warlock9_0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω με craven που τον πεθαινα πηγα σε 6 καπνικο κατευθειαν με αερατη τζουρα
EimaiMiaXara Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα ψαχνω για ένα οσο πιο vfm γινεται ηλεκτρονικο τσιγαρο και γευσεις μπορω να διαθεσσω μεχρι 50 ευρω... ευχαριστω πολύ για τον χρονο σας !
Baator Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα ψαχνω για ένα οσο πιο vfm γινεται ηλεκτρονικο τσιγαρο και γευσεις μπορω να διαθεσσω μεχρι 50 ευρω... ευχαριστω πολύ για τον χρονο σας ! https://www.fasttech.com/products/0/10020352/6051401-authentic-smoktech-smok-osub-plus-80w-3300mah-tc Εγώ αυτό προτείνω. Στα λεφτά που το θες, το μοντάκι (η "μπαταρία") είναι τούμπανο και μπορείς στο μέλλον να το χρησιμοποιήσεις και με κάποιον άλλο ατμοποιητή αν θελήσεις να κάνεις αναβάθμιση, εσωτερική μπαταρία για να μην μπλέκεις με φορτιστές και εξτρά έξοδα για εξωτερικές μπαταρίες και ο ατμοποιητής είναι μια χαρά, με ψιλο-σφικτή τζουρίτσα για να καλύπτεται ο αρχάριος. Και εκείνο που πρότεινες αρχικά δεν είναι κακό, απλά αυτό που σου προτείνω μάλλον είναι καλύτερο, συν το ότι ουσιαστικά θα σου έβγαινε πιο ακριβό το δικό σου καθώς θα έπρεπε να πάρεις μπαταρίες και εξωτερικό φορτιστή, μιας και δεν έχει εσωτερική μπαταρία δικιά του.
EimaiMiaXara Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 https://www.fasttech.com/products/0/10020352/6051401-authentic-smoktech-smok-osub-plus-80w-3300mah-tc Εγώ αυτό προτείνω. Στα λεφτά που το θες, το μοντάκι (η "μπαταρία") είναι τούμπανο και μπορείς στο μέλλον να το χρησιμοποιήσεις και με κάποιον άλλο ατμοποιητή αν θελήσεις να κάνεις αναβάθμιση, εσωτερική μπαταρία για να μην μπλέκεις με φορτιστές και εξτρά έξοδα για εξωτερικές μπαταρίες και ο ατμοποιητής είναι μια χαρά, με ψιλο-σφικτή τζουρίτσα για να καλύπτεται ο αρχάριος. Και εκείνο που πρότεινες αρχικά δεν είναι κακό, απλά αυτό που σου προτείνω μάλλον είναι καλύτερο, συν το ότι ουσιαστικά θα σου έβγαινε πιο ακριβό το δικό σου καθώς θα έπρεπε να πάρεις μπαταρίες και εξωτερικό φορτιστή, μιας και δεν έχει εσωτερική μπαταρία δικιά του. οι αντιστασεις τι ρολο παιζουν,ποσο συχνα τις αλλαζεις ? και ετσι κι αλλιως θα κανω με 0 απλα μυριστικη θελω να είναι (αλλα να βγαζει πολύ) από γευσεις από που περνετεαι
Baator Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 οι αντιστασεις τι ρολο παιζουν,ποσο συχνα τις αλλαζεις ? και ετσι κι αλλιως θα κανω με 0 απλα μυριστικη θελω να είναι (αλλα να βγαζει πολύ) από γευσεις από που περνετεαι Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση στο κάθε πότε αλλάζουμε τις αντιστάσεις, τις αλλάζουμε όταν πλέον δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα τους. Κάποιες κρατάνε πολύ, κάποιες λιγότερο, και φυσικά παίζει ρόλο και τι υγρό κάνεις και πόσο ατμίζεις. Κάποιοι επίσης τις φτάνουν στα άκρα για λόγους οικονομίας, κάποιοι θέλουν τέλειο αποτέλεσμα και γεύση και τις αλλάζουν πολύ συχνά. Πολύ, πολύ χονδρικά, ας πούμε κάθε 10 μέρες. Άλλος μπορεί να τις αλλάζει κάθε 3-4, άλλος κάθε 3 βδομάδες. Υγρά μπορείς να πάρεις κάποιες προτάσεις ρωτώντας δεξιά και αριστερά με βάση το γενικό προφίλ του τι σου αρέσει (καπνικά, κρέμες, φρούτα, γλυκά, κτλ.), αλλά για να βρεις κάτι που σου αρέσει, θα πρέπει να το δοκιμάσεις ο ίδιος. Σχεδόν όλα τα καταστήματα προσφέρουν δωρεάν δοκιμές, πας εκεί, δοκιμάζεις 4, 5, 10 υγρά, διαλέγεις 2-3 και παίρνεις. Τέλος, κάθε ατμοποιητής έχει πλέον αρκετές επιλογές όσον αφορά τις αντιστάσεις που παίρνει. Πολύ χονδρικά πάλι, όσο πιο υψηλή είναι η αντίσταση, π.χ. 1.5, 1.8 ohm, τόσο πιο σφικτή, τσιγαρίσια είναι η τζούρα του, τόσο μικρότερη κατανάλωση έχεις σε υγρό, αλλά και τόσο μικρότερο ντουμάνι βγάζεις. Όσο πιο χαμηλή, π.χ. 0.4, 0.2, κτλ., το αντίθετο. Πιο αεράτη τζούρα, μεγάλη κατανάλωση σε υγρό, μεγάλα ντουμάνια. Συνήθως τους ατμοποιητές τους χωρίζουμε σε τσιγαρίσιους και αεράτους, για αυτό και σπάνια (ή και καθόλου, δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό) θα δεις έναν που να παίρνει και αντιστάσεις 0.2 π.χ. και 1.8. Συνήθως παίζουν σε συγκεκριμένα νούμερα κοντά. Ένας νέος χρήστης γενικά δεν ξεκινάει με πολύ αεράτη τζούρα, αν και δεν είναι και ανήκουστο, και γενικά προτιμάει μεγαλύτερες αντιστάσεις, πάνω του 1 ohm.
mynam3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 για κάποιον άσχετο με το όλο θέμα που καπνιζει αρκετό OLd holborn άσπρο με ρίζλα πράσινο, τι προτεινετε? Αγορά από Ελλάδα
Baator Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 για κάποιον άσχετο με το όλο θέμα που καπνιζει αρκετό OLd holborn άσπρο με ρίζλα πράσινο, τι προτεινετε? Αγορά από Ελλάδα Εξαρτάται το πόσα χρήματα διαθέτεις. Έχει 100άδες συσκευές πλέον, οι περισσότερες είναι καλές, δεν υπάρχει μια στάνταρ πρόταση, γι' αυτό και εδώ μέσα 10 άτομα μπορούμε να σου προτείνουμε 10 διαφορετικές. Πάντως, ειδικά από Ελλάδα, με κάτω από 50 ευρώ θα πάρεις κάποιο σχετικά απλό κιτ, αν θες κάτι "καλό" θα σου κοστίσει αρκετά. Εγώ θα πρότεινα να μπεις σε κάποια σελίδα online καταστήματος, να δεις τι προσφέρει πάνω κάτω στις τιμές που ψάχνεις, και μετά μπορείς να ρωτήσεις αν αυτό που σου άρεσε είναι καλό και κάνει για αρχάριο ή όχι. Σε κάτι πολύ πολύ βασικό και φτηνό, υπάρχει π.χ. αυτό: http://www.e-smokers.gr/shop/ilektronika-tsigara-main/joyetech-ego-aio/ Σε πιο προχωρημένο, αλλά και πάλι όχι τρελά πράγματα, αυτό: http://www.e-smokers.gr/shop/ilektronika-tsigara-main/evic-vtc-mini-with-cubis/ Οι τιμές όπως βλέπεις είναι τσιμπημένες, αυτά απ' έξω, θα τα βρεις σε κάτι λιγότερο από την μισή τιμή. Το σετάκι που ανέφερα πριν πχ. για το άλλο παιδί και είναι εξαιρετικό, βγαίνει κάτω από 50ρικο. Το τι τσιγάρα έκανες πριν επίσης, μικρό ρόλο παίζει. Αναλόγως την συσκευή που θα επιλέξεις, απλά θα πας και σε μια λογική περιεκτικότητα νικοτίνης. Το ποια θεωρείται λογική, πάλι εσύ θα το αποφασίσεις. Κάποιος μπορεί να σου πει 18άρα ή και παραπάνω, κάποιος 6άρα.
zacharis1955 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 για κάποιον άσχετο με το όλο θέμα που καπνιζει αρκετό OLd holborn άσπρο με ρίζλα πράσινο, τι προτεινετε? Αγορά από Ελλάδα Aρχισε με αυτό: http://www.activape.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1599 Aνταλλακτικές κεφαλές: http://www.activape.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1143 Yγρά: El Toro Guevara El Toro Puros Naturales El Toro Virginia Prime El Toro Eden
EimaiMiaXara Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 υπαρχουν φθηνες λυσεις απο το εξωτερικο για να παρω πολλα ?γιατι εδω τα 30μλ εχουν γυρω στο 10ρικο
akpe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Για πιο φθηνά ή εξωτερικό ή πας σε DIY. Πάνω κάτω με ένα τριαντάρι φτιάχνεις άνετα 300-500μλ.Αποκλειστικά με αρώματα και βάσεις FlavourArt ήθελα περίπου 50 ευρώ τα 600ml με 3ρα νικοτίνη, ίσως λιγότερα. Τώρα που άλλαξα βάσεις με ένα 60ρι μου βγαίνει σχεδόν ένα λίτρο. Μιλώντας για υγρά, μου ήρθαν οι Pink Μule. 800ml συνολικά, μαζί με αρώματα, και ό,τι προσθέσω για αραίωση θα μου βγει καμιά 900ρα ml.ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΕ ΧΡΩΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ανακάτεψα τις βάσεις (μόνες τους αρχικά) για να βγει 3ρα. Σίγουρα θα τις αραιώσω με λίγο υγρό που μου έχει ξεμείνει. Έφτιαξα και 20μλ με άρωμα και 10% από το παλιό μου υγρό (για αραίωση, δεν γινόταν αλλιώς) και τα άφησα σε ζεστό νεράκι όπως πρότεινε ο ντίσκο. Ελπίζω μέσα σε ένα πενθήμερο με λίγα ζεστά μπάνια ακόμα να έχει ωριμάσει, τουλάχιστον για δοκιμή
gkarabid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μετά από 7 ημέρες αναμονής (θα περιμένω καμιά 4,5 ημέρες ακόμα) δοκιμασα το FlavourArt Soho με βάση purple label 70/30 σε αναλογία 15%.(Να αναφερω ή αναλογία που προτείνεται είναι 20%) Επάνω στην επισκευασιμη του toptank είναι απλώς θεϊκό ,με όσο ξηρό και γλυκά συνάμα χρειάζεται. Όπως είχε αναφέρει ένας φίλος το soho τριμπεκιζει στο ελαφρύ ,και αυτό είναι που μου αρέσει.Η επόμενη αναλογία θα είναι με 20% ώστε να δω αν υπάρχει περισσότερο ένταση στα αρώματα. Σήμερα είδα ότι έφτασε στα πάτρια εδάφη ο fodi F2 μετά από 4 ημέρες ταξίδι :) 1
PseudonimoEl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω ειχα αναφερει για το σοχα εκανα ενα 100 μελο και αυτο κανω τωρα επλυνα καλα τον τοπτανκ με σοδα και για καποιο λογο εχω λιγο παραξενη γευση αυτην την φορα μαλλον φταει που ξεχασα να ξεπλυνω την σοδα 1
BritGreek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, μια ερώτηση. Κάνω ηλεκτρονικό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με μια μπαταρία 1100 που αγόρασα και έναν απλο ατμοποιητή. Οι γεύσεις πάνω-κάτω μου φαίνονται οι ίδιες, στην ουσία δεν καταλαβαίνω μεγάλες διαφορές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω όσους κάνουν ηλεκτρονικό είναι αν έχετε παρατηρήσει διαφορά στα ούρα σας, ως προς την οσμή τους. Ξέρω, ακούγεται κουλό, αλλά από τότε που δεν κάνω κανονικό τσιγάρο, τα ούρα μου μυρίζουν έντονα τη μυρωδιά του υγρού που χρησιμοποιώ. Συμβαίνει και σε εσάς;
zacharis1955 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, μια ερώτηση. Κάνω ηλεκτρονικό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με μια μπαταρία 1100 που αγόρασα και έναν απλο ατμοποιητή. Οι γεύσεις πάνω-κάτω μου φαίνονται οι ίδιες, στην ουσία δεν καταλαβαίνω μεγάλες διαφορές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω όσους κάνουν ηλεκτρονικό είναι αν έχετε παρατηρήσει διαφορά στα ούρα σας, ως προς την οσμή τους. Ξέρω, ακούγεται κουλό, αλλά από τότε που δεν κάνω κανονικό τσιγάρο, τα ούρα μου μυρίζουν έντονα τη μυρωδιά του υγρού που χρησιμοποιώ. Συμβαίνει και σε εσάς; Η ιδέα σου είναι...
EimaiMiaXara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Για πιο φθηνά ή εξωτερικό ή πας σε DIY. Πάνω κάτω με ένα τριαντάρι φτιάχνεις άνετα 300-500μλ. Αποκλειστικά με αρώματα και βάσεις FlavourArt ήθελα περίπου 50 ευρώ τα 600ml με 3ρα νικοτίνη, ίσως λιγότερα. Τώρα που άλλαξα βάσεις με ένα 60ρι μου βγαίνει σχεδόν ένα λίτρο. Μιλώντας για υγρά, μου ήρθαν οι Pink Μule. 800ml συνολικά, μαζί με αρώματα, και ό,τι προσθέσω για αραίωση θα μου βγει καμιά 900ρα ml. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΕ ΧΡΩΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ανακάτεψα τις βάσεις (μόνες τους αρχικά) για να βγει 3ρα. Σίγουρα θα τις αραιώσω με λίγο υγρό που μου έχει ξεμείνει. Έφτιαξα και 20μλ με άρωμα και 10% από το παλιό μου υγρό (για αραίωση, δεν γινόταν αλλιώς) και τα άφησα σε ζεστό νεράκι όπως πρότεινε ο ντίσκο. Ελπίζω μέσα σε ένα πενθήμερο με λίγα ζεστά μπάνια ακόμα να έχει ωριμάσει, τουλάχιστον για δοκιμή από εξωτερικο ? από που ? συμφερει να φτιαξω ?μονος ? θελω cookies που εχει ενας φιλος και είναι τρομερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις