Baator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Από κάτω έχω βάλει ένα ακόμα κινκ , σχετικά με το nobako hybrid . Ποιο από τα δυο προτείνεις; Η ίδια συσκευή είναι, η Nobacco παίρνει προιόντα άλλων εταιριών, στην συγκεκριμένη περίπτωση το ΑΙΟ της Joyetech, τα αλλάζει όνομα και τα πουλάει σαν δικά της. Το ΑΙΟ έχει βγει σε 3-4 εκδόσεις, αυτό στο λινκ της Nobacco είναι το κλασικό το πρώτο, το άλλο είναι το D22 που έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία αν δεν κάνω λάθος, ουσιαστικά η ίδια συσκευή είναι όμως. Επειδή είμαι και εγώ εντελώς αρχάριος σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, θα πάρω το ίδιο με τον bandicoot92, και μ βάση ένα ελληνικό βίντεο που είδα καταλάβα ότι μόνο υγρό αναπλήρωσης χρειάζεται να πάρω σωστά; Επίσης αυτό που καθαρίζεις το ΤΑΝΚ(δλδ εκει που βάζεις το υγρό) κάθε ποτε χρειάζεται και με λίγο νέρο είναι οκ; ...κάτι εντελώς άσχετο πατάς το κουμπί και τραβάει τζουρα ή πρώτα πατάς το κουμπί και μετά τραβάς τζουρα(επειδή αρκετά παλιά είχε ένα φιλαρακι μου και νομίζω γινόταν με τον 2ο τρόπο) Οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία μου δώσετε ώντας αρχάριος θα μου ήταν χρήσιμη! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!!! Ναι, μόνο υγρό αναπλήρωσης θες. Ουσιαστικά το ηλ. τσιγάρο αποτελείται από 2 κομμάτια, τον ατμοποιητή και την μπαταρία που δίνει ρεύμα στον ατμοποιητή. Στην συσκευή που επιλέξατε είναι ενωμένα αυτά τα 2, γι' αυτό και ονομάζεται All In One (AIO). Αυτή έρχεται με 2 ανταλλακτικές αντιστάσεις, όταν χαλάσουν θα χρειαστεί να πάρετε καινούργιες όπως σε όλα τα ηλ. τσιγάρα, 3-3.5 ευρώ η μία έχουν. Τον ατμοποιητή σου τον καθαρίζεις όποτε θες, άλλοι δεν το κάνουν ποτέ, άλλοι κάθε μέρα, προσωπικά γούστα είναι αυτά. Αν γενικά δεν είσαι προσεκτικός και έχεις υγρά να τρέχουν δεξιά αριστερά, ένα πλυσιματάκι είναι καλό που και που. Η συσκευή που πήρατε δεν πλένεται, καθώς είπαμε είναι ενωμένη με την μπαταρία και προφανώς αν βραχεί η μπαταρία, τέλος. Σε άλλες περιπτώσεις, απλά καθάρισμα με νερό, άλλοι βάζουν αυτές τις ταμπλετίτσες που είναι για τις μασέλες, άλλοι τα βράζουν, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας. Ουσιαστικά για ένα κομμάτι μέταλλο και γυαλί μιλάμε, δεν παθαίνει κάτι (απλά πρώτα βγάζουμε την ανταλλακτική αντίσταση από μέσα, αυτή δεν θέλουμε να βραχεί). Το κουμπί το πατάμε ενώ ρουφάμε και μόλις σταματήσουμε να ρουφάμε, αφήνουμε και το κουμπί. Ούτε πριν, ούτε μετά το πατάμε, σε όλες τις συσκευές έτσι είναι.
MerlinB4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σ'ευχαριστώ παρα πολύ φιλτατε Baator! προφανως οι αντιστασεις θα χαλασουν οταν δεν θα μπορω να τραβηξω τζουρα..
PseudonimoEl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Θα χαλασουν οταν καταλαβεις την μείωση της απόδοσης ή οτι θα σου ρθει καμένο
NikosRocknRolla Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Ατμίζω περίπου ένα 6μηνο με Joyetech ego Aio και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε θέμα γεύσης και ντουμανιού! Τις τελευταίες μέρες μου έχουν μπει ιδέες για μια αναβάθμιση! Θα ήθελα σαν γεύση αν γίνεται να πάω προς το καλύτερο και σαν καπνός ας μείνει και το ίδιο! Έχεις κάποιος καμιά καλή πρόταση;
KeepWalking7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μια σχετικά καλή,φθηνή λύση για αναβάθμιση είναι το istick pico της eleaf αν πάρεις το kit με την Melo 3. Μιλάω για Ελλάδα. Εξωτερικό έχεις πολλές περισσότερες λύσεις.
NikosRocknRolla Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μια σχετικά καλή,φθηνή λύση για αναβάθμιση είναι το istick pico της eleaf αν πάρεις το kit με την Melo 3. Μιλάω για Ελλάδα. Εξωτερικό έχεις πολλές περισσότερες λύσεις. Δεν έχω θέμα και από εξωτερικό μπορώ να πάρω μέσω διάφορων φίλων που ψωνίζουν από εκεί! Εγώ είχα στον νου μου την μπαταρία που μου πρότεινες και εσύ με ένα ατμοποιητή Nautilus X.
lostresam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Ατμίζω περίπου ένα 6μηνο με Joyetech ego Aio και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε θέμα γεύσης και ντουμανιού! Τις τελευταίες μέρες μου έχουν μπει ιδέες για μια αναβάθμιση! Θα ήθελα σαν γεύση αν γίνεται να πάω προς το καλύτερο και σαν καπνός ας μείνει και το ίδιο! Έχεις κάποιος καμιά καλή πρόταση; Eνα ωραιο σετακι το οποιο εχω δει κ απο κοντα ειναι το istick power nano με τον melo 3 nano στα 45 ευρω. Με αυτο θα εχεις πλεον κ την δυνατοτητα για ρυθμιση watt,περιπου ιδια επιπεδα αυτονομιας με αυτο που εχεις τωρα και ο ατμοποιητης σιγουρα ειναι πολυ ανωτερος απο αυτον της joyetech. Εγω εχω τον ιδιο (melo 3 nano) με αντισταση της aspire 1.8 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Γευση ειδικα καμια σχεση με αυτον που ειχα πριν(gs air) Tωρα αν θες να αναβαθμισεις και στο θεμα αυτονομιας μπορεις να πας στο pico αλλα θα σου βγει περιπου στα 65 ευρω με την μπαταρια
smoke0man2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ειναι τοσο ατυχο ρε παιδια να εχω ακουσει καλα πραγματα για το εν λογω καταστημα και να τυχαινει σε εμενα η στραβη...(μα παντα ομως) με εχουν συνεχεια απο της 6-11 και με παιδευουν και δεν στελνουν το ηλεκτρονικο λεγωντας οτι δεν εχει ερθει ακομα σε στοκ και σημερα που εστειλαν οτι καλυτερα να το αλλαξω με καποιο αλλο εαν βιαζομαι... https://www.fasttech.com/products/6051401 αν ειναι δυνατον
paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 100 ml , sry τωρα μολις ειδα το μηνυμα σου, ειναι κανονικο υγρο ετοιμο Παρέλαβα, 6 ημέρες έκανε να έρθει. Πολύ ωραία η βανίλια, δεν είναι έντονη η γεύση του. Πήρα 100 ml 6mg 70/30 στα 22 δολάρια μαζί με τα μεταφορικά ( 10 δολάρια ) !
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μια μπορεί και αφελής ερώτηση: Μου έπεσε προχτές το ΗΤ με αποτέλεσμα να σπάσει ο ατμοποιητής και να χυθεί το υγρό πάνω του. Ok πήρα άλλον ατμοποιητή και όλα δουλεύουν ρολόι. Ωστόσο το ΗΤ αφήνει στο χέρι μου υγρό, μην φανταστείτε τίποτα τρελό σαν να έχει ιδρώσει το χέρι μου. Το λοιπόν αυτό το υγρό υπάρχει πιθανότητα να είναι υγρό μπαταρίας; Φαντάζομαι πως όχι και απλά είναι το υγρό του ατμοποιητή το οποίο χώθηκε μέσα, αλλά για να μην τρέχω με κανένα μπαμ ρωτάω. Η μπαταρία φορτίζει κανονικά, αποδίδει κανονικά, γενικά δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά αλλά better safe than sorry.
akpe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αν ήταν υγρό μπαταρίας, μάλλον θα έψαχνες το χέρι σου τώρα Τι μοντάκι έχεις; Ίσως όπως λες έχει πέσει υγρό σε κάποιο σημείο του σώματος του μοντ που δεν φαίνεται. Φακουδάκι, χαρτοπετσέτα και υπομονή και το καθαρίζεις όσο πιο γρήγορα μπορέσεις μην τυχόν χωθεί σε κανένα κουμπί ή σε ventilation της μπαταρίας και στο καταστρέψει.Εντωμεταξύ, ορμήξτε! http://www.sourcemore.com/black-friday-2016
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Eleaf istick basic. Αυτό έχω. Τι όσο πιο γρήγορα....έχουν παρέλθει ήδη σχεδόν δυο μέρες
saul32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα παιδες , μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω αντιστασεις 0.5 της στρογγυλες για τον subtank mini; κατα προτιμηση απο εξωτερικο ψαχνω επισης και για υγρα της Liqua παλι απο εξωτερικο και συγκεκριμενα το cuban , στο fasstech δεν υπαρχει , και στο ebay απο τι βλεπω εχουν 24 ευρω τα 30μελα
KeepWalking7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα, 6 ημέρες έκανε να έρθει. Πολύ ωραία η βανίλια, δεν είναι έντονη η γεύση του. Πήρα 100 ml 6mg 70/30 στα 22 δολάρια μαζί με τα μεταφορικά ( 10 δολάρια ) ! 6 μερες απο yaeliq;; περιμενω κ εγω για αυτο ρωταω.
paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 6 μερες απο yaeliq;; περιμενω κ εγω για αυτο ρωταω. ναι και με όλον τον χαμό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα δέματα εξωτερικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις