Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για το άσχετο της κουβέντας αλλά έχω μια απορία...

Γνωρίζουμε κάποιο μαγαζί με φτηνά υγρά αναπλήρωσης (επωνυμίας και μη) ή κάποια μάρκα.. κυρίως ενδιαφέρομαι για μπουκαλάκια από 30ml και πάνω. Γενικά έχω δει ότι τα pharmacig είναι φτηνά

Ευχαριστώ 

Aν και βάζω λίνκ από άλλο φόρουμ, πιστεύω ότι θα βοηθήσει μερικούς: http://vaping.gr/index.php?topic=30518.0

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενδιαφέρον link... Επειδή μένω αθήνα και δεν θέλω να μπλέκω με μεταφορικές + θέλω να δοκιμάσω μου φάνηκε πολύ τίμη το http://theliquid.gr

Έχεις κανείς εμπειρία απο τα συγκεκριμμένα υγρά;

Δημοσ.

Ενδιαφέρον link... Επειδή μένω αθήνα και δεν θέλω να μπλέκω με μεταφορικές + θέλω να δοκιμάσω μου φάνηκε πολύ τίμη το http://theliquid.gr

Έχεις κανείς εμπειρία απο τα συγκεκριμμένα υγρά;

http://vaping.gr/index.php?topic=29897.0

Δημοσ.

Το e-kapnisma.gr (νυν vaping.gr) είναι το κλασσικότερο παράδειγμα ενός φόρουμ που αναπτύχθηκε λόγω παλαιότητας.

Ήταν βλέπετε το παλαιότερο στο χώρο και πλέον παίζει χωρίς ανταγωνισμό από Ελλάδα μεριά.

Αυτό δεν το καθιστά λιγότερο σάπιο και πλήρως υποστηριζόμενο (όπως φαίνεται αλλά και συζητιέται) από αρκετά ελληνικά καταστήματα (φιλικά προς τον ΣΕΗΤ).

Τουλάχιστον όσοι προσανατολίζεστε σε αγορά κάποιου προϊόντος, μην ρωτήσετε στο Vaping.gr .

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για ένα φόρουμ που πχ όποιο προϊόν δεν εισάγεται Ελλάδα, το θάβουν.

Η αποθέωση ήταν ο "Σύλλογος Ατμιστών Ελλάδας" και το "Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς" όταν κάποια μέλη του εν λόγω φόρουμ, αυθαίρετα έχρισαν εαυτούς ως "εκπροσώπους" της ελληνικής ατμιστικής κοινότητας.

Τέσπα. Απλά να έχετε το νου σας με το συγκεκριμένο φόρουμ. 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, παίζει να ισχύουν τα παραπάνω. Εννοείτε πρέπει να κάνουμε καλύτερη έρευνα αγοράς γενικά στο νετ και όχι μόνο από ένα φόρουμ.

Τώρα, όσον αφορά περιπτώσεις που ψάχνουμε κανα υγρό κλπ, γράφουν και ''απλοί'' χρήστες οπότε μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα.

Δημοσ.

Ναι, παίζει να ισχύουν τα παραπάνω. Εννοείτε πρέπει να κάνουμε καλύτερη έρευνα αγοράς γενικά στο νετ και όχι μόνο από ένα φόρουμ.

Τώρα, όσον αφορά περιπτώσεις που ψάχνουμε κανα υγρό κλπ, γράφουν και ''απλοί'' χρήστες οπότε μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα.

Φίλε μου κάτι aremares, vapelikegeek, vaping.gr και τον υπόλοιπο σωρό, τα έχω διαγράψει από την ρουτίνα μου στο internet όσον αφορά το άτμισμα.

Για ένα αρχάριο που δεν ξέρει που πάνε τα 4, ΟΚ.

Παρόλα ταύτα, αντί τα μαγαζιά να κοιτάξουν να κλείσουν κανά καλό deal με εταιρίες του εξωτερικού, προτιμούν να προμηθεύονται από έλληνες εισαγωγείς/κατασκευαστές. Franchise δηλαδή έχει καταντήσει το εμπόριο στην Ελλάδα απλά χωρίς το brand του προμηθευτή (βλ. Nobacco).

Επιπλέον, προμηθεύουν συγκεκριμένους reviewer για να ψαρέψουν πελατεία.

Και μετά απορούν γιατί ψωνίζουμε απ' έξω. Σαπίλα.

Τέσπα. Δεν το συνεχίζω γιατί ώρες ώρες νομίζω μας περνάνε για χαζούς.

• Like 4
Δημοσ.

Moυ έκανε καλή εντύπωση το πινακάκι (δεν ξέρω αν αλλάζουν οι τιμές ανάλογα το υγρό) κάτω από κάθε υγρό στο σαιτ των υγρών liquid.

Το εξηγεί στα FAQ.

6. Ποια είναι η αναλογία PG/VG των υγρών αναπλήρωσης LiQuid?

Γενική Σειρά προϊόντων: Υπάρχει διαφορετική αναλογία έντασης νικοτίνης και αναλογία PG/VG

18mg νικοτίνης = 60% PG / 40% VG

12mg νικοτίνης = 50% PG / 50% VG

6mg νικοτίνης = 45% PG / 55% VG

0mg νικοτίνης = 40% PG / 60% VG

Σειρά Cloud – Υψηλή περιεκτικότητα VG

6mg νικοτίνης = 20% PG / 80% VG, 3mg νικοτίνης = 20% PG / 80% VG, 0mg νικοτίνης = 20% PG / 80% VG

Για εμένα είναι ξεκάθαρο πως αυτό που κάνει στην Γενική σειρά είναι εξοικονόμηση πόρων.

Αν πχ εμένα που ενοχλούσε η PG δηλαδή και ήθελα αρκετή νικοτίνη, με βγάζει στην απ' έξω! :)

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, κατάλαβα... αλλά οκ πολλές εταιρείες δεν μας πιάνουν όλους..

Άλλες βγάζουν μόνο μεχρί 12 νικοτίνη πχ και εσύ μπορεί να θέλεις 18 κλπ.

εξοικονόμηση πόρων.

Πώς το εννοείς αυτό, γιατί δεν το πιάνω. :)

Δημοσ.

Τέσπα. Απλά να έχετε το νου σας με το συγκεκριμένο φόρουμ. 

Ημουν παλια μελος και αν και ειναι ενα φορουμ μαστ για ατμιστες, αποφασισα να φυγω χωρις επιστροφη...

Ειχα κανει την μεγαλυτερη ομαδικη εκεινη την εποχη (περιπου 1000 ατμοποιητες) και ολα τα "μαγαζια"

ειχαν παθει λουπαγκο!

Εκτοτε αρχισε ενας πολεμος, οτι βγαζω φραγκα, με σπονσοναρουν εταιριες και ενα σωρο διαφορες φημες.

Βεβαια οι χρηστες ειχαν ωφεληθει αρκετα, αλλα ιδρυτικα μελη του φορουμ σπερνανε διαφορες φημες

και δεν βρηκα τον λογο να ειμαι μελος σε ενα τετοιο φορουμ.

Εκεινη την εποχη οι διαφοροι μοντς δεν εκαναν αλλη δουλεια απο το να συζητουν τι θα κανουν με εμενα.

Καλως η οχι, 2-3 μοντερειτορ ηταν φιλαρακια, και μου λεγανε τι παιζοταν.... 

εμαθα αρκετα για να κανταλαβω οτι δεν ειχα καμια θεση εκει μεσα....

Η ιστορια του tornado εχει πολυ βαθος και εχει εισπραξει αρκετη βρωμα σε μια υποθεση

οπου οχι μονο δεν εβγαλα ουτε σεντσι αλλα πολυ πιθανον να μπηκα και μεσα λογω των ταχυδρομικων.

• Like 1
Δημοσ.

..ώρες ώρες νομίζω μας περνάνε για χαζούς.

Kαι εγώ το νιώθω αυτό μερικές φορές και από εταιρείες.. όπως πχ χθές που ήθελε φίλος μου βάση και κοιτάγαμε κάτι revolute κλπ..

Μα τί χαζομάρες... πχ για τις βάσεις revolute.. θα πάω για 6mg να δώσω 17 ευρώ (ή και 25 για 11mg)  για 275μλ πχ βάσης? Και αν δεν μου αρέσει τί θα τα κάνω? Θα τα πετάξω? Δεν θα μπορούσε να είχε και μικρότερες ποσότητες με χαμηλότερη τιμή?

Totally wicked ... τί 0 νικοτίνη και 54 μετά? Χαχα.. σε χημείο θα κάνουμε την αναλογία για να βγάλουμε πχ 12 νικοτίνη?

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη για το άσχετο της κουβέντας αλλά έχω μια απορία...

Γνωρίζουμε κάποιο μαγαζί με φτηνά υγρά αναπλήρωσης (επωνυμίας και μη) ή κάποια μάρκα.. κυρίως ενδιαφέρομαι για μπουκαλάκια από 30ml και πάνω. Γενικά έχω δει ότι τα pharmacig είναι φτηνά

Ευχαριστώ

Καλύτερη απόδοση τιμής /μλ θεωρώ τα umani
Δημοσ.

Επίσης μία ακόμα απορία έχω έναν μελο 3 με την triton aspire 1.8... Θα ήθελα να μάθω εάν είναι συμβατή η αντίσταση του Clapton 

Δημοσ.

Totally wicked ... τί 0 νικοτίνη και 54 μετά? Χαχα.. σε χημείο θα κάνουμε την αναλογία για να βγάλουμε πχ 12 νικοτίνη?

ελα μην μου την προσβαλεις..στο top2 ειναι για μενα.

δες οτι εχει και θετικη πλευρα η 54αρα.

εχω παρει ποσα υγρα η απο λαθος αγορα η απλα ηταν πολυ ελαφρι. ριχνω μεσα 1 ml και ανεβαζε 2mg νικοτινη. αποτελσμα χωρις να χανω γευση απο το αραιωμα :P

*και μολις το ξανακανα χαχα*

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα.. ναι, ξέρω ότι θεωρείται πολύ καλή και σίγουρα έχει και τα θετικά της και αυτή σαν το παραπάνω παράδειγμα που λες, που χωρίς να αραιώσεις πολύ το υγρό ανεβάζεις αρκετά τη νικοτίνη/χτύπημα κλπ, απλά μου έκανε εντύπωση το μόνο 54 και για αυτό το έγραψα. Τιμή δεν έχω δει. Να δω? :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...