akpe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανένας αν υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα βάση Pink Mule 1lt; Είμαι έτοιμος να παραγγείλω από Ισπανία, αλλά μόνο τα μεταφορικά κοστίζουν όσο 3 λίτρα μηδενικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανένας αν υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα βάση Pink Mule 1lt; Είμαι έτοιμος να παραγγείλω από Ισπανία, αλλά μόνο τα μεταφορικά κοστίζουν όσο 3 λίτρα μηδενικής... δεν ξερω για ελλαδα , αλλα ψαχνω βαση φθηνη και καλη για την μανα μου. δωσε λιγα info και αν θες κανουμε μιση μιση την αγορα απο εξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το έβαλα το λινκ για την 40άρα νικοτίνη. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις νικοτίνη στην περιεκτικότητα που ατμίζεις. Πες εσύ κάνεις 6άρα. Αγοράζοντας την 40άρα φτιάχνεις 3.3 λίτρα υγρού. Αγοράζοντας την 6άρα απευθείας, φτιάχνεις 1 λίτρο. Πληρώνοντας δηλαδή το διπλάσιο ποσό, φτιάχνεις όχι την διπλάσια ποσότητα απλά, αλλά + 1.3 λίτρα υγρού. (Υποθέτουμε ότι η μηδενική δεν κοστίζει τίποτα βέβαια, στην πραγματικότητα το 1 λίτρο ή το 1 κιλό κάνει κανά 3ευρω, τίποτα δηλαδή). Ευχαριστώ φίλε μου καταρχήν για της απαντήσεις σου. (Δεν χρειάζεται να αγοράζεις νικοτίνη στην περιεκτικότητα που ατμίζεις.) Αυτό δεν κατάλαβα φίλε μου τι εννοείς! Και τέλος Οκ αγορά μεγάλης νικοτίνης και διπλάσια - τριπλάσια ποσότητας 0 μετά την ανάμειξη σε τι σκεύος γίνεται ή αποθήκευση ώστε να μην χαλαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανένας αν υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα βάση Pink Mule 1lt; Είμαι έτοιμος να παραγγείλω από Ισπανία, αλλά μόνο τα μεταφορικά κοστίζουν όσο 3 λίτρα μηδενικής... Καλη η pink mule akpe? Σκεφτομαι να την δοκιμασω. Μεχρι τωρα κορυφη εχω την flavourart... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή, θα έλεγα ανώτερη της FA, άοσμη σχετικά (θέλει ένα διβδόμαδο ωρίμανση αλλιώς με το βιρτζίνια μου βγάζει μια περίεργη γλυκάδα) αλλά αρκετά πιο πηχτή, ακόμα και η 80/20!Λογικό το τελευταίο θα μου πεις αφού η VG έκδοση της FA έχει 20% νερό και όχι PG, αλλά και πάλι, είναι από τις πιο πηχτές. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από akpe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καμια προταση για καλη βαση? Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα flavourart, eliquid france, el greco, atmos lab. Κατα σειρα προτιμησης τις εχω βαλει.... Οι pink mule τι λενε? Θεωρώ πως είναι οι καλύτερες οι pink mule Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα που θα καταργήσουν τα 30μελα,μπορείτε να μου προτείνετε καμία ιστοσελίδα να παραγγείλω γιατί με τα δέκα μελά την βγάζω δύσκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 δώστε και έναν καλό ατμοποιητή τώρα για έτοιμες αντιστάσεις να ολοκληρώσω την παραγγελία μου. edit λέω να πάρω https://www.fasttech.com/products/0/10004861/4535903-authentic-kangertech-toptank-nano-clearomizer https://www.fasttech.com/products/3484000 https://www.fasttech.com/products/2095900 Τώρα που θα καταργήσουν τα 30μελα...Από που βγαίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Από τη νέα νομοθεσία για τα υγρά αναπλήρωσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Από τη νέα νομοθεσία για τα υγρά αναπλήρωσης;Α, ΟΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εσείς τι θα κάνετε; Θα τα περνετε από εξωτερικό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εσείς τι θα κάνετε; Θα τα περνετε από εξωτερικό ; Εγώ έκανα κάβα για κανά 1.5 χρόνο με vg/pg/νικοτίνη. Μετά βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ανάλογα. Κάποιος που κάνει ξέρω γω 10/20/30μλ την εβδομάδα και έτοιμα δεν έχει λόγο να τρέχει για αγορές από εξωτερικό, άγχος για την παραλαβή, αν θα προλάβουν να περάσουν τελωνείο πριν εφαρμοστεί ο νόμος, αν θα τα σταματήσουν κ.λπ. Θα προτιμήσει να δώσει το ένα ευρώ παραπάνω και να τα πάρει από εδώ.Το πρόβλημα (θα το έχουν όσοι κάνουν πολύ περισσότερο όγκο και DIY. Εγώ θα προσπαθήσω να στοκάρω για κανένα χρόνο, ελπίζω να προλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως γίνεται χαμός, στο vaping.gr έχει ένα σχετικό τόπικ όπου μιλάμε ο ένας λέει αγόρασε 6 λίτρα vg, 6 λίτρα pg και 6 λίτρα νικοτίνη 30άρα, ο άλλος 8 και 8, ο τρίτος 5-6 λίτρα νικοτίνη. Στο άτμισμα.gr στο Facebook κάθε τρίτο ποστ είναι φώτος με τα μπουκάλια τα λίτρα από τον Σύνδεσμο. Τον κάναμε μάγκα τον Σύνδεσμο, οι πωλήσεις του πρέπει να έχουν απογειωθεί. Προσωπικά δεν νομίζω να αλλάξει η τιμή στην vg/pg του φαρμακείου, αλλά αν ισχύουν αυτά που λένε, η τιμή στην DIY νικοτίνη θα εκτοξευθεί εξωφρενικά, εκεί ίσως αξίζει να κάνουμε κάβα. http://imgur.com/a/QKDUf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ανάλογα. Κάποιος που κάνει ξέρω γω 10/20/30μλ την εβδομάδα και έτοιμα δεν έχει λόγο να τρέχει για αγορές από εξωτερικό, άγχος για την παραλαβή, αν θα προλάβουν να περάσουν τελωνείο πριν εφαρμοστεί ο νόμος, αν θα τα σταματήσουν κ.λπ. Θα προτιμήσει να δώσει το ένα ευρώ παραπάνω και να τα πάρει από εδώ. Το πρόβλημα (θα το έχουν όσοι κάνουν πολύ περισσότερο όγκο και DIY. Εγώ θα προσπαθήσω να στοκάρω για κανένα χρόνο, ελπίζω να προλάβω. αν αγοράζεις από Ευρώπη έτοιμα υγρά, τι πρόβλημα και άγχη να έχεις ? Εγώ προσωπικά έτσι κάνω και δεν έχω καμία πρεμούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις