Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

zacharis1955 ουσιαστικά προτείνεις  και εσύ το ίδιο με τον alldaynews. 

Μια χαρά. ΑΛΛΑ...μήπως υπάρχει κάτι χωρίς να ανάβει αυτό το φωτάκι τη στιγμή που ατμίζει κάποιος; Μου φαίνεται λίγο έντονο και ενοχλητικό να ανάβει "στα μούτρα" μου κάθε φορα... 

Για το Eleaf iJust S τι γνώμη εχετε;

https://www.fasttech.com/products/0/10014972/5365201-authentic-eleaf-ijust-s-3000mah-e-cigarette

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρά. ΑΛΛΑ...μήπως υπάρχει κάτι χωρίς να ανάβει αυτό το φωτάκι τη στιγμή που ατμίζει κάποιος; Μου φαίνεται λίγο έντονο και ενοχλητικό να ανάβει "στα μούτρα" μου κάθε φορα... 

https://www.fasttech.com/products/0/10014972/5365201-authentic-eleaf-ijust-s-3000mah-e-cigarette

Nαι, το ίδιο σε πολύ φθηνότερη τιμή, τώρα για ενοχλητικά φωτάκια κλπ δεν έχω άποψη...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως μπορεί να ρυθμιστεί  ώστε να μην ανάβει καθόλου το φωτάκι όταν ρουφάς, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από το review που είχα δει.

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβαινω ότι είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα αλλά εγώ βρήκα υγρό που με καλύπτει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η αγορά έγινε από το vapourdepot και το υγρό είναι Chocolate Tobacco eLiquid Strength: 6mg Mix Ratio: 70VG 30PG.

Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρω στην Ελλάδα αν και η τιμη του είναι πολύ καλή  από το μαγαζί αυτό

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το Smok Alien , τελευταια ερωτηση. Αντιστασεις για τον tfv8 baby beast υπαρχουν στην Ελλαδα?

Δημοσ.

Ναι, σίγουρα έχει η vapormania, δεν ξέρω αν υπάρχουν και αλλού.

Να σε καλα , περιπου καθε ποτε πρεπει να αλλαζω αντισταση?

Δημοσ.

περιπου καθε 30-50 ml. αναλογος την χρηση ομως..

μπορει να σου βγαλει 5 μερες μπορει και 15. μονο εσυ μπορεις να το δεις αυτο

Δημοσ.

Αν ισχύει ό,τι ισχύει και στις κεφαλές του μεγάλου TFV8... βλέπω να σου κρατάνε 20ήμερο και βάλε :D

Εξαρτάται και από το υγρό και τα βατ πάντως. Όταν νοιώσεις πως πέφτει η απόδοση σε γεύση και ατμό είναι ώρα για αλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβαινω ότι είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα αλλά εγώ βρήκα υγρό που με καλύπτει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η αγορά έγινε από το vapourdepot και το υγρό είναι Chocolate Tobacco eLiquid Strength: 6mg Mix Ratio: 70VG 30PG.

Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρω στην Ελλάδα αν και η τιμη του είναι πολύ καλή από το μαγαζί αυτό

Φίλε μου τι λέει σαν υγρό το Chocolate Tobacco eLiquid ,σε λιγωνει ή σοκολάτα ;ενδιαφερομαι γιατί βλέπω τα 250ml στα 35€ (με μεταφορικά μαζί)να μην αξίζει να φτιάχνω δικά μου ,αφού κάπου εκεί μου βγαίνουν.

Τα άλλα καπνικα τα έχεις δοκιμασεις( πρέπει να έχει αλλά δύο νομίζω)

Δημοσ.

Φίλε μου τι λέει σαν υγρό το Chocolate Tobacco eLiquid ,σε λιγωνει ή σοκολάτα ;ενδιαφερομαι γιατί βλέπω τα 250ml στα 35€ (με μεταφορικά μαζί)να μην αξίζει να φτιάχνω δικά μου ,αφού κάπου εκεί μου βγαίνουν.

Τα άλλα καπνικα τα έχεις δοκιμασεις( πρέπει να έχει αλλά δύο νομίζω)

όχι δεν με έχει λιγώσει καθόλου, μου έκανε εντύπωση μεγάλη !

Αλλο δεν έχω δοκιμάσει.

Θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα τα 30 ml , να το δοκιμάσεις και αν σου κάνει και σένα κτυπάς τα 250 ml

• Like 1
Δημοσ.

ε γ**ω την joytech.. απο εκει που ηταν πρωτη εταιρια , με τα ego , οσο περναει ο καιρος πεφτει απελπιστικα..5 γνωστους εχω με vtc , τα 2 εχουν χαλασει χωρις λογο..

Σήμερα με άφησε και το Cuboid  :-D

Τη μία στιγμή δούλευε και την αμέσως επόμενη "no atomizer".

Με το συγκεκριμένο, νομίζω είχα αναφέρει ότι είχα εξαρχής κάποια προβλήματα. Φαίνεται σήμερα αποφάσισε να με αφήσει εντελώς. Το ίδιο είχα πάθει και με το προηγούμενο vtc mini, που ξαφνικά δεν έβλεπε τον άτμο. Τι να πω, κρίμα.

Δημοσ.

Σήμερα με άφησε και το Cuboid  :-D

Τη μία στιγμή δούλευε και την αμέσως επόμενη "no atomizer".

Με το συγκεκριμένο, νομίζω είχα αναφέρει ότι είχα εξαρχής κάποια προβλήματα. Φαίνεται σήμερα αποφάσισε να με αφήσει εντελώς. Το ίδιο είχα πάθει και με το προηγούμενο vtc mini, που ξαφνικά δεν έβλεπε τον άτμο. Τι να πω, κρίμα.

Όλα αυτού του τύπου για να κρατήσουν χρειάζονται κάποια -έστω και στοιχειώδη- καλομεταχείριση...  

Δημοσ.

Όλα αυτού του τύπου για να κρατήσουν χρειάζονται κάποια -έστω και στοιχειώδη- καλομεταχείριση...  

Μια χαρά καλομεταχειρισμένα είναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...