Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ. οποτε μπορέσεις να μου προτεινεις αν μπορείς δυο μπαταρίες απο το gearbest εκτος αν εχουν στάνταρ extra sto shipping η μπαταρίες απο το gearbest οπως εδω ( http://www.gearbest.com/batteries/pp_571928.html Shipping Cost: +4.86 to greece ) όποτε απο το nkon βγαίνει πιο φτηνά και πιο γρήγορα. Αυτο αξιζει? http://www.gearbest.com/chargers/pp_227851.html?wid=21 η απο τα πιο φτηνά και καλα ειναι αυτά π μ πρότεινες? και ποση ωρα κανει να φορτισουν οι μπαταριες αν πουμε οτι ειναι στο 30%. ρωτάω για να καταλάβω αν ειναι μονόδρομος η 4αδα η μπορεί να βολευτει και με 2αδα. συγνώμη για το πρήξιμο.

Οι μπαταρίες που έβαλες αρχικά, οι ροζ, μια χαρά είναι. Οι Samsung 30Q είναι, άψογες για το Πίκο.

(Λίγο ύποπτο που δεν γράφει συγκεκριμένα Samsung στην περιγραφή αλλά κάτω γράφουν ότι είναι αυθεντικές, συν το ότι τις έχουν πάρει κάποιες χιλιάδες κόσμου απ' ό,τι βλέπω και δεν είδα κανά αρνητικό σχόλιο, άρα αυθεντικές λογικά θα είναι).

Από την στιγμή που παίρνει 1 μόνο μπαταρία το Πίκο, η 4άδα θα έλεγα είναι μάλλον υπερβολή, 2 σου αρκούν.

Και ο φορτιστής που έβαλες επίσης μια χαρά είναι. Έχω ακριβώς τον ίδιο απλά με 4 θέσεις.

Τις 30Q τις φορτίζει σε 3 ώρες ακριβώς όταν τον βάλεις να φορτίζει με 1Α, και σε 6 ώρες αν τον βάλεις στο 0.5Α (όπως λογικά αναμενόταν).

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ατμοποιητή απο Κίνα ώστε να αντικαταστήσω τον Ostria που είχα πάρει πριν ένα χρόνο απο nobacco (στην ουσία δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι συμβατοί με το MAS 30)?

3 μήνες άντεξα άκαπνος και μετά έκοψα το ηλεκτρονικό αλλά τώρα που είπα να προσπαθήσω πάλι έχω την αίσθηση ότι δεν λειτουργεί σωστά και μου φέρνει συνέχεια υγρό στο στόμα παρόλο που έχω αλλάξει τουλάχιστον 3 αντιστάσεις μήπως ήταν εκεί το πρόβλημα.
Να πώ ότι τα 3ml είναι η ιδανική ποσότητα για μένα και οτι θα ήθελα ατμοποιητή που να παράγει περισσότερο ατμό απο τον Ostria.
Το κόστος νομίζω ότι μπορεί να είναι 30-50€ χωρίς ωστόσο να φοβηθώ την υπέρβαση αν αξίζει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ατμοποιητή απο Κίνα ώστε να αντικαταστήσω τον Ostria που είχα πάρει πριν ένα χρόνο απο nobacco (στην ουσία δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι συμβατοί με το MAS 30)?

3 μήνες άντεξα άκαπνος και μετά έκοψα το ηλεκτρονικό αλλά τώρα που είπα να προσπαθήσω πάλι έχω την αίσθηση ότι δεν λειτουργεί σωστά και μου φέρνει συνέχεια υγρό στο στόμα παρόλο που έχω αλλάξει τουλάχιστον 3 αντιστάσεις μήπως ήταν εκεί το πρόβλημα.

Να πώ ότι τα 3ml είναι η ιδανική ποσότητα για μένα και οτι θα ήθελα ατμοποιητή που να παράγει περισσότερο ατμό απο τον Ostria.

Το κόστος νομίζω ότι μπορεί να είναι 30-50€ χωρίς ωστόσο να φοβηθώ την υπέρβαση αν αξίζει.

Με τον ostria (aka gs tank της eleaf) ειχα ξεκινησει το ατμισμα και μου εφτυνε κ εμενα συνεχεια

Με το μοντακι σου ολοι οι 22mm σε διαμετρο ειναι συμβατοι το θεμα ειναι ομως οτι θες καποιον τσιγαρισιο επειδη το μοντακι σου παει μεχρι τα 30w

Εγω δεν προτεινω απο Κινα γενικα, θα σου πρωτεινω τον ατμοποιητη που εχω και τον βρισκεις σε οποιοδηποτε καταστημα

Μelo 3 NANO και αντισταση 1,8 για τσιγαρισια τζουρα

Συνολο 23ε κ κατι. 

• Like 1
Δημοσ.

Με τον ostria (aka gs tank της eleaf) ειχα ξεκινησει το ατμισμα και μου εφτυνε κ εμενα συνεχεια

Με το μοντακι σου ολοι οι 22mm σε διαμετρο ειναι συμβατοι το θεμα ειναι ομως οτι θες καποιον τσιγαρισιο επειδη το μοντακι σου παει μεχρι τα 30w

Εγω δεν προτεινω απο Κινα γενικα, θα σου πρωτεινω τον ατμοποιητη που εχω και τον βρισκεις σε οποιοδηποτε καταστημα

Μelo 3 NANO και αντισταση 1,8 για τσιγαρισια τζουρα

Συνολο 23ε κ κατι. 

Υπάρχει κάτι σε 3ml γιατί απο την εμπειρία μου ήταν η ημερήσια ποσότητα που χρειαζόμουνα?

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι σε 3ml γιατί απο την εμπειρία μου ήταν η ημερήσια ποσότητα που χρειαζόμουνα?

Φιλε μου ειναι πανευκολο να τον γεμισεις απλα τον ξεβιδωνεις απο πανω

Παντως ναι υπαρχει ο ιδιος και σε 4ml : https://www.skroutz.gr/s/9010257/Eleaf-Melo-3-4ml.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δημοσ.

Με προβληματίζουν λίγο τα review του και το γεγονός ότι δεν έχει τζάμι ώστε να βλέπω το υπόλοιπο του υγρού.

Από την στιγμή που το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό υπάρχει κάτι ποιοτικότερο με τζαμάκι και αν γίνεται 3-4ml (δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ότι για να είναι 5ml θα είναι και ιδιαίτερα ογκώδες!)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τους 2 σας, κοντεύω να βγάλω άκρη χωρίς να διαβάσω 300 σελίδες :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις ατμοποιητή που να χωράει συγκεκριμένα 3 ml υγρού επειδή ο παλιός σου έπαιρνε τόσο, δεν διπλασιάζονται σε μέγεθος οι ατμοποιητές επειδή ο ένας χωράει 3 και ο άλλος 6 ml, το ίδιο μέγεθος έχουν.

• Like 3
Δημοσ.

Με προβληματίζουν λίγο τα review του και το γεγονός ότι δεν έχει τζάμι ώστε να βλέπω το υπόλοιπο του υγρού.

Από την στιγμή που το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό υπάρχει κάτι ποιοτικότερο με τζαμάκι και αν γίνεται 3-4ml (δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ότι για να είναι 5ml θα είναι και ιδιαίτερα ογκώδες!)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τους 2 σας, κοντεύω να βγάλω άκρη χωρίς να διαβάσω 300 σελίδες :)

Iδιο σχεδόν μέγεθος έχουν και οι μικροί και οι μεγάλοι...

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ. οποτε μπορέσεις να μου προτεινεις αν μπορείς δυο μπαταρίες απο το gearbest εκτος αν εχουν στάνταρ extra sto shipping η μπαταρίες απο το gearbest οπως εδω ( http://www.gearbest.com/batteries/pp_571928.html Shipping Cost: +4.86 to greece ) όποτε απο το nkon βγαίνει πιο φτηνά και πιο γρήγορα. Αυτο αξιζει? http://www.gearbest.com/chargers/pp_227851.html?wid=21 η απο τα πιο φτηνά και καλα ειναι αυτά π μ πρότεινες? και ποση ωρα κανει να φορτισουν οι μπαταριες αν πουμε οτι ειναι στο 30%. ρωτάω για να καταλάβω αν ειναι μονόδρομος η 4αδα η μπορεί να βολευτει και με 2αδα. συγνώμη για το πρήξιμο.

Τις μπαταρίες αγόρασε τες από το Nkon.nl, δύο σου φτάνουν (άντε συν μία εφεδρική) για τουλάχιστον ένα χρόνο, μέχρι να τελειώσει η μία έχει φορτιστεί η άλλη, δεν αργούν...

Φορτιστής:

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απο λίγο ακόμα ψάξιμο είμαι ανάμεσα στους:

Ποιός απο τους 2 είναι καλύτερος?(υποθέτω ο ακριβότερος...)
Επίσης τι αντιστάσεις(και απο που αν δεν εχει το gearbest) θα μπορούσα να πάρω για τον καθένα?

To mod που έχω είναι το MAS 30W υπενθυμίζω!

Δημοσ.

Μετά απο λίγο ακόμα ψάξιμο είμαι ανάμεσα στους:

Ποιός απο τους 2 είναι καλύτερος?(υποθέτω ο ακριβότερος...)

Επίσης τι αντιστάσεις(και απο που αν δεν εχει το gearbest) θα μπορούσα να πάρω για τον καθένα?

To mod που έχω είναι το MAS 30W υπενθυμίζω!

Με το MAS30 δεν πας πουθενά! :P

Για αντιστάσεις 0.3Ω & 0.5Ω δεν νομίζω να κάνει το MAS30.

Κοίτα για κανά kit καλύτερα.

Δημοσ.

με αφορμη επειδη αναφερθηκαν παλι οι φορτιστες και καποια threads που διαβασα στο reddit περι vaping και μπαταριων.Μπορεις ανετα να φορτισεις την μπαταρια μεσω usb απλα δεν προτινεται,η πλακετα μπορει να κανει balanced φορτιση απλα δεν μπορει να εγγυηθει οτι σε περιπτωση βραχυκυκλωματος η προβληματος της πλακετας θα συνεχισει να το κανει συνεχεια,επισης δεν προτινεται γιατι η φορτιση πρεπει να γινεται μεσω usb υπολογιστη ή απο χαμηλης φορτισης καλωδια και επειδη σε πολλους δεν θα τους "κοψει" οτι οι φορτιστες κινητων δινουν απο 1.0Α μεχρι και 2.0+Α προτινεται ο εξωτερικος.

Ολα αυτα δεν αναφερονται σαν προτινομενη λυση αλλα για να μην αιωρειται αυτη η φημη ,μην τυχον και το βαλεις σε usb θα χαλασει το μοντακι θα σκασουν οι μπαταριες ή θα χαλασουν.3μηνες χρηση με φορτιση απο usb και οι μπαταριες μου διαρκουν οσο και πριν δεν μου εβγαλε ποτε unbalanced batteries η κατι τετοιο...Στους 6-8-10μηνες ισως παρουσιαστει αλλα ετσι και οι γνωστοι μου που χρησιμοποιουν τους ακριβους εξωτερικους φορτιστες στους 6-7 μηνες οι μπαταριες τους τα κακαρωσαν (διαρκουσαν πολυ λιγοτερο οχι οτι δεν λειτουργουσαν καθολου).

Ολο αυτο με την φορτιση με usb το εκανα επειδη ηδη που φαινοταν too much να κουβαλαω το γκουμουτσομοντ στην τσεπη δεν μου χρειαζοταν να κουβαλαω και εφεδρικες μπαταριες οποτε λεω μπαταριες εξτρα δεν θελω οταν τις βαζω να φορτιζουν τι θα ρουφαω τα δαχτυλα μου?οποτε usb και βλεπουμε,που για την ωρα ειμαι happy κανενα θεμα ή προβλημα

Δημοσ.

επισης δεν προτινεται γιατι η φορτιση πρεπει να γινεται μεσω usb υπολογιστη ή απο χαμηλης φορτισης καλωδια και επειδη σε πολλους δεν θα τους "κοψει" οτι οι φορτιστες κινητων δινουν απο 1.0Α μεχρι και 2.0+Α προτινεται ο εξωτερικος.

θελω να πω οτι , λαθος καταλαβαινουμε τα A του φορτιστη και της συσκευης.

η συσκευη σου τραβαει max 1A ειτε εσυ βαλεις φορτιστη των 1, ειτε των 1.5 ειτε των 2+ ampere.

ο φορτιστης σου λεει τα maximum ampere που μπορει να δωσει. οχι οτι θα σου δωσει σε καθε συσκευη που βαζεις απανω το maximum.

η συσκευη ειναι αυτη που επιλεγει με ποσα A θα φορτιστει. γιατι εχει ενα συγκεκριμενο φορτιο , η ενα συγκεκριμενο κυκλωμα τροφοδοσιας.

μπορει να εχεις συσκευη που τραβαει 2Α , αλλα ο φορτιστης σου δινει 1Α. με 1 θα φορτιζει.

μπορει να εχεις συσκευη που τραβαει 1Α , αλλα ο φορτιστης σου δινει 3Α. με 1 θα φορτιζει παλι.

ειναι σαν την ηλεκτρολογικη εγκατασταση του σπιτιου σου.

εχεις ασφαλειες στον πινακα 20Α. μπορει η πριζα να τραβηξει 20Α αν η ασφαλεια σου το υποστηριζει. αλλα αν βαλει μια συσκευη του 0.2A δεν θα τραβηξει 20Α ;)

Δημοσ.

θελω να πω οτι , λαθος καταλαβαινουμε τα A του φορτιστη και της συσκευης.

η συσκευη σου τραβαει max 1A ειτε εσυ βαλεις φορτιστη των 1, ειτε των 1.5 ειτε των 2+ ampere.

ο φορτιστης σου λεει τα maximum ampere που μπορει να δωσει. οχι οτι θα σου δωσει σε καθε συσκευη που βαζεις απανω το maximum.

η συσκευη ειναι αυτη που επιλεγει με ποσα A θα φορτιστει. γιατι εχει ενα συγκεκριμενο φορτιο , η ενα συγκεκριμενο κυκλωμα τροφοδοσιας.

μπορει να εχεις συσκευη που τραβαει 2Α , αλλα ο φορτιστης σου δινει 1Α. με 1 θα φορτιζει.

μπορει να εχεις συσκευη που τραβαει 1Α , αλλα ο φορτιστης σου δινει 3Α. με 1 θα φορτιζει παλι.

ειναι σαν την ηλεκτρολογικη εγκατασταση του σπιτιου σου.

εχεις ασφαλειες στον πινακα 20Α. μπορει η πριζα να τραβηξει 20Α αν η ασφαλεια σου το υποστηριζει. αλλα αν βαλει μια συσκευη του 0.2A δεν θα τραβηξει 20Α ;)

Δεν ειμαι ηλεκτρολογος ουτε εχω καμια σχεση αλλα παραδειγμα οταν βαζω ενα κινητο που ο στοκ φορτιστης ειναι 1-1,5Α να φορτιζει με 2Α τοτε το κινητο πρωτον φορτιζει οντος πιο γρηγορα αλλα και βραζει απο θερμοκρασια ενω το κινητο για το οποιο ηταν προορισμενος ο φορτιστης δεν ζεσταινεται.Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο αλλα επισης δεν ξερω το πως και γιατι, μηπως κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τα μοντακια και λενε να το φορτιζεις απο usb με χαμηλα Α(εννοωντας οτι ειναι ικανα να τραβιξουν περισσοτερα Α αλλα για καποιο λογο προτινονται χαμηλοτερα)?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...