paiktaras69 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Coil Ratings: 0.2 ohm - 20 - 70 watt - (direct lung inhale) 0.5 ohm - 15 - 60 watt - (direct lung inhale) 1.2 ohm - 12 - 25 watt - (mouth to lung inhale) 1.5 ohm - 12 - 18 watt - (mouth to lung inhale) Άρα εί μαι οκ ή επειδή είναι στα όρια να κατέβω αυτά 15-16 watt?
discoboyminimal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Άρα εί μαι οκ ή επειδή είναι στα όρια να κατέβω αυτά 15-16 watt? αν δεν καταλαβαινεις ν αλλαζει η γευση , η να σου φερνει καμενο , κατσε εκει ( βεβαια , τα 18watt ειναι υποκειμενικα, παιζει ρολο και το τι υγρο κανεις , και σε ποια ρυθμισει αερα ρουφας )
NikosRocknRolla Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πολυ καλο μοντακι με τρελη αυτονομια. Μονο κοιταξε να του κανεις update γιατι ειχαν ακουστει οτι κλειδωναν τα watt και δεν μπορουσες να τα αλλαξεις Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο! Από το fasttech για να παραγγείλω πρέπει να έχω paypal? Η μπορώ να βάλω κατευθείαν τον κωδικό της κάρτας του ΑΤΜ;
KeepWalking7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο! Από το fasttech για να παραγγείλω πρέπει να έχω paypal? Η μπορώ να βάλω κατευθείαν τον κωδικό της κάρτας του ΑΤΜ; Καλύτερα paypal για την δική σου ασφάλεια σε όλες τις αγορές από το ίντερνετ.
NikosRocknRolla Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλύτερα paypal για την δική σου ασφάλεια σε όλες τις αγορές από το ίντερνετ. Μάλιστα! Οπότε πρέπει να απευθυνθώ σε φίλους που έχουν για να κάνω την αγορά! Ευχαριστώ πολύ!
KeepWalking7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν φτιάχνεις μόνος σου; Εύκολο είναι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα που ανέφερες.
lostresam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μάλιστα! Οπότε πρέπει να απευθυνθώ σε φίλους που έχουν για να κάνω την αγορά! Ευχαριστώ πολύ! Ειναι πανευκολο να φτιαξεις, στην ουσια ειναι ενα account με τα στοιχεια της καρτα σου
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για εμάς τους αρχάριους σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Ορολογία και τι κάνει το κάθε εξάρτημα.
zacharis1955 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για εμάς τους αρχάριους σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Ορολογία και τι κάνει το κάθε εξάρτημα. http://vaping.gr/, http://www.greekvapers.gr/
NikosRocknRolla Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν φτιάχνεις μόνος σου; Εύκολο είναι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα που ανέφερες. Ειναι πανευκολο να φτιαξεις, στην ουσια ειναι ενα account με τα στοιχεια της καρτα σου Δεν έχω ασχοληθεί οπότε θα ρωτήσω κάποιον που έχει η θα βρω κάτι για να ξεκινήσω να κάνω γιατί είμαι και λίγο επιφυλακτικός με αυτά(χέστης)....
BritGreek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν σας κάνει κόπο, θα ήθελα να μου προτείνετε μια έτοιμη λύση από Ελλάδα (αν γίνεται από φυσικό κατάστημα), από 30 μέχρι 50 ευρώ. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο τύπου στιλό, το οποίο δεν βγάζει σχεδόν καμία γεύση, όποιο υγρό κι αν έχω δοκιμάσει, ενώ η ποσότητα του ατμού δεν έχει καμία σχέση με αυτές που βλέπω σε άλλους που κάνουν ηλεκτρονικό. Στην ουσία έχω αγοράσει μια μπαταρία 1500, και δύο ατμοποιητές των 5 ευρώ στους οποίους αλλάζω την αντίσταση κάθε εβδομάδα, όπως μου έχουν πει. Αλλά οι γεύσεις σε όλα τα υγρά μου φαίνονται ίδιες, άγευστες. Σημείωση, χρησιμοποιώ υγρά με 12 και 18 νικοτίνη, συγκεκριμένα της Pulp (Alabama και Mozambique), και της Liqua (Virginia). Τον ατμό τον κατεβάζω, όπως και στο κανονικό τσιγάρο. Επισημαίνω ότι δεν ψάχνω κάτι ακριβό ή εξειδικευμένο. Με ενδιαφέρει να έχει γεύση το υγρό που ατμίζω. Σας ευχαριστώ.
najinblue3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν σας κάνει κόπο, θα ήθελα να μου προτείνετε μια έτοιμη λύση από Ελλάδα (αν γίνεται από φυσικό κατάστημα), από 30 μέχρι 50 ευρώ. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο τύπου στιλό, το οποίο δεν βγάζει σχεδόν καμία γεύση, όποιο υγρό κι αν έχω δοκιμάσει, ενώ η ποσότητα του ατμού δεν έχει καμία σχέση με αυτές που βλέπω σε άλλους που κάνουν ηλεκτρονικό. Στην ουσία έχω αγοράσει μια μπαταρία 1500, και δύο ατμοποιητές των 5 ευρώ στους οποίους αλλάζω την αντίσταση κάθε εβδομάδα, όπως μου έχουν πει. Αλλά οι γεύσεις σε όλα τα υγρά μου φαίνονται ίδιες, άγευστες. Σημείωση, χρησιμοποιώ υγρά με 12 και 18 νικοτίνη, συγκεκριμένα της Pulp (Alabama και Mozambique), και της Liqua (Virginia). Τον ατμό τον κατεβάζω, όπως και στο κανονικό τσιγάρο. Επισημαίνω ότι δεν ψάχνω κάτι ακριβό ή εξειδικευμένο. Με ενδιαφέρει να έχει γεύση το υγρό που ατμίζω. Σας ευχαριστώ. Istick pico για direct lung, Joyetech AIO για τσιγαρισιο για τοσο νικοτινη που ζητας δηλαδη, τα υγρα liqua απ οσο ξερω δινουν αρκετη γευση αρα κατι παιζει + eleaf icare αν υπαρχει Ελλαδα δε ξερω, ειναι θαυματουργο αν κ μικρο
BritGreek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Istick pico για direct lung, Joyetech AIO για τσιγαρισιο για τοσο νικοτινη που ζητας δηλαδη, τα υγρα liqua απ οσο ξερω δινουν αρκετη γευση αρα κατι παιζει + eleaf icare αν υπαρχει Ελλαδα δε ξερω, ειναι θαυματουργο αν κ μικρο Σ' ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Τη νικοτίνη τη ζητάω επειδή θέλω να έχει "χτύπημα" στο λαιμό. Αν υπήρχε καπνικό με χαμηλή νικοτίνη ή καθόλου, θα το αγόραζα αύριο. Κάπνιζα Marlboro Lights 2 πακέτα την ημέρα για πολλά χρόνια (δυστυχώς). Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο "τσιγαρίσιο", αλλά δεν μου αρέσουν οι άλλες γεύσεις τύπου μήλο κλπ. Η μπαταρία που έχω τώρα, με βγάζει οριακά μέχρι το απόγευμα-βράδυ. Αυτό της Joyetech μου το προτείνουν όσα μαγαζιά έχω επισκεφθεί, το δοκίμασα σε demo, αλλά ο ατμός που έβγαζε ήταν από λίγος, εως ελάχιστος. 30 ευρώ το δίνουν στα μαγαζιά. Τα liqua τα υγρά είναι πολύ οικονομικά (11 ευρώ τα 30ml) και παίζουν πολύ στην περιοχή μου, αλλά είναι και πιο "πηχτά" σε σχέση με τα Pulp τα οποία αδειάζουν μέσα σε 2 ώρες στο δικό μου τσιγάρο. Μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση. Τα liqua τα γνώρισα επειδή τα διαφημίζουν ως πιστοποιημένα από ελληνικό πανεπιστήμιο ως προς τη σύστασή τους. Το eleaf icare υπάρχει Ελλάδα με 18 ευρώ (στο url γράφει ότι είναι κλώνος, αλλά όχι στο site), αλλά είναι μόνο 650mah, άρα δεν θα μου βγάζει τη μέρα ως μπαταρία, ούτε για πλάκα. http://www.dotshop.gr/category-1/icare-mini-eleaf-clone/
warlock9_0 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 αντί για το aio που προσωπικά θεωρώ λάθος αγορά μπορείς να δείς και το ijust 2 σε αυτά τα λεφτά από ελλάδα
BritGreek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μεταξύ του aio και του ijust 2, ποιο θα προτείνατε, και ποιες είναι οι διαφορές τους; Στο aio διάβασα reviews όπου αναφέρουν ότι πηγαίνει το υγρό στο στόμα τους, κι ότι αρκετοί αλλάζουν αντίσταση κάθε 2 ημέρες, επειδή τους βγάζει καμμένη γεύση. Ωστόσο, όπου έχω πάει, αυτό μου προτείνουν. Σ' αυτό που έχω τώρα, η μόνη αλλαγή που κάνω είναι στην αντίσταση κάθε εβδομάδα και ψάχνω κάτι αντίστοιχο. Επίσης θα με βόλευε να μην είναι γυμνό μέταλλο γιατί ανατριχιάζω και είναι παγωμένο το χειμώνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις