stratigos24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ρε μπας και δουλευεις στην justfog και σου περνουμε τους πελατες??? χαχαχα Όχι, αλήθεια... αν είχε όποιοδήποτε κουσούρι θα το έλεγα και δεν είμαι φανατικός με τίποτα.. αν δοκιμάσεις q16 και δεν σου αρέσει (αλλά τον κάνεις με 2-3 υγρά να τον δεις), και πεις που σε χάλασε κλπ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά, ο μόνος λόγος που τον λέω και τον ξανα λέω είναι γιατί μέχρι ώρας δουλέυει απροβλημάτιστα σε όλα του με καλή γεύση και ντουμάνι. επισης , δοκιμασε smok απο after8 Πολύ καλό υγρό, το πήρα και εγώ αλλά στην έκδοση smoke x που είναι το ίδιο αλλά με σοκολάτα μαζί στη γεύση. Πολύ ωραίο υγρό. Κάποιοι λένε ότι στο smoke x, η σοκολάτα το αναβάθμισε (είπαμε γούστα... εγώ θα πάρω και το smoke σκέτο κάποια στιγμή να το δω) σου ειπα 4 επιλογες για AIO , και 'trial' περιοδο για να δεις πως σου καθεται. (για να μην σκασεις πολλα) και μετα πας σε eleaf pico η vtc mini μαζι με 1χ16850 μπαταρια και εναν απο τους ακολουθους ατμοποιητες , cubis , nautilus x ή (ελα στρατηγε πες το ρε ) justfog q16 ή s14. χαχα... Όσον αφορά τον φίλο παραπάνω με τον nautilus που ρωτάει και εγώ ανάμεσα στους 2 όπως λέει και ο disco, τον x θα έπαιρνα.
PseudonimoEl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τελικα τον Ναυτίλο μινι πηρα, δεν μου αρεσε ο Χ μπορω να πω οτι ήταν ποιο αγευστος και πολυ ποιο ζεστός για αυτο προτίμησα τον μίνι ετσι και αλλιός το ηθελα στο δευτερο ηλεκτρονικο μου. ηθελα που να χει διαφορα απο τον toptank το μονο που δεν μου αρεσε στον μινι οτι δεν μπορω να τον ξεβιδωσω από πάνω (μεγαλη δυσκολια) και αναγκαζομαι να το κανω απο κάτω
Superuser Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τελικα τον Ναυτίλο μινι πηρα, δεν μου αρεσε ο Χ μπορω να πω οτι ήταν ποιο αγευστος και πολυ ποιο ζεστός για αυτο προτίμησα τον μίνι ετσι και αλλιός το ηθελα στο δευτερο ηλεκτρονικο μου. ηθελα που να χει διαφορα απο τον toptank το μονο που δεν μου αρεσε στον μινι οτι δεν μπορω να τον ξεβιδωσω από πάνω (μεγαλη δυσκολια) και αναγκαζομαι να το κανω απο κάτωΠροφανώς δοκίμασες τον X με 1.5Ω αντίστασηΜε 1.8Ω έχει μεγάλη διαφορά
superKots Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά, στο υγρό δεν κολλάω, δοκιμάζω και βρίσκω. Στον ατμοποιητή, μπαταρία, φορτιστή κολλάω. Επίσης να μην πάω να ρουφήξω και μου έρθει το υγρό στο στόμα. Εγω φυσικα δεν γνωριζω οσα τα παιδια, αλλα οντας φρεσκος στο ηλεκτρονικο (μια βδομαδα εχω που το ξεκινησα) μπορω να σου προτεινω μονο το σετακι που πηρα το οποιο ειναι το εξης: Mod (μπαταρια): https://www.fasttech.com/p/2642500 Ατμοποιητης (πηρα τον 5ml αλλα βγαινει και σε 2ml): https://www.fasttech.com/p/1861801 Εξτρα αντιστασεις για τον ατμοποιητη: https://www.fasttech.com/p/1859402 Ολα αυτα συνολο 52 ευρω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγω φυσικα δεν γνωριζω οσα τα παιδια, αλλα οντας φρεσκος στο ηλεκτρονικο (μια βδομαδα εχω που το ξεκινησα) μπορω να σου προτεινω μονο το σετακι που πηρα το οποιο ειναι το εξης: Mod (μπαταρια): https://www.fasttech.com/p/2642500 Ατμοποιητης (πηρα τον 5ml αλλα βγαινει και σε 2ml): https://www.fasttech.com/p/1861801 Εξτρα αντιστασεις για τον ατμοποιητη: https://www.fasttech.com/p/1859402 Ολα αυτα συνολο 52 ευρω. Στελνει προιοντα aspire h fasttech???????
chrisxkar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Όσον αφορά τον φίλο παραπάνω με τον nautilus που ρωτάει και εγώ ανάμεσα στους 2 όπως λέει και ο disco, τον x θα έπαιρνα. δεν μπορεις να συγκρινεις vtc και pico σε συνδιασμο με ναυτιλο και κιουμπις με justfog.Δεν θα προσβαλω για κανεναν λογο το κιτ σου αλλα ειναι σαν να συγκρινεις lada με vw αν σου αρεσει και κανεις την δουλεια σου fine by me αλλα ως εκει edit σε αλλο ατομο πηγαινε
george_gr1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μιας και το πηρε το ματι μου, οι μπαταριες gp ειναι στην αγορα κυριως σαν επαναφορτιζομενες πολλα χρονια και τουλαχιστον πριν 18 χρονια που ειχα παρει θεωρουνταν top και οντως ηταν πολυ καλες. Εχω μια απορια. Σε ποια περιπου θερμοκρασια εξερχεται ο ατμος απο το η.τ; Σε ποια ο καπνος απο το κανονικο; Το ψαχνω διοτι εχω μαθει οτι η υψηλη θερμοκρασια του καπνου ευθηνεται κυριως για ζημια μεχρι καρκινο ειδικα στο λαιμο. Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πανω κατω ιδιας θερμοκρασιας; Η γιατι αν αναψω τωρα ενα στριφτο θα μου φανει πολυ ελαφρυ στον λαιμο σε σχεση με το η.τ;
kourt71724 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κανα καλό ατμοποιητή για Istick tc 40w; Τωρα φοράω GS Tank με 0.75 Ohm.
superKots Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Στελνει προιοντα aspire h fasttech??????? Ναι απλα θελει να κανεις μια διαδικασια πριν. Αγοραζεις καποιο αλλο προιον με ιδια τιμη και μετα κανεις cancel το order και παιρνεις τα λεφτα σε gift certificate. Μετα αγοραζεις το προιον της aspire που θες και αντι για καρτα η paypal επιλεγεις να εξοφλησεις το gift certificate.
nikoskon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αυτές τις μέρες παρήγγειλα το Triade (από όταν έπεσε στα 125$ ξεπεράστηκαν οι όποιοι φραγμοί) και είπα να κοιτάξω για σετάκι μπαταρίες.Είδα τις καινούριες VTC6 από Sony. Έχουμε πληροφορίες για τις συγκεκριμένες; Προς το παρόν παρόν παρήγγειλα μια τριάδα 25R αλλά θα με ενδιέφερε να παίζω στα 9300mAh αντί για 7500mAh. 1
stratigos24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δεν μπορεις να συγκρινεις vtc και pico σε συνδιασμο με ναυτιλο και κιουμπις με justfog.Δεν θα προσβαλω για κανεναν λογο το κιτ σου αλλα ειναι σαν να συγκρινεις lada με vw αν σου αρεσει και κανεις την δουλεια σου fine by me αλλα ως εκει edit σε αλλο ατομο πηγαινε Με το edit δεν κατάλαβα αν πάει σε μένα ή όχι. Αν πάει σε μένα τότε λέω τα εξής: Δεν προσβάλομαι, εννοείται ο καθένας επιλέγει τί του αρέσει ή τί του φαντάζει οκ στο μυαλό του και πράτει αναλόγως και έχει την άποψη του. Όσον αφορά το ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις τον justfog με nautilus, cubis κλπ, μια χαρά μπορείς, αυτή είναι η γνώμη μου. Μια χαρά αποδίδει και για μένα καλύτερα από αυτούς. Είναι ότι πιο κοντά στα γούστα μου έχω βρει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο από όσα έίχα, έχω ή έχω δοκιμάσει. Mε istick 40w είμαι (παλαιότερα με 30w) και με τον justfog q16 (και s14) έχω πάρει το πιο ωραίο άτμισμα. όλα είναι υποκειμενικά. Αλλά λέω κάτι συχνά... μπορεί ο stratigos24 και ο κάθε χ/ψ stratigos24 να λέει ότι θέλει... δοκίμασε τον q16 και αν δεν σου κάνει οκ... αλλά όχι να είμαστε σίγουροι ότι κάποιος είναι χειρότερος από τους top nautilus, cubis κλπ χωρίς να έχουμε ιδέα πώς αποδίδει... (έχουν γίνει και μόδα πολλοί άτμοποιητές κατα καιρούς και τους παίρνει όλος ο κόσμος και προσπαθεί να καταλάβει γιατί τόσος ντόρος, όταν το αποτέλεσμα που παίρνει δεν είναι το ''μαγικό'' που περίμενε μετά από τόσο καλά λόγια) Όσον αφορά την justfog, έχω δουλέψει και ατμοποιητές της που τελικά ήταν χάλια (1453, 2043) με διαρροές, μουφοαντιστάσεις κλπ. ΥΓ: Όλα για τους 2 αυτούς justfog τα γράφω μόνο και μόνο γιατί θέλω να βοηθήσω και πιστεύω ότι μπορούν να καλύψουν μεγάλο αριθμό ατμιστών. Το βλέπω γύρω μου.. κάνει η αδερφή μου τον s14 σε ego t 1300mah μπαταρία και βγάζει και πολύ καλό ντουμάνι, γεύση και δουλέυει μια χαρά και της λένε, μα καλά πώς βγάζει έτσι και πώς δουλέυει έτσι κλπ.. και έχουν πάει, τον έχουν πάρει και εκείνοι και δεν έχουν αναφέρει παράπονο.. ίσα ίσα το αντίθετο. Τα ίδια λένε και σε μένα φίλοι μου για τους 2 ατμοποιητές αυτούς (που οι φίλοι έχουν μια ιδέα και από εργοστασιακούς και από επισκευάσιμους). ΥΓ2: Μερικά αρνητικά τους που δεν τα είπα πρόσφατα (τα έχω αναφέρει σε παλαιότερο ποστ): Παίρνουν μόνο 1.6 ohm αντίσταση, τίποτα άλλο, δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε κανένα άλλο mode πέραν από power, δεν είναι αεράτοι ούτε για πνευμονικές.. οπότε αν κάποιος ζητάει κάτι από αυτά, δεν μπορεί να του τα προσφέρει.
nikoskon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Οι απόψεις του καθενός μας καθώς και ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίζουμε το άτμισμα είναι υποκειμενικός. Και εμένα το πρώτο μου τσιγάρο ήταν ένα kit της JustFog με τον 1453 με το οποίο τότε τον πρώτο μήνα χρήσης του είχα πάθει πλάκα. Μέχρι που στη πορεία ανακάλυψα πως ήταν πεταμένα λεφτά. Όμως αυτή τη στιγμή το χρησιμοποιεί εδώ και 4 μήνες μια φίλη μου η οποία είναι ΥΠΕΡικανοποιημένη. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε οπαδοί των όποιων επιλογών μας. Keep calm and enjoy vaping! 1
discoboyminimal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγω πάντως μετα απο τόσα ποστ για τον just fog θα παραγγείλω έναν έτσι για το γαμωτο Στρατηγέ χαβαλέ σου έκανα στα ποστ πιο πάνω δεν πιστεύω να αρπαχτηκες Νίκος , δεν ξέρω για τις vtc6 αλλα σκοπεύω σύντομα να κάτσω να ψάχτω γιατί θέλω να κανω ενα ρεφρες στο reuleaux και απο 30q να περάσω η εκεί η στις hg2. 2
stratigos24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 @nikosn Ναι, έτσι όπως τα λές. Το μόνο που θέλω να δείξω με τα όσα γράφω είναι πώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον justfog q16 και πιστεύω πως θα έπρεπε να έχει μια θέση ανάμεσα σε άλλους ατμοποιητές που προτείνονται. @disco Όχι, δεν αρπάχτηκα καθόλου.. ίσα ίσα χαβαλέ κάνουμε, ξέρω και πώς γράφεις. Ναι, τώρα που βγήκε ο q16 με λίγο μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα από τον s14 και στα 12 ευρώ (από το να έδινες 25 ευρώ στον s14), νομίζω είναι μια καλή ευκαιρεία να τον δοκιμάσεις. Αν τον πάρεις πες μας τη γνώμη σου, ξέρω ότι θα τον περάσεις από κόσκινο.
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ... Το μόνο που θέλω να δείξω με τα όσα γράφω είναι πώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον justfog q16 και πιστεύω πως θα έπρεπε να έχει μια θέση ανάμεσα σε άλλους ατμοποιητές που προτείνονται. ... Χλωμό να προταθεί όπως άλλοι αφού τον βρίσκεις αποκλειστικά μόνο σε ένα μαγαζί... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις