tornado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 τελικα κανεις δεν ειναι απολυτα ευχαριστημενος με διαφορα μοντελα. Στον ενα κανει, στον αλλο δεν κανει, αντε βγαλε ακρη Πχ ο cleito παρολο που λενε αρκετοι οτι ειναι ο μπεστ, εμενα μου ετρεχε υγρο απο τις τρυπες που εχει για τον αερα. Οχι μονιμα, οταν εβαζα υγρο, ηθελε για λιγη ωρα το σκουπισματακι του. Αλλα οσο να ναι, θα προτιμουσα να μην το κανει αυτο. Δεν συζηταω βεβαια στο θεμα γευσης εμενα δεν μου εκανε, αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου, οποτε εκει δεν λεω πολλα.
chrisxkar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 το πιο αμφιλεγομενο ειναι το θεμα γευσης.Πολυ ατμοποιητες ο ενας θα σου πει τελεια γευση και θα κανεις εσυ και θα αναρωτιεσαι τι εννοουσε 1
dialitis93 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Άποψη για Nautilus mini me BVC??? Θέλω σφιχτή τζουρα και τον σκέφτηκα αλλά κάποιοι φίλοι μου με απωθούν απο αυτήν την αγορά... Είχε κάποιος κακή εμπειρία με τον συγκεριμένο clearomizer? Έχω ένα μελο 3 με την triton 1.8ohm αλλά έχω πολυ κατανάλωση
zacharis1955 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Άποψη για Nautilus mini me BVC??? Θέλω σφιχτή τζουρα και τον σκέφτηκα αλλά κάποιοι φίλοι μου με απωθούν απο αυτήν την αγορά... Είχε κάποιος κακή εμπειρία με τον συγκεριμένο clearomizer? Έχω ένα μελο 3 με την triton 1.8ohm αλλά έχω πολυ κατανάλωση Πολύ καλός!
discoboyminimal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πολύ καλός! πολυ καλο δεν τον λες..μετριο ατμοποιητη τον λες, μιλωντας αντικειμενικα. αν κανεις ενα υγρο που ειναι σκετο φραουλα. τοτε ειναι απλα οκ ο ατμοποιητης αυτος. αν ομως κανεις κανα premium που βγαζει 200αrωματα τοτε απλα υστερει. δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα , οποιοδηποτε ατμοποιητη και να εχουμε , δυστηχως 2
alldaynews Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ηρθε η ώρα της αλλαγής.Εδώ και μια εβδομάδα είμαι με μηδενική και όλα μια χαρά.Εκανα και τις παραγγελίες μου σε αρώματα να φτιάξω τις συνταγούλες μου για τον επερχόμενο χειμώνα και όλα μια χαρά.Γλυκερίνη-προπυλενογλυκόλη να υπάρχει και όλα τζετ.Μετά από 27 χρόνια κανονικού τσιγάρου και 8 μήνες στον ατμό ούτε το είχα διανοηθεί πως κάποια στιγμή θα φτάσω σε αυτό το σημείο. 4
dialitis93 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 πολυ καλο δεν τον λες..μετριο ατμοποιητη τον λες, μιλωντας αντικειμενικα. αν κανεις ενα υγρο που ειναι σκετο φραουλα. τοτε ειναι απλα οκ ο ατμοποιητης αυτος. αν ομως κανεις κανα premium που βγαζει 200αrωματα τοτε απλα υστερει. δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα , οποιοδηποτε ατμοποιητη και να εχουμε , δυστηχως σε σχεση με τον μελο 3 που έχω στα 1,8ohm για να έχω σφιχτες τζουρες που θελω εγώ νομίζω θα μου ταιριάζει περισσότερο. Στο θέμα κατανάλωσης υγρού είναι καλύτερος όμως?
superKots Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε κανεναν ατμοποιητη για να τον εχω για το σπιτι για δοκιμες γευσεων. Αυτη τη στιγμη ειμαι με nautilus 5ml και istick 40w, οποτε θα ηθελα κατι που να μην εχει τοσο σφιχτη τζουρα οσο ο nautilus αλλα ουτε το αλλο ακρο. Επισης μπορειτε να προτεινετε μερικα sites για παραγγελεια e-liquids με καλες τιμες? Ευχαριστω.
nikoskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε κανεναν ατμοποιητη για να τον εχω για το σπιτι για δοκιμες γευσεων. Αυτη τη στιγμη ειμαι με nautilus 5ml και istick 40w, οποτε θα ηθελα κατι που να μην εχει τοσο σφιχτη τζουρα οσο ο nautilus αλλα ουτε το αλλο ακρο. Επισης μπορειτε να προτεινετε μερικα sites για παραγγελεια e-liquids με καλες τιμες? Ευχαριστω. Για δοκιμές γεύσεων ΜΟΝΟ dripper ώστε να αλλάζεις βαμβάκι για να μην μπλέκεις γεύσεις. 1
ektor7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για δοκιμές γεύσεων ΜΟΝΟ dripper ώστε να αλλάζεις βαμβάκι για να μην μπλέκεις γεύσεις. Μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν επισκευασιμο γι'αυτη την χρηση ή πρεπει να ειναι ειδικη κατασκευη,δλδ αυτος ο dripper. Εχεις κανενα(dripper) καλο υποψη σου? 1
nikoskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν επισκευασιμο γι'αυτη την χρηση ή πρεπει να ειναι ειδικη κατασκευη,δλδ αυτος ο dripper. Εχεις κανενα(dripper) καλο υποψη σου? Σαφώς και επισκευάσιμος αλλά είναι πιο χρονοβόρα η φαση. Στον dripper βγάζεις καπάκι, βγάζεις βαμβάκι, πυρώνεις, βάζεις βαμβάκι, βρέχεις και ατμίζεις. Στον επισκευάσιμο, αναλόγως το είδος πάντα, τους ενδέχεται χρειάζεται και να τον "λύσεις". Drippers υπάρχουν πολλοί. Προσωπικά την έχω βρει με τον Desire Yuri ο οποίος έχει το κλασικό velocity deck, δυνατότητα και για μονή αντίσταση και δεν είναι extreme αεράτος. Τέλος, ο λόγος που προτείνω dripper, πέραν της ευκολίας, είναι γιατί συνήθως αποδίδουν καλύτερα την γεύση ενός υγρού. Στην περίπτωσή μου, δύσκολα ένα υγρό που δεν μου αρέσει όταν το ατμίζω από dripper, να μου αρέσει σε κάποιον τανκάτο. 1
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 θα ηθελα να γραψω πως σαν χρηστης και nautilus x παραλληλα με αλλα αισθητα απογοητευμενος απο ατμο γευση και καλη λειτουργια.Σε μη εντονα αρωμα δεν παιρνεις καλη γευση,η αντισταση φτηνει πολυ υγρο και ακομα και σε πολλα watt ο ατμος ειναι ανυπαρκτος για να παρεις μια και παλη μη ικανοποιητικη ποσοτητα ατμου(συγκριτικα με αλλους τσιγαρισιους ατμοποιητες) πρεπει να τραβηξεις την τριτη με τεταρτη τζουρα
ektor7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Σαφώς και επισκευάσιμος αλλά είναι πιο χρονοβόρα η φαση. Στον dripper βγάζεις καπάκι, βγάζεις βαμβάκι, πυρώνεις, βάζεις βαμβάκι, βρέχεις και ατμίζεις. Στον επισκευάσιμο, αναλόγως το είδος πάντα, τους ενδέχεται χρειάζεται και να τον "λύσεις". Drippers υπάρχουν πολλοί. Προσωπικά την έχω βρει με τον Desire Yuri ο οποίος έχει το κλασικό velocity deck, δυνατότητα και για μονή αντίσταση και δεν είναι extreme αεράτος. Ευχαριστω για την απαντηση και την προταση για dripper. Τέλος, ο λόγος που προτείνω dripper, πέραν της ευκολίας, είναι γιατί συνήθως αποδίδουν καλύτερα την γεύση ενός υγρού. Στην περίπτωσή μου, δύσκολα ένα υγρό που δεν μου αρέσει όταν το ατμίζω από dripper, να μου αρέσει σε κάποιον τανκάτο. Φυσικα υπαρχει και η περιπτωση να σου αρεσει στον dripper και να μη σ'αρεσει στον τανκατο,οπου εκει ειναι πιο safe η επιλογη να τα δοκιμαζεις στον πιο μπελαλιτικο επισκεβασιμο. Αν και για να χρησιμοποιει καποιος το dripper,λογικα θα πρεπει να εχει και ενα τανκατο στα "μετρα" του dripper ή τουλαχιστον στις πολλες δοκιμες να μπορει να καταλαβαινει πως θα του βγενει η γευση που ειχε στον dripper ,στον ταγκατο του.
nikoskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γενικά για τον Χ δεν ακούγονται τα καλύτερα. [...] Φυσικα υπαρχει και η περιπτωση να σου αρεσει στον dripper και να μη σ'αρεσει στον τανκατο,οπου εκει ειναι πιο safe η επιλογη να τα δοκιμαζεις στον πιο μπελαλιτικο επισκεβασιμο. Αν και για να χρησιμοποιει καποιος το dripper,λογικα θα πρεπει να εχει και ενα τανκατο στα "μετρα" του dripper ή τουλαχιστον στις πολλες δοκιμες να μπορει να καταλαβαινει πως θα του βγενει η γευση που ειχε στον dripper ,στον ταγκατο του. Σίγουρα με έναν "καλό" dripper με normal στήσιμο θα πάρεις την καλύτερη γεύση που μπορείς. Τώρα αν οι τανκάτοι σου δεν αποδίδουν σε γεύση το ίδιο, δεν φταίει ο dripper. Ουσιαστικά θέλω να καταλήξω, πως εφόσον σε ενδιαφέρει περισσότερο η γεύση από τα ντουμάνια πχ, θα πρέπει να προμηθευτείς και τον/τους κατάλληλο/ους τανκάτους. Όπως αναφέρθηκε πριν, δεν υπάρχει ένας ατμοποιητής που να τα κάνει όλα. 1
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 θελω να μου κανετε καμια προταση και καποιο ωραιο ατμοποιητη επισκευασιμο σε υψος μικροτερο των 50mm τζουρα και mouth to lung και direct lung αλλα οχι και avocado theorem οι οποιοι ειναι μονο για direct lung (η εστω να εχει καλη ρυθμιση). Μπορει να παρω και πανω απο εναν (ετσι και αλλιως κακα τα ψεματα συλλογη τους κανουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις