Luxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μια αποψη για τον iStick pico MELO; Τον εχει φιλος, και δε το χρησιμοποιει. Να τον παρω; http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/istick-pico/istick-pico-melo-iii-mini.html Κοντα στα 100 ευρω εδωσε ολα μαζι με μπαταρια, γευση, αντιστασεις. Απλα το βαρεθηκε επειδη ηθελε καθαρισμα μου ελεγε μετα απο καθε χρηση, εσταζε το υγρο μετα τη τζουρα, δε καταλαβα και πολλα..
warlock9_0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 αν εννοείς όλο το σετ, 100 ευρώ να μην το πάρεις να το πάρεις από gearbest αν εννοείς μόνο τον ατμοποιητή, αν είναι σε καλή τιμή πάρτον, αλλά ο mini που έβαλες παραείναι μικρός το στάξιμο είναι θέμα λογικά από τα orings ή από την αντίσταση και φτιάχνεται, καθάρισμά δεν του έχω κάνει από όταν τον πήρα κάνα μήνα και κάτι, αλλά δεν έχω αλλάξει και γεύση
Luxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τι εννοεις οτι παραειναι μικρος; Δωρεαν θα μου το δωσει.
warlock9_0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 μικρός εννοώ είναι 2ml χωρητικότητα αν είναι ο mini που έβαλες στο link που σημαίνει οτι θα γεμίζεις συνέχεια και μπορεί να σε κουράσει δωρεάν πάρτον
lostresam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μια αποψη για τον iStick pico MELO; Τον εχει φιλος, και δε το χρησιμοποιει. Να τον παρω; http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/istick-pico/istick-pico-melo-iii-mini.html Κοντα στα 100 ευρω εδωσε ολα μαζι με μπαταρια, γευση, αντιστασεις. Απλα το βαρεθηκε επειδη ηθελε καθαρισμα μου ελεγε μετα απο καθε χρηση, εσταζε το υγρο μετα τη τζουρα, δε καταλαβα και πολλα.. Εγω εχω το ιδιο σετακι (pico+melo 3 mini) και σε διαβεβαιω οτι ουτε σταζει ουτε τιποτα, κατι δεν εκανε καλα ο φιλος σου.Μαλλον θα εκαψε καμια αντισταση 'η δεν θα ειχε βιδωσει κατι καλα. Τωρα για τα 2 ml που λεει ο φιλος απο πανω,για να εισαι συνεχεια στο γεμισμα(που σιγα το μπελαλιδικο πραμα στον συγκεκριμενο) θα πρεπει να το εχεις ολη την ωρα πιπιλα.Εγω προσωπικα μαξ να το γεμιζω 2 φορες την ημερα Για τζαμπα δεν το συζηταω καν,παρ'το χθες. Επισης στον melo μπορεις να βαλεις αντιστασεις της aspire (1,8) που ειναι κλασης ανωτεροι απο αυτους της eleaf.
leftis95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 http://www.gearbest.com/mod-kits/pp_401552.html Αυτό πως το βλέπετε?
kid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Χρησιμοποιώ εδώ και 3 εβδομάδες το Joyetech ego Aio Pro .Πρώτη φορά με ηλεκτρονικό μετά από 15+ χρόνια τσιγάρου και 3 εβδομάδες δε μου έχει λείψει.Σαν συσκευή αρχάριου χρήστη γενικά ικανοποιημένος. Καλή αυτονομία και ικανοποιητικό το ντουμάνι και η γεύση που αφήνει. Το μόνο αρνητικό που δε ξέρω αν φταίω εγώ ή το AIO Pro είναι το εξής.Σχεδόν πάντα φέρνει μια μικρή γεύση υγρού κατα τη διάρκεια της τζούρας. Αν βάλω ένα χαρτί και το σκουπίσω (το "σωλήνα" που ξεκινάει απ το επιστόμιο και προς τα μέσα) αφενός θα βγάλει συνήθως μια μικρή υγρασία απ το υγρο που επιβεβαιώνει αυτό που φτάνει στο στόμα μου και αφετέρου όταν το σκουπίσω και μετα οι επόμενες τζούρες θα ειναι υπερκομπλε χωρίς ιχνος υγρού.Άλλαξα αντίσταση . Δοκίμασα 3 υγρά. Έπαιξα με τον αέρα και τον τρόπο που ρουφάω αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή.Τη διαδικασία την κάνω θεωρώ σωστά. Ποτίζω την αντίσταση με λίγες σταγόνες. Ρουφάω σε off mode και αφήνω 10 λεπτα πριν την πρωτη χρήση.Προς το παρόν είμαι πάντα με ένα μικρό χαρτάκι για το σκουπίζω...αλλα φοβάμαι μη με κουράσει και γυρίσω στο τσιγάρο. Τι κάνω λάθος ;
Baator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Χρησιμοποιώ εδώ και 3 εβδομάδες το Joyetech ego Aio Pro . Πρώτη φορά με ηλεκτρονικό μετά από 15+ χρόνια τσιγάρου και 3 εβδομάδες δε μου έχει λείψει. Σαν συσκευή αρχάριου χρήστη γενικά ικανοποιημένος. Καλή αυτονομία και ικανοποιητικό το ντουμάνι και η γεύση που αφήνει. Το μόνο αρνητικό που δε ξέρω αν φταίω εγώ ή το AIO Pro είναι το εξής. Σχεδόν πάντα φέρνει μια μικρή γεύση υγρού κατα τη διάρκεια της τζούρας. Αν βάλω ένα χαρτί και το σκουπίσω (το "σωλήνα" που ξεκινάει απ το επιστόμιο και προς τα μέσα) αφενός θα βγάλει συνήθως μια μικρή υγρασία απ το υγρο που επιβεβαιώνει αυτό που φτάνει στο στόμα μου και αφετέρου όταν το σκουπίσω και μετα οι επόμενες τζούρες θα ειναι υπερκομπλε χωρίς ιχνος υγρού. Άλλαξα αντίσταση . Δοκίμασα 3 υγρά. Έπαιξα με τον αέρα και τον τρόπο που ρουφάω αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή. Τη διαδικασία την κάνω θεωρώ σωστά. Ποτίζω την αντίσταση με λίγες σταγόνες. Ρουφάω σε off mode και αφήνω 10 λεπτα πριν την πρωτη χρήση. Προς το παρόν είμαι πάντα με ένα μικρό χαρτάκι για το σκουπίζω...αλλα φοβάμαι μη με κουράσει και γυρίσω στο τσιγάρο. Τι κάνω λάθος ; Σε ένα βαθμό οι περισσότεροι ατμοποιητές το κάνουν αυτό, κάθε λίγο και λιγάκι μαζεύουν υγρασία και πρέπει να την σκουπίζεις με ένα χαρτάκι, αυτό που κάνεις και εσύ δηλαδή, το χαρτάκι μέσα από το drip tip να μαζέψει ό,τι μπορεί. Το θέμα είναι σε τι βαθμό το κάνει ο καθένας και πόσο ενοχλητικό είναι, αν πρέπει κάθε 5 τζούρες, παίζει απλά να 'ναι θέμα συσκευής, αν είναι κάθε 50, λες πάει στο διάλο. Πάντως δεν φαίνεται να κάνεις κάτι λάθος, τι να κάνεις λάθος εξάλλου σε τόσο απλή συσκευή. Πιθανώς να φταίει ο τρόπος που ρουφάς, να ρουφάς πολύ έντονα και να τραβάς πάνω υγρό. Εγώ θα δοκίμαζα και κανέναν πιο αεράτο ατμοποιητή, ίσως απλά δεν σε καλύπτει στο θέμα τζούρας ο συγκεκριμένος και αναγκάζεσαι να ρουφάς πιο δυνατά από όσο αντέχει. Πάντως φυσιολογικό ΔΕΝ είναι να σου έρχεται συνέχεια υγρό στο στόμα, ως ένα βαθμό ξαναλέω, ναι, μαζεύουν υγρά μέσα στον σωλήνα που λες και τα σκουπίζουμε, αλλά δεν θα 'πρεπε να γίνεται τόσο συχνά που να σε ενοχλεί.
NikosRocknRolla Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Για ατμοποιητή kangertech subtank mini τι μπαταρία προτείνετε;
zacharis1955 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Για ατμοποιητή kangertech subtank mini τι μπαταρία προτείνετε; https://www.fasttech.com/products/5410704
NikosRocknRolla Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 μπαταρια ή μοντ; Ναι συγνώμη mod εννοούσα και το είπα λάθος! https://www.fasttech.com/products/5410704 Υπάρχει κάτι από εδώ από Ελλάδα σε παρόμοια τιμή που θα μπορούσε να με καλύψει σε περίπτωση που τον χρειαστώ άμεσα;;; Ένα istick piko η ipower πχ;;
zacharis1955 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ναι συγνώμη mod εννοούσα και το είπα λάθος! Υπάρχει κάτι από εδώ από Ελλάδα σε παρόμοια τιμή που θα μπορούσε να με καλύψει σε περίπτωση που τον χρειαστώ άμεσα;;; Ένα istick piko η ipower πχ;; Δεν υπάρχει στη ζωή "σε περίπτωση που τον χρειαστώ άμεσα", σε συμφέρει να περιμένεις 2 εβδομάδες...
NikosRocknRolla Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει στη ζωή "σε περίπτωση που τον χρειαστώ άμεσα", σε συμφέρει να περιμένεις 2 εβδομάδες... Απλά τον ατμοποιητή θα τον πάρω δωρεάν από φίλο ο οποίος δεν έχει να μου δώσει και mod. Για αυτό έλεγα μήπως αξίζει κάτι από εδώ να δώσω τα λεφτά και να μην περιμένω. Αλλά αφού λες ότι αξίζει θα περιμένω.....Tι μπαταρίες μπορώ να βάλω σε αυτό; Ξέρω ότι κουράζω αλλά σε κάτι πιο οικονομικό τι επιλογές έχω; Καθώς και η μπαταρία να είναι ενσωματωμένη... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2016 από NikosRocknRolla
Baator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Απλά τον ατμοποιητή θα τον πάρω δωρεάν από φίλο ο οποίος δεν έχει να μου δώσει και mod. Για αυτό έλεγα μήπως αξίζει κάτι από εδώ να δώσω τα λεφτά και να μην περιμένω. Αλλά αφού λες ότι αξίζει θα περιμένω.....Tι μπαταρίες μπορώ να βάλω σε αυτό; Ξέρω ότι κουράζω αλλά σε κάτι πιο οικονομικό τι επιλογές έχω; Καθώς και η μπαταρία να είναι ενσωματωμένη... Ipower 80w. Με ενσωματωμένη μπαταρία 5000mah και μόνο 35 δολλάρια. https://www.fasttech.com/products/3032/10011027/5202903 Αν αποφασίσεις για το RX 2/3 θα χρειαστείς προφανώς και μπαταρίες (μίνιμουμ 2 18650 μπαταρίες=17 ευρώ, ιδανικά θες 4) και εξωτερικό φορτιστή (κανά 20ρικο αν τον πάρεις απ' έξω, κανά 30άρη-35 από εδώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις