Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε αυτή την φάση ήμουν και εγώ πριν καιρό, αλλά τελικά κανείς μη επισκευάσιμος δεν θα έχει την γεύση ενός επισκευάσιμου. End of story για εμένα.

Αυτή την περίοδο έχω αφήσει στην άκρη του τανκάτους μου και κάνω μόνο dripping.

Γενικά θεωρώ πως δεν υπάρχει ένα εξοπλισμός που να καλύπτει πολλές ανάγκες αλλά μέρος αυτών.

Σου αναφέρω εταιρείες που το σύνολο ( >80%) των υγρών τους είναι κορυφαία.

Five Pawns

Anarchist

Furioza

Odin

Ammo

από Ελλάδα. Από εξωτερικό άπειρες.

+φωνώ και επαυξάνω..

Αυτο το άτιμο το Anarchist πολύ καλό αλλά το βαμβάκι το ξεσκίζει.. 1 μέρα το πολύ αντέχει το βαμβάκι τη συμβίωση μαζί του και αντε ξανα-μανα να αλλάζεις.. :P

Δημοσ.

Καμια προταση για καλη βαση?

Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα flavourart, eliquid france, el greco, atmos lab. Κατα σειρα προτιμησης τις εχω βαλει....

Οι pink mule τι λενε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε κάποια υγρά που θεωρείτε must? Για πείτε τα αγαπημένα σας, να πάρω ιδέες.

Σήμερα δοκίμασα το Bebeca (balanced-18mg) της Atmos Lab. Το αγόρασα 10 ευρώ τα 30ml. Μάλιστα είχε δύο τύπους. Το ένα με και το άλλο χωρίς προπυλενογλυκόλη (για περισσότερο ατμό αλλά λιγότερο throat hit. Εγώ πήρα το πρώτο. Έχω μείνει έκπληκτος από το πόσο πολύ μου αρέσει και είναι και η πρώτη μέρα που δεν είχα καν την επιθυμία να ανάψω κανονικό τσιγάρο, ειδικά με τον καφέ. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο υγρό. Βασικά, ενώ σχεδόν πάντα παίρνω 18άρι, σ' αυτό έπρεπε να πάρω 12άρι, γιατί μου φαίνεται πολύ βαρύ, ειδικά όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Έβηξα στην αρχή και ένιωσα και τσουξιματάκι στους πνεύμονες, ενώ δεν μου έχει ξανατύχει με ηλεκτρονικό. Μιλάμε για βαρύ, για έναν άνθρωπο σαν εμένα που καπνίζε πολύ δυστυχώς πολλά χρόνια. Ίσως βέβαια φταίει το ότι σήμερα, από την ώρα που πήρα το υγρό, δεν έχω αφήσει το ηλεκτρονικό από τα χέρια μου. Το μόνο μειονέκτημα που παρατηρώ, σε σχέση με τα Liqua είναι το ότι είναι πολύ αραιό (σχεδόν σαν νερό) σε σχέση με τα Liqua (τα οποία μου φαίνονται άγευστα αλλά είναι πολύ πηχτά και τελειώνουν πιο αργά), κι έτσι έχει χρειαστεί να γεμίσω ήδη δύο φορές το υγρό του απλού μου (προς το παρόν) ατμοποιητή. Αύριο θα πάω να πάρω και ένα 6άρι και θα βάζω μισό-μισό.

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Ο ατμοποιητής είναι ο ostria και τον αγόρασα από nobacco μαζί με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αυτό που θέλω είναι ένα σετάκι που να με βγάζει μιά ημέρα. Ξέρω ότι εξαρτάται από τη χρήση, πάντως αυτό που έχω τώρα δεν με βγάζει ούτε μισή παρόλο το μέγεθος. Αφού ανέφερες τιμές, έχεις να προτείνεις μαγαζιά για αναλώσιμα; Αν πάρω το cuboid τι ατμοποιητή να πάρω;

O ατμοποιητης σου θεωρειτε για αρχαριους (οχι οτι δεν μπορεις να τον κρατησεις) αλλα επειδη κ εγω με αυτον ξεκινησα ,οι αντιστασεις του ειναι κατωτερης ποιοητας κ θελουν στο 2βδομαδο αλλαγη.

Για να μην σε μπερδευω, ενα πολυ καλο σετακι που μπορεις να κανεις ειναι : ατμοποιητης melo 3 mini + pico (μπορεις και με το  pico να βγαζεις ανετα μια μερα,εγω με τον ιδιο  συνδυασμό βγαζω 2+ μερες κ το εχω πιπιλα ολη την ωρα)

Μπαταρια & αντισταση 

Τα αναλωσιμα παντου παιζουν πανω κατω ιδιες οι τιμες ,η ΝOBACCO ομως γενικα ειναι φαρμακειο σε μοντακια,ατμοποιητες,γευσεις χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο.

Δες μαγαζια της περιοχης σου για να δοκιμασεις γευσεις κτλ,η παραπανω εταιρια δεν εχει μεγαλη ποικιλια γευσεων.

Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα το Bebeca (balanced-18mg) της Atmos Lab. Το αγόρασα 10 ευρώ τα 30ml. Μάλιστα είχε δύο τύπους. Το ένα με και το άλλο χωρίς προπυλενογλυκόλη (για περισσότερο ατμό αλλά λιγότερο throat hit. Εγώ πήρα το πρώτο. Έχω μείνει έκπληκτος από το πόσο πολύ μου αρέσει και είναι και η πρώτη μέρα που δεν είχα καν την επιθυμία να ανάψω κανονικό τσιγάρο, ειδικά με τον καφέ. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο υγρό. Βασικά, ενώ σχεδόν πάντα παίρνω 18άρι, σ' αυτό έπρεπε να πάρω 12άρι, γιατί μου φαίνεται πολύ βαρύ, ειδικά όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Έβηξα στην αρχή και ένιωσα και τσουξιματάκι στους πνεύμονες, ενώ δεν μου έχει ξανατύχει με ηλεκτρονικό. Μιλάμε για βαρύ, για έναν άνθρωπο σαν εμένα που καπνίζε πολύ δυστυχώς πολλά χρόνια. Ίσως βέβαια φταίει το ότι σήμερα, από την ώρα που πήρα το υγρό, δεν έχω αφήσει το ηλεκτρονικό από τα χέρια μου. Το μόνο μειονέκτημα που παρατηρώ, σε σχέση με τα Liqua είναι το ότι είναι πολύ αραιό (σχεδόν σαν νερό) σε σχέση με τα Liqua (τα οποία μου φαίνονται άγευστα αλλά είναι πολύ πηχτά και τελειώνουν πιο αργά), κι έτσι έχει χρειαστεί να γεμίσω ήδη δύο φορές το υγρό του απλού μου (προς το παρόν) ατμοποιητή. Αύριο θα πάω να πάρω και ένα 6άρι και θα βάζω μισό-μισό.

το 50/50 παντως μου φερνει απιστευτες καουρες νομιζα οτι θα πνηγω απο τα οξεα οποτε το πεταξα

Δημοσ.

το 50/50 παντως μου φερνει απιστευτες καουρες νομιζα οτι θα πνηγω απο τα οξεα οποτε το πεταξα

Τον καταπίνεις τον ατμό; Πώς το κάνεις αυτό; Επίσης, υπάρχει Bebeca που δεν είναι 50/50;

Σήμερα που πήγα σε 2-3 μαγαζιά, μου πρότειναν αυτό ως τη βελτιωμένη έκδοση του Joyetech AIO. Γνώμες;

http://www.skroutz.gr/s/10273590/Aspire-Pockex-Pocket-AIO.html

Δημοσ.

Τον καταπίνεις τον ατμό; Πώς το κάνεις αυτό; Επίσης, υπάρχει Bebeca που δεν είναι 50/50;

Σήμερα που πήγα σε 2-3 μαγαζιά, μου πρότειναν αυτό ως τη βελτιωμένη έκδοση του Joyetech AIO. Γνώμες;

Τι...βελτίωση έχει δηλαδή και έν σχέσει με ποιό?

https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20AIO%20Pro%20

https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20AIO%20Box%20

Δημοσ.

με πειραξε ή η γευση λογικα η η βαση της ατμος το εχω ξαναπαθει (εχω και θεμα με παλιδρομηση οποτε με πειραζει ευκολα φανταζομαι).Ναι βγαινει το bebeca mist που ειναι 100% και το bebeca balanced που ειναι 50/50

Καμια προταση για καλη βαση?

Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα flavourart, eliquid france, el greco, atmos lab. Κατα σειρα προτιμησης τις εχω βαλει....

Οι pink mule τι λενε?

vape or diy να δοκιμασεις αν και λιγο πυχτη

Δημοσ.

Ωραίοι εκεί στην FastTech.

Έστειλα χθες το Mini vTwo πίσω. Σε προηγούμενο μήνυμα τους είχα πει ξεκάθαρα ότι, επειδή δε θέλω να μπλέξω πάλι με Joyetech, υπάρχει η επιλογή να μη μου το αντικαταστήσετε με το ίδιο προϊόν αλλά να πάρω κάτι άλλο; Η απάντηση τους ήταν:

You can place a new order with the item you want (order value needs over this item),and come back to us with the order number.

Then we can arrange refund to you when the item is delivered to us.

Χθες, τους έστειλα το χαλασμένο vTwo και τους γράφω: Θα ήθελα να τονίσω ξανά ότι δεν επιθυμώ αντικατάσταση, αλλά να αγοράσω άλλο προϊόν. Αυτή τη φορά, η απάντηση τους ήταν εντελώς διαφορετική:

We only can replace the damage item in this issue.

Τώρα τι τους λες; Ειλικρινά, αν ήταν να χάσω όλο αυτόν τον χρόνο για ένα 30ρι που έχει το VTC και να περιμένω και να πάει πίσω και να ξαναγυρίσει (και γω εν τω μεταξύ να έχω ξεμείνει από μικρό mod για τις βόλτες), τι να το κάνω. Θα έπαιρνα κάτι άλλο από την αρχή.

Δημοσ.

Τι...βελτίωση έχει δηλαδή και έν σχέσει με ποιό?

https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20AIO%20Pro%20

https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20AIO%20Box%20

Σε σχέση με αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/9466950/Joyetech-eGo-AIO-D22.html

Δεν στάζει, δεν βγαίνει υγρό στο στόμα και δεν καίγονται τόσο εύκολα οι αντιστάσεις όσο στο EGO. Αυτό μου είπαν. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Το μόνο, λένε, "μειονέκτημα" είναι ότι δεν έχει ρυθμιζόμενη ροή αέρα. Βασικά λέω να το πάρω. 

Δημοσ.

οταν παιρνεις με 30-32 ευρουλακια το pico με melo 3 δεν βρισκω λογο να ξεκινατε με ΑΙΟ εκτος και αν το θελετε στυλ στυλο

https://www.fasttech.com/products/3024/10012342/4468203-authentic-eleaf-istick-pico-75w-tc-vw-apv-box-mod

Εσύ και άλλοι φίλοι εδώ, παραθέτετε link από μαγαζιά στο εξωτερικό. Εγώ, από την άλλη, είμαι και ήμουν της άποψης ότι είναι καλύτερο να ψωνίζουμε από ελληνικά καταστήματα, κι ας είναι ακριβότερα. Άλλο να το πάρεις, να έχει πρόβλημα και να τρέχεις, έστω μία στο εκατομμύριο, μιλώντας με εξωτερικό, κι άλλο να πας πίσω στο μαγαζί που το πήρες για να βρεις λύση. Εκεί, το 20ρικο που γλιτώνεις, το τρως σε αποστολές και ημέρες καθυστέρησης. Δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα ή έστω συχνά, αλλά αν συμβεί είναι ένα θέμα. Άλλωστε τα περισσότερα μικρά μαγαζιά ηλεκτρονικού τσιγάρου πλέον κάνουν πολύ καλύτερες τιμές από αυτές που γράφουν ακόμα και στο site τους, αν πας ο ίδιος από κει.

Δημοσ.

Εσύ και άλλοι φίλοι εδώ, παραθέτετε link από μαγαζιά στο εξωτερικό. Εγώ, από την άλλη, είμαι και ήμουν της άποψης ότι είναι καλύτερο να ψωνίζουμε από ελληνικά καταστήματα, κι ας είναι ακριβότερα. Άλλο να το πάρεις, να έχει πρόβλημα και να τρέχεις, έστω μία στο εκατομμύριο, μιλώντας με εξωτερικό, κι άλλο να πας πίσω στο μαγαζί που το πήρες για να βρεις λύση. Εκεί, το 20ρικο που γλιτώνεις, το τρως σε αποστολές και ημέρες καθυστέρησης. Δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα ή έστω συχνά, αλλά αν συμβεί είναι ένα θέμα. Άλλωστε τα περισσότερα μικρά μαγαζιά ηλεκτρονικού τσιγάρου πλέον κάνουν πολύ καλύτερες τιμές από αυτές που γράφουν ακόμα και στο site τους, αν πας ο ίδιος από κει.

αυτο με την εγγυηση το υποστηριζω και εγω...αλλα σε κινητα.Συνηθως τα θεματα που βγαζουν τα ηλεκτρονικα αμφιβαλλω αν ειναι εντος εγγυησης(πχ αν παρει πολυ υγρο το μοντακι,συχνο φαινομενο σε πολλα μοντακια,και παθει κατι η πλακετα σιγα μην στο φτιαξουν).Το δικο μου κυριο σετ απο εξω βγηκε 80 ευρω απο Ελλαδα(skroutz) βγαινει 142 σχεδον double score

Δημοσ.

αυτο με την εγγυηση το υποστηριζω και εγω...αλλα σε κινητα.Συνηθως τα θεματα που βγαζουν τα ηλεκτρονικα αμφιβαλλω αν ειναι εντος εγγυησης(πχ αν παρει πολυ υγρο το μοντακι,συχνο φαινομενο σε πολλα μοντακια,και παθει κατι η πλακετα σιγα μην στο φτιαξουν).Το δικο μου κυριο σετ απο εξω βγηκε 80 ευρω απο Ελλαδα(skroutz) βγαινει 142 σχεδον double score

Με 80 ευρώ δεν υπήρχε κάτι καλό στην Ελλάδα; Είναι ειλικρινής η ερώτησή μου. 

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι πραγματικά παραπάνω έχει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο της τάξης των 100-140 ευρώ σε σχέση με ένα που έχει 50. Δεν λέω 20, αλλά 50-60, για κάποιον που απλά θέλει να ατμίζει αντί να καπνίζει. Υπάρχει κάποιο αντικειμενικά αισθητό νόημα σε όλο αυτό, ή είναι κυρίως placebo effect ως προς την απόδοση της γεύσης; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...