nikoskon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Και το ερώτημα...Σήμερα θα πάω ΣΕΦ για Euroleague OSFP-PAO. Είναι κακή ιδέα να έχω μαζί μου το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Εκανα ενα σχετικο διαβασμα και σηκωσα τα watt από τα 12 που το ειχα στα 16-17 και γινεται δουλεια. Οταν εχει αρχισει και "καιει" τον λαιμο σημαινει πως θελει αλλαγη το coil ε; Γιατι το εχω επανω κανα μηνα τωρα. Πως καταλαβαινεις πως πρεπει να το αλλαξεις; Αν χρησιμοποιεις την αντισταση που βρισκοταν μεσα στο κουτακι του nautilus X τοτε ειναι μαλλον η 1,5. Μπορεις να το κοιταξεις παντως, το γραφει πανω η αντισταση. Η 1,5 παντως ειναι αθλια. Εγω τις πεταξα αυτες που ειχε μεσα στο κουτι. Σε καθε τζουρα με επιανε βηχας. Οταν παρεις ζητα τις 1,8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 από το site της pink mule έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα? παίζει πρόβλημα με τους νέους φόρους? με ένα σύντομο υπολογισμό έβγαλα πως με - 1 pink mule red 38mg/ 100ml - 1 pink mule red 100mg/ 100ml - 1 λίτρο vg σύνδεσμος - 1 λίτρο pg σύνδεσμος βγάζω 2,2 λίτρα βάσης με περίπου 6,27mg/ 100ml και κόστος 50,88 €. περίπου 2,31 €/ 100ml αλλιώς από ελλάδα υπάρχει κάπου φθηνή pink mule κόκκινη 100mg/100ml? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 http://imgur.com/a/TFXO2 Άρχισαν τα όργανα κύριοι. Μηδενική βάση, τουτέστιν σκέτη γλυκερίνη, 36 ευρώ τα 250 ml και 137.4 ευρώ το λίτρο. Ο απόλυτος παραλογισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 http://imgur.com/a/TFXO2 Άρχισαν τα όργανα κύριοι. Μηδενική βάση, τουτέστιν σκέτη γλυκερίνη, 36 ευρώ τα 250 ml και 137.4 ευρώ το λίτρο. Ο απόλυτος παραλογισμός. ενας φιλος μου , μου στελνει φωτο πριν λιγες μερες με τις ιδιες βασεις..λεμε τι εγινε τωρα?? η εταιρια εχει ΥΠΕΡ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΟΛΕΣ τις βασεις τις. δεν νομιζω να δουμε καποια αλλαγη απο αλλες εταιριες. απλα ειμαι περιεργος να δω τι θελει να πετυχει η e-cig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τίποτα δεν προσπαθεί να πετύχει. Είναι ο φόρος (0.10€/ml) + φπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ας αρχισει και η φιλαρμονικη του δημου.... εχω καβαντζωσει για δυο χρονια υγρα και σκεφτομαι να τα κανω 4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ας αρχισει και η φιλαρμονικη του δημου.... εχω καβαντζωσει για δυο χρονια υγρα και σκεφτομαι να τα κανω 4... Μακάρι να ήταν αυτή η λύση στο πρόβλημα. Δυστυχώς το θέμα είναι αρκετά μεγαλύτερο. *Ψαξου λίγο μην τα κάνεις άδικα 4. Απ'όσο γνωρίζω, η νικοτίνη όσο κάθεται "ξεθυμαίνει". Δε θυμάμαι πόσος χρόνος χρειάζεται βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Από ότι εχω διαβάσει άμα την έχεις ψυγείο και δεν την ανοιγοκλείνεις συνέχεια δεν παθένει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 H ecig όντως το πήγε αλλού. 130ε ένα λίτρο μηδενικής γλυκερινης;;;; Πιστεύουν στα αλήθεια ότι θα αγοράσει κανείς; Εκτός και αν στο κατάστημα στο δίνουν στην κανονική τιμή χωρίς το φόρο που βγαίνει 100ε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Χθές σε ένα Live κάποιον παιδιώνστο youtube ήταν και ένας κατασκευαστης υγρώ Έλληνας.Κα τους ρώτησα αν πρέπει να μπαίνουν κατάψυξη η ψυγείο οι νικοτίνες και μνου είπε όχι.Μόνο σε σκοτεινό και δροσερό μέρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Έχει κανείς εμπειρία με κάποιο απο τα υγρά της Eleven? Για το μπλέ έχω ακούσει κακές κριτικές. Με ενδιαφέρουν τα παρακάτω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μακάρι να ήταν αυτή η λύση στο πρόβλημα. Δυστυχώς το θέμα είναι αρκετά μεγαλύτερο. *Ψαξου λίγο μην τα κάνεις άδικα 4. Απ'όσο γνωρίζω, η νικοτίνη όσο κάθεται "ξεθυμαίνει". Δε θυμάμαι πόσος χρόνος χρειάζεται βέβαια. οπως και να εχει πρεπει να παρεις οτι μετρα μπορεις για να επιβιωσεις. Το αν ξεθυμαινει η οχι, εφοσον την εχεις σε σωστο μερος, ειναι μια χαρα τουλαχιστον μεχρι την ημερομηνια ληξη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως όταν νιώθω ότι δεν μου δίνει γεύση την βάζω για μπανάκι με καυτό νερό . Συγκεκριμένα βράζω νερο και την βάζω σε μια κούπα του καφέ και ανακατεύω δυνατά μετά αφήνω το νερό να κρύωση λίγο και φυσάω από την πίσω πλευρά , επαναλαβάνω την διαδικασία τρεις ή τέσσερης φορές μέχρι το νερό να μείνει καθαρό. ¨Οσο αφορά τα βαμβάκια και εγώ δεν έχω πάρει απάντηση τι είναι καλύτερο πάντώς το οικολογικό βαμβάκι μου δίνει καλή γεύση και σκέφτομαι να παραγγείλω το KOH GEN DO. Για τα σύρματα αυτό είναι μια σελίδα που μπορεί να βοηθήσει http://www.steam-engine.org/coil.asp Σαν υλικό (σε σύρμα) εγώ προτιμώ να δουλεύω κάτι με ελεγχό θερμοκρασίας για να μπορώ να πέρνω μεγάλες τζούρες 10 δευτ. με κανθάλ απλά δεν μπορώ γιατί στο τέλος καίει Α και για να μην μπερδεόμαστε είμαι με εργοστασιακές αντιστάσης που κάνω μόνος μου επισκευεί Για να καταλάβω φίλε μου. Έχεις την βάση σε ένα γυάλινο δοχείο το οποίο το βουτας σε ενα φλιτζάνι με ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να κρυώσει το νερό. Το επαναλαμβάνεις μεχρι να γίνει καθαρο το νερό;(αυτό δεν το επιασα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το πως να φτιάξω δικό μου λόγκο με την ζωγραφική για το vtc μινι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις