Baator Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Όλα αυτά τα προιόντα από Joyetech, Wismec & Eleaf (ίδια μαμά εταιρία και οι 3), ενώ μεν είναι καλά, αργά ή γρήγορα βγάζουν θέμα με τον πόλο 510 τους με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτό το κλασικό "No atomizer". Δεν φταίει ο χρήστης, είναι γνωστό θέμα, απλά αν τα προσέχεις και κυρίως αν δεν αλλάζεις συνεχώς ατμοποιητές σου κρατάει περισσότερο, αν αλλάζεις συνεχώς ατμοποιητές (και ειδικά αν χρησιμοποιείς κάποιους συγκεκριμένους που έχουν μακρύ αρσενικό 510), παίζει να σου χαλάσει αμέσως. Είναι ο μοναδικός λόγος που δεν αγόρασα το Reauleaux 2/3, ενώ μου αρέσει πολύ και σαν μέγεθος και σαν εμφάνιση και σαν συσκευή γενικά, οι μισοί κάτοχοι αναφέρουν αυτό το πράγμα.
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Είναι γνωστό αυτό που αναφέρει ο Baator. Μάλιστα, από αναζήτηση που είχα κάνει παλαιότερα, σε παράπονα χρηστών προς την Joyetech, η εταιρία τους απάντησε "χρησιμοποιείτε μόνο δικούς μας ατμοποιητές και δε θα έχετε πρόβλημα". Φυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πήρα το Hcigar vt75 και βρήκα την υγειά μου πάντως.Θα πάρω και μια 26650 μπαταρία για μεγαλύτερη αυτονομία και όλα κομπλέ 2
crom251 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εχω τον GS Air MS και θελω να παω σε καινουργιο ατμοποιητη. Ειμαι αναμεσα σε nautilus X και triton mini. Ποιον απο απο τους 2 λετε? Υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα ή το παιδευω τζαμπα?
nikoskon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εχω τον GS Air MS και θελω να παω σε καινουργιο ατμοποιητη. Ειμαι αναμεσα σε nautilus X και triton mini. Ποιον απο απο τους 2 λετε? Υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα ή το παιδευω τζαμπα? Κανένα. Για να σου προτείνουμε θα πρέπει να μας πεις λίγα πράγματα για το τί θα ήθελες, το γούστο σου. Επισκευάσιμο ή μη; Τσιγάρισιο, normal, αεράτο; Flavor wise or vapor wise? Έυρος τιμών (Ω) αντιστάσεων; Έυρος τιμών (€) αντιστάσεων; Max budget? 2
crom251 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Επισκευάσιμο ή μη; Μη επισκευασιμο, δεν μπορω να ασχοληθω με επισκευασιμους. Τσιγάρισιο, normal, αεράτο; Με τον Gs Air MS ειχα εντελως ανοιχτη την παροχη αερα και ημουν ok. Τσιγαρισιο προς normal επομενως θα ελεγα.... Flavor wise or vapor wise? Εδω μαλλον εννοεις αν θελω γευση ή ντουμανι... Θελω και τα 2 . Δεν θελω παντως σιγουρα να θυσιασω την γευση για χαριν σουπερ ντουμανιου... Έυρος τιμών (Ω) αντιστάσεων; Δεν με ενδιαφερει εφοσον ικανοποιουνται τα παραπανω. Συνηθως παντως επιλεγω αντιστασεις απο 1,2 ως 1,8 Έυρος τιμών (€) αντιστάσεων; Δεν με νοιαζει Max budget? 35 ευρω απο Ελλαδα Ο nautilus X και ο Triton mini ξερω οτι ικανοποιουν τα παραπανω για αυτο και κατεληξα σε αυτους. Απλα δεν ξερω ποιον απο τους 2 να διαλεξω... 1
deadlyrjim21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Όλα αυτά τα προιόντα από Joyetech, Wismec & Eleaf (ίδια μαμά εταιρία και οι 3), ενώ μεν είναι καλά, αργά ή γρήγορα βγάζουν θέμα με τον πόλο 510 τους με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτό το κλασικό "No atomizer". Δεν φταίει ο χρήστης, είναι γνωστό θέμα, απλά αν τα προσέχεις και κυρίως αν δεν αλλάζεις συνεχώς ατμοποιητές σου κρατάει περισσότερο, αν αλλάζεις συνεχώς ατμοποιητές (και ειδικά αν χρησιμοποιείς κάποιους συγκεκριμένους που έχουν μακρύ αρσενικό 510), παίζει να σου χαλάσει αμέσως. Είναι ο μοναδικός λόγος που δεν αγόρασα το Reauleaux 2/3, ενώ μου αρέσει πολύ και σαν μέγεθος και σαν εμφάνιση και σαν συσκευή γενικά, οι μισοί κάτοχοι αναφέρουν αυτό το πράγμα. αυτό το πρόβλημα τελικά πιστευω ότι το έλυσα στο μοντ που έχω τώρα με λαστιχένια ροδέλα που την τοποθετώ στον ατμo και δεν βιδώνει τέρμα μέσα και δεν ζορίζουν το μον αυτές της μέρες περιμένω και εγώ το Reauleaux 2/3
gkarabid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Σκόρδα να κρεμασω με αυτά που διαβάζω παιδιά γιατί το δικό μου vtc mini εδώ και 5μηνες που το έχω δεν μου έβγαλε κάτι. Μάλιστα εδώ και 1,5μηνα αλλαζω καθημερινά δυο ατμ που έχω πάνω από 15 φορές( παίζω με τα υγρά ) Είμαι φουλ ικανοποιημένος και αλλαγή έχει μόνο σε περίπτωση βλάβης , ή από βαρεμαρα. Το μόνο που θα ήθελα να επερνε και δεύτερη μπαταρία για περισσότερο αυτονομία. Λογικά το επόμενο θα είναι κάτι τέτοιο και λίγο ποιο ποιοτικό.Η αλήθεια όμως είναι ότι το προσέχω σαν μάτια μου (συνέχεια σε θήκη και συχνω καθάρισμα με μπατονετα το επάνω σπείρωμα) Σήμερα αξιοποίησα πλήρως τον toptank mini αφού εκατσα και έστησα την επισκευασιμη κεφαλή.2 φορές έστησα με την πρώτη στα 1.66Ω και την δεύτερη που βρίσκομαι τώρα στα 1.06Ω στα 18w δουλεύει ΑΞΟΓΑ.Καλη γεύση (αν και είναι πίσω ακόμα και από τον κλονο kayfun v5) αλλά πολύ ντουμάνι. Τράβηγμα χωρίς κενά και ομαλά Τέλος ή αγορά με κεφαλές εμπορείο για εμένα ,αν και έχω καμιά 4,5 κομάτια από παλιά παραγγελία. Μιας και τον έφερε την κουβέντα για τον kayfun v5 (κλονος και από τους κακους έχω) είναι ότι καλύτερο έχω δοκίμαση σε γεύση ντουμάνι και ευκολία στο στήσιμο.Φανταζομαι ο γνησιος να είναι από άλλο πλανήτη Υπομονή κάνω να ερθει ο καινούριος μου κλονος αλλά από πολύ καλύτερη υλοποίηση. Ερώτησεις τώρα: Το πλύσιμο κάθε ατμ πως το κανεται εσείς παιδιά και μιλάω και για καινούργιο (περιμένω 2 τώρα) αλλά και όταν είναι να αλλάξετε κεφαλές Ή δικια μου διαδικασία είναι σε ένα μπολακι απο γιαούρτι ( 2% λιπαρά ) βάζω λίγο ξίδι , απορρυπαντικό πιάτων ,και χλιαρό νερό,οπου και το αφήνω κανένα 10λεπτω.Μετα πλύσιμο με τρεχούμενο νερό και καλό στέγνωμα. Και τελευταία ερωτηση αφορά το βαμβάκι όπου είδα σε μερικά βίντεο πριν την τοποθέτηση βγάζουν κάτι από επάνω ή από πλάγια.Λες και έχει κάποια ζελατίνα ή κάτι άλλο. Το δικό μου δεν βλέπω κάποια σκληρή πλευρά και απλώς κόβω ένα κομματάκι με τα χέρια μου τι απλωνο λίγο και ένα ελαφρύ στρίψιμο για να μπει στο σύρμα.Στην συνέχεια με ένα μικρό κατσαβιδακι ξινω της άκρες του (αριστερά - δεξιά) ώστε να γίνει ας πούμε ποιο αφρατο. Πάντως μέχρι τώρα το δικό μου δεν έχει καμία σχέση με αυτα που είδα σε κάποια βίντεο σαν ομορφιά τουλάχιστον Έχει κάποιος κάποιο DiY ως προς την διαδικασία του βαμβακιού; Ευχαριστώ και καλή εβδομάδα να εχουμε
zacharis1955 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Επισκευάσιμο ή μη; Μη επισκευασιμο, δεν μπορω να ασχοληθω με επισκευασιμους. Τσιγάρισιο, normal, αεράτο; Με τον Gs Air MS ειχα εντελως ανοιχτη την παροχη αερα και ημουν ok. Τσιγαρισιο προς normal επομενως θα ελεγα.... Flavor wise or vapor wise? Εδω μαλλον εννοεις αν θελω γευση ή ντουμανι... Θελω και τα 2 . Δεν θελω παντως σιγουρα να θυσιασω την γευση για χαριν σουπερ ντουμανιου... Έυρος τιμών (Ω) αντιστάσεων; Δεν με ενδιαφερει εφοσον ικανοποιουνται τα παραπανω. Συνηθως παντως επιλεγω αντιστασεις απο 1,2 ως 1,8 Έυρος τιμών (€) αντιστάσεων; Δεν με νοιαζει Max budget? 35 ευρω απο Ελλαδα Ο nautilus X και ο Triton mini ξερω οτι ικανοποιουν τα παραπανω για αυτο και κατεληξα σε αυτους. Απλα δεν ξερω ποιον απο τους 2 να διαλεξω... Aspire Nautilus X...
xDante Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παίδες μία ερώτηση παρηγγειλα το eleaf is tick pickο TV 75wkit από gear να ρωτησω αφού έχει ατμοποιητη πάνω τον melo 3 mini και θέλω να κάνω μετάβαση από κανονικό τσιγάρο στριφτό μπορείτε να μου προτείνεται 2-3 ανταλλακτικά να παραγγειλω για να την βγάλω 1-2 μήνες (μιλάω για παρελκόμενα ) και επίσης τι υγρό να πάρω για να έχω οσο δυνατόν καλύτερο hitthroat για να μην ξενερωσω και ψαχνομαι? Ή γεύση δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο το hit Ευχαριστώ (αν κάποιο παρελκομενο συμβάλει στο hitthroat παρακαλώ αν δεν κάνει κοπος
zacharis1955 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παίδες μία ερώτηση παρηγγειλα το eleaf is tick pickο TV 75wkit από gear να ρωτησω αφού έχει ατμοποιητη πάνω τον melo 3 mini και θέλω να κάνω μετάβαση από κανονικό τσιγάρο στριφτό μπορείτε να μου προτείνεται 2-3 ανταλλακτικά να παραγγειλω για να την βγάλω 1-2 μήνες (μιλάω για παρελκόμενα ) και επίσης τι υγρό να πάρω για να έχω οσο δυνατόν καλύτερο hitthroat για να μην ξενερωσω και ψαχνομαι? Ή γεύση δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο το hit Ευχαριστώ (αν κάποιο παρελκομενο συμβάλει στο hitthroat παρακαλώ αν δεν κάνει κοπος https://www.fasttech.com/products/0/10015458/5487600-authentic-eleaf-ecml-coil-head-5-pack El Toro Guevara El Toro Puros Naturales El Toro Virginia Prime El Toro Eden
paiktaras69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 εγώ θα πρότεινα υγρά από Eλλάδα,ιδίως για 1η επαφή, να πάς να δοκιμάσεις και να επιλέξεις, από το εξωτερικό θα πετάξεις μάλλον τα 4 από τα 5 και αυτό που θα σου αρέσει αμέσως και να το παραγγείλεις θα σου έρθει σε 15 μέρες
xDante Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 https://www.fasttech.com/products/0/10015458/5487600-authentic-eleaf-ecml-coil-head-5-pack El Toro Guevara El Toro Puros Naturales El Toro Virginia Prime El Toro Eden Ευχαριστώ τι νικοτίνη να βάλω για αρχή ? 15 ή 20? Από ελλαδα εννοείται σκέφτομαι για υγρά
zacharis1955 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ...τι νικοτίνη να βάλω για αρχή ? 15 ή 20? Aρχισε με 18 ή στην ανάγκη περισσότερα mg νικοτίνη και άφησε τις χαμηλές νικοτίνες για πιό μετά και όλα θα πάνε καλά...
nikoskon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Aρχισε με 18 ή στην ανάγκη περισσότερα mg νικοτίνη και άφησε τις χαμηλές νικοτίνες για πιό μετά και όλα θα πάνε καλά... Τα 18mg ίσως είναι υπερβολή. Έκανα Old Holborn μπλε και ξεκίνησα με 12mg για ένα μήνα, τον επόμενο δεν άντεχα και έπεσα στα 9mg. Πλέον, μετά από αρκετούς μήνες, παίζω max 3mg. 18mg θα πρότεινα σε κάποιον που πχ καπνίζει Prince 1-2 πακέτα την ημέρα. Βέβαια, οκ, έχει να κάνει και με τον οργανισμό, αλλά όταν βλέπω τέτοιες νικοτίνες ζαλίζομαι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις