gkarabid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αν κάποιος φίλος είναι από Λαρισα χαρίζω δύο υγρά LiQuid cloud N5-N3.Των 10 ml είναι με υγρό μέσα πάνω από την μέση (σχεδόν γεμάτα). Πήρα αρκετά από LiQuod και το μόνο που με κάθησε ήταν το r4,αλλα και πάλι είναι εύκολο να το φτιάξεις πολύ κοντά σε αυτό.
chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αυτα διαβαζω και μενω μακρια απο τους RTA... δεν λεω, αμα κανεις καμια 100στη στησιματα θα το πετυχεις. Αλλα ποιος εχει το κουραγιο και το χρονο να τα κανει? εγω να σου πω την αληθεια με τον συγκεκριμενο ο οποιος και ειναι ευκολος στο στισημο δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε dry hits ουτε καψιματα,ουτε leaks nada
tornado Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 chrisxkar ηδη εχω φαει αρκετο χρονο (δεν εχω και πολυ ελευθερο) με μοντς - μπαταριες υγρα και τελευταια με ατμοποιητες εργοστασιακους μεχρι να βρω κατι να μου ταιριαζει. Αμα μηδενισω το κοντερ και μπλεξω απο την αρχη και ψαχνω βαμβακια και κανθαλ θα μου ερθει και μια εξωση να ειναι ολη δικια μου Ισως σε κανα 6μηνο να ειναι πιο χαλαρο για μενα θα δειξει Προς το παρον προσπαθω να βρω 2 μπαταριες να παιζω με το νεο μου μοντακι της eleaf το ASTER Τι λετε για αυτες τις 2? http://www.aliexpress.com/item/2PCS-New-2015-LG-HG2-18650-3000mAh-battery-18650HG2-3-6V-discharge-20A-dedicated-electronic-cigarette/32672992696.html?aff_platform=aaf&sk=myNz3vJIa%3A&cpt=1472643677339&aff_trace_key=b25fa6e6587d43918fa35b9d432a836e-1472643677339-03768-myNz3vJIa
chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 οι περισσοτερες μεταφορικες δεν στελνουν μπαταριες οι κορυφη στην κατηγορια ειναι αυτη που εβαλες η samsung 30q και μια ακομα η οποια δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα
deesnider Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αυτα διαβαζω και μενω μακρια απο τους RTA... δεν λεω, αμα κανεις καμια 100στη στησιματα θα το πετυχεις. Αλλα ποιος εχει το κουραγιο και το χρονο να τα κανει? Φίλε tornado, άνθρωπος με λιγότερη υπομονή από 'μένα και πιο «άχρηστος» σε οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί «ψιλοδουλειά», είναι δύσκολο να βρεθεί! Αφού λοιπόν, εγώ ο κουλός, δεν ταλαιπωρήθηκα, θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί. Συμπτωματικά, η πρώτη μου απόπειρα για «φτιαχτή» αντίσταση, έγινε με δανεικό avocado 22 από φίλο. Τον είδα μία φορά να φτιάχνει, μού είπε δυο πραγματάκια εφόσον ήμουν τελείως ξένος με το ...άθλημα και, η πρώτη μου κιόλας απόπειρα εστέφθη με επιτυχία! Ίσως όχι απόλυτη, αν αξιολογηθεί με τα κριτήρια κάποιου έμπειρου, αλλά ούτε καμένο πήρα, ούτε υγρά μού έτρεχαν από 'δω κι από 'κει, ούτε μπουρμπουλήθρες στη τζούρα, ούτε τίποτα. Στον avocado δεν έμεινα, διότι, τουλάχιστον για την ώρα μού φαίνεται πολύ περισσότερο αεράτος από αυτό που θέλω, αλλά το ότι το να τον στήσω ήταν αστείο, ισχύει. Στη συνέχεια έπεσαν στα χέρια μου δυο kayfun lite plus (κλώνοι), όπου το «αστείο» εξελίχθηκε σε «ξεκαρδιστικό»! Πρέπει να είναι ένας από τους πιο γελοία εύκολους επισκευάσιμους που έχουν περάσει. Από άλλους - και ίσως πιο σύγχρονους, μια και ο lite plus είναι σίγουρα παρωχημένος πια - δεν έχω ακόμα εμπειρία, αλλά αν έχουν βγει και πιο εύκολοι, μάλλον θα είναι ευκολότερο να στήσεις αυτούς, παρά να αγοράσεις έτοιμη κεφαλή και να τη βιδώσεις! Όλα τα παραπάνω, δεν τα λέω για να υποστηρίξω ότι όλοι πρέπει ντε και καλά να το γυρίσουν σε επισκευάσιμο (τρία χρόνια με το ναυτίλο ήμουν και τον έχω/χρησιμοποιώ ακόμα) , αλλά, ειδικά αν ξεκινήσει κάποιος με έναν «όχι μπελαλίδικο» επισκευάσιμο, μόνο δραματική δεν είναι η κατάσταση.
tornado Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 deesnider ποιον επισκευασιμο θα προτεινες για τσιγαρισια τζουρα?
deesnider Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 deesnider ποιον επισκευασιμο θα προτεινες για τσιγαρισια τζουρα? Φίλε, δεν είμαι ο πιο κατάλληλος για να σού προτείνω, λόγω τής ελάχιστης εμπειρίας μου με τους επισκευάσιμους: Μόνο τους δύο που προανέφερα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Πιο έγκυρη πρόταση θα πάρεις από κάποιο μέλος πιο «παλιό» στο χώρο (ο avocado πάντως, σίγουρα αποκλείεται! Έχει ξεπεράσει το όριο αυτού που λέμε «πνευμονική» τζούρα. Κατευθείαν στη ...φτέρνα τη στέλνει! ) 2
nikoskon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αυτα διαβαζω και μενω μακρια απο τους RTA... δεν λεω, αμα κανεις καμια 100στη στησιματα θα το πετυχεις. Αλλα ποιος εχει το κουραγιο και το χρονο να τα κανει? Ούτε καν. Ο φίλος απλά δεν κλείδωνε την αντίσταση σε TC και γενικά κάτι κάνει λάθος που μόνο αν το δούμε από κοντά θα βγάλουμε άκρη. Ατμοποιητές όπως Kayfun Lite Plus, V3 & V5, Subtank/Toptank mini, Protank 4, Serpent mini κλπ στήνονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και συστήνονται για αρχάριο. Η γνώμη είναι πως για τα 60€ που ζητάει ο KL+ είναι ο ιδανικός για έναν αρχάριο που ούτως ή άλλως δεν τον ενδιαφέρον οι πνευμονικές και αναζητά σφιχτή τζούρα.
chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω μεχρι να πιασω το συρμα με την βιδα στον kayfun mini μου εβγαινε το λαδι
nikoskon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 KL+? εννοεις kayfun light plus? Ναι! παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω μεχρι να πιασω το συρμα με την βιδα στον kayfun mini μου εβγαινε το λαδι Δεν διαφωνώ πως για κάποιους είναι δύσκολο στην αρχή αλλά ΟΚ, αντικειμενικά 1 coil jig να έχεις και είσαι κομπλέ.
PseudonimoEl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Οσο αφορα τον φιλο που ρωτησε για την νικελιου με 5 σπείρες που ειχα δοκιμασει να το στήσω στο toptank μου την διαβσε ως 0.07ohm ειναι παρα πολυ λεπτο σαν συρμα αυτο που εχω το νικελιου, για αυτο πηρα και kanthal οπου με 5 σπείρες μου βγαινει καπου 0.8 στον αβοκάντο.. Παω τωρα το απογευμα να παρω αλλο βαμβακι γιατι με αυτο που ειχα και στον toptank πηρα καμένο οσες φορες το δοκιμασα.. Το θεμα ειναι οτι η αντισταση φτιάχνετε πανω σε ενα κατσαβιδι γιατι δεν εχω κάποιο κιτ οπου να μπορω να ξερω ποσος ειναι ο πυρήνας μου
nikoskon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Οσο αφορα τον φιλο που ρωτησε για την νικελιου με 5 σπείρες που ειχα δοκιμασει να το στήσω στο toptank μου την διαβσε ως 0.07ohm ειναι παρα πολυ λεπτο σαν συρμα αυτο που εχω το νικελιου, για αυτο πηρα και kanthal οπου με 5 σπείρες μου βγαινει καπου 0.8 στον αβοκάντο.. Παω τωρα το απογευμα να παρω αλλο βαμβακι γιατι με αυτο που ειχα και στον toptank πηρα καμένο οσες φορες το δοκιμασα.. Το θεμα ειναι οτι η αντισταση φτιάχνετε πανω σε ενα κατσαβιδι γιατι δεν εχω κάποιο κιτ οπου να μπορω να ξερω ποσος ειναι ο πυρήνας μου Κατσαβίδι; Επιχρωμιωμένο; Τώρα που θα πας στο μαγαζί για σύρμα πάρε και ένα τέτοιο εργαλείο με διαμέτρους 2.5mm και 3.0mm. Συνήθως πωλούνται ως kit για 2.0mm, 2.5mm,3.0mm. Ή αν σου φαίνεται ακριβό, πάρε κάτι τέτοιο νικο ισως απο νεο ετος να ασχοληθω 'σ'ωραίος! Αν είσαι Αθήνα και θες να βρεθούμε να σε βοηθήσω από κοντά, ρίξε σύρμα...
tornado Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ναι αθηνα ειμαι, φανταζομαι οτι αμα παρω τα εργαλεια θα σε χρειαστω να πιουμε ενα καφεδακι μαζι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις