Stam221013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Το είδος της μπαταρίας εχει διαφορά;αξίζει ετσι όπως τα λες..ο φορτιστής τι κόστος εχει περίπου;;
Baator Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Το είδος της μπαταρίας εχει διαφορά;αξίζει ετσι όπως τα λες..ο φορτιστής τι κόστος εχει περίπου;; Αν τον πάρεις απ' έξω, κανά 15-20 ευρώ. Εδώ 35; Κάπου εκεί. Έχει καλές και κακές μπαταρίες, δεν παίρνουμε όποιες να 'ναι. Αυτές που προτείνονται είναι οι LG HG2, Samsung 30Q, Sony VTC5/6, κτλ. Links έχει 2-3 σε κάθε σελίδα γιατί όλοι αυτό ρωτάνε. Ελλάδα 8 ευρώ η μία έχουν οι μπαταρίες, απ' έξω μισή τιμή. 1
Stam221013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ολα αυτα που λέμε μπορώ να βρω σε ενα σετ;εξωτερικό πάντα λόγο κόστους..φαντάζομαι πρεπει ενα ενα να τα βρω σε κάποιο κατάστημα κ να κάνω το δικό μου σετ..
Baator Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ολα αυτα που λέμε μπορώ να βρω σε ενα σετ;εξωτερικό πάντα λόγο κόστους..φαντάζομαι πρεπει ενα ενα να τα βρω σε κάποιο κατάστημα κ να κάνω το δικό μου σετ.. Σετ ηλ. τσιγάρου και μαζί φορτιστή, δεν υπάρχει. Όλα πάντως τα βρίσκεις στο fasttech.com. Μπαταρίες μπορείς να πάρεις από Ελλάδα. Φορτιστής καλός και φτηνός είναι αυτός: https://www.fasttech.com/products/1421/10001638/1765202 Μπαταρίες μπορείς να πάρεις από εδώ: http://www.teomav.gr/2016/01/samsung-inr18650-30q-15a.html#.WCjc_i197cs Μετά εσύ επιλέγεις τι ατμοποιητή και mod θέλεις, έχει 200 λινκς για συσκευές στις προηγούμενες σελίδες. Εγώ θα 'παιρνα αυτό και θα τελείωνα, ούτε φορτιστές, ούτε μπαταρίες, ούτε να ψάχνομαι, ούτε τίποτα: https://www.fasttech.com/products/0/10020352/6051401-authentic-smoktech-smok-osub-plus-80w-3300mah-tc Απλά υγρό θες μετά.
Stam221013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Φαίνεται πολυ καλό κ με τα 2μλ που καταναλώνω τωρα την ημέρα φαντάζομαι πως δε θα χρειάζομαι φόρτιση μεσα στην ημέρα!μια ερώτηση μονο..με αυτή την κεφαλή που τη βλέπω πως ειναι σαν χωνί ???????? θα μπορώ να εχω σφηχτη τζούρα όπως εχω συνηθίσει με το αλτερ εγκο που εχω 6 μήνες;;επίσης επειδή βλέπω να το αγοράζω άμεσα μου δείχνεις κ μερικά ανταλλακτικά ατμοποιητες;;Ευχαριστω..
warlock9_0 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ξερει κανεις αν παιζει να βρω απο εδω το κεραμεικο το μπλοκ για να παιζει με μονη αντισταση ο griffin?
Baator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Φαίνεται πολυ καλό κ με τα 2μλ που καταναλώνω τωρα την ημέρα φαντάζομαι πως δε θα χρειάζομαι φόρτιση μεσα στην ημέρα!μια ερώτηση μονο..με αυτή την κεφαλή που τη βλέπω πως ειναι σαν χωνί ???????? θα μπορώ να εχω σφηχτη τζούρα όπως εχω συνηθίσει με το αλτερ εγκο που εχω 6 μήνες;;επίσης επειδή βλέπω να το αγοράζω άμεσα μου δείχνεις κ μερικά ανταλλακτικά ατμοποιητες;;Ευχαριστω.. Δεν ξέρω πόσο σφικτή τζούρα έχεις συνηθίσει, αυτό πάντως έχει σχετικά σφικτή τζούρα, φαντάζομαι κάτι σαν Ναυτίλο Χ θα είναι. Σε 3-4 μέρες θα το έχω στα χέρια μου και θα σου πω με σιγουριά. Ανταλλακτικές αντιστάσεις δεν έχει φέρει ακόμα για αυτό το Fasttech (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα), αλλά έχει στο 3fvape: http://www.3fvape.com/coil/11953-authentic-smoktech-smok-brit-mini-bm2-core-coil-heads-silver-12-ohm-1525w-5-pcs.html#.WCm5qi197cs 1.2 ohm είναι, στα 15 watt λέει δουλεύουνε, πόσο αεράτη να είναι η τζούρα του; Θα σε βολέψει λέω εγώ. Η μπαταρία του χαλαρά σου βγάζει όλη την μέρα, το μόνο σίγουρο.
zacharis1955 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φαίνεται πολυ καλό κ με τα 2μλ που καταναλώνω τωρα την ημέρα φαντάζομαι πως δε θα χρειάζομαι φόρτιση μεσα στην ημέρα!μια ερώτηση μονο..με αυτή την κεφαλή που τη βλέπω πως ειναι σαν χωνί ???????? θα μπορώ να εχω σφηχτη τζούρα όπως εχω συνηθίσει με το αλτερ εγκο που εχω 6 μήνες;;επίσης επειδή βλέπω να το αγοράζω άμεσα μου δείχνεις κ μερικά ανταλλακτικά ατμοποιητες;;Ευχαριστω.. Smok V8 Baby – T8 coil headshttps://www.fasttech.com/products/0/10010056/5738301-authentic-smoktech-smok-tfv8-baby-replacement-t8 Smok V8 Baby – Q2 coil headshttps://www.fasttech.com/products/0/10010056/5738300-authentic-smok-v8-baby-replacement-q2-coil-head-5 Smok V8 Baby – X4 coil headshttps://www.fasttech.com/products/0/10010056/5738302-authentic-smoktech-smok-tfv8-baby-replacement Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2016 από zacharis1955
KeepWalking7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά κάτι δοκιμασμένο bubblegum (High VG) από Ελλάδα;;
KeepWalking7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τι περιεκτικοτητα σε VG έχει η συγκεκριμένη;
Luxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο ηλεκτρονικο τσιγαρο. Απλα δεν εχω ιδεα τι παιζει; Υπαρχουν εκατονταδες προϊοντα.. Δε καπνιζω πολλα τσιγαρα, δεν καπνιζω καν καθε ημερα.. Μονο με τον καφε, οποτε πιω.. Επισης απο γευση θα ηθελα οσο το δυνατον πιο ουδετερη να ειναι, με λιγη ή χωρις νικοτινη και χωρις γευσεις, καθως διαβαζω οτι ειναι καρκινογονες. Ισως γευση σαν το light tobacco. Δε με ενδιαφερει αν το αγορασω απο την Κινα, αν ειναι να μου βγει φθηνοτερα. Απλα να εχει οδηγιες για το πως αλλαζω αντιστασεις, μπαταριες κτλ, καθως δεν εχω ιδεα τι κανουν ολα αυτα τα εξαρτηματα!! Στην ουσια το ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει μονο την νικοτινη ως επικινδυνη ουσια; Σε αντιθεση με το τσιγαρο που εχει κατι εκατονταδες.
gkarabid Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ή τελευταίες βάσεις που πήρα είναι 80/20 και θέλω λίγο να την αραίωσο ,αφού βλέπω κάποιοι ατμ ζοριζονται πολύ. Τι χρειάζεται να αγοράσω ώστε να το πετύχω αυτό, ποσο περίπου είναι το ποσοστό που ρίξω ,και από που το αγοράζω. Αν πχ έχω 100ml βάση - αρωμα και χρειάζεται μέσα για αραίωση 10% ή νικοτίνη - άρωμα θα μειωθεί ή θα μείνει στα ίδια επίπεδα;
Baator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ή τελευταίες βάσεις που πήρα είναι 80/20 και θέλω λίγο να την αραίωσο ,αφού βλέπω κάποιοι ατμ ζοριζονται πολύ. Τι χρειάζεται να αγοράσω ώστε να το πετύχω αυτό, ποσο περίπου είναι το ποσοστό που ρίξω ,και από που το αγοράζω. Αν πχ έχω 100ml βάση - αρωμα και χρειάζεται μέσα για αραίωση 10% ή νικοτίνη - άρωμα θα μειωθεί ή θα μείνει στα ίδια επίπεδα; Να αλλάξεις την αναλογία vg/pg εννοείς θέλεις, όχι να αραιώσεις την βάση σου επειδή είναι πηχτή. Κάποιες βάσεις, ειδικά αυτές του φαρμακείου (Σύνδεσμος κτλ.) είναι πολύ πηκτές και θέλουν αραίωση με ενέσιμο νερό. Το να έχεις πάρεις βάση 80/20 και να θέλεις να ρίξεις το ποσοστό vg επειδή κάποιος ατμοποιητής δυσκολεύεται είναι άλλο πράγμα και πολύ απλό. Ουσιαστικά παίρνεις και μια βάση με σκέτη pg και αναλόγως τι τελική αναλογία vg/pg θες να πετύχεις (π.χ. 50/50), προσθέτεις την σωστή ποσότητα. Γι' αυτό πάντα λέω παίρνετε καθαρές βάσεις, π.χ. 100% Vg, 100% Pg, για να κάνετε και εύκολα τους υπολογισμούς σας. Αυτές τις 70/30, 80/20, 50/50 δεν τις καταλαβαίνω. ούτε λεφτά γλυτώνεις, ούτε τίποτα, απλά τσάμπα επιπλέον κόπος στους υπολογισμούς και μπέρδεμα. 1
gkarabid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Όπως είπα θέλω να την αραίωσο απλα γιατί το 80/20 που πηρα είναι πολλοί πηχτό. Καλό το ντουμάνι αλλά δεν ποτίζεται εύκολα τι βαμβάκι. Αν κατάλαβα καλά είναι με ενέσιμο νερό,ποσο είναι ή αναλογία που πρέπει να βάλω και αν αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στο άρωμα και στην νικοτίνη του υγρού. Άλλοι ερώτηση που θέλω να κάνω είναι με την pg ή vg περνούμε περισσότερη γεύση;Γιατί εγώ με την 80/20 και το soho άρωμα που έκανα μέσα σε λίγες ημέρες που άρχισα να το ατμιζω χαφηκε κάθε γευση-αρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις