kid Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 zacharis1955 ουσιαστικά προτείνεις και εσύ το ίδιο με τον alldaynews. Μια χαρά. ΑΛΛΑ...μήπως υπάρχει κάτι χωρίς να ανάβει αυτό το φωτάκι τη στιγμή που ατμίζει κάποιος; Μου φαίνεται λίγο έντονο και ενοχλητικό να ανάβει "στα μούτρα" μου κάθε φορα... Για το Eleaf iJust S τι γνώμη εχετε; https://www.fasttech.com/products/0/10014972/5365201-authentic-eleaf-ijust-s-3000mah-e-cigarette
zacharis1955 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 zacharis1955 ουσιαστικά προτείνεις και εσύ το ίδιο με τον alldaynews. Μια χαρά. ΑΛΛΑ...μήπως υπάρχει κάτι χωρίς να ανάβει αυτό το φωτάκι τη στιγμή που ατμίζει κάποιος; Μου φαίνεται λίγο έντονο και ενοχλητικό να ανάβει "στα μούτρα" μου κάθε φορα... Για το Eleaf iJust S τι γνώμη εχετε; https://www.fasttech.com/products/0/10014972/5365201-authentic-eleaf-ijust-s-3000mah-e-cigarette Nαι, το ίδιο σε πολύ φθηνότερη τιμή, τώρα για ενοχλητικά φωτάκια κλπ δεν έχω άποψη... 1
Baator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 zacharis1955 ουσιαστικά προτείνεις και εσύ το ίδιο με τον alldaynews. Μια χαρά. ΑΛΛΑ...μήπως υπάρχει κάτι χωρίς να ανάβει αυτό το φωτάκι τη στιγμή που ατμίζει κάποιος; Μου φαίνεται λίγο έντονο και ενοχλητικό να ανάβει "στα μούτρα" μου κάθε φορα... Για το Eleaf iJust S τι γνώμη εχετε; https://www.fasttech.com/products/0/10014972/5365201-authentic-eleaf-ijust-s-3000mah-e-cigarette Έχω την εντύπωση πως μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μην ανάβει καθόλου το φωτάκι όταν ρουφάς, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από το review που είχα δει. 1
paiktaras69 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 καταλαβαινω ότι είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα αλλά εγώ βρήκα υγρό που με καλύπτει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η αγορά έγινε από το vapourdepot και το υγρό είναι Chocolate Tobacco eLiquid Strength: 6mg Mix Ratio: 70VG 30PG. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρω στην Ελλάδα αν και η τιμη του είναι πολύ καλή από το μαγαζί αυτό
Arzen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Παιδια ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το Smok Alien , τελευταια ερωτηση. Αντιστασεις για τον tfv8 baby beast υπαρχουν στην Ελλαδα?
akpe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ναι, σίγουρα έχει η vapormania, δεν ξέρω αν υπάρχουν και αλλού.
Arzen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ναι, σίγουρα έχει η vapormania, δεν ξέρω αν υπάρχουν και αλλού. Να σε καλα , περιπου καθε ποτε πρεπει να αλλαζω αντισταση?
discoboyminimal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 περιπου καθε 30-50 ml. αναλογος την χρηση ομως.. μπορει να σου βγαλει 5 μερες μπορει και 15. μονο εσυ μπορεις να το δεις αυτο
akpe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αν ισχύει ό,τι ισχύει και στις κεφαλές του μεγάλου TFV8... βλέπω να σου κρατάνε 20ήμερο και βάλε Εξαρτάται και από το υγρό και τα βατ πάντως. Όταν νοιώσεις πως πέφτει η απόδοση σε γεύση και ατμό είναι ώρα για αλλαγή. 1
gkarabid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 καταλαβαινω ότι είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα αλλά εγώ βρήκα υγρό που με καλύπτει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η αγορά έγινε από το vapourdepot και το υγρό είναι Chocolate Tobacco eLiquid Strength: 6mg Mix Ratio: 70VG 30PG. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το βρω στην Ελλάδα αν και η τιμη του είναι πολύ καλή από το μαγαζί αυτό Φίλε μου τι λέει σαν υγρό το Chocolate Tobacco eLiquid ,σε λιγωνει ή σοκολάτα ;ενδιαφερομαι γιατί βλέπω τα 250ml στα 35€ (με μεταφορικά μαζί)να μην αξίζει να φτιάχνω δικά μου ,αφού κάπου εκεί μου βγαίνουν. Τα άλλα καπνικα τα έχεις δοκιμασεις( πρέπει να έχει αλλά δύο νομίζω)
paiktaras69 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Φίλε μου τι λέει σαν υγρό το Chocolate Tobacco eLiquid ,σε λιγωνει ή σοκολάτα ;ενδιαφερομαι γιατί βλέπω τα 250ml στα 35€ (με μεταφορικά μαζί)να μην αξίζει να φτιάχνω δικά μου ,αφού κάπου εκεί μου βγαίνουν. Τα άλλα καπνικα τα έχεις δοκιμασεις( πρέπει να έχει αλλά δύο νομίζω) όχι δεν με έχει λιγώσει καθόλου, μου έκανε εντύπωση μεγάλη ! Αλλο δεν έχω δοκιμάσει. Θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα τα 30 ml , να το δοκιμάσεις και αν σου κάνει και σένα κτυπάς τα 250 ml 1
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 ε γ**ω την joytech.. απο εκει που ηταν πρωτη εταιρια , με τα ego , οσο περναει ο καιρος πεφτει απελπιστικα..5 γνωστους εχω με vtc , τα 2 εχουν χαλασει χωρις λογο.. Σήμερα με άφησε και το Cuboid Τη μία στιγμή δούλευε και την αμέσως επόμενη "no atomizer". Με το συγκεκριμένο, νομίζω είχα αναφέρει ότι είχα εξαρχής κάποια προβλήματα. Φαίνεται σήμερα αποφάσισε να με αφήσει εντελώς. Το ίδιο είχα πάθει και με το προηγούμενο vtc mini, που ξαφνικά δεν έβλεπε τον άτμο. Τι να πω, κρίμα.
zacharis1955 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα με άφησε και το Cuboid Τη μία στιγμή δούλευε και την αμέσως επόμενη "no atomizer". Με το συγκεκριμένο, νομίζω είχα αναφέρει ότι είχα εξαρχής κάποια προβλήματα. Φαίνεται σήμερα αποφάσισε να με αφήσει εντελώς. Το ίδιο είχα πάθει και με το προηγούμενο vtc mini, που ξαφνικά δεν έβλεπε τον άτμο. Τι να πω, κρίμα. Όλα αυτού του τύπου για να κρατήσουν χρειάζονται κάποια -έστω και στοιχειώδη- καλομεταχείριση...
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Όλα αυτού του τύπου για να κρατήσουν χρειάζονται κάποια -έστω και στοιχειώδη- καλομεταχείριση... Μια χαρά καλομεταχειρισμένα είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις