Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστό!

Τον s14 τον βρίσκεις σε ένα (310.gr) και το είχα γράψει και παλαιότερα ως μειονέκτημα.. τον q16 τον βρίσκεις και σε άλλα μαγαζιά (βέβαια και πάλι, όχι σε όσα βρίσκεις ναυτίλο, cubis κλπ.. βασικά σε πολύ λιγότερα και πολλά που τον έχουν τον έχουν ως starter kit μαζί με την μπαταρία των 900mah.. υπάρχει όμως και σε 1-2 μαγαζιά σκέτος... από όσο είδα όμως τον δίνουν πιο ακριβά από ότι το 310.gr).

Ούτε το fasttech δεν τον έχει.. :lol:

ΥΓ: Τώρα το αν όσα μαγαζιά το έχουν ως starter kit μπορούν να στον δώσουν ή να στον φέρουν και σκέτο δεν το ξέρω.

δοκιμασε smoke απο after8

Κάνω το smoke x και δοκίμασα εχθές το σκέτο και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..

Tribecίζει κάπως το smoke ή είναι η ιδέα μου? (πάντως προτιμώ το ''x'' και είναι το μόνο υγρό που μπορώ να δεχτώ μέχρι στιγμής τη σοκολάτα... 1 dea καπνικό με σοκολάτα και ένα άλλο δεν θυμάμαι όμως ποιάς εταιρείας που πάλι ήταν καπνικό με σοκολάτα, δεν μου έκατσαν καθόλου καλά)

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χλωμό να προταθεί όπως άλλοι αφού τον βρίσκεις αποκλειστικά μόνο σε ένα μαγαζί...

Σωστό και αυτό.

Έχει δοκιμάσει κανείς τον Gus Momentous με την κωνική Flavor Chimney?

Σωστό!

Τον s14 τον βρίσκεις σε ένα (310.gr) και το είχα γράψει και παλαιότερα ως μειονέκτημα.. τον q16 τον βρίσκεις και σε άλλα μαγαζιά (βέβαια και πάλι, όχι σε όσα βρίσκεις ναυτίλο, cubis κλπ.. βασικά σε πολύ λιγότερα και πολλά που τον έχουν τον έχουν ως starter kit μαζί με την μπαταρία των 900mah.. υπάρχει όμως και σε 1-2 μαγαζιά σκέτος... από όσο είδα όμως τον δίνουν πιο ακριβά από ότι το 310.gr).

Ούτε το fasttech δεν τον έχει.. :lol:

ΥΓ: Τώρα το αν όσα μαγαζιά το έχουν ως starter kit μπορούν να στον δώσουν ή να στον φέρουν και σκέτο δεν το ξέρω.

Κάνω το smoke x και δοκίμασα εχθές το σκέτο και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..

Tribecίζει κάπως το smoke ή είναι η ιδέα μου? (πάντως προτιμώ το ''x'' και είναι το μόνο υγρό που μπορώ να δεχτώ μέχρι στιγμής τη σοκολάτα... 1 dea καπνικό με σοκολάτα και ένα άλλο δεν θυμάμαι όμως ποιάς εταιρείας που πάλι ήταν καπνικό με σοκολάτα, δεν μου έκατσαν καθόλου καλά)

Υγρά ιδιαίτερα θα βρεις στο

The Vaper's Boutique

Vape Bar

Mpixlimpidi

Vapeland

Τα 4 προαναφερθέντα μαγαζιά στην Αττική έχουν αρκετά premium υγρά (κυρίως Αμερικάνικα).

Κάτι DEA, After-8 κλπ (δηλαδή όλα αυτά που έφερνε το 310.gr) πλέον δεν τα προτείνω καν.

Αφήστε δε που Nobacco & 310.gr είναι από τα μαγαζιά που απεχθάνομαι.

Τουλάχιστον σε σχετικά high-end ατμοποιητές που έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ, δεν λένε και πολλά τα συγκεκριμένα υγρά.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα δεν με συγκινούν τα υγρά που έχει το 310.gr πέραν από 2 υγρά της after 8 και τα dan lucas (τα έχω δοκιμάσει από φίλους και μου άρεσαν και έκανα και στο 310 ένα dragonbite και μου έκατσε καλά) και ένα της one4you (ισχύει ότι είναι ίδια εταιρεία με την after 8?) το tobacco που το δοκίμασα εχθές που πήγα να πάρω το smoke x και αντιστάσεις για τον q16 και μου φάνηκε φανταστικό καπνικό.

Το mpixlimpidi το ξέρω και έχω πάει με φίλο μου που μένει Κερατσίνι.

Τα άλλα θα τα ψάξω.

Και στο atmopoly.gr είχα πάει κάποια στιγμή (νέα σμύρνη) και είχε μπόλικο πράγμα από ότι θυμάμαι σε premium. Βέβαια κάτι odin κλπ με 20+ ευρώ τα 30ml δεν τα πολυσκέφτομαι, μου φαίνεται αρκετό το κόστος.

ΥΓ: Από ότι είδα πρόσφατα, μόνο ένα κατάστημα 310.gr έχει μείνει πλέον.

Δημοσ.

στο The Vaper's Boutique αστο μην πας...εγω ντρεπομαι να μπω και μονο στην ιστοσελιδα τους... χαχαχαχαχα πλακα κανω!

εχω παει οταν κατεβηκα αθηνα , ηθελα να παρω το vf με την 350j , αλλα του ειχε τελειωσει...

του τελειωσε γιατι ηταν το πιο φθηνο μοντακι του , και ολοι αυτο επερναν μαλλον , γιατι τα αλλα ειναι ΑΠΛΙΣΙΑΣΤΑ :D

περα απο το χαβαλε το μαγαζι το θαυμαζω..και εχει και υγραρες!

νικολη , ειχα phainomenon lite , με την απλη και την κωνικη καμπανα..

για μενα μικροδιαφορες στην γευση , περισσοτερο για το status , image , του ατμοποιητη την αγοραζεις την καμιναδα παρα για της επιδωσεις τις.

σαν ατμοποιητης , αν πουλιωταν (ο zest κατω των 100 και ο lite κατω των 70) ισως και να αξιζε

μονο ομορφος ειναι. απο γευση τον παταει ο kf lite plus , και ο kf v5. (τον v4 δεν το βαζω μεσα , δεν μου καθεται καλα)

μην πεφτεις στην προπαγανδα των παπαγαλων και των προβατων.οι περισσοτεροι για να προβαλουν το vape-pennis τους , βρισκουν 1002 πανακριβα mod-ατμοιποιητες και τα κανουν θεους.

καποιοι βγαζουν και ενα μεροκαματο παπαγαλιζοντας..

εχουμε τετοια forum (ευτυχως δεν ειμαστε ενα απο αυτα) που εχουν απειρα τετοια ατομα μεσα.

να θυμασαι , οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι ;)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες σορυ που σας πρηζω και δεν συμμετεχω σε συζητησεις για mods και υγρα, αλλα ειμαι στη φαση 2 μηνων ατμιστης με σχεδον τον τελευταιο μηνα χωρις τζουρα κανονικου, απορω που δεν μπορω ουτε καν να το μυρισω (εγω ο ορκισμενος καπνιστης) και συνειδητόποιω οτι μπορω να ζησω ανετα με το ηλεκτρονικο, πραγμα που δεν πιστευα.

Οποτε ειμαι στη φαση που ψαχνομαι για την ασφαλεια που μας δινει.

Στο ψαξιμο μεχρι τωρα κυριως μονο θετικα ειδα με αποκορυφωμα μια συνεντευξη του Κορκολη σε εκπομπη που ελεγε για το θεμα υγειας που ειχε προσφατα, καρκινος ευτυχως σε αρχικο σταδιο απο το τσιγαρο και παρ ολο που εξιστορει για το σοκ που επαθε, τα κλαματα κτλ, την προτροπη σε νεους να το πεταξουν τωρα και την ευτυχως επιτυχη καταστολη του καρκινου απο τον γιατρο του εννοειτε με θεραπειες, λεει στο τελος και τωρα ειμαι μ'αυτο δειχνοντας ενα η.τ.

Τωρα σκεφτομαι εγω για να το χρησιμόποιει μετα απο τετοιο σοκ, γιατι αν σου πουν οτι εχεις καρκινο χανεις τον κοσμο στη κυριολεξια, σιγουρα του εδωσε το οκ ο γιατρος, ο οποιος όπως ειπε ειναι και γνωστος του. Βλέποντας τον δηλαδη να λεει ποσο ηλιθιος ηταν που εκανε τοσο κακο στον εαυτο του και σιγουρα ο γιατρος του ειπε το κοβεις εχθες μαχαιρι η πεθαινεις, του εγκρινει το η.τ, αυτο εμενα το λιγοτερο με χαροποιει.

Αυτα και σορυ για τις ασχετες σφηνες μου, θα ερθει η ωρα που θα μιλησω για τον τουμπανο melo 2 χαχα

• Like 2
Δημοσ.

στο The Vaper's Boutique αστο μην πας...εγω ντρεπομαι να μπω και μονο στην ιστοσελιδα τους... χαχαχαχαχα πλακα κανω!

εχω παει οταν κατεβηκα αθηνα , ηθελα να παρω το vf με την 350j , αλλα του ειχε τελειωσει...

του τελειωσε γιατι ηταν το πιο φθηνο μοντακι του , και ολοι αυτο επερναν μαλλον , γιατι τα αλλα ειναι ΑΠΛΙΣΙΑΣΤΑ :D

περα απο το χαβαλε το μαγαζι το θαυμαζω..και εχει και υγραρες!

νικολη , ειχα phainomenon lite , με την απλη και την κωνικη καμπανα..

για μενα μικροδιαφορες στην γευση , περισσοτερο για το status , image , του ατμοποιητη την αγοραζεις την καμιναδα παρα για της επιδωσεις τις.

σαν ατμοποιητης , αν πουλιωταν (ο zest κατω των 100 και ο lite κατω των 70) ισως και να αξιζε

μονο ομορφος ειναι. απο γευση τον παταει ο kf lite plus , και ο kf v5. (τον v4 δεν το βαζω μεσα , δεν μου καθεται καλα)

μην πεφτεις στην προπαγανδα των παπαγαλων και των προβατων.οι περισσοτεροι για να προβαλουν το vape-pennis τους , βρισκουν 1002 πανακριβα mod-ατμοιποιητες και τα κανουν θεους.

καποιοι βγαζουν και ενα μεροκαματο παπαγαλιζοντας..

εχουμε τετοια forum (ευτυχως δεν ειμαστε ενα απο αυτα) που εχουν απειρα τετοια ατομα μεσα.

να θυμασαι , οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι ;)

θα σχολιασω το "πανακριβα" μοντς.Δεν υπαρχουν ακριβα μοντς-ατμοποιητες εαν αγοραζεις απο εξωτερικο, την αηδια το tc40w που ειχα(αυτο της eleaf που το πουλανε για 2400mah και ειναι 1800 στην πραγματικοτητα) το αγορασα απο ελληνικο μαγαζι 60ευρω (κλεψιμο) το τοπ μοντ που θα βρεις στα ελληνικα το πουλανε κινα 40 ευρω.Τους ατμοποιητες που αγοραζω απο εδω 40-50 ευρω απο εξω κανουν 20 ευρω.

Οποτε το vape-pennis που λες στην ουσια μιλαμε για ενα συστημα της ταξης των 70 ευρω?(με εξαιρεση τους kayfuns οι οποιοι ναι μεν πολυ ωραιοι αλλα ενταξει πρεπει να εχεις και λεφτα για πεταμα για να αγορασεις)

Προσωπικο γουστο ειναι απλα.Τα avocados,theorems,smoks κτλ κτλ τα βρισκεις τζαμπε οποτε θεωρω χαζομαρα το να τα δωσω για να παρω τις κινεζιες με σφραγιδα ελληνικου (και καλα) μαγαζιου nobacco.

Οσον αφορα τα υγρα προσωπικη αποψη μου ειναι οτι σαν τα diy δεν εχει.Γαλλικες γευσεις/αρωματα,γαλλικη βαση και εχεις ενα τοπ αποτελεσμα με πολυ χαμηλο κοστος καλυτερο για εμενα απο παρα πολλα υγρα που εχω αγορασει στο παρελθον με 25+ ευρω τα 30ml.

ps μια φορα ειδα τα μοντακια που πουλανε στο vapers boutique απλα γελαω με τις τιμες

Δημοσ.

Υπάρχουν χειροποίητα mod (βλ. GPROV που είναι ενός Έλληνα) και ατμοποιητές περιορισμένης παραγωγής, Ευρωπαϊκής/Αμερικάνικης προέλευσης.

Φαντάσου κανά 1000ρικο για mod και ένα 250άρη για άτμο.

Δημοσ.

Υπάρχουν χειροποίητα mod (βλ. GPROV που είναι ενός Έλληνα) και ατμοποιητές περιορισμένης παραγωγής, Ευρωπαϊκής/Αμερικάνικης προέλευσης.

Φαντάσου κανά 1000ρικο για mod και ένα 250άρη για άτμο.

οταν πηγαινεις σε τετοιες κατηγοριες περνας σε σταδιο συλλεκτη/βγαζω πολλα και μου περισσεουν?

Δεν απευθυνονται στον μεσο καταναλωτη.Που και σε αυτα δεν πληρωνεις λειτουργια αλλα καλαισθησια χρονος που χρειαστηκε τα υλικα (αν τυχον ειναι τιποτα επιχρυσο).

Για ολους εμας τους κοινους θνητους :P τα τοπ μοντακια τυπου reulaeux κανουν γυρω στα 40-50 ευρω απο εξωτερικο

• Like 1
Δημοσ.

οταν πηγαινεις σε τετοιες κατηγοριες περνας σε σταδιο συλλεκτη/βγαζω πολλα και μου περισσεουν?

Δεν απευθυνονται στον μεσο καταναλωτη.Που και σε αυτα δεν πληρωνεις λειτουργια αλλα καλαισθησια χρονος που χρειαστηκε τα υλικα (αν τυχον ειναι τιποτα επιχρυσο).

Για ολους εμας τους κοινους θνητους :P τα τοπ μοντακια τυπου reulaeux κανουν γυρω στα 40-50 ευρω απο εξωτερικο

Δεν κρίνω κανενός τα κριτήρια επιλογής -ακριβού- εξοπλισμού.

Απλά ήθελα να δείξω πως το να έχει εξοπλισμός των 100€ δεν είναι τίποτα, ούτε vpennis.

Ρίξτε μια ματιά και στα Provari ας πούμε. Δεν έχουν ούτε Evolv ούτε YiHi chipsets.

Έχουν όμως εξαιρετικά ρεύματα για VW(πλέον και TC) και κατασκευή από άλλο πλανήτη.

Τέσπα.

Ευτυχώς το ΗΤ είναι όπως και το φαγητό.

Οι περισσότεροι κοιτάζουμε την γεύση και OXI αν θα φάμε αυτό το φαγητό σε ακριβό εστιατόριο ή σε κάποιο fast food.

Επομένως η τιμή ΔΕΝ είναι πάντα συνάρτηση της ικανοποίησης που περιμένουμε να πάρουμε.

Και όποιοι πραγματικά το βλέπουν εγωιστικά, πέραν του προβλήματος με το κάπνισμα (που τους οδήγησε στο ΗΤ) φαίνεται να έχουν και άλλα θέματα.

Μην κατακρίνεται τον ακριβό εξοπλισμό και αυτούς που τον έχουν,

αλλά και μην καταφεύγεται σε αγορά ακριβού εξοπλισμού για λόγους επίδειξης.

Αυτά τα 2 είναι λόγοι κάποιος -μελλοντικός/νέος και μη- ατμιστής να αποθαρρυνθεί από την αγορά ενός αντικειμενικά εξαιρετικού φθηνού προϊόντος ΗΤ γιατί θα νομίζει πως δεν αξίζει.

Keep calm and enjoy vaping!

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα, ήθελα μια πληροφορία από κάποιον που γνωρίζει, παρήγγειλα το eleaf istick pico 75w και θέλω να ρωτήσω για μπαταρία, με button η χωρίς;;;; ποια ταιριάζει;;  ευχαριστώ..

Δημοσ.

καλησπέρα, ήθελα μια πληροφορία από κάποιον που γνωρίζει, παρήγγειλα το eleaf istick pico 75w και θέλω να ρωτήσω για μπαταρία, με button η χωρίς;;;; ποια ταιριάζει;;  ευχαριστώ..

Flat top μπαταρία χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Αυτη εδω παρε Μπαταρία Samsung INR 18650 30Q 3000mAh 15A για mod's

Δημοσ.

http://eu.nkon.nl/sony-us18650vtc5a-flat-top.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...