chrisxkar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 μπορει να επιβεβαιωσει κανεις αυτο που ειπωθηκε για τα τελωνεια οτι πλεον εχουν αυξηθει παρα πολυ οι ελεγχοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 μπορει να επιβεβαιωσει κανεις αυτο που ειπωθηκε για τα τελωνεια οτι πλεον εχουν αυξηθει παρα πολυ οι ελεγχοι? υπάρχουν πολλά ΄΄κρούσματα΄΄ όντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOROK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα λόγω του ότι βλέπω και στο φόρουμ αλλά και ακούω από γνωστούς ότι υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο σε παραγγελίες από Κίνα θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνεται έμπιστα ευρωπαϊκά καταστήματα για την αγορά του Wismec rx200s.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
an19gi75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αγόρασα το ipico με melo III. Είχα κάποια υγρά από nobacco αλλά δεν... Τι προτείνεται από υγρά αναπλήρωσης για αντικατάσταση τσιγάρου τον πρώτο καιρό; Αν γίνεται να έρχεται πιο φθηνά από αγορά τσιγάρων. Επίσης ο melo κατεβάζει το υγρό σαν σφουγγάρι ή μου φαίνεται; Είμαι με αντίσταση 0,25ωμ και ισχύ στα 30watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Η αντισταση σου ειναι για πολλα ντουμανια οποτε λογικο ειναι η καταναλωση προτιμησε καμια 6αρα νικοτινη με τοσο ντουμανι και αν σου φαινεται πολυ πηγαινε ακομα και 3... Απο φτηνα υγρα υπαρχουν τα natura by hexocell οπου μπορεις και να τα βρεις και με 5 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 μηπως καταλαθος εβαλες το stealth mode τo οποιο κραταει την οθονη κλειστη? για να το βγαλεις πατας και κρατας "fire" και το "-" ενω ειναι η συσκευη ανοιχτη μπαα... μια ανάβει μια όχι.. προσπάθησα αυτό που λες αλλά τζίφος, δε νομίζω πως υπάρχει σωτηρία.. το Joyetech vtwo μου φαίνεται αρκετά ποιοτικό. σε σχέση με το aster τι λέει? κάποιο άλλο στο ίδιο εύρος τιμής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα λόγω του ότι βλέπω και στο φόρουμ αλλά και ακούω από γνωστούς ότι υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο σε παραγγελίες από Κίνα θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνεται έμπιστα ευρωπαϊκά καταστήματα για την αγορά του Wismec rx200s.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις από Ευρώπη, αν βάλεις μαζί και τα μεταφορικά οι τιμές ίδιες με Ελλάδα βγαίνουν, αν όχι ακριβότερα. Αν δεν το βιάζεσαι και δεν θες να ρισκάρεις με Κίνα, μπορείς να περιμένεις για μετά τις γιορτές. Προσωπικά θεωρώ ψιλο-αδύνατον να συνεχιστούν με αυτόν τον ρυθμό οι έλεγχοι στα τελωνεία, αν μπορούσαν να ελέγχουν και να φορολογούν τα πάντα, γιατί δεν το κάναν και πριν; Ξαφνικά θυμήθηκαν την δουλειά τους; Πιστεύω θα χαλαρώσουν τα πράγματα ξανά σε κάποια φάση απλά και μόνο επειδή ο όγκος των δεμάτων είναι τεράστιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 τελικά κάποια πρόταση για καλό και φθηνό modάκι πέρα από το aster? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 τελικά κάποια πρόταση για καλό και φθηνό modάκι πέρα από το aster? Πες και ένα ταβάνι σε γιούρια να δούμε ρε συ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Πριν κατι εβδομάδες αγόρασα το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο ένα Joytech ego aio στα 30€. Μέχρι σήμερα έβαζα ένα υγρό που είχα αγοράσει. Πρόσφατα όμως ο Πατερας μου μου έδωσε ένα μπουκαλάκι με υγρό DIY που είχε φτιάξει ο ίδιος τις ημέρες που έκανε και αυτός ηλεκτρονικό. Ήταν και γαμώ τα υγρά με πολύ ωραία γεύση και δεν είχα κανένα θέμα στο λαιμό (ενώ το υγρό που είχα αγοράσει αν τράβαγα μεγάλη τζουρα μου ερέθιζε τον λαιμό). Το προβλημα είναι ότι με αυτό το υγρό όταν έπαιρνα μεγάλη τζούρα ένιωθα σαν να είχε μπει υγρό. Ένα πράγμα λες και ο ατμός υγροποιήθηκε στον λαιμό μου - πνευμόνια μου. Όχι πολύ βέβαια, λίγες σταγόνες ζήτημα. Επειδή εχω διαβάσει ότι σε περίπτωση κατάποσης είναι αρκετά τοξικό το υγρό με νικοτίνη επέστρεψα στο παλιό υγρό. Μπορεί όντως να μου προκαλέσουν θέμα λίγες σταγόνες ή απλά είμαι παρανοϊκός; Και θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλάβω γιατί γινότανε αυτό; Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι το τσιγάρο μου είναι πολύ αδύναμο για να κάνει σωστή καύση στο συγκεκριμένο υγρό (ενημερωτικά το τσιγάρο του Πατερα μου είναι ένα θηριάκι που κοστίζει κοντά στα 100€) και γίνεται αυτό το πράγμα. Εσείς τι πιστεύεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πες και ένα ταβάνι σε γιούρια να δούμε ρε συ... 30€ άντε 40€ max.. να παίρνει 1x18650, τα πολλά watt δεν με νοιάζουν γιατί παίζω σε 1,2-1,8ohm βασικο κριτήριο είναι η ποιότητα Κατασκευής, καθότι απρόσεκτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 παιδια επειδη μετα απο 10+χρονια καπνιζματος ειπα να δοκιμασω το ηλεκτρονικο και μολις πηρα παρηγγειλα αυτο Download: σετ για προτεινετε με τι υγρο να ξεκινησω θελω να ειναι οσο πιο κοντα στην γευση των τσιγαρων πχ malboro ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Πριν κατι εβδομάδες αγόρασα το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο ένα Joytech ego aio στα 30€. Μέχρι σήμερα έβαζα ένα υγρό που είχα αγοράσει. Πρόσφατα όμως ο Πατερας μου μου έδωσε ένα μπουκαλάκι με υγρό DIY που είχε φτιάξει ο ίδιος τις ημέρες που έκανε και αυτός ηλεκτρονικό. Ήταν και γαμώ τα υγρά με πολύ ωραία γεύση και δεν είχα κανένα θέμα στο λαιμό (ενώ το υγρό που είχα αγοράσει αν τράβαγα μεγάλη τζουρα μου ερέθιζε τον λαιμό). Το προβλημα είναι ότι με αυτό το υγρό όταν έπαιρνα μεγάλη τζούρα ένιωθα σαν να είχε μπει υγρό. Ένα πράγμα λες και ο ατμός υγροποιήθηκε στον λαιμό μου - πνευμόνια μου. Όχι πολύ βέβαια, λίγες σταγόνες ζήτημα. Επειδή εχω διαβάσει ότι σε περίπτωση κατάποσης είναι αρκετά τοξικό το υγρό με νικοτίνη επέστρεψα στο παλιό υγρό. Μπορεί όντως να μου προκαλέσουν θέμα λίγες σταγόνες ή απλά είμαι παρανοϊκός; Και θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλάβω γιατί γινότανε αυτό; Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι το τσιγάρο μου είναι πολύ αδύναμο για να κάνει σωστή καύση στο συγκεκριμένο υγρό (ενημερωτικά το τσιγάρο του Πατερα μου είναι ένα θηριάκι που κοστίζει κοντά στα 100€) και γίνεται αυτό το πράγμα. Εσείς τι πιστεύεται; Να υγροποιηθεί στο στόμα σου δύσκολο, να φτάσει μέχρι τα πνευμόνια υγρό μάλλον απίθανο. Μήπως είναι τέτοια η γεύση ή η σύνθεση του υγρού (VG/PG) που απλά σου δίνει αυτή την αίσθηση; Το έχω προσέξει ότι δοκιμάζοντας κάποια υγρά με έντονη γεύση νοιώθω σαν να το «πίνω» που λέμε. Το ΑΙΟ πάντως αν θυμάμαι καλά σε κάποιους «έφτυνε» υγρό (spitback) στο επιστόμιο. Υπάρχουν τρόποι να το καταπολεμήσεις αν και δεν είναι κάτι ανησυχητικό, λίγες σταγόνες μια στο τόσο δεν θα έχεις θέμα (άντε καμιά άφτρα), ενώ γενικά θέλει που και που θέλει καθάρισμα από τη μέσα πλευρά του επιστομίου, εκεί μαζεύεται υγρό και αν κάνεις δυνατή τζούρα μπορεί να το ρουφάς μαζί με τον ατμό. Φαντάζομαι χρησιμοποιείς το επιστόμιο που έχει το ελικοειδές σχήμα στο εσωτερικό του, έτσι; παιδια επειδη μετα απο 10+χρονια καπνιζματος ειπα να δοκιμασω το ηλεκτρονικο και μολις πηρα παρηγγειλα αυτο Δυστυχώς ό,τι και να σου προτείνουμε η προτίμηση σε γεύση είναι καθαρά υποκειμενική. Αν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου που να έχει δοκιμαστήριο πέρνα μια βόλτα να δοκιμάσεις. Κάποιες γεύσεις που φέρνουν ίσως στο τσιγάρο είναι Virginia, Latakia, Desert Ship, Maxx Blend, RY4 (της FlavourArt ή της Hexocell/Natura), Tribeca της Halo, Bebeca, Kapnos και Agrinio (της Atmos Lab), αλλά δεν υπάρχει καμία που να αναπαράγει πλήρως τη γεύση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 παιδια επειδη μετα απο 10+χρονια καπνιζματος ειπα να δοκιμασω το ηλεκτρονικο και μολις πηρα παρηγγειλα αυτο Download: σετ για προτεινετε με τι υγρο να ξεκινησω θελω να ειναι οσο πιο κοντα στην γευση των τσιγαρων πχ malboro ευχαριστω δεν υπαρχει γευση τσιγαρου ξεχνα την.Τασακιλα δεν θα ξανανοιωσεις στο στομα σου αν οντως το κρατησεις."Καπνικες" δηλαδη μη φρουτωδεις γευσεις υπαρχουν καλες για αρχη θεωρω οτι ειναι η "ry4" απο liqua (γενικα οχι απο τις πολυ καλες μαρκες αλλα εμενα σαν γευση μου αρεσε για αρχη και η bebeca απο atmos η tribecca.Τα οποια δεν ειναι μεν καθαρα καπνικα αλλα δεν εχουν μπισκοτα,γλυκα,φρουτα κτλ Παρολα αυτα οτι και να δοκιμασα απο καπνικα ποτε δεν μου εφερε κατι απο γευση τριγαρου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παρολα αυτα οτι και να δοκιμασα απο καπνικα ποτε δεν μου εφερε κατι απο γευση τριγαρου Πλάκα πλάκα, διάβασα κάπου πως το να ψάχνεις υγρό με γεύση 100% τσιγάρου είναι σαν να πηγαίνεις στην έπαυλη του playboy και να ζητάς να βγεις με ένα λαγουδάκι που να μοιάζει στην πρώην σου Εννοείται δεν το λέω από σπόντα, αλλά αν σκεφτούμε τις γεύσεις που υπάρχουν, well he's got a point 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις