Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα.. ναι, ξέρω ότι θεωρείται πολύ καλή και σίγουρα έχει και τα θετικά της και αυτή σαν το παραπάνω παράδειγμα που λες, που χωρίς να αραιώσεις πολύ το υγρό ανεβάζεις αρκετά τη νικοτίνη/χτύπημα κλπ, απλά μου έκανε εντύπωση το μόνο 54 και για αυτό το έγραψα. Τιμή δεν έχω δει. Να δω? :P

χαχαχα οχι :P

κ εγω 2 φορες εχω παρει 54αρα μην νομιζεις..και 1 φορα 0νικη.συνηθως αραιωνω με του συνδεσμου το 10ευρο/κιλο και μονο για τις 'καλες' συνταγες την κανω. daily use ειναι η flavourart 

• Like 2
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το istick pico τι άποψη έχουμε; Θέλω κάτι φθηνό και βολικό σε μέγεθος αλλά το σκέφτομαι να ξαναπάρω προϊόν της eleaf μετά το φιάσκο του TC60 που είχα σκάσει 50€ και άντεξε 1,5 μήνα ... :/

Δημοσ.

Για το istick pico τι άποψη έχουμε; Θέλω κάτι φθηνό και βολικό σε μέγεθος αλλά το σκέφτομαι να ξαναπάρω προϊόν της eleaf μετά το φιάσκο του TC60 που είχα σκάσει 50€ και άντεξε 1,5 μήνα ... :/

Είναι εξαιρετικό. Έχει το chip του VTC mini και αν το πάρεις σε brushed ss δεν θα έχει θέμα με βαφές που ξεθωριάζουν κλπ.

Το δουλεύω παρέα με μικρούς άτμο και dripper (χαλαρές καταστάσεις) και έχει γίνει τρελό σετάκι με τον Serpent mini.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά. Μαύρο θα το πάρω να ταιριάζει με τον cubis. Το αισθητικό βέβαια είναι το τελευταίο που με απασχολεί. ;p

• Like 1
Δημοσ.

Είδα τις καινούριες VTC6 από Sony. Έχουμε πληροφορίες για τις συγκεκριμένες;

Προς το παρόν παρόν παρήγγειλα μια τριάδα 25R αλλά θα με ενδιέφερε να παίζω στα 9300mAh αντί για 7500mAh.

Και εγώ τις καλοβλέπω, θα ρίξω λίγο διάβασμα σύντομα εκτός αν με προλάβει ο disco :D

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ τις καλοβλέπω, θα ρίξω λίγο διάβασμα σύντομα εκτός αν με προλάβει ο disco  :D

μ εβαλες σε σκεψεις..

εχω μια 4αδα 30q , οι 3ης ειναι παντρεμενες στο dna, και η μια μοναχη της.

επισης εχω ενα ζευγαρι hg2  ενα ζευγαρι vtc4 και ενα vtc3

διαβαζα τοσο καιρο για τις vtc6 αλλα δεν ασχοληθηκα αφου δεν εχω κανενα προβλημα με καμια απο τις μπαταριες μου.

και εξ αιτιας σου τωρα , εκανα την μελετη μου για τις vtc6.

κατ αρχην να πουμε οτι οι lg hg2 , λενε οτι εχουν ριξει την ποιοτητα κατασκευης (wtf lg?) και απο 20Α cont. λεει ο mooch οτι ειναι 18Α (τον πιστευω , κανει πολυ αξιοπιστα bench) οι πρωτες παρτιδες οντως ηταν 20Α , τωρα δεν ξερουμε

οι 30q απο την αλλη , ειναι οντως 20Α και τα παει μια χαρα.

οι vtc6 , ειναι rated στα 15Α cont. αλλα ο mooch μετα απο benchmark , ειδε οτι τα 15Α ειναι underrated. και μεχρι το safe temperature τις μπαταριας , που ειναι οι 80c μπορει να παει μεχρι και 19Α.

οποτε εχουμε

1) 30q στα 20Α , που τρεχει λιγο πιο ζεστη απο την vtc6

2) vtc6 στα 19Α , που τρεχει λιγο πιο κρυα , αλλα και με λιγοτερο vdrop απο την 30q στα ιδια ampere.

και 3) εχουμε την hg2 στα 18Α και που τρεχει πιο ζεστα απο τις προηγουμενες 2 και εχει παραπανω vdrop και απο τις παραπανω

προσωπικα,  εγω και με την hg2 αλλα και με την 30q ειμαι υπερευχαριστημενος.

και ο mooch λεει , ψιλα γραματα ειναι ολα αυτα. και οι 3ης ειναι υπεροχες.

and the winner is the vtc6!

τωρα , απ οτι εχω καταλαβει , οι μπαταριες αυτες δεν ειναι για παραπανω απο 60w per cell. 

ειναι μπαταριες all-around , και με ενταση αλλα και με διαρκεια, οτι πρεπει τις απαιτησεις ενως μεσου ατμιστη.

δηλαδη 

1χ18650 , safest wattage 60w (συνεχομενα , μεχρι να ξεφορτισει η να ξεπερασει το safe temperature.)

2x18650 , safest wattage 120w

3x18650 , safest wattage 180w

αν θες να χτυπας 100w με μονη μπαταρια , τοτε πας σε hb6 η σε vtc3. εκει ειναι αλλο παιχνιδι.

Δεν της βρίσκεις και πουθενά αλλού ακόμα. :)

αμερικη εχει site που τις πουλανε , αλλα λεμε απο ευρωπη..βασικα τις εχει παρει το ματακι μου σε διαφορα site , ο zacharis εδωσε κατι link.

επισης , αν δεν βρισκεις vtc6 , μπορεις να παρεις τις EnerCig ΕC-C6 που ειναι rewrap. η ιδια ακριβως μπαταρια

btw γιατι δεν πηρες τις 30Q και πηρες τις 25R ?

Δημοσ.

Εννοώντας πως έχεις παραγγείλει και από τα 3 άνωθι Γερμανικά/Ολλανδικά καταστήματα και στέλνουν κανονικά Ελλάδα με μεταφορικά αντίστοιχα του nkon

ή

google search φάση;! :)

btw γιατι δεν πηρες τις 30Q και πηρες τις 25R ?

Έχω πρότερη εξαιρετική εμπειρία με 25R στο Releaux και είπα να πάρω μια ακόμα τριάδα για το Triade.

Και μου έβγαζαν καλύτερη αυτονομία από HE4.

Δημοσ.

Εννοώντας πως έχεις παραγγείλει και από τα 3 άνωθι Γερμανικά/Ολλανδικά καταστήματα και στέλνουν κανονικά Ελλάδα με μεταφορικά αντίστοιχα του nkon

ή

google search φάση;! :)

...

Καθόλου google search φάση, μεταφορικά για Ελλάδα:

Riccardo-zigarette.de: 5.95 € (δωρεάν για παραγγελίες των 50+ €)

Dampaccu.nl: 6.95 €

Akkuteile.de: πολύ παλιό site με μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες, μεταφορικά ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας (στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές ομαδικές από 'κεί)...

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου google search φάση, μεταφορικά για Ελλάδα:

Riccardo-zigarette.de: 5.95 € (δωρεάν για παραγγελίες των 50+ €)

Dampaccu.nl: 6.95 €

Akkuteile.de: πολύ παλιό site με μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες, μεταφορικά ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας (στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές ομαδικές από 'κεί)...

Αυτά μου κάνεις τώρα και είμαι ταπί μέχρι να φύγει ο μήνας! :)

Αν κάποιος ψήνει ομαδική για VTC6 και μπορούμε να το οργανώσουμε σωστά, είμαι μέσα... ;)

Δημοσ.

Αν κάποιος ψήνει ομαδική για VTC6 και μπορούμε να το οργανώσουμε σωστά, είμαι μέσα... ;)

πωωω..ξερεις ποιος το ξεκινησε ολο αυτο εε...

κ εγω ειμαι μεσα...;)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να περιμένεις, μπαταρίες είναι, όχι συσκευή...οξυγόνου!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να περιμένεις, μπαταρίες είναι, όχι συσκευή...οξυγόνου!

Με τα υγρά που έρχονται αύριο από Zamplebox δεν θα μου φτάνουν οι μπαταρίες που ήδη έχω! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...