Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χθες πήγα από το http://theliquid.gr/ και πήρα ένα RY4 πολύ καλό (12mg/ml)!!! πολύ οικονομικό 2 ευρώ το 10αράκι ml

Απο γεύση τί έλεγε; (ασχέτως τιμής)

Το r4 το ατμιζω εδώ και πολύ καιρό και μαζί με το Αγρινιο να θεωρο πολύ σούπερ.

Μάλιστα τα φτιάχνω μόνος μου με άρωμα από atmosfaira.

Πάντως σκέφτομαι να παραγγειλω και εγώ από το κατάστημα που πήρες αφού βλέπω ότι ή τιμές τους αλλά και σχόλια ατμιστων είναι άριστες.

Τυχεροί εκεί στην Αθηνα τα εχεται στα πόδια σας τα περισσότερα καταστήματα.

Δοκιμασίες κάποιο άλλο να μας πεις εντυπώσεις (κανένα με φρούτα?)

Τα σχόλια μπορεί είναι και στημένα. Μην δίνεις τόση σημασία.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι σχόλια Νικό από την σελίδα τους αλλά σε μία μικρή αναζήτηση στο google για τα υγρά τους.

Σε κάποια φόρουμ ατμιστων δηλαδή.

Τεσπα

Σημερα αύριο θα κάνω μία μικρή παραγγελία για δόκιμοι

Αααα το r4i κάντο με λίγο προσθήκη κρέμα βανίλιας - ή κάτι άλλο και θα εκπλαγείς

• Like 1
Δημοσ.

Όχι σχόλια Νικό από την σελίδα τους αλλά σε μία μικρή αναζήτηση στο google για τα υγρά τους.

Σε κάποια φόρουμ ατμιστων δηλαδή.

Τεσπα

Σημερα αύριο θα κάνω μία μικρή παραγγελία για δόκιμοι

Αααα το r4i κάντο με λίγο προσθήκη κρέμα βανίλιας - ή κάτι άλλο και θα εκπλαγείς

Exω κανει Και εγω 2 υγρα τους  το ΡΥ4 Παρα Πολυ καλο και το κοκκινο μηλο το μηλο δεν μπορεσα να το ατμισω καθολου δεν μου αρεσε 

Δημοσ.

Άριστες οι γεύσεις παιδιά δοκίμασα σχεδόν όλες τις γεύσεις ακόμα και φρουτένιες (που δεν είμαι φαν) και ήταν πολύ καλές ... όποιος είναι φαν του καπνικού αρώματος πάντως η RY4 και η English Tobacco είναι top. Για μένα η καλύτερη αναλογία τιμής και γεύσης.

Η  English Tobacco έχει καθαρή γεύση ψημένου καπνού σαν Golden Virginia  

επίσης τα σχόλια μου δεν είναι στημένα απλά τα δοκίμασα και πήγα από εκεί γιατί βαρέθηκα να δίνω 5,90 ευρώ για 10ml el greco ή 12,90 για 30ml έτσι είπα πως μία δοκιμή αξίζει τον κόπο. Τελικά άξιζε και είπα να το μοιραστώ στο thread μας

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εννοούσε εσένα προφανώς ο Nikoskon, τα σχόλια χρηστών στην σελίδα του καταστήματος εννοούσε που πολλά όντως παίζει να 'ναι στημένα (όπως σε όλα τα καταστήματα).

• Like 3
Δημοσ.

Άριστες οι γεύσεις παιδιά δοκίμασα σχεδόν όλες τις γεύσεις ακόμα και φρουτένιες (που δεν είμαι φαν) και ήταν πολύ καλές ... όποιος είναι φαν του καπνικού αρώματος πάντως η RY4 και η English Tobacco είναι top. Για μένα η καλύτερη αναλογία τιμής και γεύσης.

Η  English Tobacco έχει καθαρή γεύση ψημένου καπνού σαν Golden Virginia  

επίσης τα σχόλια μου δεν είναι στημένα απλά τα δοκίμασα και πήγα από εκεί γιατί βαρέθηκα να δίνω 5,90 ευρώ για 10ml el greco ή 12,90 για 30ml έτσι είπα πως μία δοκιμή αξίζει τον κόπο. Τελικά άξιζε και είπα να το μοιραστώ στο thread μας

As Baator said...

Αυτό με την αναλογία τιμής/γεύσης δεν το έπιασα.

Αν βγάλουμε από την μέση την τιμή, η γεύση τους είναι καλή;

Με μια κλίμακα απολκειστικά γεύσης πχ από 0 ως το 20, πόσο θα τα βαθμολογούσες;

• Like 1
Δημοσ.

Η γεύση είναι κάτι υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά με καλύπτουν και μου αρέσουν αυτές που ανέφερα και τις κάνω καθημερινά  (μιλώντας για τις καπνικές) . Τώρα κάποιος μπορεί να αναζητά πιο διακριτικές γεύσεις ή πιο έντονες. Εγώ μιλάω ως ένας πρώην καπνιστής Virginia χαρμανιών 

• Like 1
Δημοσ.

άλλαξα μετά από πόσο καιρό τον cubis και πήγα σε vaporesso targer pro (έκανα και το λάθος να πάω σε cubis pro). απλά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει με κεραμικές κεφαλές. από τον σκατο cubis όπου κάθε φορά που γέμιζα και γινόταν σκατά η αντίσταση και τον cubis pro που τον χρησιμοποιείς για να πετάς και καυτό λάδι εάν θες πήγα σε έναν που δεν ανεβάζει δείγμα υγρού και η γεύση του απλά τα σπάει. είναι λίγο πιο αεράτος από τον cubis αλλά το αποτέλεσμα είναι απλά αλλού. 

απλά ποτέ ξανά τον cubis (καλά για τον pro δεν το συζητάμε που έχει γεμίσει το net με topic για spitback molten lava issues). μόνο μείον είναι τα 2,5 ml που σε συνδιασμό με την 0,5ω που δουλεύει, εάν τον κάνεις πιπίλα τα τρως για πλάκα αλλά και πάλι κλείνεις από κάτω το juice flow, γεμίζεις σε 10'' και είσαι έτοιμος

Δημοσ.

ήμουν με τον cubis από την 1η ημέρα που είχε βγει και το ίδιο με τον cubis pro. στην αρχή ήμουν full ενθουσιασμένος αλλά τώρα στα τελευταία μου έκανε αρκετά νερά σε σχέση με αυτό που ήθελα σαν ατμιστής. (αρκετά νερά = ένιωθα ότι το air flow τελικά δεν είναι τόσο καλό, μου την έσπαγε που όταν τον γέμιζα και τον βουτούσα θα έκανε τις μικρο χαζομάρες του κτλ κτλ κτλ). 

φαντάσου ότι τον γούσταρα τόσο που πάντα είχα 5x 0,5 , 5x1 , 5x 1,5 καβάντζα κλειστές για ότι και να γίνει (και αγορασμένες από εδώ όχι bundles απ εξω). έψαχνα μέρες για έναν νέο και όλοι όσοι είχα έκαναν spit back και εγώ ήθελα έναν απροβλημάτιστο για την δουλεία (για το σπίτι και έξω έχω 24άρι avocado που μπορεί να σε κάνει και χάλια αλλά μαζί με τον limitless είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε επισκευάσιμο).

τελικά βρήκα τον vaporesso που μπορεί οι αντιστάσεις του να κάνουν κανα 5ε αλλά κρατάνε περίπου 1 μήνα+ με αρκετό ζουμί να κάνεις, δεν χάνουν απόδοση εκτός από το τέλος τους που απλά πεθαίνουν και δεν κάνουν ούτε spit back ούτε ανεβάζουν υγρά ούτε τίποτα (αυτό είναι το καλό της κεραμικής αντίστασης). απλά θέλει στην αρχή 15 λεπτά πότισμα και στρώσιμο και μετά παίρνουν μπρος

Δημοσ.

Eγω Γλυκοκοιταω Τον Ultimo Της joyetech φενεται πληρες Απο εξωτερικο βεβαια θα γινει αγορα απλα περιμενω εντυπωσεις χρηστων δεν βιαζομαι

Δημοσ.

H safe επιλογή για μη επισκευάσιμο είναι Kangertech Subtank/Toptank mini ή πλέον και ο Protank 4.

Έχουν πάρα πολύ καλές έτοιμες αντιστάσεις.

Καλύπτουν ένα εύρος άνετων τσιγαρίσιων έως normal πνευμονικών.

Περιλαμβάνουν επισκευάσιμο μέρος σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ασχοληθεί.

Δημοσ.

διαβασα οτι ο vaporesso κανει μονο για πνευμονικες (εμενα μου αρεσουν οι τσιγαρισιοι για αυτο εχω τον cubis)

και φοβαμαι μην την πατησω οπως με τον cleito που διαβαζα τι τελειος που ειναι κλπ και τελικα

τον χαρισα σε ενα κολλητο μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...