tornado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 οχι δεν ασχολουμε με επισκευασιμους, αν και θα επρεπε αλλα βλεπεις ο χρονος δεν περισευει για βιδωματα ;(
gkarabid Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εφτιαξα βαση δικη μου 6αρα και απλα εβαλα στα 9μλ ενα μλ αρώματος το βαλα σε ζεστο νερο για να δεσει.. και δεν αντεξα και το δοκιμασα την επομενη μερα Φαντάζομαι σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι το υγρό και το βουτας σε ενα κατσαρολακι με ζεστό νερό?Πόσοι ώρα το άφησες και τι άλλο έχει μετά? Εχω διαβάσει για φούρνους μικροκυμάτων κλπ και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για την ωρίμανση των υγρών. Τώρα είμαι με ένα κλονο tribeca που έκανα με καμιά 3,4 αρωματα.Δεν λέω καλό βγήκε αλλά ακριβω για δεύτερη προσπάθεια. Χθες αγορασα mild black (flavor)με μία βάση 6mg και το περιμένω υπομονετικά. Το γεύτηκα λίγο στο μαγαζί και παρολου δεν κατάλαβα την γεύση μου άρεσαν Το κακό τώρα είναι ότι κάτι δεν με γεμίζει στο ατμισμα και θέλω να κάνω επιστροφή στο τσιγάρο ,μετά από 1,5 χρόνο. Με το ζόρι κρατιεμε και δεν πάω περίπτερο. Τα υγρά μου είναι, ή ατμοποίητες (toptank mini , kayfun 5 ) δεν ξέρω .... Να κοιτάξω κάποιο άλλον ατμοποίητη για περισσότερα watt!!! Τον toptank με αντίσταση με 1.5Ω και 18.6w δεν.... Το kayfun κοντά στα 1.33Ω και στα 14w πάλι δεν με ευχάριστη.Αν ανεβασω τα w για περισσότερο ατμό θα πάρω γεύση αμέσως καμένο.... Αφήστε που τι έχω και σαν πιπιλα το ηλεκτρονικό μεχρι τώρα. Ή βάσης που περνώ είναι στα 80/20 με 6 νικοτίνη.....
discoboyminimal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 1)Φαντάζομαι σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι το υγρό και το βουτας σε ενα κατσαρολακι με ζεστό νερό?Πόσοι ώρα το άφησες και τι άλλο έχει μετά? Εχω διαβάσει για φούρνους μικροκυμάτων κλπ και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για την ωρίμανση των υγρών. 2)Το κακό τώρα είναι ότι κάτι δεν με γεμίζει στο ατμισμα και θέλω να κάνω επιστροφή στο τσιγάρο ,μετά από 1,5 χρόνο. Με το ζόρι κρατιεμε και δεν πάω περίπτερο. Τα υγρά μου είναι, ή ατμοποίητες (toptank mini , kayfun 5 ) δεν ξέρω .... Να κοιτάξω κάποιο άλλον ατμοποίητη για περισσότερα watt!!! Τον toptank με αντίσταση με 1.5Ω και 18.6w δεν.... Το kayfun κοντά στα 1.33Ω και στα 14w πάλι δεν με ευχάριστη.Αν ανεβασω τα w για περισσότερο ατμό θα πάρω γεύση αμέσως καμένο.... Αφήστε που τι έχω και σαν πιπιλα το ηλεκτρονικό μεχρι τώρα. Ή βάσης που περνώ είναι στα 80/20 με 6 νικοτίνη..... 1) εγω κανω και ζεστο μπανιο και μικτροκυματα. το υγρο γινεται πιο γρηγορα ετσι. ζεστο μπανιο το κανω μεχρι να κρυωσει το νερο. ας πουμε γεμιζω ενα μπολ με ζεστο νερο , (καυτο βασικα) και αφηνω μεσα το υγρο μεχρι να κρυωσουν και τα 2. τα κουναω και καθε 2-3 ωρες απο λιγο. 2)αν δεν σε γεμιζει το ατμισμα. δοκιμασε παραπανω mg η ξεκινα αλλες γευσεις. αν χρειαστει στην αρχη , πανε χτυπα κανα ακριβο υγρο , για να δεις που βρισκεσαι και μετα ξεκινα τα κλοναρια. οι ατμοποιητες που εχει ειναι κομπλε..και watt Μπορεις να δωσεις στον toptank και γευση μπορεις να παρεις απο τον kayfun. εγω πιστευω πως δεν τα εχεις βρει καλα με τα υγρα σου και τα στησιματα. give it a try επισης παρε κανα dripper , ισα ισα για να παιξει λιγο το ματι 1
PseudonimoEl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Φαντάζομαι σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι το υγρό και το βουτας σε ενα κατσαρολακι με ζεστό νερό?Πόσοι ώρα το άφησες και τι άλλο έχει μετά? Εχω διαβάσει για φούρνους μικροκυμάτων κλπ και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για την ωρίμανση των υγρών. Τώρα είμαι με ένα κλονο tribeca που έκανα με καμιά 3,4 αρωματα.Δεν λέω καλό βγήκε αλλά ακριβω για δεύτερη προσπάθεια. Χθες αγορασα mild black (flavor)με μία βάση 6mg και το περιμένω υπομονετικά. Το γεύτηκα λίγο στο μαγαζί και παρολου δεν κατάλαβα την γεύση μου άρεσαν Το κακό τώρα είναι ότι κάτι δεν με γεμίζει στο ατμισμα και θέλω να κάνω επιστροφή στο τσιγάρο ,μετά από 1,5 χρόνο. Με το ζόρι κρατιεμε και δεν πάω περίπτερο. Τα υγρά μου είναι, ή ατμοποίητες (toptank mini , kayfun 5 ) δεν ξέρω .... Να κοιτάξω κάποιο άλλον ατμοποίητη για περισσότερα watt!!! Τον toptank με αντίσταση με 1.5Ω και 18.6w δεν.... Το kayfun κοντά στα 1.33Ω και στα 14w πάλι δεν με ευχάριστη.Αν ανεβασω τα w για περισσότερο ατμό θα πάρω γεύση αμέσως καμένο.... Αφήστε που τι έχω και σαν πιπιλα το ηλεκτρονικό μεχρι τώρα. Ή βάσης που περνώ είναι στα 80/20 με 6 νικοτίνη..... Εμενα η βαση μου με την νικοτίνη ειναι 90 vg 10 νερο 24 νικοτινη διαλυμένη σε atmos lab μηδενικη 50-50 οποτε εβαλα 1/3 νικοτινης 2/3 μηδενικης και βγηκε 70/30 6αρα νικοτινη.. Το μπουκαλάκι ηταν ενα πλαστικο 10ml για δοκιμη και εβαλα 9μλ βάσης 1 μλ αρωματος μεσα σε μια κουπα με καυτο νερο το αφησα κανένα 20 λεπτο και το βγαλα μετα το εβαλα σε ένα κουτι που εχω να μην το χτυπήσει κανενα φως.. το δοκιμασα σε λιγοτερο απο 12ωρες ωριμανσης για πρωτη εντύπωση και ητνα πολυ θετικό... Σχετικα με τον τοπτανκ εχω συρμα 26ga και 28ga αναλογος τα κεφια φτιαχνω και τις αντιστασεις θα σου λεγα κανε 5σπειρες σε 2αρι πυρινα microcoil και συκωσε τα βαμβακια να ακουμπησουν στο πανω μερος του επισκευασιμου ωστε να μπει με την μια η καμπανα χωρις να χρειαστει να πατησεις το βαμβακι... Απο βαμβακι χρησοιμοποιω τωρα το Koh Gen Do και πήρα την ποιο καθαρη γεύση μεχρι τωρα... Οσο αφορα τον καιφουν δυστυχώς δεν τον εχω και αν και θελω να παρω και γω τον κλώνο πιστευω οτι κανεις κατι λαθος με τα βαμβακια σού ή νε τις στροφες. 1
lostresam Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Kαλησπεριζω την vaping κοινοτητα! Το εχω κοψει μαχαιρι και ατμιζω μονο εδω και περιπου 2 μηνες σε μοντακι istick pico 75w με gs air ms σε αντισταση 0,75 και υγρο el greco americano. Θελω να παω σε εναν πιο ποιοτικο ατμοποιητη με καλυτερες γενικα αντιστασεις αποδοση γευσης κτλ. Ειμαι αναμεσα σε eleaf melo 3 nano και vaporesso guardian tank Toν πρωτο τον ξερω απο πρωτο χερι καθως τον εχει ο αδερφος μου και μαρεσει παρα πολυ το χτυπημα κ γενικα η γευση που αποδιδει, Τον vaporesso δεν τον εχω δοκιμασει αλλα βλεπω σε διαφορα reviews κ αξιολογησεις παρα πολυ θετικα σχολια για την καινοτομια των αντιστασεων (κεραμικες) και γενικα την γευστικη εμπειρια σε παρα πολυ υψηλα επιπεδα. Καποιος εμπειρος ατμιστης ποιον απο τους 2 θα μου προτεινε? Κλεινω προς Vaporesso για καποιο λογο μου φαινεται οτι βρισκεται καποια κλικ παραπανω απο τον melo 3. Eσεις τι λετε? Ευχαριστω!
gkarabid Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 1) εγω κανω και ζεστο μπανιο και μικτροκυματα. το υγρο γινεται πιο γρηγορα ετσι. ζεστο μπανιο το κανω μεχρι να κρυωσει το νερο. ας πουμε γεμιζω ενα μπολ με ζεστο νερο , (καυτο βασικα) και αφηνω μεσα το υγρο μεχρι να κρυωσουν και τα 2. τα κουναω και καθε 2-3 ωρες απο λιγο. 2)αν δεν σε γεμιζει το ατμισμα. δοκιμασε παραπανω mg η ξεκινα αλλες γευσεις. αν χρειαστει στην αρχη , πανε χτυπα κανα ακριβο υγρο , για να δεις που βρισκεσαι και μετα ξεκινα τα κλοναρια. οι ατμοποιητες που εχει ειναι κομπλε..και watt Μπορεις να δωσεις στον toptank και γευση μπορεις να παρεις απο τον kayfun. εγω πιστευω πως δεν τα εχεις βρει καλα με τα υγρα σου και τα στησιματα. give it a try επισης παρε κανα dripper , ισα ισα για να παιξει λιγο το ματι Το μπανακι με το ζεστό νερό φίλε μου τι κερδίσουμε σε ημέρες;δηλαδή αν ένα υγρό θέλει 4,5 ημέρες ωρίμανση (αφήνοντας στην άκρη) με το ζεστό νερό πάμε στης μισές ημέρες ; Και το κόλπο με τον φούρνο μικροκυμάτων (διαδικασία - χρόνος ωρίμανση); Τώρα θα βγω αγορά για ψώνια,σκεφτομαι να πάρω κανενα καινούργιο καπνικο υγρό ,σύρμα για το kayfun v5 27g (έχω ένα 28g) και σίγουρα ένα τα γνήσια λαστιχακια του αφού σε κάθε τζουρα σαν να τραβάω περισσότερο αέρα (χουρχουριζει). Ερώτηση σχετικά με τα watt ατμισματος. Στα χαμηλά watt δεν με γεμίζει κανένας ατμοποίητης, και μιλάω για 10 έως 16w. Διαβάσω αλλά και σε κουβέντα με το παιδί που έχει το κατάστημα με τα ηλεκτρονικά ότι στα Ω που παίζω (από 1.3 έως 1.9Ω ) πρέπει τα volt σε κάθε περίπτωση να μην είναι πάνω από 4.2v .Ισχυη κάτι τέτοιο παιδιά,γιατι έτσι ο kayfun τώρα με 1.33Ω και κατεβάζοντας τα watt για να φτάσω τα volt στα 4.2 έχω 13.1watt .Είναι πολύ λίγα για εμενα προσωπικά αφού δεν με γεμίζει (ατμός στο στόμα ) με αποτέλεσμα να ζοριζομε στο ατμισμα. Φυσικά όμως βλέπω ότι εκεί ο ατμοποίητη δουλεύει πολύ ποιο ομαλά (στρωτά - ήσυχα) αλλά χωρίς δύναμη. Υπάρχει κάποιος κανόνας ποια watt ατμιζουμε σε σχέση με τα Ω της κεφαλής. Καλημέρα σε όλους και ευχαριστω για την υπομονή σας
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Διαβάσω αλλά και σε κουβέντα με το παιδί που έχει το κατάστημα με τα ηλεκτρονικά ότι στα Ω που παίζω (από 1.3 έως 1.9Ω ) πρέπει τα volt σε κάθε περίπτωση να μην είναι πάνω από 4.2v .Ισχυη κάτι τέτοιο παιδιά,γιατι έτσι ο kayfun τώρα με 1.33Ω και κατεβάζοντας τα watt για να φτάσω τα volt στα 4.2 έχω 13.1watt .Είναι πολύ λίγα για εμενα προσωπικά αφού δεν με γεμίζει (ατμός στο στόμα ) με αποτέλεσμα να ζοριζομε στο ατμισμα. Φυσικά όμως βλέπω ότι εκεί ο ατμοποίητη δουλεύει πολύ ποιο ομαλά (στρωτά - ήσυχα) αλλά χωρίς δύναμη. Υπάρχει κάποιος κανόνας ποια watt ατμιζουμε σε σχέση με τα Ω της κεφαλής. Καλημέρα σε όλους και ευχαριστω για την υπομονή σας Αυτό με τα 4.2V είναι μύθος. Με χοντρό σύρμα (24G) και 1.3Ω αντίσταση παίζω 21W. Δηλαδή περίπου 5.2V. Σε περίπτωση που μιλάμε και διπλά+ σύρσματα (clapton και τα ρέστα) ανεβαίνεις ακόμα περισσότερο σε Voltage. Αυτό με τα 4.2V ισχύει με τα μηχανικά και subohm αντιστάσεις για να ξέρεις που περίπου βρίσκεσαι με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. 3
gkarabid Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με τα 4.2V είναι μύθος. Με χοντρό σύρμα (24G) και 1.3Ω αντίσταση παίζω 21W. Δηλαδή περίπου 5.2V. Σε περίπτωση που μιλάμε και διπλά+ σύρσματα (clapton και τα ρέστα) ανεβαίνεις ακόμα περισσότερο σε Voltage. Αυτό με τα 4.2V ισχύει με τα μηχανικά και subohm αντιστάσεις για να ξέρεις που περίπου βρίσκεσαι με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Οκ Νίκο αλλά τα όρια σε w για κάθε επισκευασιμη κεφαλής πως τα βρίσκουμαι ώστε να μην πάρουμε καμένη γεύση. Μόλις σταμάτησα από καμιά 3,4 στησιματα στο kayfun v5.Κουραστηκα και πάω για ξάπλα. Ακόμα δεν βρήκα ένα πολύ καλό στήσιμο για εμένα. Σήμερα αγορά μάλιστα και τα στόμια μου μπαίνουν στον kayfun για ποιο τσιγαρισια τζουρα και ένα ζευγάρι λαστιχακια. Πάντως και τα 4 στησιματα γευση 0, έχω θέμα με το βαμβάκι κατά την τοποθέτηση....... Νικό αν θυμάμαι καλά έχει τον kayfun v5 γνήσιο και θέλω να μου πεις το σύρμα 28 σε 6 σπυρες σε 2.8 πύρινα είναι καλά ή πρέπει να πάω σε ποιο χονδρό σύρμα για περισσότερα watt - γεύση;
warlock9_0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 βάλε στο κινητό αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stasbar.vape_tool&hl=en με το στησιμο που λες παιζεις 11-22 watt
gkarabid Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 βάλε στο κινητό αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stasbar.vape_tool&hl=en με το στησιμο που λες παιζεις 11-22 watt Αυτό έχω φίλε μου. Βλέπεις το apk κοιτάει να μην φεύγουν τα volt σε κάθε περίπτωση τα 4.2 όπως είχα αναφέρει..
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Οκ Νίκο αλλά τα όρια σε w για κάθε επισκευασιμη κεφαλής πως τα βρίσκουμαι ώστε να μην πάρουμε καμένη γεύση. Μόλις σταμάτησα από καμιά 3,4 στησιματα στο kayfun v5.Κουραστηκα και πάω για ξάπλα. Ακόμα δεν βρήκα ένα πολύ καλό στήσιμο για εμένα. Σήμερα αγορά μάλιστα και τα στόμια μου μπαίνουν στον kayfun για ποιο τσιγαρισια τζουρα και ένα ζευγάρι λαστιχακια. Πάντως και τα 4 στησιματα γευση 0, έχω θέμα με το βαμβάκι κατά την τοποθέτηση....... Νικό αν θυμάμαι καλά έχει τον kayfun v5 γνήσιο και θέλω να μου πεις το σύρμα 28 σε 6 σπυρες σε 2.8 πύρινα είναι καλά ή πρέπει να πάω σε ποιο χονδρό σύρμα για περισσότερα watt - γεύση; Σύρμα στον Κ5 μην πέσεις κάτω από 24G. Δεν υπάρχει κανόνας. Αυτή τη στιγμή είμαι με 24G SS316L για TC, 0.34Ω, 380F, 30W στο Triade. Στον Κ5 με Kanthal δεν έχω ανέβει πάνω από 25W. Γενικά δεν ζητάει τρελό Voltage ο Κ5 για να δώσει αποτέλεσμα απλά θα πρέπει να παίζει σε εύρος από 0.4 - 1.5Ω. Ο,τιδήποτε χαμηλότερο βγάζει πολύ ατμό και συνήθως δημιουργεί υγρασία στις εισαγωγές αέρα. Κανόνας δεν υπάρχει πάντως. Το βρίσκεις μόνος σου στην πορεία. Ας φας και κανά καψούλι, όλα στο πρόγραμμα είναι.
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 προτεινετε κανενα premuin υγρο αναπληρωσης? Αμερικάνικο να είναι και είσαι στο σωστό δρόμο! btw, πολλά καλά υγρά εκεί έξω... Μόνο με δοκιμή!
deadlyrjim21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ποιες να επιλέξω για wismec 2/3 ? https://www.fasttech.com/products/1420/10001980/1686800 http://www.gearbest.com/ncr18650b-3.7v-3400mah-_gear/
gkarabid Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τελικά με τον kayfun το προβλημμα είναι στην τροφοδοσία.Παει πολύ υγρό με αποτέλεσμα να πνίγεται και να μην με αφήνει να πάρω την τζουρα που θέλω.Και το προβλημμα άρχησε από τότε που ξεβιδωσα το κάτω μέρος από περιέργεια.Κατι με της φλατζες παίζει.... Την καμπάνα την γυρναω λιγότερο από μία στροφή και το υγρό κατεβαίνει σφαίρα. Λύσιμο το βράδυ πάλι με βλέπω και επισκευή ,αν μου βγει αλλιώς στα σκουπίδια το βλέπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις