Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω καυφουν 5 κλώνο και τώρα είμαι με κλάπτον σύρμα 4 σπείρες 0,50ωμ.Πολύ ντουμάνι καλή γεύση.Βέβαια τις καλύτερες γεύσεις τις παίρνω με 0,32 σύρμα 5 σπείρες και 0,40 σύρμα 6 σπέιρες

Δημοσ.

Τελικά με τον kayfun το προβλημμα είναι στην τροφοδοσία.Παει πολύ υγρό με αποτέλεσμα να πνίγεται και να μην με αφήνει να πάρω την τζουρα που θέλω.Και το προβλημμα άρχησε από τότε που ξεβιδωσα το κάτω μέρος από περιέργεια.Κατι με της φλατζες παίζει....

Την καμπάνα την γυρναω λιγότερο από μία στροφή και το υγρό κατεβαίνει σφαίρα.

Λύσιμο το βράδυ πάλι με βλέπω και επισκευή ,αν μου βγει αλλιώς στα σκουπίδια το βλέπω...

Είναι γνήσιος;

Γενικά είναι απροβλημάτιστος άτμο και ίσως ο πιο εύκολος που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Αν είσαι Αθήνα και θες, το βλέπουμε από κοντά. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι γνήσιος;

Γενικά είναι απροβλημάτιστος άτμο και ίσως ο πιο εύκολος που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Αν είσαι Αθήνα και θες, το βλέπουμε από κοντά.

Όχι Νικό μου κλονος είναι και μάλλον από τους κακους.....

Μακάρι να βρισκόμουν Αθηνα αλλά βλέπεις επαρχεία (Λαρισα) και με φίλους ατμιστες με μηχανικά mod,....

Είναι πολλά τα 100+ για γνήσιο αλλά δεν τα έξτρα που πήρα και τα μέτρα σύρμα τος που έχω πετάξει μικρή ή διαφορά :)

Και πάλι ένα τελευταίο στήσιμο πριν από λίγο με έτοιμο στριμμένο συρμα που είχα 26 g στα 1.2Ω βγήκε αποτυχία ....

Τραβάει υγρό με τα λίτρα κακ πνηγετε από την δεύτερη τζουρα κιόλας.

Αφού κάνω μία στροφή την καμπάνα περιμένω κανένα 3,4 δευτερόλεπτα κλείνω και κάνω τζουρες μέχρι να στεγνώσει....

Χαλί μαύρο.

• Like 1
Δημοσ.

Kαμια απαντηση ρε παιδια?  :-D

Δυστυχώς δεν είναι και τρομερά διαδεδομένοι οι 2 ατμοποιητές που επέλεξες,

καθαρά λόγω εταιρίας τον Vaporesso θα διάλεγα εγώ που την εμπιστεύομαι πιο πολύ

από την Eleaf (και φαίνεται και από την τιμή, 10 ευρώ ο ένας από Κίνα, 20 ο άλλος).

Καμιά φορά χρειάζεται να πάρουμε και ένα ρίσκο δυστυχώς, έτσι κι' αλλιώς τα πάντα είναι εντελώς υποκειμενικά στο άτμισμα, βλέπεις συνεχώς πως εξαιρετικά δημοφιλή προιόντα τα παίρνει ο άλλος και τελικά πάλι για τον Α, Β λόγο δεν του κάθονται καλά και μένει δυσαρεστημένος. Παίρνοντας γνώμες ουσιαστικά τις πιθανότητες μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε για κάτι που να μας βολέψει, αλλά το ότι θα πει 1, 2 ή και 100 άτομα πως κάτι είναι τέλειο, δεν σημαίνει και ότι θα μας αρέσει τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι Νικό μου κλονος είναι και μάλλον από τους κακους.....

Μακάρι να βρισκόμουν Αθηνα αλλά βλέπεις επαρχεία (Λαρισα) και με φίλους ατμιστες με μηχανικά mod,....

Είναι πολλά τα 100+ για γνήσιο αλλά δεν τα έξτρα που πήρα και τα μέτρα σύρμα τος που έχω πετάξει μικρή ή διαφορά :)

Και πάλι ένα τελευταίο στήσιμο πριν από λίγο με έτοιμο στριμμένο συρμα που είχα 26 g στα 1.2Ω βγήκε αποτυχία ....

Τραβάει υγρό με τα λίτρα κακ πνηγετε από την δεύτερη τζουρα κιόλας.

Αφού κάνω μία στροφή την καμπάνα περιμένω κανένα 3,4 δευτερόλεπτα κλείνω και κάνω τζουρες μέχρι να στεγνώσει....

Χαλί μαύρο.

Αν έχεις καταλήξει στο τί είδους τζούρα θες, θα πρότεινα να αγοράσεις κάποιον μη κλώνο άτμο.

Αν στήνεις διπλές αντιστάσεις, προτείνω με κλειστά μάτια τον Aromamizer Supreme (με χωρητικότητα 7ml ή το λιγότερο 4ml).

Το εύρος τζούρας του είναι τεράστιο αλλά δεν κάνει για σφιχτές επ' ουδενί.

Αν στήνεις μονές και η τζούρα του K5 σε ικανοποιεί τότε ίσως μια καλή περίπτωση να ήταν ο Fodi F2 (τύπου Genesis με 2ml χωρητικότητα) αλλά εκεί ξεχνάς αντιστάσεις κάτω από 0.7Ω γιατί ζεσταίνεται πάρα πολύ (σε ενοχλητικό βαθμό). Από γεύση είναι άλλο πράμα.

Νομίζω πως άδικα παιδεύεσαι με τον κλώνο του Κ5. (Αφήνοντας πάντα ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να κάνεις κάτι λάθος, αλλά από αυτά που διαβάζω συμπεραίνω πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα.)

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι και τρομερά διαδεδομένοι οι 2 ατμοποιητές που επέλεξες,

καθαρά λόγω εταιρίας τον Vaporesso θα διάλεγα εγώ που την εμπιστεύομαι πιο πολύ

από την Eleaf (και φαίνεται και από την τιμή, 10 ευρώ ο ένας από Κίνα, 20 ο άλλος).

Καμιά φορά χρειάζεται να πάρουμε και ένα ρίσκο δυστυχώς, έτσι κι' αλλιώς τα πάντα είναι εντελώς υποκειμενικά στο άτμισμα, βλέπεις συνεχώς πως εξαιρετικά δημοφιλή προιόντα τα παίρνει ο άλλος και τελικά πάλι για τον Α, Β λόγο δεν του κάθονται καλά και μένει δυσαρεστημένος. Παίρνοντας γνώμες ουσιαστικά τις πιθανότητες μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε για κάτι που να μας βολέψει, αλλά το ότι θα πει 1, 2 ή και 100 άτομα πως κάτι είναι τέλειο, δεν σημαίνει και ότι θα μας αρέσει τελικά.

Για τον melo 3 μου κανει εντυπωση που το λες...Στον περιγυρο μου απο τους 10 ατμιστες οι μιση φορανε melo 3

Eγω παντος απο ελλαδα θα τον παρω και εδω ο vaporesso εχει 32ε και ο melo 3 nano στα 22ε..

Δημοσ.

Τελικα δεν αντεξα και εκανα μια μινι παραγγελια  τον  Fodi F2 και ακομα μια προσπαθεια παλι στον kayfun v5 SJMY (πιστευω απο τους καλους κλονους απο οτι διαβασα)

Υπομονη τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα δεν αντεξα και εκανα μια μινι παραγγελια  τον  Fodi F2 και ακομα μια προσπαθεια παλι στον kayfun v5 SJMY (πιστευω απο τους καλους κλονους απο οτι διαβασα)

Υπομονη τωρα

Όχι πάλι κλώνο. Για τον SXK ακούγονται σχετικά καλά αλλά και πάλι δεν.

Θα έλεγα να μην ασχοληθείς πάλι με K5 και αν θες να προσανατολιστείς σε αγορά μεταχειρισμένου με κόστος περίπου 80€ που τους δίνουν. (Υπερτίμια τιμούλα δηλαδή). ;)

• Like 2
Δημοσ.

btw finger crossed να σου κάτσει fodi με καλές τσιμούχες μιας και εαν δεν σου κάτσει έχει αρκετούτσικο leak απο το καπάκι εάν δεν τον προσέχεις

• Like 1
Δημοσ.

Όχι πάλι κλώνο. Για τον SXK ακούγονται σχετικά καλά αλλά και πάλι δεν.

Θα έλεγα να μην ασχοληθείς πάλι με K5 και αν θες να προσανατολιστείς σε αγορά μεταχειρισμένου με κόστος περίπου 80€ που τους δίνουν. (Υπερτίμια τιμούλα δηλαδή). ;)

Ειχα όλο το πρωί διάβασμα στο ποιο κλονος είναι καλύτερος.Δυο ήταν ο sxk και ο SJMY.

Τον πρώτο όμως δεν μπόρεσα να τον βρω διαθέσιμο πουθενά και έτσι μου έκατσε ο άλλος.

Και πάλι τα 80€ για μετχ πολλά ρε Νικό όσο και να τα αξίζει.Τωρα με ένα 50€ πήρα δυο ατμ και κάτι σύρματα που ήθελα.

Τελικά από τον kayfun που έχω τώρα ή ζημία είναι στην μέσα φλατζα που δεν μπορώ να το ξεβιδωσα με τίποτα αφού με την πενσα που δοκιμασα τον χαλασα τελείως :).

Θα κρατήσω την καμπάνα και ότι άλλο ανταλλακτικό βγαίνει και πάει στον κάδο.

Πάντως την μαμακια την κάνω εγώ ,αφού κάθε φορά που πλένω ένα ατμ βάζω κάτω μέρος από τον βραστηρα με αποτέλεσμα να χαλάνε τα λαστιχακια του.

Έτσι επαθα και με τον toptank mini.

Ευτυχώς βρήκα καινούργια βάση ρυθμιστή αέρος και είναι πάλι σαν καινούργιος.

Τώρα σκέφτομαι το απογευματακι να ασχοληθω και με την επισκευασιμη κεφαλής του αφού έχω πάρει λίγο το κολαει από τον v5.

Δημοσ.

Ειχα όλο το πρωί διάβασμα στο ποιο κλονος είναι καλύτερος.Δυο ήταν ο sxk και ο SJMY.

Τον πρώτο όμως δεν μπόρεσα να τον βρω διαθέσιμο πουθενά και έτσι μου έκατσε ο άλλος.

Και πάλι τα 80€ για μετχ πολλά ρε Νικό όσο και να τα αξίζει.Τωρα με ένα 50€ πήρα δυο ατμ και κάτι σύρματα που ήθελα.

Τελικά από τον kayfun που έχω τώρα ή ζημία είναι στην μέσα φλατζα που δεν μπορώ να το ξεβιδωσα με τίποτα αφού με την πενσα που δοκιμασα τον χαλασα τελείως :).

Θα κρατήσω την καμπάνα και ότι άλλο ανταλλακτικό βγαίνει και πάει στον κάδο.

Πάντως την μαμακια την κάνω εγώ ,αφού κάθε φορά που πλένω ένα ατμ βάζω κάτω μέρος από τον βραστηρα με αποτέλεσμα να χαλάνε τα λαστιχακια του.

Έτσι επαθα και με τον toptank mini.

Ευτυχώς βρήκα καινούργια βάση ρυθμιστή αέρος και είναι πάλι σαν καινούργιος.

Τώρα σκέφτομαι το απογευματακι να ασχοληθω και με την επισκευασιμη κεφαλής του αφού έχω πάρει λίγο το κολαει από τον v5.

μια φορα τον περνεις τον αυθεντικο..δουλευει οπως πρεπει , και εχει μεταπωλητικη αξια.. :)

τα κλωναρια ειναι καλα για δοκιμες, η μια στο τοσο που βγαινουν καλοι οι κλωνοι , τους περνεις.

εχει πλεων και 60 ευρο μεταχειρισμενους k5. θελει λιγο ψαξιμο , αλλα αξιζει

• Like 1
Δημοσ.

μια φορα τον περνεις τον αυθεντικο..δουλευει οπως πρεπει , και εχει μεταπωλητικη αξια.. :)

τα κλωναρια ειναι καλα για δοκιμες, η μια στο τοσο που βγαινουν καλοι οι κλωνοι , τους περνεις.

εχει πλεων και 60 ευρο μεταχειρισμενους k5. θελει λιγο ψαξιμο , αλλα αξιζει

Πουλήθηκε φίλε μου ,έχω κάνει την έρευνά μου ποιο πριν :)

(Αν μιλάμε για την ίδια αγγελία)

Τεσπα θα δούμε πως θα πάει αυτός ο κλονος και αν είναι σκαρτος ....

• Like 1
Δημοσ.

btw finger crossed να σου κάτσει fodi με καλές τσιμούχες μιας και εαν δεν σου κάτσει έχει αρκετούτσικο leak απο το καπάκι εάν δεν τον προσέχεις

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Btw ο δικός μου είναι άψογος σε όλα του. :)

Γενικά τον F2 τον θεωρώ φοβερό άτμο και αυτη τη στιγμή παίζω μόνο μαζί του και με τον Κ5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...