Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να φωνάξω τους πυροτεχνουργούς; :D

Ωραίος! Αναμένουμε τα αποτελέσματα ;)

χαχαχα...ελα ρε μην μου χαλας το ονομα!! ηδη ειχα κανει ενα με dna 40..το ειχα ποσταρει!!δεν εκανε ποτε του μπαμ!!

2rmux6q.jpg

χαχαχα σαν χθες θυμαμαι που πηγα στο φανοποιειο το mod . τον ρωταω μπορουμε να το βαψουμε? μου λεει ναι! ε ειχε ενα rx8 τοτε κοκκινο , εβαφε προφιλακτηρα..πατησε ενα βαψιμο και το mod χαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Ψαχνω να βρω τον triton mini στο εξωτερικο, για λογους τιμης φυσικα...

Στο fasttech δεν ειναι διαθεσιμος. Πως γινεται τωρα σε ολοκληρο fasttech να μην ειναι διαθεσιμος δεν ξερω...

Σε κατι αλλα site οπως gearbest τον βρηκα σε τιμη ελαχιστα καλυτερη απο οτι στην Ελλαδα. Δεν αξιζει η μανουρα με τιποτα....

Τον βρηκα σε καλη τιμη μονο στο aliexpress.

https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Aspire-Triton-mini-atomizer-2ml-with-Clapton-coil/32585205434.html?spm=2114.30010308.3.21.BO2fnr&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1,searchweb201603_1&btsid=3887d937-a298-460a-938b-788b68253654

Καλες κριτικες εχει, ελπιζω να ειναι αυθεντικος... Αλλα πολλες μερες για να ερθει, το οποιο ειναι λιγο αποτρεπτικο...

Καμια αλλη προταση να τον παραγγειλω απο εξωτερικο?

Επισης αν εχετε καποια προταση απο Ελλαδα που να παιζει καλη τιμη, ισως και καποιο κωδικο εκπτωσης, ευπροσδεκτη...

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω τον triton mini στο εξωτερικο, για λογους τιμης φυσικα...

Στο fasttech δεν ειναι διαθεσιμος. Πως γινεται τωρα σε ολοκληρο fasttech να μην ειναι διαθεσιμος δεν ξερω...

Σε κατι αλλα site οπως gearbest τον βρηκα σε τιμη ελαχιστα καλυτερη απο οτι στην Ελλαδα. Δεν αξιζει η μανουρα με τιποτα....

Τον βρηκα σε καλη τιμη μονο στο aliexpress.

https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Aspire-Triton-mini-atomizer-2ml-with-Clapton-coil/32585205434.html?spm=2114.30010308.3.21.BO2fnr&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1,searchweb201603_1&btsid=3887d937-a298-460a-938b-788b68253654

Καλες κριτικες εχει, ελπιζω να ειναι αυθεντικος... Αλλα πολλες μερες για να ερθει, το οποιο ειναι λιγο αποτρεπτικο...

Καμια αλλη προταση να τον παραγγειλω απο εξωτερικο?

Επισης αν εχετε καποια προταση απο Ελλαδα που να παιζει καλη τιμη, ισως και καποιο κωδικο εκπτωσης, ευπροσδεκτη...

Aποκλείεται να τον βρείς φθηνότερα, τώρα για οriginal αμφιβάλλω πολύ...
Δημοσ.

Εφτιαξα το soha χθες σε 10% αναλογία το βαλα σε ζεστο νερό το μπουκαλακι για να δεσει ποιο γρηγορα δεν αντεξα και το δοκιμασα σημερα με μια μερα ωρίμανση.. Φέρνει πολυ σε τριμπεκα με ποιο εντονο στοιχείο του καλαμποκιού

Η δοκιμή εγινε σε toptank mini 26ga στα 0,5 ohm και 15w..

Δημοσ.

ενδιαφερον εχω φτιαξει και εγω ενα παρομοιο αλλα το εχω ακομα σε ωριμανση.

Εσυ πως το εφτιαξες?

Δημοσ.

Εφτιαξα βαση δικη μου 6αρα και απλα εβαλα στα 9μλ ενα μλ αρώματος το βαλα σε ζεστο νερο για να δεσει.. και δεν αντεξα και το δοκιμασα την επομενη μερα

Δημοσ.

εχω ακουσει καλα λογια για αυτο, αλλα δεν εχω προλαβει να το φτιαξω,

θα περιμενω να μου πεις αποψεις οταν το βαλεις κανονικα μπροστα.

Επισης σου συστηνω το Smoke - X.

Ειναι εξισου καλο.

Δημοσ.

τι να σου πω, εμενα μου φαινεται μια χαρα, τουλαχιστον μεχρι στιγμης.

τωρα για το SOHO αν εχεις RY4 (1 προς 10 δηλαδη 10 σταγονες soho / 1 σταγονα ry4) και δες διαφορα....

(εννοειται σε ξεχωριστη ποσοτητα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...