kid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τελικά αγόρασα το Joyetech EGo AIO Pro .Πρώτη χρήση ακολούθησα τις οδηγίες (5 σταγόνες στην αντίσταση, 5 ρουφηξιές σε off κατάσταση πριν τη χρήση ) και όταν το άνοιξα να λειτουργήσει πάτησα το fire χωρις να ρουφήξω και φαίνεται να πετάει απ το στόμιο υγρό καυτό. Τι παίζει;
nikoskon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τελικά αγόρασα το Joyetech EGo AIO Pro . Πρώτη χρήση ακολούθησα τις οδηγίες (5 σταγόνες στην αντίσταση, 5 ρουφηξιές σε off κατάσταση πριν τη χρήση ) και όταν το άνοιξα να λειτουργήσει πάτησα το fire χωρις να ρουφήξω και φαίνεται να πετάει απ το στόμιο υγρό καυτό. Τι παίζει; Λέγεται και υπερτροφοδοσία. Το παράκανες μάλλον με τις ρουφηξιές. Λογικά μετά από μερικές κανονικές τζούρες θα ισιώσει. Ωστόσο δοκίμασε με ένα χαρτομαντηλάκι να καθαρίσεις τον σωλήνα που κάθεται το επιστόμιο (drip tip). 2
paiktaras69 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ένα περίεργο πράγμα σήμερα, έβαλα υγρό πριν από λίγο και η αντίσταση είναι καινούργια ( την Κυριακή την έβαλα ) όταν τραβάω τζούρα με καιει στον λαιμό, να σημειώσω δεν έχω αλλάξει τίποτα watt κλπ
gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πρόταση για νέο dripper ατμοποιητή για δοκιμή υγρών; Θέλω καλή γεύση, απλότητα στο στήσιμο και οικονομικό (<30€). Μπορώ να παραγγείλω και από εξωτερικό...
gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρει η απόδοση γεύσης όχι τόσο το ντουμάνι.. Γενικά το λέω, δεν έχει σχέση με την πρότασή σου.
warlock9_0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 για γευση γενικά θες μικρό chamber ο derringer νομίζω θα σου κάνει και πρεπει να ειναι και φθηνος σχετικα και από ελλάδα 1
gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αξίζει να ανέβω σε χρήματα; Για βασικό τώρα έχω Eviva T και παίζω και λίγο με Triton Mini που ήταν ο πρώτος μου.
KeepWalking7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Από e-liquid τι προτείνετε; Θέλω φρουτώδες γέυση χωρίς νικοτίνη, αρκετό ατμό και ελάχιστο εώς καθόλου χτύπημα στον λεμό, αγορά από Ελλάδα.
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρει η απόδοση γεύσης όχι τόσο το ντουμάνι.. Γενικά το λέω, δεν έχει σχέση με την πρότασή σου. Desire Yuri με κλειστά μάτια. Αν δεν σου αρέσει, στον αγοράζω να έχω δύο! 1
gorillas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Desire Yuri με κλειστά μάτια. Αν δεν σου αρέσει, στον αγοράζω να έχω δύο! Χαχαχα! Λέω να σε ακούσω αυτή την φορά! Τελικά πήγα στον EVIVA - T και όχι στον V5 που μου είχες προτείνει, τρομερός ο EVIVA με την λίγη εμπειρία που έχω! Πολύ καλός και ο V5 αλλά μου έκανε το κλικ ο EVIVA.
gkarabid Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ιδού ο καινούργιος ατμ fodi f2 . Πολύ μικρός αλλά φοβερή γεύση (soho) και το παράδοξο πολύ ντουμάνι τουλάχιστον για εμένα. Ένα καλό πλύσιμο το έκανα , στήσιμο με Kanthal 27ga 2.4 6 στροφές στα 0.96Ω (πως μου βγήκε τόσο κοντά στο 1.0 Ω που ήθελα πολύ παράξενο ) και ατμισμα από 10,7w έως 15,6w βγάζει γεύση. Θετικά εύκολο σχετικά να το φτιάξεις ,λίγο το βαμβάκι με παιδεύε αλλά το ελυσα από κάτω και το πέρασα άνετα μετά,πολυ καλή γεύση ,οικονομικώς (20€ από έξω) και σημαντικό ....από πολύ σφικτή τζουρα μέχρι αερατη (δεν την παλευω εκεί) Αρνητικά Λιγα ml ή δεξαμενή (2ml) ,και ζεστενεται εύκολα .... Ααα να αναφερω οτι καθόλου διαρροές μέχρι τώρα... 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ιδού ο καινούργιος ατμ fodi f2 . Πολύ μικρός αλλά φοβερή γεύση (soho) και το παράδοξο πολύ ντουμάνι τουλάχιστον για εμένα. Ένα καλό πλύσιμο το έκανα , στήσιμο με Kanthal 27ga 2.4 6 στροφές στα 0.96Ω (πως μου βγήκε τόσο κοντά στο 1.0 Ω που ήθελα πολύ παράξενο ) και ατμισμα από 10,7w έως 15,6w βγάζει γεύση. Θετικά εύκολο σχετικά να το φτιάξεις ,λίγο το βαμβάκι με παιδεύε αλλά το ελυσα από κάτω και το πέρασα άνετα μετά,πολυ καλή γεύση ,οικονομικώς (20€ από έξω) και σημαντικό ....από πολύ σφικτή τζουρα μέχρι αερατη (δεν την παλευω εκεί) Αρνητικά Λιγα ml ή δεξαμενή (2ml) ,και ζεστενεται εύκολα .... Ααα να αναφερω οτι καθόλου διαρροές μέχρι τώρα... από που περενεισ γευση?απο εξω 1
leftis95 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 https://www.fasttech.com/products/0/10020352/6051401-authentic-smoktech-smok-osub-plus-80w-3300mah-tc Εγώ αυτό προτείνω. Στα λεφτά που το θες, το μοντάκι (η "μπαταρία") είναι τούμπανο και μπορείς στο μέλλον να το χρησιμοποιήσεις και με κάποιον άλλο ατμοποιητή αν θελήσεις να κάνεις αναβάθμιση, εσωτερική μπαταρία για να μην μπλέκεις με φορτιστές και εξτρά έξοδα για εξωτερικές μπαταρίες και ο ατμοποιητής είναι μια χαρά, με ψιλο-σφικτή τζουρίτσα για να καλύπτεται ο αρχάριος. Και εκείνο που πρότεινες αρχικά δεν είναι κακό, απλά αυτό που σου προτείνω μάλλον είναι καλύτερο, συν το ότι ουσιαστικά θα σου έβγαινε πιο ακριβό το δικό σου καθώς θα έπρεπε να πάρεις μπαταρίες και εξωτερικό φορτιστή, μιας και δεν έχει εσωτερική μπαταρία δικιά του. https://www.fasttech.com/products/0/10011027/5202904-authentic-eleaf-istick-power-80w-5000mah-tc-vw Αυτό τι λέει ως μια φθηνότερη εναλλακτική? Edit: Τώρα είδα ότι είναι μόνο μπαταρία.
EimaiMiaXara Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 μια καλη επιλογη μετα απο ψαξιμο για υγρα απο εξωτερικο (https://www.fasttech.com/category/3009/consumables-e-liquid?f=MjI5PVplcm8&sort=r&) τι γευση προτείνετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις