gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Desire Yuri με κλειστά μάτια. Αν δεν σου αρέσει, στον αγοράζω να έχω δύο! Πώς τον στήνεις;
tidus666 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Desire Yuri με κλειστά μάτια. Αν δεν σου αρέσει, στον αγοράζω να έχω δύο! Και μένα που μου τον είχες προτείνει πριν λίγους μήνες, κατάφερα πρόσφατα τελικά και τον παράγγειλα επιτέλους. Εντυπώσεις όταν έρθει/δοκιμαστεί.
gorillas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Όσοι ασχολείστε με D.I.Y. υγρά ρίξτε μια ματιά στα αρώματα της Egoist. Έχω φτιάξει τα: Apple Tree (πολύ ωραίο, μου βγάζει λίγο παραπάνω κανέλα αλλά μου αρέσει) Bourbon Vanilla (περίεργο υγρό, βαρύ θα έλεγα.. το έχω αφήσει στην άκρη να ωριμάσει και άλλο) Jesus Juice (πολύ ωραίο, το έχω στο Triton Mini για να σπάω μέσα στην μέρα το OutLaw από DanLucas) Godfather (ωριμάζει στην άκρη, από μυρωδιά όμως σκίζει) Προφανώς τα παραπάνω είναι ΤΕΛΕΙΩΣ υποκειμενικά.. Μην σας πάρω και στο λαιμό μου! Είναι και ακριβά τα σκασμένα, 14€/20ml.
alldaynews Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 αρώματα από chosenfew ή στο e-dym.pl πολύ οικονομικά και το chosenfew στέλνει και αντικαταβολή Το δικό μου απόκτημα.Μεταχειρισμένος Gus Momentus και ψάχνω να βρώ καλό στήσιμο για γεύση. 2
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχα! Λέω να σε ακούσω αυτή την φορά! Τελικά πήγα στον EVIVA - T και όχι στον V5 που μου είχες προτείνει, τρομερός ο EVIVA με την λίγη εμπειρία που έχω! Πολύ καλός και ο V5 αλλά μου έκανε το κλικ ο EVIVA. Και οι δύο είναι μπόμπα! Όσον αφορά τον Yuri, μπόμπα²! Ιδού ο καινούργιος ατμ fodi f2 . Πολύ μικρός αλλά φοβερή γεύση (soho) και το παράδοξο πολύ ντουμάνι τουλάχιστον για εμένα. Ένα καλό πλύσιμο το έκανα , στήσιμο με Kanthal 27ga 2.4 6 στροφές στα 0.96Ω (πως μου βγήκε τόσο κοντά στο 1.0 Ω που ήθελα πολύ παράξενο ) και ατμισμα από 10,7w έως 15,6w βγάζει γεύση. Θετικά εύκολο σχετικά να το φτιάξεις ,λίγο το βαμβάκι με παιδεύε αλλά το ελυσα από κάτω και το πέρασα άνετα μετά,πολυ καλή γεύση ,οικονομικώς (20€ από έξω) και σημαντικό ....από πολύ σφικτή τζουρα μέχρι αερατη (δεν την παλευω εκεί) Αρνητικά Λιγα ml ή δεξαμενή (2ml) ,και ζεστενεται εύκολα .... Ααα να αναφερω οτι καθόλου διαρροές μέχρι τώρα... Αυτό για την θερμοκρασία το είχαμε αναφέρει νομίζω! Για αυτό ο F2 δεν αγαπά χοντρά σύρματα και χαμηλές αντιστάσεις. Εκεί κοντά και λίγο πάνω από 1Ω, είναι κυριλέ! Είναι flavor atty ο άτιμος!
deadlyrjim21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 έχω παραλάβει το Wismec Reuleaux RX2/3 και είναι πολύ καλό αν και κάπως βαρύ έχει πολύ καλή και άνετη λειτουργία οι ερωτήσεις που έχω είναι 1 παλιότερα μου είχατε πει να μην φορτίζω της μπαταρίες πάνω στο mod, γιατί? παλιότερα στο mod φόρτιζα,και 2 όταν φορτίζω παράλληλα ατμίζω κιόλας και ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα το Wismec Reuleaux RX2/3 που πάλι κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι και τόσο ασφαλές??? (στο χρυσό χρώμα είναι πολύ όμορφο και καλύτερο από τις φωτογραφίες που έχει το FT)
akpe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μετά τον Μπεχράκη, τώρα έχουμε τον Τουμπή!http://health.in.gr/news/epidemiology/article/?aid=1500113954 Ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Μιχάλης Τουμπής, υπενθύμισε ότι οι καπνιστές που επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα, μπορούν να απευθύνονται στα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος, όπου με την κατάλληλη υποστήριξη μπορούν να το πετύχουν. Παράλληλα, επισήμανε ότι «το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι φάρμακο, ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακοπή του καπνίσματος, διότι διαιωνίζει την εξάρτηση από τη νικοτίνη». Πρόσθεσε, δε, ότι από όσα «χαρμάνια» ηλεκτρονικού τσιγάρου έχουν αναλυθεί, τα περισσότερα είναι καρκινογόνα, ή δυνητικά καρκινογόνα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας κατά τη χρήση. «Η εξάτμιση αυξάνει τις καρκινογόνες ουσίες», συμπλήρωσε ο κ. Ζαρογουλίδης, αναφερόμενος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι ακόμη και το κάπνισμα ναργκιλέ είναι πιο επικίνδυνο από το τσιγάρο, επειδή η υγρασία συμπυκνώνει τις καρκινογόνες ουσίες. Λατρεύω να ακούω αστοιχείωτη παπαρολογία από δήθεν επιστήμονες Άραγε ο Τουμπής έχει δικά του ιατρεία, ή απλά κάνει πλάτες στον Μπεχράκη; 1
alldaynews Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τι να πείς για ηλίθιους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gkarabid Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) αρώματα από chosenfew ή στο e-dym.pl πολύ οικονομικά και το chosenfew στέλνει και αντικαταβολή Το δικό μου απόκτημα.Μεταχειρισμένος Gus Momentus και ψάχνω να βρώ καλό στήσιμο για γεύση. Ποσο ειναι φιλε μου τα μεταφορικα και απο τα δυο site και χρονος αποστολης ...? Επίσης παίδες θέλω να ρωτησω ή βάση που έχω στην φωτο που μπορώ να την βρω οικονομικά σε μεγάλη ποσότητα (500ml) γιατί 6€ συνέχεια τα 100ml τσιμπανε λίγο. Πάντως μέχρι τώρα είναι ή καλύτερη που έχω δοκίμαση για καπνικα υγρά που φτιάχνω. Αν υπάρχει και καμιά αλλαγή προς στο καλύτερο δεκτην. Ένα πολύ ωραίο με το f2 ανοίγοντας από επάνω μια δυο σταγόνες από άλλο υγρό τραβάς 3,4 τζουρες καταλαβαίνοντας γεύση καινούργια (κάνω λες και ανακάλυψα την βαρύτητα ) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2016 από gkarabid
akpe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς από εδώ, εναλλακτικά δε χρειάζεται να παίρνεις 6ρα συνέχεια, μπορείς να πάρεις ένα μπουκαλάκι με μεγάλη περιεκτικότητα και να το αραιώσεις με μηδενική (που νομίζω τα 100μλ πάνε γύρω στα €3). Ελλάδα νομίζω τις καλύτερες τιμές έχει εδώ, αν και εγώ τις πήρα από fabvape. 1
discoboyminimal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς από εδώ, εναλλακτικά δε χρειάζεται να παίρνεις 6ρα συνέχεια, μπορείς να πάρεις ένα μπουκαλάκι με μεγάλη περιεκτικότητα και να το αραιώσεις με μηδενική (που νομίζω τα 100μλ πάνε γύρω στα €3). Ελλάδα νομίζω τις καλύτερες τιμές έχει εδώ, αν και εγώ τις πήρα από fabvape. το ροζ μουλαρι σ αρεσε τελικα??δεν μας ειπες 1
akpe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Περιμένω λίγο ακόμα το 20μελο να ωριμάσει, ήθελα να το αφήσω ένα πενθήμερο τουλάχιστον, και θα δοκιμάσω 1
alldaynews Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μεταφορικά είναι 5 ευρώ.Pink mule πάρε από τυο site τους απ`ευθείας.Πήρα 72αρα και 100αρα και μου ήρθαν με 35€ μαζί με τα μεταφορικά
gorillas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πρόταση για 26650 μπαταρία από Ελλάδα ή από ΜΗ κινέζικο site, δεν τα πολύ εμπιστεύομαι στις μπαταρίες.. Θα μπει στο PICO MEGA.
zacharis1955 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πρόταση για 26650 μπαταρία από Ελλάδα ή από ΜΗ κινέζικο site, δεν τα πολύ εμπιστεύομαι στις μπαταρίες.. Θα μπει στο PICO MEGA. https://eu.nkon.nl/rechargeable/26650/mxjo-26650-4200-22a.html https://eu.nkon.nl/rechargeable/26650/keeppower-26650-4200-limn-50a-battery.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις