Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ και άλλοι φίλοι εδώ, παραθέτετε link από μαγαζιά στο εξωτερικό. Εγώ, από την άλλη, είμαι και ήμουν της άποψης ότι είναι καλύτερο να ψωνίζουμε από ελληνικά καταστήματα, κι ας είναι ακριβότερα. Άλλο να το πάρεις, να έχει πρόβλημα και να τρέχεις, έστω μία στο εκατομμύριο, μιλώντας με εξωτερικό, κι άλλο να πας πίσω στο μαγαζί που το πήρες για να βρεις λύση. Εκεί, το 20ρικο που γλιτώνεις, το τρως σε αποστολές και ημέρες καθυστέρησης. Δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα ή έστω συχνά, αλλά αν συμβεί είναι ένα θέμα. Άλλωστε τα περισσότερα μικρά μαγαζιά ηλεκτρονικού τσιγάρου πλέον κάνουν πολύ καλύτερες τιμές από αυτές που γράφουν ακόμα και στο site τους, αν πας ο ίδιος από κει.

Καμία παραπάνω εξυπηρέτηση δεν θα έχεις από το ελληνικό κατάστημα. Θα έμενα με το στόμα ανοικτό αν σε περίπτωση προβλήματος μου το αντικαταστούσε ο καταστηματάρχης με καινούργιο. Πάλι την ίδια διαδικασία "να το στείλουμε πίσω, να δούμε τι φταίει, μήπως το έριξες κάτω εσύ..." κτλ. θα είχες.

Ακόμα και αν μου το αντικαταστούσε την ίδια στιγμή, οι διαφορές στις τιμές είναι τόσο τεράστιες, συνήθως διπλάσιες και τριπλάσιες σε κάποια προιόντα, ενώ σε απλά πραγματάκια όπως σύρματα, βαμβάκια, μπουκαλάκια, drip tips  φτάνουν και στο 10πλάσιο, που και πάλι με κλειστά μάτια θα επέλεγα μαγαζί του εξωτερικού.

Μετά από δεκάδες παραγγελίες τα τελευταία 3 χρόνια, δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα ελαττωματικό προιόν ή που να χάλασε στο μήνα πάνω π.χ.

Δεν υπάρχει σύγκριση.

Το γεγονός ότι οι Έλληνες καταστηματάρχες είναι πολλές φορές άσχετοι εντελώς με το αντικείμενο ή ημιμαθείς, το ότι για να κόψουν απόδειξη πρέπει να γίνει σεισμός πρώτα, το ότι σπαμάρουν ό,τι γκρουπ υπάρχει στο FB, οι "διαγωνισμοί" τους όπου για να κερδίσεις 1 υγρό πρέπει να κάνεις 30 shares, likes και να πείσεις να γραφτούν στο mailing lists τους όλοι σου οι γνωστοί, το ότι κάνεις παραγγελία 150 ευρώ και δεν σου χαρίζουν ούτε το άδειο πλαστικό μπουκαλάκι των 10 ml, αντιθέτως στο χρεώνουν 1.5 ευρώ, όλα αυτά με κάνουν και να μην τους λυπάμαι.

Πρέπει να επιβιώσουν σε μια χώρα όπου η επιχειρηματικότητα τιμωρείται και επιπλέον έχουν συνέταιρο κανονικά το κράτος. Σεβαστό.

Ακόμα κ' έτσι όμως, βλέπω ακόμα την λαμογίστικη νοοτροπία, το να κοροιδέψουμε, να κλέψουμε από όπου μπορούμε, να πάρουμε το 50ρικο από τον πελάτη και να τον ξεπετάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, να τον πείσουμε να πάρει την ακριβή συσκευή ασχέτως τις ανάγκες του, να του σπρώξουμε τις βάσεις και τα αρωματάκια για diy και όταν μας ρωτήσει τι και πως "ε, βάλε 5-10 σταγόνες μέσα", τι σύρμα να πάρω "πάρε αυτά εδώ, καλά είναι, πάρε".

Από οικονομικής άποψης είναι μέρα με νύχτα ελληνικά και ξένα καταστήματα.

Από ηθικής άποψης αν το πάρεις, αν έβρισκα όντως αξιοπρεπές κατάστημα όπου ο ιδιοκτήτης δεν σε βλέπει απλά σαν πορτοφόλι, αλλά αγαπάει και ενδιαφέρεται για το αντικείμενο και βλέπεις ότι έχει διάθεση να σε βοηθήσει, θα έλεγα πως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα (γιατί ΔΕΝ την έχουμε όλοι), στήριξε τον.

Όταν όμως πάω σε μαγαζί και παίρνω ένα cotton bacon, ένα συμπυκνωμένο άρωμα, μια ανταλλακτική αντίσταση και μου ζητάει 21.8 ευρώ, ενώ "ξεχνάει" να κόψει και απόδειξη...δεν θα τους λυπηθώ.

Με 80 ευρώ δεν υπήρχε κάτι καλό στην Ελλάδα; Είναι ειλικρινής η ερώτησή μου. 

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι πραγματικά παραπάνω έχει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο της τάξης των 100-140 ευρώ σε σχέση με ένα που έχει 50. Δεν λέω 20, αλλά 50-60, για κάποιον που απλά θέλει να ατμίζει αντί να καπνίζει. Υπάρχει κάποιο αντικειμενικά αισθητό νόημα σε όλο αυτό, ή είναι κυρίως placebo effect ως προς την απόδοση της γεύσης; 

Με 80 ευρώ υπάρχει αξιοπρεπές ηλ.τσιγάρο στην Ελλάδα. Ουσιαστικά όμως αγοράζεις συσκευή των 30 ευρώ.

Ζυγίζεις αν θες να περιμένεις 2 βδομάδες και να δώσεις 30 ευρώ ή να το πάρεις σήμερα και να δώσεις 80.

Το πίκο π.χ. με τον melo είναι αξιοπρεπές σετάκι. 80 ευρώ πάντως ΔΕΝ έδινα για να το πάρω. 30 ναι.

Για μένα 3 κατηγορίες υπάρχουν όσον αφορά την ποιότητα. Κάτι αρχαία τύπου "ego type στυλό" κτλ. δεν τα αναφέρω καν.

Υπάρχουν τα ΑΙΟ και τα ομοειδή του με το 20άρικο που είναι λύση ανάγκης αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, υπάρχει η μεσαία κατηγορία pico, vtc mini, ipv, joyetech, wismec, smok κτλ με το 40άρι/50άρι και υπάρχουν και τα therion/dna κτλ. με το 100ρικο/120άρι.

Από κατηγορία σε κατηγορία, ναι, βλέπεις μεγάλη διαφορά. Κάτι συσκευές με "stabilized wood" κτλ. που πάνε 300+, εκεί είναι θέμα αισθητικής και συλλεκτικών κομματιών, η διαφορά είναι στα υλικά κατασκευής και όχι στην πλακέτα και την απόδοση στο άτμισμα.

• Like 4
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..μετα απο συζητηση εδω με τη παρεα πριν απο κανα μηνα για την αγορα ενως ηλεκτρονικου τσιγαρου ειχα παραγγειλει αυτο

https://www.fasttech.com/p/6051401

μετα απο ενα μηνα ομως και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα...

ειδα σημερα αυτο... https://www.fasttech.com/products/3032/10011027/5202902 μπορειτε να μου πειτε γνωμη και να μου προτεινετε κεφαλη και ατμοποιητη?

υπαρχει καποιο καλυτερο σετ σε αυτα τα χρηματα?

σασ ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..μετα απο συζητηση εδω με τη παρεα πριν απο κανα μηνα για την αγορα ενως ηλεκτρονικου τσιγαρου ειχα παραγγειλει αυτο

https://www.fasttech.com/p/6051401

μετα απο ενα μηνα ομως και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα...

ειδα σημερα αυτο... https://www.fasttech.com/products/3032/10011027/5202902 μπορειτε να μου πειτε γνωμη και να μου προτεινετε κεφαλη και ατμοποιητη?

υπαρχει καποιο καλυτερο σετ σε αυτα τα χρηματα?

σασ ευχαριστω πολυ..

http://www.efun.top/joyetech-evic-vtc-mini-express-kit.html

http://www.efun.top/wismec-reuleaux-rx2-3-200w-tc-box-mod.html

Δημοσ.

Με 80 ευρώ δεν υπήρχε κάτι καλό στην Ελλάδα; Είναι ειλικρινής η ερώτησή μου. 

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι πραγματικά παραπάνω έχει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο της τάξης των 100-140 ευρώ σε σχέση με ένα που έχει 50. Δεν λέω 20, αλλά 50-60, για κάποιον που απλά θέλει να ατμίζει αντί να καπνίζει. Υπάρχει κάποιο αντικειμενικά αισθητό νόημα σε όλο αυτό, ή είναι κυρίως placebo effect ως προς την απόδοση της γεύσης; 

ελεγχο θερμοκρασιας σε ολου του τυπου συρματα διπλες-τριπλες μπαταριες ο ατμοποιητης επισκευασιμος με καλη γευση χωρις να σταζει + το αισθητικο κομματι.Επισης τα φθηνα που πουλανε αλυσιδες tobacco/nobacco/sobacco ειναι στην ουσια κινεζικα του 10-20αρικου στο οποιο κοτσαρουν μια σταμπα και το πουλανε 3-4φορες πανω.Το πρωτο μοντακι eleaf το ειχα αγορασει απο ελλαδα και το αγορασα 80 ευρω φαντασου ποσο μαλακας ενιωσα οταν εμαθα το fasttech και το ειδα στα 25 ευρω.Οποτε εγω απο ελλαδα νεβερ εγκεν

Δημοσ.

Ειμαι ανάμεσα σε smok Alien και σε ipv8 κλείνω προς alien αλλα απο την άλλη yihi..

Το Alien και να το φυσήξεις ξεβάφει ενώ το Ipv8 (αν και είμαι fanboy της p4y και θεωρώ ότι βγάζει όμορφες συσκευές)

είναι το πρώτο μοντέλο τους που μου φαίνεται πολύ άσχημο με την βλακεία το αυτοκόλλητο δέρμα που βάλανε.

Το κόκκινο θα το είχα χτυπήσει ήδη αν ήταν όλο το μοντάκι έτσι και δεν είχε την βλακεία το αυτοκόλλητο.

Από απόδοση μάλλον το ίδιο είναι και τα 2, καλά.

Δημοσ.

Καμία παραπάνω εξυπηρέτηση δεν θα έχεις από το ελληνικό κατάστημα. Θα έμενα με το στόμα ανοικτό αν σε περίπτωση προβλήματος μου το αντικαταστούσε ο καταστηματάρχης με καινούργιο. Πάλι την ίδια διαδικασία "να το στείλουμε πίσω, να δούμε τι φταίει, μήπως το έριξες κάτω εσύ..." κτλ. θα είχες.

Ακόμα και αν μου το αντικαταστούσε την ίδια στιγμή, οι διαφορές στις τιμές είναι τόσο τεράστιες, συνήθως διπλάσιες και τριπλάσιες σε κάποια προιόντα, ενώ σε απλά πραγματάκια όπως σύρματα, βαμβάκια, μπουκαλάκια, drip tips  φτάνουν και στο 10πλάσιο, που και πάλι με κλειστά μάτια θα επέλεγα μαγαζί του εξωτερικού.

Μετά από δεκάδες παραγγελίες τα τελευταία 3 χρόνια, δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα ελαττωματικό προιόν ή που να χάλασε στο μήνα πάνω π.χ.

Δεν υπάρχει σύγκριση.

Το γεγονός ότι οι Έλληνες καταστηματάρχες είναι πολλές φορές άσχετοι εντελώς με το αντικείμενο ή ημιμαθείς, το ότι για να κόψουν απόδειξη πρέπει να γίνει σεισμός πρώτα, το ότι σπαμάρουν ό,τι γκρουπ υπάρχει στο FB, οι "διαγωνισμοί" τους όπου για να κερδίσεις 1 υγρό πρέπει να κάνεις 30 shares, likes και να πείσεις να γραφτούν στο mailing lists τους όλοι σου οι γνωστοί, το ότι κάνεις παραγγελία 150 ευρώ και δεν σου χαρίζουν ούτε το άδειο πλαστικό μπουκαλάκι των 10 ml, αντιθέτως στο χρεώνουν 1.5 ευρώ, όλα αυτά με κάνουν και να μην τους λυπάμαι.

Πρέπει να επιβιώσουν σε μια χώρα όπου η επιχειρηματικότητα τιμωρείται και επιπλέον έχουν συνέταιρο κανονικά το κράτος. Σεβαστό.

Ακόμα κ' έτσι όμως, βλέπω ακόμα την λαμογίστικη νοοτροπία, το να κοροιδέψουμε, να κλέψουμε από όπου μπορούμε, να πάρουμε το 50ρικο από τον πελάτη και να τον ξεπετάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, να τον πείσουμε να πάρει την ακριβή συσκευή ασχέτως τις ανάγκες του, να του σπρώξουμε τις βάσεις και τα αρωματάκια για diy και όταν μας ρωτήσει τι και πως "ε, βάλε 5-10 σταγόνες μέσα", τι σύρμα να πάρω "πάρε αυτά εδώ, καλά είναι, πάρε".

Από οικονομικής άποψης είναι μέρα με νύχτα ελληνικά και ξένα καταστήματα.

Από ηθικής άποψης αν το πάρεις, αν έβρισκα όντως αξιοπρεπές κατάστημα όπου ο ιδιοκτήτης δεν σε βλέπει απλά σαν πορτοφόλι, αλλά αγαπάει και ενδιαφέρεται για το αντικείμενο και βλέπεις ότι έχει διάθεση να σε βοηθήσει, θα έλεγα πως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα (γιατί ΔΕΝ την έχουμε όλοι), στήριξε τον.

Όταν όμως πάω σε μαγαζί και παίρνω ένα cotton bacon, ένα συμπυκνωμένο άρωμα, μια ανταλλακτική αντίσταση και μου ζητάει 21.8 ευρώ, ενώ "ξεχνάει" να κόψει και απόδειξη...δεν θα τους λυπηθώ.

Με 80 ευρώ υπάρχει αξιοπρεπές ηλ.τσιγάρο στην Ελλάδα. Ουσιαστικά όμως αγοράζεις συσκευή των 30 ευρώ.

Ζυγίζεις αν θες να περιμένεις 2 βδομάδες και να δώσεις 30 ευρώ ή να το πάρεις σήμερα και να δώσεις 80.

Το πίκο π.χ. με τον melo είναι αξιοπρεπές σετάκι. 80 ευρώ πάντως ΔΕΝ έδινα για να το πάρω. 30 ναι.

Για μένα 3 κατηγορίες υπάρχουν όσον αφορά την ποιότητα. Κάτι αρχαία τύπου "ego type στυλό" κτλ. δεν τα αναφέρω καν.

Υπάρχουν τα ΑΙΟ και τα ομοειδή του με το 20άρικο που είναι λύση ανάγκης αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, υπάρχει η μεσαία κατηγορία pico, vtc mini, ipv, joyetech, wismec, smok κτλ με το 40άρι/50άρι και υπάρχουν και τα therion/dna κτλ. με το 100ρικο/120άρι.

Από κατηγορία σε κατηγορία, ναι, βλέπεις μεγάλη διαφορά. Κάτι συσκευές με "stabilized wood" κτλ. που πάνε 300+, εκεί είναι θέμα αισθητικής και συλλεκτικών κομματιών, η διαφορά είναι στα υλικά κατασκευής και όχι στην πλακέτα και την απόδοση στο άτμισμα.

100% όλη η φάση με το Η.Τ. στην Ελλάδα.

Τώρα θυμήθηκα το εμετικό Gadget Vaping γκρουπάκι στο Facebook και τους σικέ διαγωνισμούς!

Εμετούλης.

Δημοσ.

Ερώτηση για επισκευασιμο ατμ

Κάθε φορά που αλλάζουμε βαμβάκι είναι αναγκαίο να αλλάζουμε και σύρμα η μπορούμε να το κρατήσουμε λίγο ακόμα;

Και τέλος πολλές φορές περνώ καμένη γεύση από τον kayfun v5 όπως τώρα το πρωί και χαλαστικα.

0.88Ω στα 18w και γυρισμένη ή καμπάνα 3 ολόκληρες στροφές.

Αέρας στα δύο σημάδια..

Δημοσ.

επειδη η παραγγελια μου ηταν απο το fasttech θα μπορουσατε οι προτασεις για ενα φουλ σετακι αρκετα καλο για να ξεμπερδευω να ειναι απο εκει?ευχαριστω

Δημοσ.

Ερώτηση για επισκευασιμο ατμ

Κάθε φορά που αλλάζουμε βαμβάκι είναι αναγκαίο να αλλάζουμε και σύρμα η μπορούμε να το κρατήσουμε λίγο ακόμα;

Και τέλος πολλές φορές περνώ καμένη γεύση από τον kayfun v5 όπως τώρα το πρωί και χαλαστικα.

0.88Ω στα 18w και γυρισμένη ή καμπάνα 3 ολόκληρες στροφές.

Αέρας στα δύο σημάδια..

Kayfyn 5 tips

1. Τα legs της αντίστασής σου να είναι στο κάτω μέρος
  2. Σπείρες μέχρι 7 σε πυρήνες από 2mm ως 3mm με σύρματα από 24G ως 27G, είτε micro είτε spaced
  3. Δώσε max όσα Watt αντιστοιχούν σε 4.2V ή χρησιμοποίησε το mod σου σε Bypass mode (αν διαθέτει) όταν παίζει με τιμές αντιστάσεων από 0.4Ω ως 0.9Ω
  4. Δοκίμαζε βαμβάκι τύπου Fiber Freaks (περιέχει και Lyocell)

Όσον αφορά το βαμβάκι, επειδή συχνά αλλάζω στους dripper μου, αφαιρώ το παλιό, dry burn τα coils να καθαρίσουν, και βάζω καινούριο.

Γενικά αντιστάσεις, αν δεν έχουν γίνει κ@λος από το υγρό κλπ, αλλάζω κάθε 10-15 μέρες (αναλόγως).

• Like 1
Δημοσ.

επειδη η παραγγελια μου ηταν απο το fasttech θα μπορουσατε οι προτασεις για ενα φουλ σετακι αρκετα καλο για να ξεμπερδευω να ειναι απο εκει?ευχαριστω

Πάρε το Ipower 80 αφού είναι σε στοκ, χτύπα και έναν Toptank Mini μαύρο/άσπρο/κόκκινο (όποιο προτιμάς) που επίσης είναι σε στοκ και καθάρισες. Άρχοντας θα 'σαι.

https://www.fasttech.com/products/3006/10004861/4086100

Εγώ θα πάρω αυτό το σετάκι γιατί μου άρεσε εμφανισιακά, αλλά ο ατμοποιητής μάλλον θα σου φανεί αεράτος, συν το ότι πάλι δεν είναι σε στοκ και παίζει να περιμένεις πολύ πάλι. Καλό φαίνεται πάντως, εσωτερική μπαταρία, κτλ. Κουτουρού πάμε πάντως, παίζει να βγει και μούφα, who knows...

https://www.fasttech.com/products/6338000

Δημοσ.

Kayfyn 5 tips

• Τα legs της αντίστασής σου να είναι στο κάτω μέρος
  • Σπείρες μέχρι 7 σε πυρήνες από 2mm ως 3mm με σύρματα από 24G ως 27G, είτε micro είτε spaced
  • Δώσε max όσα Watt αντιστοιχούν σε 4.2V ή χρησιμοποίησε το mod σου σε Bypass mode (αν διαθέτει) όταν παίζει με τιμές αντιστάσεων από 0.4Ω ως 0.9Ω
  • Δοκίμαζε βαμβάκι τύπου Fiber Freaks (περιέχει και Lyocell)
Όσον αφορά το βαμβάκι, επειδή συχνά αλλάζω στους dripper μου, αφαιρώ το παλιό, dry burn τα coils να καθαρίσουν, και βάζω καινούριο.

Γενικά αντιστάσεις, αν δεν έχουν γίνει κ@λος από το υγρό κλπ, αλλάζω κάθε 10-15 μέρες (αναλόγως).

Καταρχήν τα legs τα εβαζα επάνω χωρίς κάποιο λόγο απλώς έτσι νομιζα :)

Για το σύρμα πιστεύω ότι το έχω στο στρίψιμο,αλλα εκεί που τα χάνω είναι με το βαμβάκι στην ποσότητα και στο ανάλαφρο - στρίψιμο.

βαμβάκι τύπου Fiber Freaks Νικό διάβασα είναι με βάση πολτό ξύλου σωστά;Έχει μεγαλύτερη αντοχή από το κοινό;

Επίσης μπερδεύτηκε πάλι το θέμα με τα watt volt.

Κάποτε είχα ερώτηση ποια watt είναι σωστά για μία κεφαλή πχ 0,90Ω και ή απάντηση ήταν (δεν θυμάμαι από ποιον) ότι δεν υπάρχει καποιος πίνακας με στάνταρ απόδοση αλλά και ένας που κυκλοφόρη στο internet είναι για παλιά μηχανικά mod.

Bypass έχει το mini και βλέπω ότι αυτό είναι εξαρτημένο με το πόσο είναι το ποσοστό της μπαταρίας.

Μπορεί να ξεκινηση στην κεφαλή 0,89Ω που έχω τώρα στα 17,5w και τώρα που είναι μισό άδεια ή μπαταρία να πάει στα 14,4W.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

γνωριζετε που μπορω να βρω φθηνες και καλες υγρα με 0mg nicotine?

Αν εννοείς σκέτες βάσεις (χωρίς άρωμα) ψάξε τις Nic Master...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...