najinblue3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Τα 100; ή τα 1000ml φίλε μου; Αν μιλάμε για βάση φυσικά... 100 ml , sry τωρα μολις ειδα το μηνυμα σου, ειναι κανονικο υγρο ετοιμο
Baator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Όπως είπα θέλω να την αραίωσο απλα γιατί το 80/20 που πηρα είναι πολλοί πηχτό. Καλό το ντουμάνι αλλά δεν ποτίζεται εύκολα τι βαμβάκι. Αν κατάλαβα καλά είναι με ενέσιμο νερό,ποσο είναι ή αναλογία που πρέπει να βάλω και αν αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στο άρωμα και στην νικοτίνη του υγρού. Άλλοι ερώτηση που θέλω να κάνω είναι με την pg ή vg περνούμε περισσότερη γεύση;Γιατί εγώ με την 80/20 και το soho άρωμα που έκανα μέσα σε λίγες ημέρες που άρχισα να το ατμιζω χαφηκε κάθε γευση-αρωμα. Μάλλον δεν το διάβασες το μήνυμα μου από πάνω. Κάποιες βάσεις, αυτές του φαρμακείου π.χ., είναι υπερβολικά πηχτές, σαν μαρμελάδα. Αυτές τις αραιώνουμε με wfi, συνήθως κάπου στο 10%. Μετά έχουμε την αναλογία vg/pg στο υγρό που φτιάχνουμε. Η βάση μας είναι πάντα η ίδια, αυτή που έχουμε, που αραιώσαμε, που πήραμε έτοιμη, whatever. Από αυτήν φτιάχνουμε ό,τι αναλογία vg/pg θέλουμε. Κάποιοι ατμοποιητές ΔΕΝ σηκώνουν π.χ. υγρά υψηλά σε vg. Αν έχουμε τέτοιο φαινόμενο, ΔΕΝ αραιώνουμε την βάση μας περαιτέρω με wfi, απλά όταν φτιάχνουμε το υγρό μας φροντίζουμε να βγει με μεγαλύτερη αναλογία σε pg, π.χ. αν είχαμε φτιάξει πριν 80/20, το κάνουμε 60/40 ή 50/50, προσθέτοντας παραπάνω PG, και όχι wfi φυσικά. Οπότε πρώτα αποφασίζεις με βάση τον ατμοποιητή που έχεις και τα γούστα σου ΤΙ υγρό θες να φτιάξεις, π.χ. 60/40 και μετά με βάση τις βάσεις που έχεις, υπολογίζεις και τι πρέπει να βάλεις από την καθεμία. Σε καμιά περίπτωση πάντως αν έχεις φτιάξει ένα υγρό 80/20 π.χ. και βλέπεις ότι δυσκολεύεται ο ατμοποιητής σου να το δουλέψει, δεν αρχίζεις και ρίχνεις μέσα wfi για να το αραιώσεις. Κανονικά το πετάς και φτιάχνεις καινούργιο και στην χειρότερη αν θες να το σώσεις, βάζεις μέσα pg, αλλάζοντας φυσικά τις αναλογίες στα πάντα στο υγρό, και στα αρώματα και στην νικοτίνη και σε όλα. 3
lostresam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο ηλεκτρονικο τσιγαρο. Απλα δεν εχω ιδεα τι παιζει; Υπαρχουν εκατονταδες προϊοντα.. Δε καπνιζω πολλα τσιγαρα, δεν καπνιζω καν καθε ημερα.. Μονο με τον καφε, οποτε πιω.. Επισης απο γευση θα ηθελα οσο το δυνατον πιο ουδετερη να ειναι, με λιγη ή χωρις νικοτινη και χωρις γευσεις, καθως διαβαζω οτι ειναι καρκινογονες. Ισως γευση σαν το light tobacco. Δε με ενδιαφερει αν το αγορασω απο την Κινα, αν ειναι να μου βγει φθηνοτερα. Απλα να εχει οδηγιες για το πως αλλαζω αντιστασεις, μπαταριες κτλ, καθως δεν εχω ιδεα τι κανουν ολα αυτα τα εξαρτηματα!! Στην ουσια το ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει μονο την νικοτινη ως επικινδυνη ουσια; Σε αντιθεση με το τσιγαρο που εχει κατι εκατονταδες. Επικίνδυνη για την υγειά η νικοτίνη δεν ειναι αλλα οι χιλιαδες αλλες ουσιες που βρισκονται μεσα στο συμβατικο τσιγαρο που παραγονται απο τη καυση. Η νικοτινη ειναι εθιστικη ουσια που απο μονη της δεν εχει αποδειχθει οτι βλαπτει (δεν ειναι καρκινογονα) , παραμονο οτι επειδη βρισκεται στο τσιγαρο σε αναγκαζει να παιρνεις κ την υπολοιπη σαπιλα απο αυτο (πισσα,νιτροζαμινες κτλ) Τα υγρα αναπληρωσης ηλ. τσιγαρου είναι φτιαγμένα από φαρμακευτικής ποιότητας Νικοτίνη, Προπυλενογλυκόλη, Φυτική Γλυκερίνη και αρώματα για τη γεύση. Για να εισαι σιγουρος (imo) οτι το υγρο σου ειναι ασφαλες, πρεπει να ερχεται με καποια πιστοποιηση καταλληλοτητας (τα περισσοτερα υγρα στην Ελλαδα ειναι ελεγμενα απο το πανεπιστημιο της Κρητης και Θεσσαλιας.) για τυχον βλαβερες ουσιες Βεβαια το ηλ. τσιγαρο δεν ειναι και "υγιεινο" αλλα συμφωνα με τελευταιες μελετες εως και 95% λιγο βλαβερο απο το συμβατικο. Εγω θα σου προτεινα καποιο σετακι απο Ελλαδα οπως αυτο που περιεχει το mod και τον ατμοποιητη: http://www.dotshop.gr/category-1/istick-power-nano-with-melo3-nano-40w/ ή https://www.skroutz.gr/s/9466796/Eleaf-iStick-basic.html Kαι καποια "καπνικη" γευση που ειναι πιστοποιημενη και Ελληνικης παραγωγης : Αυτο Για νικοτινη θα σου προτεινα να ξεκινησεις με 1,2mg και αν σε μπουχτιζει τοτε πας παρακατω. Χωρις νικοτινη να πας κατευθειαν θα σου φανει οτι δεν σε καλυπτει καθολου το ηλεκτρονικο εστω και τοσο περιστασιακα που θα το χρησιμοποιεις. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από lostresam 1
Str Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Μου δώθηκε από φίλο το παλιό του ηλεκτρονικό τσιγάρο (τύπου στυλό, από τα nobacco) μιάς και αυτός πέρασε σε μεγαλύτερη συσκευή, για να δούμε αν θα κόψω τα στριφτά που κάνω. Πράγματι από το Σάββατο που το πήρα, δε ψήθηκα να στρίψω τσιγάρο, και καλύπτομαι από το ηλεκτρονικό. Μπήκα στο thread να πάρω μια ιδέα, αλλά 350 σελίδες είναι πολλές και χαώδεις. Κατ' αρχάς νόμιζα πως θα τραβούσα τζούρα σαν τον αργιλέ, δηλαδή κατευθείαν πνευμόνια. Τελικά κατέληξα για να μην καίγομαι να το κάνω σαν τσιγάρο, πρώτα στόμα μετά κατεβάζω. Δεν κάθεται κάποιος να κάνει ένα συγκεντρωτικό Post με ό,τι πληροφορία έχει μαζευτεί εδώ μέσα; -τι τύποι ηλεκτρονικού τσιγάρου υπάρχουν -συμβατότητες μεταξύ συσκευών και διαφορετικών εταιριών -τι πετυχαίνεις αγοράζοντας mod και τι πρακτικά σημαίνουν οι ρυθμίσεις τους -πληροφορίες για υγρά Θα βοηθούσε πολύ κόσμο νομίζω
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αυτό το είδατε; Ατμιστής κι εγώ πλέον και εδώ μιλάει για αυτά των 5 volt. Γνώμες; http://www.protothema.gr/ugeia/article/444712/eos-kai-15-fores-pio-karkinogono-to-ilektroniko-tsigaro-apo-to-kanoniko/
