Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ορίστε τα καμώματα του πολυδιαφημισμένου PockeX της Aspire, το οποίο τρέχει από παντού, εξαφανίζεται το υγρό ακόμα και σε κάθετη θέση και χρειάζεται γέμισμα 5-6 φορές την ημέρα με ελαφρύ άτμισμα, και όταν το βάζεις αναγκαστικά οριζόντια να φορτίσει χωρίς υγρό, πάλι τρέχει και κάνει τον τόπο χάλια. Καλά, τόσο συνεχόμενο spitback έχει ο Nautilus που φοράει; Έχω πιεί το υγρό της ζωής μου. Στο τέλος θα πάθω τίποτα. Πάει για αλλαγή. 

post-83180-0-58705600-1481814644_thumb.jpg

post-83180-0-39070500-1481814690_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε Joytech ΑΙΟ PRO έχω δοκιμάσει απο αντιστάσεις την 0,5 και 0,6 που είχε η συσκευασία.

Απ τις δυο -δε ξέρω αν είναι στο μυαλό μου- μου άρεσε καλύτερα η 0,5.

Η ερώτηση είναι (εκτός απ την 0,5)  υπάρχει πρόταση να πάω σε μικρότερη ή μεγαλύτερη για κάποιο λόγο; 

κατω απο 0,5 δεν υποστηριζει το μοντακι, και γνωμη μου επισης οι 0,5 ειναι πολυ καλυτερες και δε καιγονται γρηγορα οπως οι 0,6

παιδια μια ερωτηση εχω αυτην τη μπαταρια Link.png Site: olight που απο οτι καταλαβα ειναι protected θα ταιριαζει με αυτο το Link.png Site: modaki ??

Όχι, δεν κάνει, για φακούς είναι αυτή.

Ορίστε τα καμώματα του πολυδιαφημισμένου PockeX της Aspire, το οποίο τρέχει από παντού, εξαφανίζεται το υγρό ακόμα και σε κάθετη θέση και χρειάζεται γέμισμα 5-6 φορές την ημέρα με ελαφρύ άτμισμα, και όταν το βάζεις αναγκαστικά οριζόντια να φορτίσει χωρίς υγρό, πάλι τρέχει και κάνει τον τόπο χάλια. Καλά, τόσο συνεχόμενο spitback έχει ο Nautilus που φοράει; Έχω πιεί το υγρό της ζωής μου. Στο τέλος θα πάθω τίποτα. Πάει για αλλαγή. 

attachicon.gifIMG_20161215_151700b.jpg

attachicon.gifIMG_20161215_151721.jpg

Μήπως βάζει υπερβολικά πολύ υγρό; Το γεμίζεις προσεκτικά μέχρι την γραμμούλα που σου λέει που να σταματήσεις;

Τόσο μάπα πολύ περίεργο να είναι.

• Like 1

Μήπως βάζει υπερβολικά πολύ υγρό; Το γεμίζεις προσεκτικά μέχρι την γραμμούλα που σου λέει που να σταματήσεις;

Όχι. Το γεμίζω πολύ σχολαστικά. Άλλωστε αυτό τρέχει και όταν έχει τελειώσει το υγρό, για κάποιο λόγο. Δεν μπορώ να βρω με τίποτα από πού τρέχει.

Όχι, δεν κάνει, για φακούς είναι αυτή.

το ξερω οτι ειναι για φακους λεω αν θα δουλεψει μεχρι να μου ερθει η panasonic unprotected??

κανα modάκι τελικά?

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται έχει ξαναγίνει η ερώτηση "τι μοντάκι να πάρω με 30-40 ευρώ" στις τελευταίες σελίδες, και κάποιο άλλο παιδί πρέπει να το 'χε ρωτήσει.

Ίσως για αυτό δεν απαντάει κανείς τώρα αν και ρώτησες 4-5 φορές, μπορεί να κάνω λάθος ξαναλέω, αλλά κάπως έτσι θυμάμαι.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται έχει ξαναγίνει η ερώτηση "τι μοντάκι να πάρω με 30-40 ευρώ" στις τελευταίες σελίδες, και κάποιο άλλο παιδί πρέπει να το 'χε ρωτήσει.

Ίσως για αυτό δεν απαντάει κανείς τώρα αν και ρώτησες 4-5 φορές, μπορεί να κάνω λάθος ξαναλέω, αλλά κάπως έτσι θυμάμαι.

εγώ ρωτούσα, αλλα πήρα μόνο μια απάντηση για το aster..μόνο αυτό παίζει? :P

ρώτησα και για το joyetech vtwo αλλά δεν απάντησε κανείς..

ούτε προτάθηκε κάποιο άλλο..

zachari απο ποιότητα κατασκευής τι λένε αυτά? ειμαι πολύ απρόσεκτος και πρέπει να αντέχει.. αυτο είναι το βασικό μου κριτήριο αφού δεν παίζω σε πολλά watt.. με αντιστάσεις στο 1.8ohm δουλεύω τον sense herakles

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

zachari απο ποιότητα κατασκευής τι λένε αυτά? ειμαι πολύ απρόσεκτος και πρέπει να αντέχει.. αυτο είναι το βασικό μου κριτήριο αφού δεν παίζω σε πολλά watt.. με αντιστάσεις στο 1.8ohm δουλεύω τον sense herakles

OK+, δεν υπάρχουν όμως mods για απρόσεχτους αλλά υπάρχουν και θήκες:

https://www.fasttech.com/products/4787202

https://www.fasttech.com/products/5695100

Επεξ/σία από zacharis1955

ισως καμια θηκη σιλικονης να σε προστατεψει

btw , εχω το reuleaux dna200.

την μερα μου πεφτει τουλαχιστον 10 φορες (και λιγες λεω, και μιλαω κυριολεκτικα). σε πατωματα , σε μεταλικες γωνιες , μεσα στο αυτοκινητο. οπου μπορεις να φανταστεις.και απ οτι υψος μπορεις να φανταστεις..μου εχει πεσει ακομα και απο τα 3+ μετρα. (εσπασε το πλαστικο τανκ του καιφουν, ολα τα υπολοιπα δεν επαθαν τιποτα)

εκτος απο τα σημαδακια που εχει ( πεταχτηκε λιγο η μπογια στα σημεια που επεσε ) , ειναι αγρατζουνιστο και ΦΟΒΕΡΑ ανθεκτικο.

εχω παθει πλακα με το mod!

οτι αλλο εχει περασει απο τα χερια μου, η θα εκανε βαθουλωματα , η ξεβαματα , η γρατζουνιες. η ολα μαζι.

αφου πριν κανα 2 χρονια νομιζω ειχα στειλει το ipv για ηλεκτροστατικη γιατι ειχε γινει σαν κωλος.

το reuleaux dna200 (το τονιζω γιατι εχει διαφορα με το απλο) ειναι οτι καλυτερο για allday use που εχω πετυχει ποτε.

ισως καμια θηκη σιλικονης να σε προστατεψει

btw , εχω το reuleaux dna200.

την μερα μου πεφτει τουλαχιστον 10 φορες (και λιγες λεω, και μιλαω κυριολεκτικα). σε πατωματα , σε μεταλικες γωνιες , μεσα στο αυτοκινητο. οπου μπορεις να φανταστεις.και απ οτι υψος μπορεις να φανταστεις..μου εχει πεσει ακομα και απο τα 3+ μετρα. (εσπασε το πλαστικο τανκ του καιφουν, ολα τα υπολοιπα δεν επαθαν τιποτα)

εκτος απο τα σημαδακια που εχει ( πεταχτηκε λιγο η μπογια στα σημεια που επεσε ) , ειναι αγρατζουνιστο και ΦΟΒΕΡΑ ανθεκτικο.

εχω παθει πλακα με το mod!

οτι αλλο εχει περασει απο τα χερια μου, η θα εκανε βαθουλωματα , η ξεβαματα , η γρατζουνιες. η ολα μαζι.

αφου πριν κανα 2 χρονια νομιζω ειχα στειλει το ipv για ηλεκτροστατικη γιατι ειχε γινει σαν κωλος.

το reuleaux dna200 (το τονιζω γιατι εχει διαφορα με το απλο) ειναι οτι καλυτερο για allday use που εχω πετυχει ποτε.

αυτό ακριβώς ζητάω στα 30-40€..

φαντάζομαι το reuleaux dna200 κοστίζει λίγο παραπάνω..

Ποιο ειναι το πιο καταλληλο ηλεκτρονικο τσιγαρο για καποιον αρχαριο στο αθλημα αλλα χρονια καπνιστη?

Xρησιμοποίησε στην αρχή έτοιμα ατμιστικά υγρά  σε όσο πιό δυνατόν Καπνικές Γεύσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε νικοτίνη και μετά βλέπεις π.χ:

El Toro Guevara

El Toro Puros Naturales

El Toro Virginia Prime

El Toro Eden

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...