Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ipower 80w. Με ενσωματωμένη μπαταρία 5000mah και μόνο 35 δολλάρια.

https://www.fasttech.com/products/3032/10011027/5202903

Αν αποφασίσεις για το RX 2/3 θα χρειαστείς προφανώς και μπαταρίες (μίνιμουμ 2 18650 μπαταρίες=17 ευρώ, ιδανικά θες 4) και εξωτερικό φορτιστή (κανά 20ρικο αν τον πάρεις απ' έξω, κανά 30άρη-35 από εδώ).

πολύ καλό το eleaf, το έχω 2 μήνες σχεδόν τώρα σε καθημερινή χρήση, στα 18 w με 1,5 Ω αντίσταση επάνω μου βγάζει 2 με 2,5 ημέρες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πολύ καλό το eleaf, το έχω 2 μήνες σχεδόν τώρα σε καθημερινή χρήση, στα 18 w με 1,5 Ω αντίσταση επάνω μου βγάζει 2 με 2,5 ημέρες

Ipower 80w. Με ενσωματωμένη μπαταρία 5000mah και μόνο 35 δολλάρια.

https://www.fasttech.com/products/3032/10011027/5202903

Αν αποφασίσεις για το RX 2/3 θα χρειαστείς προφανώς και μπαταρίες (μίνιμουμ 2 18650 μπαταρίες=17 ευρώ, ιδανικά θες 4) και εξωτερικό φορτιστή (κανά 20ρικο αν τον πάρεις απ' έξω, κανά 30άρη-35 από εδώ).

Και εγώ μετά αυτά έβαλα κάτω με τις μπαταρίες τον φορτιστή και είδα πως ανεβαίνει λιγο το budget.... Οπότε μάλλον θα πάω στο eleaf.

Με το ipower nano οι διάφορες τους είναι μόνο στα watt;

Δημοσ.

Και εγώ μετά αυτά έβαλα κάτω με τις μπαταρίες τον φορτιστή και είδα πως ανεβαίνει λιγο το budget.... Οπότε μάλλον θα πάω στο eleaf.

Με το ipower nano οι διάφορες τους είναι μόνο στα watt;

Καμία σχέση και τα δύο με το Wismec Reuleaux...

Δημοσ.

Αμάν ρε συ Zacharis, μια συσκευή να δουλεύει το Subtank Mini που του χάρισε ο φίλος του ψάχνει ο άνθρωπος

και είπε 10 φορές "οικονομικό, οικονομικό, οικονομικό". Αν είχε ήδη έτοιμα τα συμπράγκαλα, μπαταρίες, φορτιστές, κτλ., οκ.

Και σιγά την συσκευάρα το RX2/3 πια, 35-40 ευρώ πλαστικούρα που στον μήνα πάνω θα σου μείνει ο 510 πόλος στο χέρι

ή θα σου βγάζει "no atomizer found". Είπαμε, οκ, για τα λεφτά της καλή είναι αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Anyway, NikosRocnRolla η διαφορά του κανονικού με το νάνο είναι και στα mah της μπαταρίας, το ένα είναι 5000 ενώ το μικρό μόνο 1100. Το μεγάλο δηλαδή θα σου κρατάει πολύ πολύ περισσότερο πριν χρειαστεί φόρτιση.

• Like 1
Δημοσ.

Αμάν ρε συ Zacharis, μια συσκευή να δουλεύει το Subtank Mini που του χάρισε ο φίλος του ψάχνει ο άνθρωπος

και είπε 10 φορές "οικονομικό, οικονομικό, οικονομικό". Αν είχε ήδη έτοιμα τα συμπράγκαλα, μπαταρίες, φορτιστές, κτλ., οκ.

Και σιγά την συσκευάρα το RX2/3 πια, 35-40 ευρώ πλαστικούρα που στον μήνα πάνω θα σου μείνει ο 510 πόλος στο χέρι

ή θα σου βγάζει "no atomizer found". Είπαμε, οκ, για τα λεφτά της καλή είναι αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

...

Εχω το Reuleaux RX200S εδώ και πολύ καιρό και το Reuleaux RX2/3 εδώ και λίγο καιρό, ούτε πόλοι ούτε καπάκια ούτε π@π@ρια μάντολες που λέει και ο Γ. Γεωργίου, όλα ΟΚ (βέβαια τα έχω σε θήκη σιλικόνης & τα προσέχω και λίγο) και φυσικά δεν είναι πλαστικά!

Δημοσ.

αυτό που γ@μιέται στο rx2/3 είναι ένα καλώδιο κάτω από τον 510 που ξεκολάει και αρχίζει τα check battery

αυτό

9WwD7o4.jpg

αρκετοί κράζουν για τον 510 πάντως οτι δεν διαβάζει μερικές φορές κάποιους ατμοποιητές

Δημοσ.

Anyway, NikosRocnRolla η διαφορά του κανονικού με το νάνο είναι και στα mah της μπαταρίας, το ένα είναι 5000 ενώ το μικρό μόνο 1100. Το μεγάλο δηλαδή θα σου κρατάει πολύ πολύ περισσότερο πριν χρειαστεί φόρτιση.

Α Ναι μετά το είδα και αυτο Σορρυ. Οπότε μάλλον για ipower με βλέπω γιατί όπως είπα δεν θαλω να ξεφύγω. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Δημοσ.

καλησπερα , εχω μια απορια ... Στα ποσα Watt θα ρυθμισω το μοντακι μου ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα ?

μοντακι : iStick Pico

ατμοποιητης : Aspire Cleito

αντισταση : 0.40 Ω (λεει επανω η αντισταση 40-60w)

Υπαρχει καπου fixed αναλογια ? πχ στα 0.40Ω με 4V ποσα Watt πρεπει να εχω ? Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να υπολογίζεις τα volt. Αν θέλεις χρησιμοποίησε τον νόμο του ohm, στην προκειμένη στα 4v με την 0.40Ω έχεις 40W, αλλά με τα W μόνο είσαι κομπλέ. Ο Cleito αποδίδει με την 0.4Ω μεταξύ 40W και 60W, εγώ τον δούλευα μεταξύ 55W και 60W. Φρόντισε την πρώτη φορά που θα βάλεις νέα κεφαλή να μην την βαρέσεις κατ'ευθείαν στα 50W/60W, πρέπει να ανέβεις σιγά σιγά. Ξεκινάς από χαμηλά, γύρω στα 40W και κάθε λίγες τζούρες ανεβαίνεις κατά 2-3-4W μέχρι να φτάσεις εκεί που θες. 

• Like 1
Δημοσ.

Α Ναι μετά το είδα και αυτο Σορρυ. Οπότε μάλλον για ipower με βλέπω γιατί όπως είπα δεν θαλω να ξεφύγω. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Πολυ καλο μοντακι με τρελη αυτονομια.

Μονο κοιταξε να του κανεις update γιατι ειχαν ακουστει οτι κλειδωναν τα watt και δεν μπορουσες να τα αλλαξεις

Δημοσ.

Πολυ καλο μοντακι με τρελη αυτονομια.

Μονο κοιταξε να του κανεις update γιατι ειχαν ακουστει οτι κλειδωναν τα watt και δεν μπορουσες να τα αλλαξεις

Του έχω κάνει όλα τα updates, παντως δεν είχε κανένα θέμα με τα watt το δικό μου

Δε χρειάζεται να υπολογίζεις τα volt. Αν θέλεις χρησιμοποίησε τον νόμο του ohm, στην προκειμένη στα 4v με την 0.40Ω έχεις 40W, αλλά με τα W μόνο είσαι κομπλέ. Ο Cleito αποδίδει με την 0.4Ω μεταξύ 40W και 60W, εγώ τον δούλευα μεταξύ 55W και 60W. Φρόντισε την πρώτη φορά που θα βάλεις νέα κεφαλή να μην την βαρέσεις κατ'ευθείαν στα 50W/60W, πρέπει να ανέβεις σιγά σιγά. Ξεκινάς από χαμηλά, γύρω στα 40W και κάθε λίγες τζούρες ανεβαίνεις κατά 2-3-4W μέχρι να φτάσεις εκεί που θες.

Εγώ που είμαι με 1,5 Ω αντίσταση ( την διαβάζει 1,76) με 18 watt είμαι εντάξει?
Δημοσ.

Αν η αντίσταση είναι rated για 18W μια χαρά είσαι. Συνήθως γράφουν επάνω (ή βρίσκεις στη σελίδα της εταιρείας) από πόσα μέχρι πόσα πάνε. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν η αντίσταση είναι rated για 18W μια χαρά είσαι. Συνήθως γράφουν επάνω (ή βρίσκεις στη σελίδα της εταιρείας) από πόσα μέχρι πόσα πάνε.

https://m.fasttech.com/p/3848001#reviews

Αυτή χρησιμοποιώ, δεν βλέπω κάποια αναφορά

Δημοσ.

https://m.fasttech.com/p/3848001#reviews

Αυτή χρησιμοποιώ, δεν βλέπω κάποια αναφορά

Coil Ratings:

• 0.2 ohm - 20 - 70 watt - (direct lung inhale) 
  • 0.5 ohm - 15 - 60 watt - (direct lung inhale)
  • 1.2 ohm - 12 - 25 watt - (mouth to lung inhale) 
  • 1.5 ohm - 12 - 18 watt - (mouth to lung inhale)

btw . Σπιτικο , clapton coil. εσωτερικα 0.40 ss316L και εξωτερικα 0.28 kanthal A1.

2jadkz8.jpg

επισης εχει γινει μετατροπη στην επισκευασιμη κεφαλη του subtank. εχουν ανοιχτει μεγαλυτερες τρυπες εισαγωγης στο κατω μερος της αντιστασης.

dy3luw.jpg

αποτελεσμα  : 35-40 watt με κλαπτον, ντουμανια , με μετρια γευση

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...