discoboyminimal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτό το είδατε; Ατμιστής κι εγώ πλέον και εδώ μιλάει για αυτά των 5 volt. Γνώμες; http://www.protothema.gr/ugeia/article/444712/eos-kai-15-fores-pio-karkinogono-to-ilektroniko-tsigaro-apo-to-kanoniko/ βάλε σε έναν t2 , έναν vivi nova 5 volt , να δεις μέχρι που θα πηδήξεις. εκεί μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ. βέβαια , ένας αρχαίος ατμοποιητης , με μια τάση 5volt , δεν πάνε μαζί. την τελευταία 2ετια , οι ατμοποιητες , άλλαξαν ριζικά , την φιλοσοφία τους. ατμοποιητες που ανεβαίνουν μέχρι και τα 8-10 volt , δεν μας συγκινούν πλέον. είναι ασφαλές? ναι ΑΛΛΑ , πρέπει να γνωρίζεις , τι αντιστασεις κάνεις , τι θερμότητα εκπέμπει η αντίσταση , και αν το βαμβάκι σου και το υγρό σου , είναι ικανά να παραμείνουν σε μια 'ασφαλή' θερμοκρασία ατμισματος. εγώ χτυπάω 200watt ακια , και είμαι πιο σίγουρος και 'καθαρός' από έναν με μια ego-twist γυρισμένη στα 4.8V και έναν αρχαίο ατμοποιητη. η έρευνα δεν μας λέει τίποτα. είναι για πέταμα. ας μας πούνε τι υγρά δοκίμασαν , κάτω από ποιες προϋποθέσεις και με ποια ατμιστικα προϊόντα , και γιατί όχι. ίσως συμφωνήσω μαζί τους
zacharis1955 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτό το είδατε; Ατμιστής κι εγώ πλέον και εδώ μιλάει για αυτά των 5 volt. Γνώμες; http://www.protothema.gr/ugeia/article/444712/eos-kai-15-fores-pio-karkinogono-to-ilektroniko-tsigaro-apo-to-kanoniko/ Κλασσικές πλέον επαναλαμβανόμενες π@π@ριές... 1
gkarabid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα και το δεύτερο και άριστο κλονο του kayfun v5. Αφού τον έκανα το μπανακι του ,και μετά με βότκα έχω μία γεύση λάστιχο και όπως στον πρώτο είναι λογικά από τα λαστιχακια. Έχω αγοραση τα γνήσια αλλά για να μην χαλασω παλι τον ατμ γνωρίζει κανένας που πάει το καθενα ;Αν υπάρχει και κάποιο σχετικό βίντεο!! Επίσης τα λαστιχακια τα πλένουμε πριν την τοποθέτηση.... Πάντως ο καινούργιος καμιά σχέση με τον πρώτο που είχα πάρει αφού έκοβε στης άκρες του
lostresam Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτό το είδατε; Ατμιστής κι εγώ πλέον και εδώ μιλάει για αυτά των 5 volt. Γνώμες; http://www.protothema.gr/ugeia/article/444712/eos-kai-15-fores-pio-karkinogono-to-ilektroniko-tsigaro-apo-to-kanoniko/ Oχι 1 οχι 2 αλλα 15 φορες ε? Μαλιστα... Να δω τι αλλο θα βρουν να πουν... Ή μαλλον το βρηκα! ΚΑΝΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ!! Οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω μεσα σε 2 χρονια εχουν κανει αλματα πανω στο κομματι ατμοποιητες-αντιστασεις οι κατασκευαστες,και ελπιζουμε να συνεχισουν να καινοτομουν και νομιζω πως θα το κανουν μιας και η αγορα ειναι πολυ ανταγωνιστικη πλεον. Χωρις να θελω να ακυρωσω ερευνες κ την επιστημη γενικοτερα εγω θα πω αυτο που βλεπω στον εαυτο μου ωντας 3 μηνες ατμιστης(6 χρονια καπνιστης). Μηδεν φλεματα,μηδεν βηχας,μηδεν "πονακια" στα πνευμονια,περισσοτερες αντοχες αλλος ανθρωπος απλα. Δεν ξερω πως θα ημουν αν δεν ατμιζα και γενικοτερα ελευθερος νικοτινης, αλλα σιγουρα ο οργανισμος δεν κανει ποτε λαθος. 2
chill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως κανα χλεμπονι κ κανενα βηχαλακι θα το ρίξω. Στους τρεις μηνες κ γω με ηλεκτρονικό.
PseudonimoEl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ανταλλαξα χθες τον avocado 24 και πηρα τον expromizer v2 βρήκα επιτελους τσιγαρισια τζουρα σε επισκευασιμο, γευση αρκετα καλη, καλυτερη του τοπτανκ 1
chrisxkar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ανταλλαξα χθες τον avocado 24 και πηρα τον expromizer v2 βρήκα επιτελους τσιγαρισια τζουρα σε επισκευασιμο, γευση αρκετα καλη, καλυτερη του τοπτανκ δηλαδη τσιγαρισια τζουρα και kayfun δεν σου ηρθε?
deesnider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) αυτο που βλεπω στον εαυτο μου ωντας 3 μηνες ατμιστης(6 χρονια καπνιστης). Μηδεν φλεματα,μηδεν βηχας,μηδεν "πονακια" στα πνευμονια,περισσοτερες αντοχες αλλος ανθρωπος απλα. Αυτό ακριβώς κι εδώ! Ήδη διανύω τον τέταρτο έτος, αποκλειστικά με ατμό (μετά από περισσότερο από εικοσαετία ως καπνιστής). Εγώ πάντως κανα χλεμπονι κ κανενα βηχαλακι θα το ρίξω. Στους τρεις μηνες κ γω με ηλεκτρονικό. Δεν είναι περίεργο. Στους τρεις μήνες, έστω κι αν έχεις κόψει μαχαίρι το κάπνισμα, χωρίς να το αντικαταστήσεις με ηλεκτρονικό, ακόμα αποβάλλεις «λάσπη» απ' το κωλοτσίγαρο. Σε κάποιους τα συμπτώματα εξαφανίζονται αμέσως (π.χ. εγώ τα ξέχασα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα) , σε άλλους συνεχίζονται για κάποιο διάστημα. Συν τοις άλλοις, διαφορετικά αντιδρά ο λαιμός στον ατμό και διαφορετικά στον καπνό (κάτι σα να αλλάζεις μάρκα τσιγάρου ξαφνικά, μετά από χρόνια συνήθειας σε μία συγκεκριμένη). Θα πάψουν κάποια στιγμή, σίγουρα. Απλά μην κυλήσεις ξανά στις καρκινοσωλήνες. Κρίμα θα είναι. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2016 από deesnider 1
chill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 ^^χλωμο το βλεπω να ξανακυλω. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το ηλεκτρονικό. 1
PseudonimoEl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 δηλαδη τσιγαρισια τζουρα και kayfun δεν σου ηρθε? Δεν ειδα να ηθελε και κανεις να κανει ανταλλαγη kayfun κλωνο με avocado οποτε δεν με χαλασε και σαν επιλογη, απο γευση νομιζω οτι τα παει αρκετα καλα κοντα στα επιπεδα του kayfun απο χτυπημα υστερει λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις