Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εβαλα μεσα την relax τετοια γευση δεν εχω ξαναπαρει.. Αγορασα της tobeco τον κλωνο

Αυτόν παρέλαβα και εγώ πριν από 3 ημέρες και εγώ μείνει με το στόμα ανοιχτό από θέμα ποιότητας.Για γεύση δεν λέω τίποτα γιατί παρολου το πλύσιμο ακόμα έχω μία λαστιχένια γεύση.Φυσικα οσο πάει αποδυναμώνεται και έρχεται το άρωμα του υγρού.

Σήμερα βρήκα και πήρα 250ml 3mg και 250 9mg βάση 80/20 ώστε να βγάλω 500ml 6 νικοτίνη.

Και τα δύο μπουκαλάκια 14,60€ (πιστεύω σαν τιμή είναι τρομερή)

Τώρα από θέμα ποιότητας (την μάρκα αυτήν πρώτη φορά την περνώ) δεν γνωρίζω....

post-177457-0-14172700-1479584924_thumb.jpg

Δημοσ.

οι συσκευασιες μοιαζουν πολυ στην Flavour Art.επισης και τα καπακια.

μπορει να ειναι καμια 'θυγατρικη' της . γιατι βλεπω και made in italy.

who knows , δεν το ψαξα

Δημοσ.

Αυτόν παρέλαβα και εγώ πριν από 3 ημέρες και εγώ μείνει με το στόμα ανοιχτό από θέμα ποιότητας.Για γεύση δεν λέω τίποτα γιατί παρολου το πλύσιμο ακόμα έχω μία λαστιχένια γεύση.Φυσικα οσο πάει αποδυναμώνεται και έρχεται το άρωμα του υγρού.

Σήμερα βρήκα και πήρα 250ml 3mg και 250 9mg βάση 80/20 ώστε να βγάλω 500ml 6 νικοτίνη.

Και τα δύο μπουκαλάκια 14,60€ (πιστεύω σαν τιμή είναι τρομερή)

Τώρα από θέμα ποιότητας (την μάρκα αυτήν πρώτη φορά την περνώ) δεν γνωρίζω....

Την χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, αν και όχι τελείως άοσμη (εμένα δεν μ' ενοχλεί) πολύ ποιοτική ειδικά για την τιμή της...

• Like 1
Δημοσ.

Επικίνδυνη για την υγειά η νικοτίνη δεν ειναι αλλα οι χιλιαδες αλλες ουσιες που βρισκονται μεσα στο συμβατικο τσιγαρο που παραγονται απο τη καυση.

Η νικοτινη ειναι εθιστικη ουσια που απο μονη της δεν εχει αποδειχθει οτι βλαπτει (δεν ειναι καρκινογονα) , παραμονο οτι επειδη βρισκεται στο τσιγαρο σε αναγκαζει να παιρνεις κ την υπολοιπη σαπιλα απο αυτο (πισσα,νιτροζαμινες κτλ)

Τα υγρα αναπληρωσης ηλ. τσιγαρου είναι φτιαγμένα από φαρμακευτικής ποιότητας Νικοτίνη, Προπυλενογλυκόλη, Φυτική Γλυκερίνη και αρώματα για τη γεύση.

Για να εισαι σιγουρος (imo) οτι το υγρο σου ειναι ασφαλες, πρεπει να ερχεται με καποια πιστοποιηση καταλληλοτητας (τα περισσοτερα υγρα στην Ελλαδα ειναι ελεγμενα απο το πανεπιστημιο της Κρητης και Θεσσαλιας.) για τυχον βλαβερες ουσιες

Βεβαια το ηλ. τσιγαρο δεν ειναι και "υγιεινο" αλλα συμφωνα με τελευταιες μελετες εως και 95% λιγο βλαβερο απο το συμβατικο.

Εγω θα σου προτεινα καποιο σετακι απο Ελλαδα οπως αυτο που περιεχει το mod  και τον ατμοποιητη: http://www.dotshop.gr/category-1/istick-power-nano-with-melo3-nano-40w/

ή

https://www.skroutz.gr/s/9466796/Eleaf-iStick-basic.html

Kαι καποια "καπνικη" γευση  που ειναι πιστοποιημενη και Ελληνικης παραγωγης : Αυτο

Για νικοτινη θα σου προτεινα να ξεκινησεις με 1,2mg και αν σε μπουχτιζει τοτε πας παρακατω.

Χωρις νικοτινη να πας κατευθειαν θα σου φανει οτι δεν σε καλυπτει καθολου το ηλεκτρονικο εστω και τοσο περιστασιακα που θα το χρησιμοποιεις.

Δλδ αγοραζω αυτο με 40 ευρω και ειμαι κομπλε; Δε θελω τιποτα αλλο;; Φθηνο μου φαινεται.. Υπαρχουν επιλογες με 100+ ευρω που στην Κινα τα βρισκω στη μιση τιμη. Να μη παρω ενα καλο να μου κρατησει;;

Δε μπορω να καταλαβω τοσο μεγαλη διαφορα κοστους, πχ αυτο το kayfun v5 γιατι ειναι τοσο ακριβο;

Δημοσ.

Την χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, αν και όχι τελείως άοσμη (εμένα δεν μ' ενοχλεί) πολύ ποιοτική ειδικά για την τιμή της...

Έτσι πιστεύω και εγώ φίλε μου,για την τιμή τους είναι σούπερ.Εκατσα και διάβασα και μερικά λιγκ για την βάση αυτήν και βρήκα θετικά σχόλια.

Για τον φίλο που αναφέρεται για την τιμή του kayfun v5 ,ναι είναι ακριβός πολύ ακριβός για κάποια κομμάτια επεξεργασμένο μέταλλο αλλά φίλε μου παρολου που δεν είμαι πολύ γνωστή επάνω στο ηλεκτρονικό και παρολου που δεν έχω τον γνήσιο αλλά ένα πολύ καλό αντίγραφο του νομίζω ότι ένας από τους ποιο εύκολους (επισκευασιμος) και αποδοτικούς ατμ.

Αν δεν γουσταρεις (ή αν είναι άρρωστος ο Αργυρης - όπως εμένα :) ) πάρε ένα καλό κλονο και είσαι καλυμμένος...

Δημοσ.

Έτσι πιστεύω και εγώ φίλε μου,για την τιμή τους είναι σούπερ.Εκατσα και διάβασα και μερικά λιγκ για την βάση αυτήν και βρήκα θετικά σχόλια.

Για τον φίλο που αναφέρεται για την τιμή του kayfun v5 ,ναι είναι ακριβός πολύ ακριβός για κάποια κομμάτια επεξεργασμένο μέταλλο αλλά φίλε μου παρολου που δεν είμαι πολύ γνωστή επάνω στο ηλεκτρονικό και παρολου που δεν έχω τον γνήσιο αλλά ένα πολύ καλό αντίγραφο του νομίζω ότι ένας από τους ποιο εύκολους (επισκευασιμος) και αποδοτικούς ατμ.

Αν δεν γουσταρεις (ή αν είναι άρρωστος ο Αργυρης - όπως εμένα :) ) πάρε ένα καλό κλονο και είσαι καλυμμένος...

Καλύτερος κλώνος; Sxk?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...