zacharis1955 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ξέρει κάποιος που μπορούμε ν βρούμε απέξω(για οικονομία) το milfsmilk ecovape για diy Kαι στο εξωτερικό (Ευρώπη) το ίδιο στοιχίζει (~5 € τα 10 ml)...
invisiblesurfer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γνωρίζει κάποιος αν οι αντιστάσεις Clapton κάνουν για temp control (Cubis με istick pico). Ευχαριστώ
Baator Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γνωρίζει κάποιος αν οι αντιστάσεις Clapton κάνουν για temp control (Cubis με istick pico). Ευχαριστώ Αν λες αυτές εδώ των 1.5 ohm, όχι, μόνο Power Mode (απλή λειτουργία, watts). http://www.joyetech.com/product/bf-clapton-1-5ohm
invisiblesurfer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αν λες αυτές εδώ των 1.5 ohm, όχι, μόνο Power Mode (απλή λειτουργία, watts). http://www.joyetech.com/product/bf-clapton-1-5ohm Σε ευχαριστώ πολύ
george_gr1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αν η αντισταση γραφει 30-80 βατ και το βαλω στα 25 δεν κανει; Το βαζω συχνα για πιο λαιτ μια χαρα μου φαινεται. Συνηθως παιζω στα 30-35. Απορω κατι μοντακια στα 200 βατ, τι λογο υπαρξης εχουν;
nikoskon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αν η αντισταση γραφει 30-80 βατ και το βαλω στα 25 δεν κανει; Το βαζω συχνα για πιο λαιτ μια χαρα μου φαινεται. Συνηθως παιζω στα 30-35. Απορω κατι μοντακια στα 200 βατ, τι λογο υπαρξης εχουν; Κανείς δεν παίζει στα 200W. Επίσης κανείς δεν παίζει και δεν πρέπει να παίζει στο μέγιστο ισχύος ενός chip. Όταν έχεις coils που απαιτούν αρκετά σύρματα για να φτιαχτούν, πχ Super Juggernaut Super Clapton Juggernaut Staircase Staggered Hero Alliance Taiji Clapton Twisted κλπ τότε οι αντιστάσεις χαμηλώνουν, τα συνολικό πάχος του σύρματος μεγαλώνει, άρα θες αρκετή ισχύ για να τα ζεστάνεις. Σε τέτοιες λοιπόν περιπτώσεις θες πολλά, πραγματικά πολλά Watts. Το αν αυτές οι σούπερ ντούπερ αντιστάσεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στο ατμιστικό αποτέλεσμα, είναι άλλη κουβέντα. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζονται πραγματικά πολλή ισχύ (W) για να παίξουν.
gkarabid Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλημέρα σε όλους και καλό χειμώνα να έχουμε Εδώ και μερικές ημέρες (ανάμεσα στης διακοπές ) σταμάτησα τα καπνικα υγρά (τουλάχιστον τα πολύ βαριά) και πηγαίνω σε κρατικά διαφόρων γεύσεων. Ή τελευταίες αγορές και αυτές που κολησα είναι τα υγρά της εταιρίας ONE HIT και συγκεκριμένα το My man και το milk man. Πολύ ωραία γεύση ,γεμάτη αλλά δυστιχος ακριβά αφού τα 20 ml τα περνώ στα 12,70€. Υπάρχει και το 180ml με 70€ αλλά και πάλι πονάει ή αγορά του. Μάλιστα της περισσότερες φορές το κάνω ανάμειξη μέσα στον ατμοποίητη με λίγο καπνικο Αγρινιο ,για οικονομία και λίγο να σπάσει το παγωτό-γαλα ... Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει φτιάξει τα συγκεκριμένα υγρά με όσο γίνεται ποιο κοντά στην γεύση τους και αν ναι ποια αρωματα χρειάζονται για την παρασκευή τους? Υπάρχει και ανάλογο site με συνταγές αλλά το έχασα μετά από μία μικρή πτώση του κινητού μέσα στην θάλασσα Τώρα αν κάποιος φίλος τα γνωρίζει τα υγρά και έχει βρει τα αντίστοιχα σε Άλλες οικονομικότερες εταιρίες ας δώσει μία βοήθεια. Κα οι τέλος θέλω να ρωτησω για αγορά δεύτερου mod σκέφτομαι το Wismec RX200S (τώρα έχω το vtc mini 75w) αξίζει ή αγορά του και αν ή τρεις μπαταρίες που πέρνει επάνω είναι για αυτονομία ή για περισσότερα watt?
invisiblesurfer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μία ερώτηση που ίσως έχει ξαναγίνει: για temp control τί διαφορά έχει το Ni από το Ti? Ευχαριστώ και πάλι
nikoskon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μία ερώτηση που ίσως έχει ξαναγίνει: για temp control τί διαφορά έχει το Ni από το Ti? Ευχαριστώ και πάλι 1. Διαφορετικό TCR 2. Συγκριτικά χρησιμοποιείται πιο λεπτό σύρμα στα ίδια Ohm στο Ni200 σε σχέση με Ti (Grade 1 πχ) 3. Γευστικά δεν έχω δει διαφορά που να αξίζει να αναφερθώ
totem_lost Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Και ναι είμαι στο 0% νικοτίνης και νιώθω καλά. Τελευταία ανακάλυψα τις γεύσεις της pink fury. Κανένας άλλος φαν; 2
nikoskon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ωραίος! Τώρα που έφτασες σε 0mg πιστεύω άνετα κόβεις και το ηλεκτρονικό! Εγώ πλέον είναι στο 1.5mg (max 3mg) σε dripping και 3mg(max 6mg) σε RTA. Σούπερ σε βρίσκω! τα υγρά αυτά δεν τα ξέρω; Δώσε κανά info αν θες... VG/PG? Προμηθευτής;
discoboyminimal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αν η αντισταση γραφει 30-80 βατ και το βαλω στα 25 δεν κανει; Το βαζω συχνα για πιο λαιτ μια χαρα μου φαινεται. Συνηθως παιζω στα 30-35. Απορω κατι μοντακια στα 200 βατ, τι λογο υπαρξης εχουν; καθημερινα παιζω κατω απο τα 20w. αλλα που και που κουμπωνω καναν dripper που ειναι ~0.2Ω και εκει θελω watt. εχω χοντρο σιρμα και για να ζεσταθει αυτο θελει πολυ ενεργεια (οπως ειπε και ο νικολης απο πανω) υπαρχουν αλλοι ατμοποιητες (ρωτα τον αντωνη , akpe χαχα) που ειναι κατασκευασμενοι για πολλα ντουμανια. αν εχεις εναν τετοιο για καθημερινο , τοτε τα 120+ watt τα χρειαζεσαι. πριν 2 χρονια , αν καποιος επερνε το ipv2s η κανα sigelei , με 50+ watt τον ελεγαν τρελο. και τον στολιζαν απο πανω μεχρι κατω.. πριν 2 χρονια επερνες το istick (20w) και ελεγες δεν θα χρειαστω ποτε μεγαλυτερο mod.επαιζες στα 8-14watt και νομιζες οτι το παρατραβουσες λιγο σημερα να πω το 10-20% παιζει πανω απο τα 100w , ενα αλλο 20-30% παιζει πανω απο τα 50+watt , ενα 20% να παιζει στα κατω των 20w και ολοι οι υπολοιποι ειναι στα 20-50watt allday. εδω η μανα μου , παιζει στα 22 συνεχως. βλεπεις οτι ολα εξελισσονται ραγδαια. σημερα τα 250 και 300 watt ειναι για μουρη , σε 1 χρονο , θα δεις που θα τα εχουμε ξεπερασει.η θα εχουν γινει mainstream.
totem_lost Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ωραίος! Τώρα που έφτασες σε 0mg πιστεύω άνετα κόβεις και το ηλεκτρονικό! Εγώ πλέον είναι στο 1.5mg (max 3mg) σε dripping και 3mg(max 6mg) σε RTA. Σούπερ σε βρίσκω! τα υγρά αυτά δεν τα ξέρω; Δώσε κανά info αν θες... VG/PG? Προμηθευτής; Με τόσο ροζ και φούξια και με κόβεις για 'ωραίο'; Στην Ολλανδία αγοράζω υγρά από εδώ. Σε αυτά είναι συνήθως 40%/60%. Με ένα γρήγορο search τα βρήκα και στην Ελλάδα εδώ. Η αλήθεια είναι οτι κάπνιζα 3mg μόνο ένα μήνα (από τότε που έκοψα το κάπνισμα), και είπα να το πάω hardcore στα 0mg και μέχρι στιγμής πάει καλά. Να το κόψω τελείως δεν το χω ακόμα γιατί σίγουρα θα υποκύψω στον πειρασμό να κάνω τσιγάρο σε κάποια φάση. Ειδικά τώρα που έρχομαι Ελλάδα για διακοπές είναι κανονική δοκιμασία. Απόρω πως κόψατε το κάπνισμα μερικοί όταν όλοι γυρω σας καπνίζουν μανιωδώς.
nikoskon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Με τόσο ροζ και φούξια και με κόβεις για 'ωραίο'; Στην Ολλανδία αγοράζω υγρά από εδώ. Σε αυτά είναι συνήθως 40%/60%. Με ένα γρήγορο search τα βρήκα και στην Ελλάδα εδώ. Η αλήθεια είναι οτι κάπνιζα 3mg μόνο ένα μήνα (από τότε που έκοψα το κάπνισμα), και είπα να το πάω hardcore στα 0mg και μέχρι στιγμής πάει καλά. Να το κόψω τελείως δεν το χω ακόμα γιατί σίγουρα θα υποκύψω στον πειρασμό να κάνω τσιγάρο σε κάποια φάση. Ειδικά τώρα που έρχομαι Ελλάδα για διακοπές είναι κανονική δοκιμασία. Απόρω πως κόψατε το κάπνισμα μερικοί όταν όλοι γυρω σας καπνίζουν μανιωδώς. Έχεις δίκιο για το ροζουλί! Άξια λοιπόν! Πάντως αν ήμουν Ολλανδία (που μάλλον θα είναι το πρώτο μου solo trip) μέσα στο 2016, σίγουρα θα δοκίμαζα τα καλούδια που λένε πως διατίθενται σε coffee shops!
dialitis93 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Συγγνώμη για το άσχετο της κουβέντας αλλά έχω μια απορία...Γνωρίζουμε κάποιο μαγαζί με φτηνά υγρά αναπλήρωσης (επωνυμίας και μη) ή κάποια μάρκα.. κυρίως ενδιαφέρομαι για μπουκαλάκια από 30ml και πάνω. Γενικά έχω δει ότι τα pharmacig είναι φτηνά Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις