invisiblesurfer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εξαιρώντας τους κλώνους μια και δεν έχω συγκρίνει ποτέ την απόδοσή τους, θα σου πρότεινα: Aromamizer Supreme (την έκδοση με τα 4ml) για πνευμονικές και γεύση/ντουμάνι στο κατακόρυφο https://www.fasttech.com/products/3028/10018387/4563001 Fodi F2 για σφιχτές τζούρες και επίσης απίστευτη γεύση https://www.fasttech.com/products/3028/10016337/4801500 Σύνολο 48$ = 43€ Φίλε μου τους έχεις χρησιμοποιήσει αυτούς τους ατμοποιητές; Πόσο leak-free πραγματικά είναι; Ταξιδεύω πολύ και έχω το ηλ τσιγάρο στην τσάντα μου. Όταν το βγάζω από τη τσάντα έχω την άσχημη εμπειρία να έχουν πλημμυρίσει τα πάντα και ο ατμοποιητής να είναι άδειος...
nikoskon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φίλε μου τους έχεις χρησιμοποιήσει αυτούς τους ατμοποιητές; Πόσο leak-free πραγματικά είναι; Ταξιδεύω πολύ και έχω το ηλ τσιγάρο στην τσάντα μου. Όταν το βγάζω από τη τσάντα έχω την άσχημη εμπειρία να έχουν πλημμυρίσει τα πάντα και ο ατμοποιητής να είναι άδειος... O Aromamizer Supreme είναι 100% leak free λόγω του τρόπου με τον οποίο κλείνουν τα υγρά. Για τον Fodi F2 δεν μπορώ να σου εγγυηθώ.
tornado Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 εχει κανεις τον φορτιστη liito kala 500? δεν καταλαβαινω τις ενδειξεις της οθονης
Kadaz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φίλε μου τους έχεις χρησιμοποιήσει αυτούς τους ατμοποιητές; Πόσο leak-free πραγματικά είναι; Ταξιδεύω πολύ και έχω το ηλ τσιγάρο στην τσάντα μου. Όταν το βγάζω από τη τσάντα έχω την άσχημη εμπειρία να έχουν πλημμυρίσει τα πάντα και ο ατμοποιητής να είναι άδειος... Eχω aroma supreme 4ml + cuboid μισο χρονο περιπου. Το τανκ γ*μαει οτι καλυτερο εχω δοκιμασει, κανενα leak ΕΚΤΩΣ αν κανεις τη μλκια να το γεμισεις υγρο και να ανοιξεις το juice flow τερμα. Περιπου στη μεση ειναι υπερ-κομπλε για 80+ VG υγρο που εχω. Το μοντ φοβερο επισης θεωριτικα, αλλα μου βγαλε το κλασσικο προβλημα στο 510 πιν. Υπηρξε περιοδος που μετα απο 2 τζουρες ηθελε ξεβιδωμα, αλλα με τον καιρο εστρωσε μονο του (wtf?). Τεσπα, αψογο το τανκ, παρτο αφοβα.
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Αυτος ειναι rebuildable? Αν ναι δεν ξερω ρε παιδια. Δεν ειναι ταλαιπωρια και περισσοτερα εξοδα ενας τετοιος ατμοποιητης? Ο συγκεκριμένος, δέχεται έτοιμες κεφαλές, αλλά έχει και δικό του deck, στο οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και «χειροποίητες» αν θελήσεις κάποια στιγμή. Αν στην πορεία δεις ότι το να φτιάχνεις μόνος σου δε σού είναι πρόβλημα - που, 99% δε θα είναι - μπορείς να κοιτάξεις και για αγορά αποκλειστικά rebuildable ατμοποιητή. Για το δεύτερο σκέλος τής ερώτησής σου τώρα: Ταλαιπωρία δε θα τη χαρακτήριζα - εντάξει, από το να αγοράσεις την κεφαλή έτοιμη και απλά να τη βιδώσεις στον ατμοποιητή, είναι πιο «δύσκολο» - αλλά ότι θέλει μια κάποια υπομονή και προσοχή θέλει. Τίποτα σοβαρό πάντως. Μια συνήθεια είναι όλα! Όσο για τα έξοδα...κάθε άλλο! Τον ατμοποιητή τον αγοράζεις μια φορά και τον δουλεύεις για όσο θες, ενώ δεν είναι απαραίτητα ακριβοί οι rebuildable. Το δε κόστος χρήσης λόγω αναλωσίμων πέφτει στο ελάχιστο. Μόνο με αγορά υγρών θα ασχολείσαι. Τα υπόλοιπα (βαμβάκι, σύρμα και τα σχετικά) είναι αμελητέου κόστους, ειδικά αν σκεφτείς πόσο καιρό θα περνάς με τα - πολύ λιγότερα - λεφτά πού θα ξοδεύεις για αγορά υλικών. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με RDAs (έχω δει και τον όρο RTDA, τί είναι αυτό; είναι οι διαρροές. Πολλοί λένε "δεν το στηνεις σωστά" αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο σωστός τρόπος στησιματος. Επίσης έχω ακούσει για ατμοποιητές διπλής αντίστασης, τι έξτρα προσφέρει αυτό; Πχ ο Aromamizer είναι διπλός. Είναι για περισσότερο ατμό ή διπλασιάζεται και η αντίσταση ;
warlock9_0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 δες για τους τυπους τον rebuildable http://vaping360.com/rebuildable-tanks-explained-rbas-vs-rdas-vs-rtas-vs-rdtas/ οι αντιστάσεις συνήθως μπαίνουν παράλληλα οπότε πέφτει η συνολική αντίσταση 1
nikoskon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 πεδια γιατη δαιν καπνιζεται λιγο πραμα απτω σπιτι μυ; το καλειτερο σταφ εχο! μονο στον μπαπα μου μειν το πητε, θα μου απαγωρευση το πλει στεσιον 5 μου (ημε ο προτος στο κωσμο που τω εχη)! Γιατί ατμίζουμε. 1
gorillas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αφού τελείωσαν οι διακοπές και αφού κάπως οργανωθήκαμε οικονομικά σκέφτομαι για ένα δεύτερο setακι, modακι και επισκευάσιμο ατμοποιητή. Για mod δεν ξέρω, χρειάζομαι την βοήθειά σας αλλά για ατμοποιητή σκέφτομαι: LOW BUDGET: FODI F2 LIMITLESS HIGH BUDGET: EVIVA-T KAYFUN V5 Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από επισκευάσιμους, θέλω γεύση και είμαι πιο πολύ της τσιγαρίσιας τζούρας. Η αγορά θα γίνει τον άλλον μήνα και αυτή την στιγμή είμαι με VTC MINI και TRITON MINI. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
nikoskon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 [...] LOW BUDGET: FODI F2 LIMITLESS HIGH BUDGET: EVIVA-T KAYFUN V5 [...] Kayfun 5 χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν θελήσεις ακόμα πιο σφιχτή τζούρα, αγοράζεις με 10€ περίπου και το MTL kit για τον Kayfun 5 και είσαι κομπλέ. Απλά θα πρότεινα και αλλαγή mod γιατί πλέον με τον Κ5 θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τα "καλά" ρεύματα τί διαφορά κάνουν στο άτμισμα. Αυτή τη στιγμή θα έπαιρνα ένα Lost Vape - Therion με DNA75, διπλής μπαταρίας και τέλος. 2
gorillas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Kayfun 5 χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν θελήσεις ακόμα πιο σφιχτή τζούρα, αγοράζεις με 10€ περίπου και το MTL kit για τον Kayfun 5 και είσαι κομπλέ. Απλά θα πρότεινα και αλλαγή mod γιατί πλέον με τον Κ5 θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τα "καλά" ρεύματα τί διαφορά κάνουν στο άτμισμα. Αυτή τη στιγμή θα έπαιρνα ένα Lost Vape - Therion με DNA75, διπλής μπαταρίας και τέλος. Και εγώ αυτό το modακι κοιτούσα, είναι πανέμορφο.. Για τις low budget επιλογές; Έχεις κάποια πρόταση ανάλογη; Ο v5 έχει καλύτερη γεύση από τον Eviva-T? Να κοιτάξω για κλώνο του v5? Αξίζει τον κόπο; Πήρα φόρα!!!!
nikoskon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Και εγώ αυτό το modακι κοιτούσα, είναι πανέμορφο.. Για τις low budget επιλογές; Έχεις κάποια πρόταση ανάλογη; Ο v5 έχει καλύτερη γεύση από τον Eviva-T? Να κοιτάξω για κλώνο του v5? Αξίζει τον κόπο; Πήρα φόρα!!!! Δεν αγοράζω κλώνους, οπότε και δεν προτείνω. Τώρα ο Eviva σε περιορίζει λίγο στα στησίματα. Δεν το έχω δοκιμάσει πέραν από το κατάστημα που τα εμπορεύεται για δοκιμή ενός υγρού (νομίζω Ripe Vapes, τούμπανο) αλλά δεν θα τον αγόραζα. Οπότε θα σου προτείνω γνήσιο. Ο Eviva-T είναι καλύτερο να συγκριθεί με τον Kayfun Lite Plus όπου εκεί κερδίζει ο KFL+ και λόγω τιμής αλλά και επειδή έχει εγγυημένα απίστευτη γεύση. 2
discoboyminimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αυτή τη στιγμή θα έπαιρνα ένα Lost Vape - Therion με DNA75, διπλής μπαταρίας και τέλος. εγω παλι , εχω κοληταρι που πηρε το therion απο day one , και εχει φυγει το χρωμα απο το μισο mod , το fire button αρχησε να ξελασκαρει και μου ελεγες πως θα χρειαστει συντομα ν αλλαξουμε 510. δεν θα το προτεινα και τοσο επισης , χωρις να του πεσει η κατι , καικαν 2-3 πιξελ τερμα κατω αριστερα και κρυβουν λιγο απο την ενδειξη της μπαταριας
nikoskon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εγω παλι , εχω κοληταρι που πηρε το therion απο day one , και εχει φυγει το χρωμα απο το μισο mod , το fire button αρχησε να ξελασκαρει και μου ελεγες πως θα χρειαστει συντομα ν αλλαξουμε 510. δεν θα το προτεινα και τοσο επισης , χωρις να του πεσει η κατι , καικαν 2-3 πιξελ τερμα κατω αριστερα και κρυβουν λιγο απο την ενδειξη της μπαταριας Γενικά είναι top μοντάκια σε normal τιμές. Τουλάχιστον στο ecf μόνο ένα περιστατικό έχω δει. Οπότε το θεωρώ αστοχία υλικού και ίσως παίζει ρόλο ότι ήταν και πρώτες παρτίδες εκείνη την περίοδο. Δεν το θεωρώ αποτρεπτικό παράγοντα επ' ουδενί και ούτε καν θα πρότεινα την αγορά wraps πχ. Ο φίλος σου τί έκανε; Το έστειλε για αλλαγή;
discoboyminimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Γενικά είναι top μοντάκια σε normal τιμές. Τουλάχιστον στο ecf μόνο ένα περιστατικό έχω δει. Οπότε το θεωρώ αστοχία υλικού και ίσως παίζει ρόλο ότι ήταν και πρώτες παρτίδες εκείνη την περίοδο. Δεν το θεωρώ αποτρεπτικό παράγοντα επ' ουδενί και ούτε καν θα πρότεινα την αγορά wraps πχ. Ο φίλος σου τί έκανε; Το έστειλε για αλλαγή; οχι ρε συ , το κραταει , απλα ειναι ξενερωμενος. το χρωμα εφυγε απο το πλαστικο καπακι , και οχι απο το σωμα που ειναι μεταλικο. να φανταστεις ακομα εχει το αυτοκολητακι επανω, και το προσεχει πολυ. για την οθονη θα ελεγα αστοχεια υλικου , μιας κ το δικο μου dna , φοραει την ιδια οθονη . για το mod σαν σωμα , δεν ξερω αν το βελτιωσαν η κατι..παντως ηταν απιστευτα γρηγορος ο ρυθμος που ξεβαψε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις