zacharis1955 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες αναμεσα σε wismec RX 2/3 και RX200S τι να προτιμησω; Εκανα πριν καιρο ηλεκτρονικο τσιγαρο το οποιο σταματησα και επεστρεψα στο κανονικο λογο βλακειας. Χρησιμοποιουσα το eleaf istick 30W με ατμο kangertech subtank και εναν αλλον δεν (θυμαμαι ονομα) για τσιγαρισιες τζουρες. Τον subtank τον εχω ακομα τα αλλα 2 ομως οχι. Σκεφτομαι για αγορα mod της wismec και εναν ατμο για σφιχτες τζουρες τον nautilus X. Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας αναμεσα στα 2 μοντελα της wismec αν καποια συσκευη υστερει η βγαζει θεματα και βεβαιως εαν εχετε να μου προτεινετε καποιον ατμο για σφιχτη τζουρα εκτος του Nautilus Χ. Θα Προτιμουσα κατι που να δεχεται και επισκευασιμο αλλα και ετοιμη αντισταση! Σας ευχαριστω! Wismec RX 2/3
kaklikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Wismec RX 2/3 Ξερεις εαν υποστιριζει φορτιση των μπαταριων εντος του μοντ ? Η πρεπει να παρω και εξωτερικο φορτιστη ? Καποια προταση ?
zacharis1955 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ξερεις εαν υποστιριζει φορτιση των μπαταριων εντος του μοντ ? Η πρεπει να παρω και εξωτερικο φορτιστη ? Καποια προταση ? Τις φορτίζει αλλά γενικά καλύτερα οι μπαταρίες να φορτίζονται εκτός mod...
kaklikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τις φορτίζει αλλά γενικά καλύτερα οι μπαταρίες να φορτίζονται εκτός mod... Εχεις να μου προτεινεις καποιον φορτιστη ? Μπαταριες πηρα 5 2+3 για χρηση 2 η 3 μπαταριες. Πηρα τις lg hg2 τις καφε. Ολα απο φασττεκ. Ειναι γνησια αυτα? Απ οσο ξερω ειναι με 1 ετος εγγυηση ? Ατμο πηρα τον nautilus x αλλα με τις αντιστασεις δεν ξερω τι θα γινει γιατι για τις γνησιες στο φασττεκ δεχονται μονο μπιτκοιν.
zacharis1955 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχεις να μου προτεινεις καποιον φορτιστη ? Μπαταριες πηρα 5 2+3 για χρηση 2 η 3 μπαταριες. Πηρα τις lg hg2 τις καφε. Ολα απο φασττεκ. Ειναι γνησια αυτα? Απ οσο ξερω ειναι με 1 ετος εγγυηση ? Ατμο πηρα τον nautilus x αλλα με τις αντιστασεις δεν ξερω τι θα γινει γιατι για τις γνησιες στο φασττεκ δεχονται μονο μπιτκοιν. Στο Fasttech όπου γράφει "Authentic" είναι γνήσιο... Tην επόμενη φορά αγόρασε αυτές: http://www.gearbest.com/us18650vtc6-_gear/ , https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/sony-us18650vtc6.html http://www.gearbest.com/chargers/pp_471659.html?wid=21 http://www.gearbest.com/chargers-batteries/pp_105264.html?wid=21 Κεφαλές αγόρασε αυτές: https://www.fasttech.com/products/0/10023905/5181500-replacement-coil-head-for-aspire-nautilus-x, μια χαρά είναι... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από zacharis1955
tornado Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πηρα τις lg hg2 τις καφε. Ολα απο φασττεκ. Ειναι γνησια αυτα? Απ οσο ξερω ειναι με 1 ετος εγγυηση ? εχω και τις LG και τις samsung, οι πρωτες παιζουν 2-3 κλικ πιο κατω, σου προτεινω με πρωτη ευκαιρια να παρεις τις samsung τις πρασινες θα διαπιστωσεις οτι ειναι ελαφρα καλυτερες.
gkarabid Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 .....Από άτμο θα κατέληγα σε Kangertech Protank 4 Aspire Triton 2 ..... Εκατσα και διάβασα λίγο για το aspire triton 2 ,και είδα (δοκιμασα)από ένα φίλο τον δικό του αλλά μάλλον το προηγούμενο μοντέλο αφού το γυαλί του ήταν ένα μέρος καλυμμένο από μέταλλο και δεν το κρύβω ότι μου άρεσε αρκετά ως παρά πολύ. Ωραία κατασκευή (φαίνεται γερος) καλό τράβηγμα αλλά λίγο ή ακριβές κεφαλές που αγοράζει μου ξινησε 4,70€... Σκέφτομαι να αντικαταστησω το fodi f2 αφού δεν μπορώ να βρίσκομαι με 3 επισκευασιμους ατμ (toptank mini - kayfun v5 ) και θέλω ένα με έτοιμες αντιστάσεις σε περίπτωση που μείνω στην αγορά...Δικαιολογίες λέμε τώρα Καλός ο fodi f2 με πολυυυ γεύση καλό ατμό αλλά δεν είναι για την δουλειά που θέλω αυτήν την περίοδο (κουβαλημα σαν δεύτερο ατμ μέσα στο τσάντακι ) και θέλει λίγο περισσότερο τέχνη στο στήσιμο από τον εύκολο σχετικά kayfun. Τι λέτε ρε παιδιά αξίζει ή αγορά του για απλα υγρά που κάνω,και κατά ποσο κρατάνε ή ακριβές του κεφαλές (πιστεύω ότι δεν θα είναι το ίδιο με τον toptank mini)... Αν προλαβω σήμερα θα ανεβασω αγγελία πουλήσει - ανταλλαγή για τον fodi f2...
lostresam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρετώ τους ειδικούς! Το καλοκαίρι αγόρασα το apyron της nobacco γιατί...με έπεισε η πωλήτρια. Το χρησιμοποίησα μια μέρα και το παράτησα. Επειδή όμως θέλω περί τα 350 ευρώ το μήνα (μαζί με τη γυναίκα μου) σε τσιγάρα, το ξανάρχισα πριν τρεις ημέρες. Το κάνω παράλληλα με έξι-εφτά τσιγάρα την ημέρα (για να μην μου στρίψει). Στόχος είναι να κάνω μόνο άτμισμα. Το πρόβλημα είναι ότι έχει χαλάσει το κουμπί που πατάς για να πάρεις τζούρα. Θέλει τρία-τέσσερα πατήματα για να δουλέψει μια φορά. Ερώτηση πρώτη: αυτό το πρόβλημα επισκευάζεται και πώς; Ερώτηση δεύτερη: καπνίζω μάλμπορο (δύο πακέτα) και θέλω να έχω όσο το δυνατόν παραπλήσια γεύση. Αν έχω καταλάβει, έχω μειώσει τον αριθμό από τις τρύπες που τραβάω αέρα (για να έχω τσιγαρίσια τζούρα). Τι υγρό και θα προτείνατε και ατμοποιητή; Ερώτηση τρίτη: σε περίπτωση που έχει χαλάσει, θα αγοράσω καινούργιο. Τι προτείνεται σε μοντέλο-μάρκα. Αυτό που έχω δεν με καλύπτει στο θέμα μπαταρίας. Το cyboid 200 τι λέει; 1) Mαλλον οχι, το πιθανοτερο να μην στο καλυπτει η εγγυηση 2) Δοκιμασε καπου το tribeca της ΗΑLO.Ειναι οτι πιο κοντα σε τσιγαρο κατ'εμε απο προσωπικη εμπειρια. Bεβαια να ξερεις κανενα υγρο δεν θα εχει την ιδια γευση με τσιγαρο οπως κ το θεμα γευσης ειναι τελειως υποκειμενικο. Το καλυτερο ειναι να πας σε ενα καταστημα να δοκιμασεις,μπορει το τριμπεκα να σε αδειαζει πχ κ ενα αλλο που εγω συχαινομαι εσυ τρελαίνεσαι .. 3)το cuboid 200 ειναι υπερβολη κ γενικα κακο μοντακι.3 μπαταριες ειναι για πολλα watt εκτος κ αν θες αυτονομια 3 εβδομαδων. Καλυτερα istick pico με 3000mah ή το απλο cuboid που παιρνει 2 μπαταριες. Πρεπει ομως να αναφερεις το μοντελο του ατμοποιητη σου, παιζει τεραστιο -ισως το σημαντικοτερο - ρολο στο ατμισμα. ΥΓ : Mακρια γενικα απο NOBACCO. Φαρμακειο οι τιμες της.
leftis95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Έχετε κάποια υγρά που θεωρείτε must? Για πείτε τα αγαπημένα σας, να πάρω ιδέες.
an19gi75 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 1) Mαλλον οχι, το πιθανοτερο να μην στο καλυπτει η εγγυηση 2) Δοκιμασε καπου το tribeca της ΗΑLO.Ειναι οτι πιο κοντα σε τσιγαρο κατ'εμε απο προσωπικη εμπειρια. Bεβαια να ξερεις κανενα υγρο δεν θα εχει την ιδια γευση με τσιγαρο οπως κ το θεμα γευσης ειναι τελειως υποκειμενικο. Το καλυτερο ειναι να πας σε ενα καταστημα να δοκιμασεις,μπορει το τριμπεκα να σε αδειαζει πχ κ ενα αλλο που εγω συχαινομαι εσυ τρελαίνεσαι .. 3)το cuboid 200 ειναι υπερβολη κ γενικα κακο μοντακι.3 μπαταριες ειναι για πολλα watt εκτος κ αν θες αυτονομια 3 εβδομαδων. Καλυτερα istick pico με 3000mah ή το απλο cuboid που παιρνει 2 μπαταριες. Πρεπει ομως να αναφερεις το μοντελο του ατμοποιητη σου, παιζει τεραστιο -ισως το σημαντικοτερο - ρολο στο ατμισμα. ΥΓ : Mακρια γενικα απο NOBACCO. Φαρμακειο οι τιμες της. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ο ατμοποιητής είναι ο ostria και τον αγόρασα από nobacco μαζί με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αυτό που θέλω είναι ένα σετάκι που να με βγάζει μιά ημέρα. Ξέρω ότι εξαρτάται από τη χρήση, πάντως αυτό που έχω τώρα δεν με βγάζει ούτε μισή παρόλο το μέγεθος. Αφού ανέφερες τιμές, έχεις να προτείνεις μαγαζιά για αναλώσιμα; Αν πάρω το cuboid τι ατμοποιητή να πάρω;
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εκατσα και διάβασα λίγο για το aspire triton 2 ,και είδα (δοκιμασα)από ένα φίλο τον δικό του αλλά μάλλον το προηγούμενο μοντέλο αφού το γυαλί του ήταν ένα μέρος καλυμμένο από μέταλλο και δεν το κρύβω ότι μου άρεσε αρκετά ως παρά πολύ. Ωραία κατασκευή (φαίνεται γερος) καλό τράβηγμα αλλά λίγο ή ακριβές κεφαλές που αγοράζει μου ξινησε 4,70€... Σκέφτομαι να αντικαταστησω το fodi f2 αφού δεν μπορώ να βρίσκομαι με 3 επισκευασιμους ατμ (toptank mini - kayfun v5 ) και θέλω ένα με έτοιμες αντιστάσεις σε περίπτωση που μείνω στην αγορά...Δικαιολογίες λέμε τώρα Καλός ο fodi f2 με πολυυυ γεύση καλό ατμό αλλά δεν είναι για την δουλειά που θέλω αυτήν την περίοδο (κουβαλημα σαν δεύτερο ατμ μέσα στο τσάντακι ) και θέλει λίγο περισσότερο τέχνη στο στήσιμο από τον εύκολο σχετικά kayfun. Τι λέτε ρε παιδιά αξίζει ή αγορά του για απλα υγρά που κάνω,και κατά ποσο κρατάνε ή ακριβές του κεφαλές (πιστεύω ότι δεν θα είναι το ίδιο με τον toptank mini)... Αν προλαβω σήμερα θα ανεβασω αγγελία πουλήσει - ανταλλαγή για τον fodi f2... Σε αυτή την φάση ήμουν και εγώ πριν καιρό, αλλά τελικά κανείς μη επισκευάσιμος δεν θα έχει την γεύση ενός επισκευάσιμου. End of story για εμένα. Αυτή την περίοδο έχω αφήσει στην άκρη του τανκάτους μου και κάνω μόνο dripping. Γενικά θεωρώ πως δεν υπάρχει ένα εξοπλισμός που να καλύπτει πολλές ανάγκες αλλά μέρος αυτών. Έχετε κάποια υγρά που θεωρείτε must? Για πείτε τα αγαπημένα σας, να πάρω ιδέες. Σου αναφέρω εταιρείες που το σύνολο ( >80%) των υγρών τους είναι κορυφαία. Five Pawns Anarchist Furioza Odin Ammo από Ελλάδα. Από εξωτερικό άπειρες. 2
zacharis1955 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Έχετε κάποια υγρά που θεωρείτε must? Για πείτε τα αγαπημένα σας, να πάρω ιδέες. Aν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό για μένα είναι αυτά: El Toro Guevara El Toro Puros Naturales El Toro Virginia Prime El Toro Eden 1
tornado Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 1) bebeca (δεν το βρισκεις ευκολα αλλα οκ) 2) smoke X 3) desert ship 4) μια ιδιοκατασκευη που φτιαχνω (rybeca) με εχει βολεψει, μου ερχεται 30+ ευρω τα 200 ml
gkarabid Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 1) bebeca (δεν το βρισκεις ευκολα αλλα οκ) 2) smoke X 3) desert ship 4) μια ιδιοκατασκευη που φτιαχνω (rybeca) με εχει βολεψει, μου ερχεται 30+ ευρω τα 200 ml Για λεγε παραπάνω για το rybeca !!!!
tornado Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 δες εδω http://e-liquid-recipes.com/recipe/897343/RY4Becca%20%28Tribeca%29 φτιαχνω αυτο ακριβως, τα υλικα τα παιρνεις απο zerobacco και περνας ενα διμηνο και βαλε (με μια συζητηση που ειχα μου συστησαν να βαλω στα ηδη υπαρχον υλικα απο 20 ===> 25 ml δεν με χαλασε αλλα ειναι θεμα γουστου) Προσπαθησε το και μανταρα να τα κανεις θα ατμιζετε σιγουρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις