Mr_ChEeTaH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Για μένα καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά ,καινούργιος σχετικά στο ηλ.τσιγάρο. Ηθελα να ρωτήσω για πολύ πλούσιο καπνό ,τι ηλεκτρονικό τσιγάρο προτείνετε ,μέχρι 70€? Α.Και ποια είναι η πιο δημοφιλής γεύση υγρού? Β.Ποια είναι η πιο δημοφιλής γεύση υγρού που να έχει γέυση κανονικού τσιγάρου? Γ. Ποια είναι η πιο δημοφιλής γεύση υγρού που να έχει γέυση κανονικού τσιγάρου + Caffè mocha caramel? Ευχαριστώ. Πλούσιο εννοείς πολύ ή πηχτό; Επίσης δεν είναι καπνός. Α. Δεν υπάρχει. Γούστα. Β. Δεν υπάρχει. Γ. Δεν υπάρχει λόγω του Β. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 εχει δοκιμασει κανεις dinner lady , lemon tart? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πλούσιο εννοείς πολύ ή πηχτό; Επίσης δεν είναι καπνός. Και πηχτό και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iNorganic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας, θελω να παρω δωρο σε μια φιλη μου ηλεκτρονικο τσιγαρο και θελω τα φωτα σας σε τι να διαλεξω με μπατζετ 50-70 ευρω (mod+atmopoiitis) και να το εχω στα χερια μου εως 20 Φλεβαρη (δηλαδη και προτασεις απο Ελληνικα καταστηματα) . Battery :μια μερα να την βγαζει Ατμοποιητης :να βγαζει καπνο αρκετο με την καταλληλη ρυθμιση Αυτο το Baby Beast ατμοποιητης μου αρεσε ετσι οπως το ειδα στο youtube ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Παρηγγειλα τελικα alien και baby beast.Θα επιστρεψω με εντυπωσεις μολις παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 εχει δοκιμασει κανεις dinner lady , lemon tart? Ναι, είμαι στο 5ο μπουκάλι. Το υγρό είναι πάρα πολύ καλό, πολύ καλή ισορροπία μεταξύ λεμονιού και τάρτας, μου θυμίζει πολύ τα μπισκότα Παπαδοπούλου με το λεμόνι. Το ατμίζω σε Eviva T, Kanthal A1, 0.28mm 1.6mm πυρήνας. Δεν ξέρω αν είναι για όλη μέρα, εγώ το σπάω ντριπάροντας αλλά υγρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εχει δοκιμασει κανεις dinner lady , lemon tart? Το ειχα αναφερει παλιοτερα... Το καλυτερο υγρο που εχω δοκιμασει απλα. Δεν εχω ακουσει κανεναν να το δοκιμασε και να μην του αρεσε. Στην συντριπτικη πλειοψηφια οχι απλα τους αρεσει, αλλα τρελαινονται! Καποια στιγμη θα δοκιμασω να φτιαξω το DIY που κυκλοφορει και λενε πως ειναι αρκετα κοντα, γιατι η τιμουλα ειναι αλμυρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, είμαι στο 5ο μπουκάλι. Το υγρό είναι πάρα πολύ καλό, πολύ καλή ισορροπία μεταξύ λεμονιού και τάρτας, μου θυμίζει πολύ τα μπισκότα Παπαδοπούλου με το λεμόνι. Το ατμίζω σε Eviva T, Kanthal A1, 0.28mm 1.6mm πυρήνας. Δεν ξέρω αν είναι για όλη μέρα, εγώ το σπάω ντριπάροντας αλλά υγρά. την εταιρια δεν την ηξερα. μου την προτεινε γνωστος..ε περασα απο ενα μαγαζι και δοκιμασα. εγω το dripαρω σε magma. πολυ ρεαλιστικη γευση , χωρις να κουραζει. λεμονι και μπισκοτο. το γνωστο μπισκοτο, θα ελεγα παπαδοπουλου...απλα φοβερο και high vg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα το πακετο μου απο Fasttech μεσω UAE Post εχει δηλωθει χαμενο απ΄ οσο μου ειπαν σε ticket. Θελουν να μου επιστρεψουν τα λεφτα μεσω gift certificate. Το θεμα τωρα ειναι οτι δεν στελνουν πλεον μπαταριες και το UAE Post που εστελνε δεν στελνει πλεον ελλαδα. Θα μου μεινουν τζαμπα τα χρηματα μεσα. Το αλλο το πακετο σε αλλη παραγγελεια μεσω Singapure post ηρθε κανονικα χωρις τελωνειο. Ειναι ο Fodi F2 που με ξετρελανε. Dinner lady lemon tart. Το ειχα δοκιμασει απο ενα παλικαρι και με τρελανε. Εχω φαει κολλημα με τα cereal snackers της danlucas αλλιως θα το ειχα τσιμπησει. Οταν τα ψηλοβαρεθω θα ειναι το επομενο μου υγρο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 flavorboss παιδιά 500ml υγρού πολύ κοντά στο lemon tart με 17ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Member Members 20 μηνύματα Δημοσίευση Χθες, 17:16 mindtrapper, on 04 Feb 2017 - 9:02 PM, said: Πλούσιο εννοείς πολύ ή πηχτό; Επίσης δεν είναι καπνός. Και πηχτό και πολύ. θα σου πρώτεινα ένα μοντάκι μέχρι 75 βατ (θέμα τιμής) με εξωτερική μπαταρία (πιο βολικό κουβαλάς αλλη μια μπαταρεια και είσαι εντάξει) και έναν ατμοποιητή φουλ πνευμονικές άμα το αντέχεις(tfv και τα μυαλά στα κάγγελα ) Για το θέμα του πυκνού ατμού υγρά με 70% και άνω γλυκερίνη Για της γεύσης, άγνωστε αι βουλέ του ουρανισκου σου. Όπως το βλέπω πάντως είτε πας σε 'ετοιμα υγρά όσο αντέχει το ποτροφόλι σου μετά από δοκιμή για αρχή σε μαγαζί και μετά ον λαίν είτε σε ιδιοκατασκευεί που πιστεψέ με είναι πολύ πιο απλό από ότι νομίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 flavorboss παιδιά 500ml υγρού πολύ κοντά στο lemon tart με 17ευρω Βασικά 500ml μπουκάλι με έτοιμα αρώματα, για να βάλεις τη βάση σου. Από περιέργεια, υπάρχουν πουθενά Ελλάδα; Μπα ε; Έχει δοκιμάσει κανείς κανένα από αυτά: Biscuit Eater, Bust a Nut, Sisternuts. Και κάτι τελευταίο. Με τις αγορές υγρών από εξωτερικό, τι γίνεται τελικά; Παίζει πρόβλημα άρα μόνο Ελλάδα, ή δεν υπάρχει κανένα θέμα; Γενικά κάνω σκέτη βάση, όμως που και που παίρνω κανένα έτοιμο, αλλά δυστυχώς οι επιλογές μου είναι αρκετά περιορισμένες (όπως φαίνεται και παραπάνω, σχετικά με αυτά που ρωτάω). Ευχαριστώ^. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 flavorboss παιδιά 500ml υγρού πολύ κοντά στο lemon tart με 17ευρω ελα δωσε πληροφοριες..λινκ , εντυπωσεις κλπκλπ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Για όσους ψάχνουν μπουκαλάκια για τα υγρά τους (wink wink):Υπάρχουν κάποια καταστήματα με αυτόματα μηχανήματα... γάλακτος, τα οποία πουλάνε και γυάλινα μπουκαλάκια λίτρου προς 50 λεπτά το ένα. Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά χτες που πήγα να γεμίσω γάλα είπα να πάρω και 3-4 για τα υγρά μου. Δεν φαίνονται άσχημα, απλά είναι διάφανα, χωρίς πώμα ασφαλείας και, αν και γυάλινα, για κάθε ενδεχόμενο δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος πως ενδύκνεινται για υγρά. Τη δουλειά τους την κάνουν πάντως, απλά για ευνόητους λόγους τα έχω «σημαδέψει» για να μην τα πάρω για να γεμίσω γάλα Έχει σε διάφορα σημεία σε Αθήνα, Λάρισσα, και Θεσσαλονίκη. Καταστήματα θα βρείτε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις