο/αντιγραφη κλασσικος ελληναρας μια ζωη στην αρπαχτη και τη λαμογια Συμφωνω στο οτι δεν ειναι σωστο στο οτι αντεγραψαν οι κινεζοι ενα προιον αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να κανει και ο doggystyle 150 ευρω καινουριος μηπως το χουμε παρακανει λιγο με τις τιμες; Και θα μου πεις ειναι αναγκη να παρεις doggy? Οχι δεν ειναι αναγκη αλλα ατμοποιητες με σφιχτη τζουρα σε νορμαλ τιμες ειδικα σε επισκευασιμους δεν ειναι ευκολο να βρεις Και το ξαναλεω γιατι μονο αυτα που θελετε διαβαζεται, δεν βρισκω λογο να παω να σκασω 150 ευρω σε κατι που δεν ξερω τι θα μου βγει, προτιμω να παρω εναν καλο κλωνο και αν δω οτι μου αρεσει πραγματικα και τα αξιζει μετα να αποφασισω αν θα το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ιδεολογικά εχεις το καθε δικαίωμα να πιστευεις οτι θες αλλα πολλες φορες ο κλωνος δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε ποιότητα ή γευση απο τον γνήσιο... Και θα στο θέσω διαφορετικά δεν θα ταν χαζο να παω να σκασω 120 ευρω για kayfun v5 ενω ειναι απλα ενας μετριος ατμοποιητης; Ενω με 60 μπορώ να παρω π.χ. eviva που ειναι πολυ καλυτερος σε γευση; Και στην τελικα να μην αρεσει σε κάποιον ο doggystyle 10€ εχασε οχι 150€ Συμφωνω στο οτι δεν ειναι σωστο στο οτι αντεγραψαν οι κινεζοι ενα προιον αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να κανει και ο doggystyle 150 ευρω καινουριος μηπως το χουμε παρακανει λιγο με τις τιμες; Και θα μου πεις ειναι αναγκη να παρεις doggy? Οχι δεν ειναι αναγκη αλλα ατμοποιητες με σφιχτη τζουρα σε νορμαλ τιμες ειδικα σε επισκευασιμους δεν ειναι ευκολο να βρεις Και το ξαναλεω γιατι μονο αυτα που θελετε διαβαζεται, δεν βρισκω λογο να παω να σκασω 150 ευρω σε κατι που δεν ξερω τι θα μου βγει, προτιμω να παρω εναν καλο κλωνο και αν δω οτι μου αρεσει πραγματικα και τα αξιζει μετα να αποφασισω αν θα το παρω Ο Kayfun 5 μέτριος ατμοποιητής; Τον έχεις χρησιμοποιήσεις ας πούμε; Τί σε χάλασε πχ; Ρητορικά αυτά γιατί προφανώς δεν τον έχεις πιάσει στα χέρια σου. Συγκρίνεις Eviva-T να υποθέσω με Kayfun 5 ενώ θα έπρεπε να τον συγκρίνεις με Kayfun Lite Plus που είναι της ίδιας τζούρας/φιλοσοφίας αλλά και ίδιας τιμής. Με τόσα reviews δεν νομίζω να πας στα τυφλά. Αλλά και στα τυφλά να πήγαινες, ο γνήσιος πάντα θα είναι καλύτερος από τον κλώνο. Τα ιδεολογικά προφανώς δεν σε ακουμπάνε για αυτό δεν το θίγω ξανά, αλλά και από τεχνικής πλευράς θέλεις λίγο διάβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οι 150 σελιδες στο νημα για τους κλωνους του doggystyle στο vaping.gr θα διαφωνησουν μαζι σου παραθετω μηνυμα κατοχου κλωνου και original doggy οταν δεν μπορεις να σκασεις τα 150 για κατι το γνησιο , θεοποιεις την μαιμου για να λες στον εαυτο σου καλα εκανα και πηρα την αντιγραφη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οι κλωνοι δεν εχουν μεγαλη διαφορα αν παρεις sxk η απο καποια αλλη εταιρεια που βγαζει κλωνους αλλα... Συνηθως παρουσιαζουν θεματα σε leaks,βιδωματα,να χαλανε τα rings και αλλα τετοια χαζα μπορει να σου βγει και αστερι ο κλωνος αλλα οι πιθανοτητες ειναι στο να σου παρουσιασει τετοια θεματακια. Αν παρεις εντελως no name κλωνο το αποκλειω να σου βγει καλος,εγω δηλαδη τρεις που ειχα παρει styled τους χρησιμοποιησα ισα με 2 φορες πριν τους σουταρω. Το ό,τι είναι SXK ή SJMY δεν έχει να λέει ρε συ. Απλά είναι από τους κλώνους οι οποίοι είναι συνήθως πιο σοβαρές κατασκευές. Επ ουδενί δεν συγκρίνονται με τους γνήσιους. Δες παραδείγματα όπως Pico, Goon κλπ. Αστεία πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χαλατε της καρδιές σας ρε παιδιά μέρες που έρχονται ...Βλέπε Βαλεντίνου :) Δεν ρίχνεται καμια πρόταση για ατμ σε τσιγαρισια τζούρα (όπως πχ kayfun v5 )να κάνουμε στον εαυτό μας Ο κλονος πάντα μα πάντα θα ήθελα να ήταν στην θέση του γνήσιου ... Προσωπικά έχω πάρει δύο κλονους του kayfun v5 με τον πρώτο να έχει φύγει στα σκουπίδια άμεσα και ο δεύτερος να είναι ο κύριος ατμ Έχω ρίξει τα γαμοσταυρα για αυτόν τον ατμ (λίγο καμένο λίγο εκείνο λίγο το άλλο) αλλά τον πάω για το εύρος τζουράς που έχει. Οσο με πονάει τόσο τον λατρεύω Κάποτε ρώτησα κιόλας την διαφορά που θα έχει ο δικό μου κλονος με τον γνήσιο και αν αξίζει να επενδύσω σε αυτόν... Και η αλήθεια είναι ότι δεν μου πάει η καρδιά να δωσο ένα τέτοιο ποσό για ατμ (όχι μόνο για τον kayfun v5) για αυτό αναζητώ κάτι ποιο οικονομικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια καμια προταση για βαση; Επειδη εχουν εξαντληθει απο παρα πολλα καταστηματα δεν μπορω να βρω πουθενα οποτε λεω να το παω μεσω ιντερνετ. Εχετε καμια αποψη για την βαση της Vape or DIY? http://www.e-smokers.gr/shop/vape-or-diy/vape-diy-vasi-30-70-1-litro/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χαλατε της καρδιές σας ρε παιδιά μέρες που έρχονται ...Βλέπε Βαλεντίνου :) Δεν ρίχνεται καμια πρόταση για ατμ σε τσιγαρισια τζούρα (όπως πχ kayfun v5 )να κάνουμε στον εαυτό μας Ο κλονος πάντα μα πάντα θα ήθελα να ήταν στην θέση του γνήσιου ... Προσωπικά έχω πάρει δύο κλονους του kayfun v5 με τον πρώτο να έχει φύγει στα σκουπίδια άμεσα και ο δεύτερος να είναι ο κύριος ατμ Έχω ρίξει τα γαμοσταυρα για αυτόν τον ατμ (λίγο καμένο λίγο εκείνο λίγο το άλλο) αλλά τον πάω για το εύρος τζουράς που έχει. Οσο με πονάει τόσο τον λατρεύω Κάποτε ρώτησα κιόλας την διαφορά που θα έχει ο δικό μου κλονος με τον γνήσιο και αν αξίζει να επενδύσω σε αυτόν... Και η αλήθεια είναι ότι δεν μου πάει η καρδιά να δωσο ένα τέτοιο ποσό για ατμ (όχι μόνο για τον kayfun v5) για αυτό αναζητώ κάτι ποιο οικονομικό.. Fodi F2 και τελείωσες με σφιχτές τζούρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις